Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum ben haziranda düşük yapmıştım 4 haftalık şimdi aklım ve kalbim arasında kaldım aklım beklememi kalbim bir an önce bebek sahibi olmak istiyor ne yapsam bilemedim sizce....

doktorun ne dedi peki.
eskiler derlerki düşüğün bacağı içerdedir.demekki onlar beklememiş.
hani benim gibi 10haftalık falan olsa bekle derdim ama senin çok kısa süre de gitmiş.
hakkında hayırlısı ne diyelim.

selam canımm düşündüğün için teşekkür ederim
bu ara biraz işlerim vardı giremedimm.
ama artık son gaz buradayımmmm

canımmm doktorun çok güsel şeyler demişşş
süperrr aralıkta birlikte gebeyiz inşallahhhhh
bi kaç kişi kaldık zaten bu haberi almayı bekleyen
inşallahhh çok az kaldı hepimiz için bebeklere kavuşmayaaa

insAllah gulum insAllah hepimizin yuzu gulsunnn:52:

insAllah gulum insAllah hepimizin yuzu gulsunnn:52:

slm kızlar bende 10 gün önce kürtaj oldum 1,5 yılda hamile kalmıştım 7 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin kendimi o kadar kötü hissediyorum ki sadece yazmak istedim insan kendiyle aynı şeyleri yaşayan insanlarla dertleşmek konuşmak istiyoo Rabbim inş en kısa zamanda yeniden hamile kalmayı nasip eder benim gibi isteyen herkese inş

slm kızlar bende 10 gün önce kürtaj oldum 1,5 yılda hamile kalmıştım 7 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin kendimi o kadar kötü hissediyorum ki sadece yazmak istedim insan kendiyle aynı şeyleri yaşayan insanlarla dertleşmek konuşmak istiyoo Rabbim inş en kısa zamanda yeniden hamile kalmayı nasip eder benim gibi isteyen herkese inş

Çok çok geçmiş olsun cnm Allah bu acıları tekrar yaşatmasın ve hayırlı zamanda hayırlı evlat versin isteyen herkese inşallah cnm.. Kendini ne kadar çabuk toplarsan yeni bebişe o kadar çabuk kavuşursun cnm (tabi inşallah) ;)

ben de 2 ay önce kürtaj oldum benim de 7 haftalıktı ve kalbi durdu.dr 2 ay vermişti bu ay yeniden deniyorum sen de üzülme herşeyin hayırlısı bir an önce toparlanıp yeniden denersin

kızlar nasılsınız giremedim bir türlü hemen sayfaları okudum herşer yolunda umarım inş yeni yıla girmeden güzel haberleri alırız inş..

doktorun ne dedi peki.
eskiler derlerki düşüğün bacağı içerdedir.demekki onlar beklememiş.
hani benim gibi 10haftalık falan olsa bekle derdim ama senin çok kısa süre de gitmiş.
hakkında hayırlısı ne diyelim.

önce cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim valla doktor hiç bekleme dedi herhangi bir sağlık sorunumda yok benimki daha çok korku aynı şeyleri yaşarım diye o yüzden böyle ikilemde kaldım

önce cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim valla doktor hiç bekleme dedi herhangi bir sağlık sorunumda yok benimki daha çok korku aynı şeyleri yaşarım diye o yüzden böyle ikilemde kaldım
canım bu şekilde düşünme bence eğer başımıza gelecekse allah korusun ikincide de üçüncüde de olabilir.
ama olmayacak diye düşün güzel düşün.zaten ilk gebeliklerde böyle olabilirmiş ama sonrası sağlıklı olurmuş.
ne zaman kendini iyi hissedersen başla.

kızlar nasılsınız giremedim bir türlü hemen sayfaları okudum herşer yolunda umarım inş yeni yıla girmeden güzel haberleri alırız inş..

selam canım bizler iyiyiz.sende iyisin inşallah.
evet yeni yıla girmeden sağlıcakla gebe kalalım inşallahhhh hepimizzz

Cnm gecmis olsun Rabbim saglikli gebelik hayirli evlat ve saglikli bir yasam versin bebislerimize
yeni den baslayalim insAllah
iyilik be gulum cok sukur hersey yolunda insAllah yilbasindan once herkes hamis kalsin Rabbim de dilerse tabi

doktorda öyle dedi ben acaba baharımı beklesem dedim ama kararsızım işte bu arada teşekkür ederim görüşlerin için

Cnm pozitif dusun ole lsun hersey guzel olacak insAllah

Cnlarim saglicak alin kucaklarainiza insAllah
Dinlenmeye bakin elinizden geleni yapin. Allaha tevvekkul edin
cnm gecmis olsun bnm de adetim bitince yumurtluyom
Ole kaza olsa kalirim sanirim insAllah hamile sindir cnm
Bel fitigi olup bebegini doguran cok var merak etme
Cnm

Ahhhh cnm gecmis olsun gecen senede bnm bebis keseyle dustu
Busene kanla atildi kese gormedim
Allah yasatmasin tahliller yaptir guzelim
Bir diyer gebelikten once
Ilaclarini al guzelim tedbir bizden takdir Allahtan

saol canım inş olur ya bekliyorum bakalım bugun kan testi yaptırdım yarın cıkıcakmış sonucu böle beklemekde zor ama ne yapalım adet olmamada daha 5 6 gün var ama

yagmuluk geçmiş olsun canım, inşallah hayırlısı olur hakkınızda
ben olsam dayanamam yaparım bi test, yap bize de sonucu söyle canım .)

