Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Kızlar merhabalar özledim sizi be yaaaa :1:
Biz dün keselendik çok şükür,çok net olmasa da bi kese göründü doktor gelişimini takip etmek için haftaya da çağırdı.
Daha önce düşüğün olduğu için seni yakından takip etcez dedi,sağolsun çok ilgilendi
Düşük yaptığım zaman da çok destek olmuştu,şimdi de çok ilgili (ist anadoluda doktor arayanlara tavsiye ederim.)
Bu arada ben zaten coraspin 100 içiyodum ama doktora sölememiştim :1:
O da dün coraspin 100 verdi :9:
Bi düşüğün olduğu için günde 2 tane progestan başla dedi.
Folbiole devam..
Bu arada geçen hamileliğimde kasık ve bel ağrımdan oturamazdım ama şimdi şükürler olsun arada hafif ağrım oluyo o da ayakta fazla kalırsam yorulursam,hemen dinleniyorum işyerinde de arkama yaslanıyorum geçiyo.
Bulantı vs zaten yoktu şimdi de çoook az açken oluyo.
Doktor hamile olduğunu unutmayacaksın yorulmak ağır kaldırmak yok dedi.
Ben de şimdi işten kalan vakitte mümkün mertebe ayakları uzatıp yatıyorum.İşleri de yavaş yapıyorum zorlamadan.
Şimdi sizlerin de müjdesini merakla bekliyorum.Beni en iyi sizler anladınız,bidaha yaşamayalım o zor günleri inşallah.
Bi topik açtım ne zaman hamile kalırsanız veya muhabbet etmek isterseniz buyrun gelin şekerler :54:
Bi de kasım topiğimiz var bebişi aralıkta bile düşünseniz gelin sohbete katılın yumurtaların kritiğini bile birlikte yapıyoz :1:

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-gobuslerimiz-bebisler-dolsun-2012-a-236.html
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...e-kaliyoruuuzgobusleri-burda-buyutuyoruz.html

baharcım tatlım kırmızılar gelmiş gözün aydın şimdi sen bu ay tekrar denicen mi?
Bu arada kızlar vajinal kontrol işinde iyi doktorlar yaptığı sürece düşük nedeni olmaz
Düşük tehlikesi olanlara cinsel ilişki yasağı kanama bölgesi olduğunda rahim enfeksiyonlara açık olduğundan dolayı veriliyo.
ve vajinal kontrol gebeliğin durumunu anlamakta daha doğru sonuçlar veriyo
Aklınızı kurcalamasın yani :54:
Allah tez zamanda bebiş nasip etsin sizlere de sağlıkla tabi.

çoook sevindim laracım allah tamamına erdirsin
çok mutlu oldum haberini alınca
yeni bi umut doğdu bize inşallah bu defa olacak :9:

canım doktor ne dedi sonucu yazdın mı ben mi görmedim acaba
inşallah durumun iyidir.
inşallah ilk denemen olumlu sonuç verir :54:

çok geçmiş olsun canım,yeniden olur inşallah
sen iyi ol yeter ki hemencecik toparlanırsan yeniden gelir bebeğin üzme kendini

ver gazı ver gazı oh iyi yaptım valla ben de sizi meraktan bi acaip oluyorum şu bekleme süreleri bitsin de sağlıkla hamileliğimizi yaşayalım istiyorum canım ya :9:

teşekkür ederim asenacım hayırlısıyla darısı hepinizin başına olsun
Sıkıntısız bi hamilelik geçirelim inşallah

gelişmelere sevindim kelebeğim inşallah hayırlısıyla pıtpıtları da duyarsınız ...
bana da doktorum bi dahakine önceden folbiol içersin asprin de alabilirsin demişti
şimdi aralıkta çalışmalara başlayacağım için folbiol e başladım ama asprin içmiyorum henüz
çok fazla ilaç içmeyi sevmiyorum açıkçası, hani gebelik öncesi o kadar kimyasal almak ta ne kadar doğru bilmiyorum tabi ki dr iç dediyse içmeliyim sanırım ama ne bilyim böyle de düşünmüyor değilim...
bu arada dr.un kim canım nerde? ben öğrendiğimde nereye giderim bilmiyorum anadolu yakadındayım ben de...

