- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #12.501
ay biz 10gün nasıl sabredicez amaaaaaaaa![]()
Bu ay olmassa aralikta insAllah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay biz 10gün nasıl sabredicez amaaaaaaaa![]()
ne gebelige dair nede adete dair bir belirti yok sadece kasiklar ben buradayim diye agriyor onun disinda bisi yokkk bakalimm
bol bol dinlen ayaklarini yukari dik onun disinda yapacagin birsey yok allah dua et canm bebegin ins ALLAH seninle kalirrr
yatıyorum dua ediyorum inşallahh benimle kalır
ben iyiyim canım yani sorunlar olmuyor değil ama çok şükür yürüyor bir şekilde. inan hamile kalınca da bitmiyor hiçbir şey sürekli korku yaşıyorsun acaba içimde canlı mı sağlıklı mı. bir de ben 11. haftamda kanama ve düşük tehlikesi geçirdim onla da kalmadı 4 kez daha ayrı zamanlarda kanamam oldu.. yani emanetimiz Allaha canım kimin ne olacağı belli değil. kucağıma alana kadar kendimi anne olarak göremiyorum. zaten kucağına almakla da bitmiyor hep korku. o yüzden Allaha güvenmekten başka çaremiz yok. sonuçta biz onun emanetlerini taşıyoruz ve taşıyacaksınız inşallah.
canım benim ben bir siteye üyeyim ve orda canlı sohbet yapıyoruz bir arkadaş var ve 4 düşük yaptı düşün 4 kez pıhtılaşma yüzünden ama tedavisi var ve şimdi çook şükür ki yeniden hamile hem de ikiz:)) ben inanıyorum ki sana da böyle olacak hem deçok çok kısa bir sürede. yapman gereken tek şey kan tahlili yaptırman ve sorunu anlaman.. her zaman yanındayım canım.. Allah yardımcınız olsun. senin aracılığınla burda düşük yapan ve bebeğini kaybeden tüm arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum. üzülmeyin lütfennnn vuslat çok yakında ve her gecenin bir sabahı var
heyyooooo aralıkçılar nerdesinizzzz
aralıa girmemize az kaldııııı![]()
burdaaaaa :119:
buarada bat 5 ile 7 arası
ama yine de çok emin olamıyorum
bende hipotiroidi var kızlar ve devamlı ilaç kullanıyorum
bu da doğrudan adet düzeniyle ilgili, arada öne arkaya kaymalar olabiliyor tarihte...
merhaba çiçek bende yaşadıminşallah bişi çıkmaz canım.bebişe bakmadılar mı.sana testler yapılcak şimdi o zman
allah yardımcın olsun canım.ben 3 tane kaybettim.ama hep kücüktüler 8 haftalık![]()
kızlar hepinize günaydın umarım hepiniz iyisinizdir benim bugün kımızılar geldi maalesef aralıkta hep birlikte diyorum bu ay birde arı sütü eklicem inş birbirimize şans getiririz 2013 inş bebeklerimizle gireriz...
kızlar hepinize günaydın umarım hepiniz iyisinizdir benim bugün kımızılar geldi maalesef aralıkta hep birlikte diyorum bu ay birde arı sütü eklicem inş birbirimize şans getiririz 2013 inş bebeklerimizle gireriz...
Bndensin bnde adet oldum kanama basladi insAllah arsliga
Aralikta istiyodum bnde Rabbim nasip etsin insAllah
ikinizinde yeni döngüsü hayırlı olsun kızlar
inşallah aralıkta güzel haberlerle burayı terk ederiz.
benimde 6 7günlük bi sürede gelir sanırım.
bugun kontrolum vardı.kan testlerını yaptıktan sonra degerlendırecegız dedı doktorum.allah hakkımızda hayırlısını nasıp etsın
bende progestana başladım birki damla kan gördm bügün çok üzgünüm bebegimin benimle kalması için neler yapmalıyım
ates 36.9 seyrediyor bakalim hayilrisi insAllahhh
normalde adete yakin atesim duser ya bakalim hakkimizda hayirli olani nasibimize yassin mevlam
Kızlar merhaba
Aralıkçılar hayırlı haberlerle gelin inşallahBatlar ne zaman kızlar?
Heyecanlı bekleyişler başladı artık
Bugün ben doktora gittim,rahimin durumu gayet iyiymiş.Parça falan kalmamış.
Patoloji sonucu çıkmış(tabi ki düşük olduğu kesinleşti)ama genetik testi 3 veya 4 hafta sonra çıkıcakmış.
1 ay sonra tekrar kontrolüm var.
Tekrar ne zaman düşünebilirim dedim en az 1 adet beklemen lazım dedi sonra da ama 3 adet bekleyelim hem psikolojin hem bedenin toparlansın dedi :84:
benim psikolojimde sorun yok ama dedim :26: 1 ay sonra gelin tekrar dedi güldü sanırım pazarlık yapıcamı anladı
2 aydan fazla beklemicem
bu arada yediklerime dikkat etçem iyi beslencem
ayrıca spora başlicam
Allah sağlık versin canım,korkuyo insan ister istemez tabi ki.
1 ay sonra durumum belli olcak benim de.Umarım aynı şeyleri yaşamam artık
ikinizinde yeni döngüsü hayırlı olsun kızlar
inşallah aralıkta güzel haberlerle burayı terk ederiz.
benimde 6 7günlük bi sürede gelir sanırım.
Ne bileyim guzelim umut dunyadi iste insan herseye bel bagliyorAmin canım inşallah rabbim hayırlısını versin bu ay da olmazsa inşallah önümüzdeki aya olsun hayırlısıyla.. yeter ki sağlıklı olun gerisi kolay.
canım 1-2 damla kandan korkma kanamanın rengi çok önemli kahverengi ise genelde düşük yaşanmıyor. ben de önce kırmızı geldi sonra kahverengine dönüştü ve çok şükür düşmedi. progestanı düzenli kullan gerekirse iğnesini kullan ben iğnesinden sonuç aldım haplar işe yaramamıştı. ilişkiye girme ve ağır kaldırma. bebek düşecekse zaten engellenemiyor ama hormonal bir eksikliktense progestan bu hormonu karşılıyor ve bebek yerinde kalıyor canım. hayırla kavuş yavruna inşallah..
canım ateş ölçme yöntemini, ben de çok kullanmıştım ama ben pek inanmıyorum çünkü 37,0 olduğu günün akşamına adet görüdğüm çok oldu ve hamile kalınca hemen ateşime baktım 36,6 falandı. bir de gebelerde ateş 37.0 altına düşmez derler bence çok bağlanma bu yönteme ben de tutmadı
inşallah canım tabi ki yaşamayacaksın inşallah ve her şey düzelecek canım benim..
günaydın kızlar, ben daha önce 2 kez düşük yaşadım,
benim durumumda olan arkadaşlar tekrar hamile kalırsa riskli gebelik uzmanına mı yoksa normal doktora mı gidecekler?
ben kararsız kaldım, tavsiyeniz ne olurdu?