sbry, allah sabır versin canım çok geçmiş olsun. çok zor ama kendini bırakma moral çok önemli gelecek planların için. inşallah birdahakini sağlıkla kucağına alırsın
kürtaj yapılmadı sanırım dimi benim de eylülde 8haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj yapıldı maalesef...
tabi ki çok zor ben de çok zor atlattım ama şimdi demekki hakkımda böylesi hayırlıymış demekten başka bişey diyemiyorum
düşünsene daha ileri haftalarda kaybetmiş olsaydık nekadar zor olurdu allah göstermesin allah korusun inş hakkımızda en hayırlı zamanda, sağlıkla alırız kucağımıza
iyi düşünmeye çalış canım...

idrar testi yaptım canım 4 5 gün önce negatif çıktı bugunde kan testi yapırdım yarın cıkıcakmış sonucu bekliyorum bakalım

Cnm gecmis olsun Rabbim saglikli gebelik hayirli evlat ve saglikli bir yasam versin bebislerimize
yeni den baslayalim insAllah
iyilik be gulum cok sukur hersey yolunda insAllah yilbasindan once herkes hamis kalsin Rabbim isterse tabi

Amin canım inş Allah isteyen herkese nasip etsin zor bi bekleyiş ama herşeyde bi hayır vardır

idrar testi yaptım canım 4 5 gün önce negatif çıktı bugunde kan testi yapırdım yarın cıkıcakmış sonucu bekliyorum bakalım

canım inş hamilesindir bende bayadr buraya giremiyorum düşük olalı 5 ay odu 2 aydırda denemeler devam bişey sormak istiyorum adet olamama daha 5 gün var şu erken gebelik testlerinden yapsam çıkarmı acaba bilgin varmı ? anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm

canım bu şekilde düşünme bence eğer başımıza gelecekse allah korusun ikincide de üçüncüde de olabilir.
ama olmayacak diye düşün güzel düşün.zaten ilk gebeliklerde böyle olabilirmiş ama sonrası sağlıklı olurmuş.
ne zaman kendini iyi hissedersen başla.

selam canım bizler iyiyiz.sende iyisin inşallah.
evet yeni yıla girmeden sağlıcakla gebe kalalım inşallahhhh hepimizzz

iyim baharcaım sağol devam ediyoruz gün aşırı bakalım hayırlısı olsun ..

kızlar ben 2 hafta önce düşük yaptım (4-5 haftalıktı neden kaybetiğimi de öğrenemedim yani bir açıklama yapılmadı ) 2 hafta sonra kontrole geldim sadece gebelik testi yapıldı negatif çıktı 3 hafta sonra tekrar gel dedi... ee başka kontrol olmuyor mu ?sizde neler yapıldı öğrenmek isityorum.ilçedeyim acaba ilde iyi bir dr.mı gitsem bilemedim...

kızlar ben 2 hafta önce düşük yaptım (4-5 haftalıktı neden kaybetiğimi de öğrenemedim yani bir açıklama yapılmadı ) 2 hafta sonra kontrole geldim sadece gebelik testi yapıldı negatif çıktı 3 hafta sonra tekrar gel dedi... ee başka kontrol olmuyor mu ?sizde neler yapıldı öğrenmek isityorum.ilçedeyim acaba ilde iyi bir dr.mı gitsem bilemedim...

canım yaaa ilk önce çok geçmiş olsun. senin düşüğün çok erken olmuş zaten ilk düşükleri araştırmıyorlar 3 düşükten sonra araştırmaya başlıyorlar 3 hafta sonra konturole git tekrar bakarlar ve dr korun veya korunma diye söyler sana ama erken düşük olduğu için ilk adetten sonra korunmana gerek kalmaz heralde inş en yakın zamanda sağlıklı gebelik yaşarsın allahın izniyle hepimiz anne oluruz

Kızlar ben kürtaj olalı 11 gün oldu doktor 2 ay korun dedi ama ben adetime kadar korunsan sadece 1 ay ne bilim nasıl geçer bilmiyorum koskoca 2 ay :((

canım sanada çooook geçmiş olsun bence dr dinle ben 3 aybekledim ve 2 aydır korunmuyoruz halen bişey yok sağlıklı olsun en önemlisi dr lar genelde düşükten sonra kendini toparlama süreci veriyorlar tekrar düşük olmasın diye allahın izniyle inş tekrar sağlıklı gebelikler yaşarız ve anne oluruz

Kızlar ben kürtaj olalı 11 gün oldu doktor 2 ay korun dedi ama ben adetime kadar korunsan sadece 1 ay ne bilim nasıl geçer bilmiyorum koskoca 2 ay :((

canım sanada çooook geçmiş olsun bence dr dinle ben 3 aybekledim ve 2 aydır korunmuyoruz halen bişey yok sağlıklı olsun en önemlisi dr lar genelde düşükten sonra kendini toparlama süreci veriyorlar tekrar düşük olmasın diye allahın izniyle inş tekrar sağlıklı gebelikler yaşarız ve anne oluruz

Back
X