Biz dün keselendik çok şükür,çok net olmasa da bi kese göründü doktor gelişimini takip etmek için haftaya da çağırdı.
Daha önce düşüğün olduğu için seni yakından takip etcez dedi,sağolsun çok ilgilendi
Düşük yaptığım zaman da çok destek olmuştu,şimdi de çok ilgili (ist anadoluda doktor arayanlara tavsiye ederim.)
Folbiole devam..
Bu arada geçen hamileliğimde kasık ve bel ağrımdan oturamazdım ama şimdi şükürler olsun arada hafif ağrım oluyo o da ayakta fazla kalırsam yorulursam,hemen dinleniyorum işyerinde de arkama yaslanıyorum geçiyo.
Ben de şimdi işten kalan vakitte mümkün mertebe ayakları uzatıp yatıyorum.İşleri de yavaş yapıyorum zorlamadan.
Şimdi sizlerin de müjdesini merakla bekliyorum.Beni en iyi sizler anladınız,bidaha yaşamayalım o zor günleri inşallah.
Bi topik açtım ne zaman hamile kalırsanız veya muhabbet etmek isterseniz buyrun gelin şekerler :54:
Bi de kasım topiğimiz var bebişi aralıkta bile düşünseniz gelin sohbete katılın yumurtaların kritiğini bile birlikte yapıyoz :1:

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-gobuslerimiz-bebisler-dolsun-2012-a-236.html
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...e-kaliyoruuuzgobusleri-burda-buyutuyoruz.html

baharcım tatlım kırmızılar gelmiş gözün aydın şimdi sen bu ay tekrar denicen mi?
Bu arada kızlar vajinal kontrol işinde iyi doktorlar yaptığı sürece düşük nedeni olmaz
Düşük tehlikesi olanlara cinsel ilişki yasağı kanama bölgesi olduğunda rahim enfeksiyonlara açık olduğundan dolayı veriliyo.

inşallah durumun iyidir.

ver gazı ver gazı oh iyi yaptım valla ben de sizi meraktan bi acaip oluyorum şu bekleme süreleri bitsin de sağlıkla hamileliğimizi yaşayalım istiyorum canım ya :9:

gelişmelere sevindim kelebeğim inşallah hayırlısıyla pıtpıtları da duyarsınız ...
bana da doktorum bi dahakine önceden folbiol içersin asprin de alabilirsin demişti
şimdi aralıkta çalışmalara başlayacağım için folbiol e başladım ama asprin içmiyorum henüz
çok fazla ilaç içmeyi sevmiyorum açıkçası, hani gebelik öncesi o kadar kimyasal almak ta ne kadar doğru bilmiyorum tabi ki dr iç dediyse içmeliyim sanırım ama ne bilyim böyle de düşünmüyor değilim...
bu arada dr.un kim canım nerde? ben öğrendiğimde nereye giderim bilmiyorum anadolu yakadındayım ben de...

Folbiole devam..

inşallah durumun iyidir.

kızlar düşük sonrası kanma bittikten ne kadar zaman sonra ilişikiye girmek daha sağlıklı acaba?

bence bir 10-15 gün bekle cnm kendini topla sonra ilk adetten sonra da yeniden başlarsın tabi doktorun da söyler sana bişeyler ;)

bence bir 10-15 gün bekle cnm kendini topla sonra ilk adetten sonra da yeniden başlarsın tabi doktorun da söyler sana bişeyler ;)

cevabın için sağol canım... dr.gebelik için 3 ay dedi ama neye göre veriyorlar bu zmanı acaba? ben 2 aylık evliyim ve ilk adetten sonra hamile kalmışım.erken olmuş yani...bu da etken midir?

cevabın için sağol canım... dr.gebelik için 3 ay dedi ama neye göre veriyorlar bu zmanı acaba? ben 2 aylık evliyim ve ilk adetten sonra hamile kalmışım.erken olmuş yani...bu da etken midir?

Erken mi değil mi diye düşünme bence evlendiği gün hamile kalan bir sürü insan var mesela. Kısmet değilmiş Allah nasip etmemiş henüz öyle düşün bence ;) 5 haftalık falan değil miydi gebeliğin? Kimi dr bekle diyor kimi ilk adetten sonra düşünebilirsin diyor. İstersen bir dr la daha görüş. Benim dr um 1,5-2 ay kadar bekle dedi zaten ilk reglim 33 gün sonra geldi. Bitti yumurtlama zamanı oldu derken 2 aya yakın zaman geçmiş oldu. Önemli olan senin psikolojin cnm ;)

Erken mi değil mi diye düşünme bence evlendiği gün hamile kalan bir sürü insan var mesela. Kısmet değilmiş Allah nasip etmemiş henüz öyle düşün bence ;) 5 haftalık falan değil miydi gebeliğin? Kimi dr bekle diyor kimi ilk adetten sonra düşünebilirsin diyor. İstersen bir dr la daha görüş. Benim dr um 1,5-2 ay kadar bekle dedi zaten ilk reglim 33 gün sonra geldi. Bitti yumurtlama zamanı oldu derken 2 aya yakın zaman geçmiş oldu. Önemli olan senin psikolojin cnm ;)

evet güzel cevaplamışsın yine canım.... 2.sinde düşük oluyor mu yine ? benim korkum 2.si düşük olur deniyor acaba 3 ay bekleme sürsi bunu engellemek için mi?

evet güzel cevaplamışsın yine canım.... 2.sinde düşük oluyor mu yine ? benim korkum 2.si düşük olur deniyor acaba 3 ay bekleme sürsi bunu engellemek için mi?

normalde evet cnm düşük tekrarlamasın diye yani rahim kendini toplasın diye korunma verir doktorlar ama bence sen kanaman bittiğinde bir doktora daha git çünkü erken düşük seninki ben de yaşadım dediğim gibi ve korunmadım sadece ilk adetime kadar dikkat ettim. Bünyeden bünyeye değişir bu toparlanma süresi sanırım. İkincisi düşük olur diye düşünme bebek hele ki ilk bebekler sağlıklı değilse vücut onu atıyor sadece böyle düşün bence ;) Tekrar tekrar Allah tan hayırlı zamanda hayırlı evlatlar dileyelim hepimizi için ;))))

Cnm gozunaydin guzelim
Kesemiz gorunmus saglicakla kucagina al insAllah
Cnm henuz ben gitmedim dra adet oldum
Cumaya randevu aldim sonucu yazarim buraya insAllah guzel haberle
Gelicem ondan sonrada salacam cayira:ssz:

Cnm bir adet bekle derim tamam dusukten sonra
Adet beklemeden hamile kalan var fakat bunyeden bunyeye degisiyor
Ilk dusugumu gecen yil yasadim aradan bir yil gecti hamile kaldim oda dustu
Hakkimizda hayirli olan olsun

sağol canım benim.coraspinin zararı yok hatta faydası çok
kanda pıhtılaşma bebeğe giden damarda tıkanıklık yapıyo ve bebek beslenemediği için düşük oluyo
doktorun bunu önlemek için vermiştir.alırsan güzel olur canım
ben doktor söylemeden araştırdım da hamilelikten önce almaya başladım.
o da verince iyi etmişim dedim
normalde ben de hiiç ilaç içen biri değilim ama şimdi faydalı ne bulsam içiyom :1:
doktorum medical park göztepede başar önal canım.

Cnm gozunaydin guzelim
Kesemiz gorunmus saglicakla kucagina al insAllah
Cnm henuz ben gitmedim dra adet oldum
Cumaya randevu aldim sonucu yazarim buraya insAllah guzel haberle
Gelicem ondan sonrada salacam cayira:ssz:
ooh ohh az kalmış canım inşallah en yakın zamanda müjdeni alırız :54:
Canım özlemişiz valla haber alamayınca merak da ettim seni çok şükür problem yokmuş ohhh. Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini darısı da başımıza olsun inşallah ;)))
Ben corasprin içmiyorum ama içsemmi ki puff bilemedeim ki zaten ovulasyon testimde de hiç bişi yok normalde bugün yarın yumurtlamam gerek ama hiç bişi yok ne yapsam ne etsem bilemedim :S

amin canım darısı tüm isteyenlere olsun :54:
şimdilik ağrılar dışında problem yok bi de kabuslar var tabi
rüyamda adet kanaması gibi kanama görüyorum ağlamaya başlıyorum.
tuvalete gidip lekeler görüyorum sözde falan
psikolojik olarak zor oluyo her tuvalete gidişim zaten korku hala.
inşallah bunları atlatırım canım
ilk gebelik böyle hüsran olunca inan ikinci çok daha tedirgin geçiyo :43:
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Coraspini de mümkünse al canım doktoruna söle tabi sen benim gibi yapma :1:
Ovu. testin belki birden koyulaşır canım sen çalış çalış :1:

sağol canım benim.coraspinin zararı yok hatta faydası çok
kanda pıhtılaşma bebeğe giden damarda tıkanıklık yapıyo ve bebek beslenemediği için düşük oluyo
doktorun bunu önlemek için vermiştir.alırsan güzel olur canım
ben doktor söylemeden araştırdım da hamilelikten önce almaya başladım.
o da verince iyi etmişim dedim
normalde ben de hiiç ilaç içen biri değilim ama şimdi faydalı ne bulsam içiyom :1:
doktorum medical park göztepede başar önal canım.

ooh ohh az kalmış canım inşallah en yakın zamanda müjdeni alırız :54:

amin canım darısı tüm isteyenlere olsun :54:
şimdilik ağrılar dışında problem yok bi de kabuslar var tabi
rüyamda adet kanaması gibi kanama görüyorum ağlamaya başlıyorum.
tuvalete gidip lekeler görüyorum sözde falan
psikolojik olarak zor oluyo her tuvalete gidişim zaten korku hala.
inşallah bunları atlatırım canım
ilk gebelik böyle hüsran olunca inan ikinci çok daha tedirgin geçiyo :43:
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Coraspini de mümkünse al canım doktoruna söle tabi sen benim gibi yapma :1:
Ovu. testin belki birden koyulaşır canım sen çalış çalış :1:

Ayy kıyamam ya içinden dualarını falan oku yatmadan böyle güzel hayaller kur öyle uyu tatlım. Allah seni de bebeciğini de korusun canım bnm. Ağrıların da geçer inşallah bir an önce rahat rahat sere serpe bir hamilelik geçirirsin inşallah cnm. Kısmet bakalım ben de ikinciyi görünce tedirginlik yaşarmıyım acaba :S Ovulasyon testine devam ediyorum cnm bırakmıyorum bugün akıntım değişti kasık ağrılarım da var biraz ama testte neden gözükmüyor diye üzülüyorum. Hayırlısı artık beklemedeyiz;)))) miniğinin minik kalbinin atışlarını da duyarsın kucağına da alırsın inşallah sağlıklı sıhhatli :))

teşekkür ederim arkadaşar... hayırlsıı olsun... peki korunmalı ilişki ne zman olması daha sağlıklı olur acaba? düşükten sonra

kızlar düşük sonrası kanma bittikten ne kadar zaman sonra ilişikiye girmek daha sağlıklı acaba?

teşekkür ederim arkadaşar... hayırlsıı olsun... peki korunmalı ilişki ne zman olması daha sağlıklı olur acaba? düşükten sonra

Cnm iki hafta siddetli kanama oldu sonra lekelenmeler devam etti dr esin korundun prezervatifle dedi
O sekilde iliski devam etti sidetli kanamalarda iliski olmadi
45 gun surdu lekelenme siddetli kanama olrak devam etti
Ve 13 gun temiz kaldim ve adet oldum adet bitince kontrole gidicem
Bn kurtaj olmadim kendiliginden kanama basladi dusugu hizlandirmak icin ilac la dusurduk
Cok sukur adet oldum beklemeden dr artik rahim temiz derse calismaya basliycam insAllah

slm kizlar nasilsiniz arada giriyorum simdi yorgun halsiz oluyorum ben bir dahaki kontrolumu bekliyorum
hergun neten hic okumamis gibi ayni seyleri tekrar tekrar okuyorum rabbim bu defa hepimize saglikla kucamiza almayi nasip etsin bebislerimizi

Ayy kıyamam ya içinden dualarını falan oku yatmadan böyle güzel hayaller kur öyle uyu tatlım. Allah seni de bebeciğini de korusun canım bnm. Ağrıların da geçer inşallah bir an önce rahat rahat sere serpe bir hamilelik geçirirsin inşallah cnm. Kısmet bakalım ben de ikinciyi görünce tedirginlik yaşarmıyım acaba :S Ovulasyon testine devam ediyorum cnm bırakmıyorum bugün akıntım değişti kasık ağrılarım da var biraz ama testte neden gözükmüyor diye üzülüyorum. Hayırlısı artık beklemedeyiz;)))) miniğinin minik kalbinin atışlarını da duyarsın kucağına da alırsın inşallah sağlıklı sıhhatli :))
Dua ediyorum canım sürekli zaten ezan vakti ayaktayım uyanıyorum çoğu zaman,allaha emanetiz napalım elden geleni yapıyoruz gerisini rabbim bilir
ister istemez oluyo bu tedirginlik.
sen gün aşırı çalış yakalarsın hayırlısıyla bebeği canım.
yumurtayı akıntıdan da anlayabilirsin aslında,tutturursunuz bu ay inşallah :54:
slm kizlar nasilsiniz arada giriyorum simdi yorgun halsiz oluyorum ben bir dahaki kontrolumu bekliyorum
hergun neten hic okumamis gibi ayni seyleri tekrar tekrar okuyorum rabbim bu defa hepimize saglikla kucamiza almayi nasip etsin bebislerimizi

canım iyiyim sen nasılsın kese göründü mü ne kadarlıksın şimdi?
hamilelik takvimi ekle de göreyim canım :1:
halsizlik çok normal
progestan falan verdi mi doktorun?

Eh normal senin hallerin uyu güzel güzel uzat ayaklarını da ohhh keyif yap ;)

Dua ediyorum canım sürekli zaten ezan vakti ayaktayım uyanıyorum çoğu zaman,allaha emanetiz napalım elden geleni yapıyoruz gerisini rabbim bilir
ister istemez oluyo bu tedirginlik.
sen gün aşırı çalış yakalarsın hayırlısıyla bebeği canım.
yumurtayı akıntıdan da anlayabilirsin aslında,tutturursunuz bu ay inşallah :54:

canım iyiyim sen nasılsın kese göründü mü ne kadarlıksın şimdi?
hamilelik takvimi ekle de göreyim canım :1:
halsizlik çok normal
progestan falan verdi mi doktorun?

İnşallah canım ya dün le bugün koyulaştı çizgilerim baya akıntımı da farkettim dün..gün aşırıya da devam ediyoruz bakalım inşallah yani hayırlıysa olur diye dua edip duruyorum yaaaa :)) Senin yorgunluk hallerin nasıl lara gibi var mı sende de ?

Back
X