Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

selam canlarrr
esselacım bende ağlamaklıyımmm :43: korunma sürecim bitti yine başa döndük
kimbilir ne zaman bebek olacak.ilki 2sene sonra olmuştu.yine döndük başa.
ilk korunmayı bıraktığımda bende senin gibi burcu şu olsun şu mevsimde doğsun diye düşünürdüm hemen olcak gibi
ama şimdi öyle bişey asla demiyorum.ne zaaman sağlıklı hayırlı olcaksa olsun diyorum
inşallahhh en yakın zamandır hepimiz için.

ilki geç oldu, bu da öyle bekletir diye düşünme canım
hiç belli olmuyo bu işler biliyosun
içimizi ferah tutalım

iyi akşamlar arkadaşlar.ben de 3 ay önce düşük yaşadım.kürtaj oldum.sonrasında da hiç korunmadım ama hala tık yok:)

çok geçmiş olsun canım, burda hemen hemen aynı şeyleri yaşayan çok arkadaş var seni anlayabiliyoruz çok zor ama var bunda da bi hayır, emin ol.
inşallah hakkımızda en hayırlı zaman nasılsa öyle gelirler

Kızlar dün hastanedeydim idrar yollarımda enfeksiyon varmış ilaç kullanıyorum şimdi :(( böbreğimdede taş vardı benim 6 7 aydır taş varken düşmeden hamile kalma diyolar ama bekleyememki sonuçta düşsün diyede ne aman düşer belli değil bilemedim şimdi valla kafam çok karıştı

geçmiş olsun canikom yaa,
taşlar düşüversin hemen inş
düşsün sonra hamilelik diye dr. mu söyledi?

Günaydın kıslaar :54:

evet ya ben de ev alalım taşınalım analar baksın hadi bu yaz son kez tatil yapalım falan derken yaş 28 oldu bileydim kazayla hamile kalırdım :52:
şimdi allah kısmet ederde hemen hamile kalsam bile benim en erken sonbahara yetişiyo
başak burcu olursa çocuk benim gibi psikopat olur melankolik olur :1:
ama hayırlısıyla sağlıkla olsun dediğin gibi başka bişey istemiyorum

baharcım demek herkes ağlamaklı valla ben de ağlamaklıyım hep beraber mi ağlasak
şu hangi ülkedeydi başbakan mı ne öldü de halk nası ağlıyolardı bizde öyle toplanıp ağlayalım :52:

:52:
ben de 28im kelebeğim
ev mev dedik te bu arada henüz aldık mı; hayır :52:
neyse bebiş olsun, rızkıyla gelir o kuzucuk

heee biliyom canım progestanı bilmem mi bir numaralı besin maddemdi bi ara :1:
ama hamilelikten önce kullanıldığını bilmiyodum
ben de kullanmaya başlarım şubatta sağol canım
bu defa hamile kalır kalmaz başlamıştım progestana ben kanamam yoktu ne güzel
herşey güzel gidiyo derken bu defa da yolk sac la başbaşa kaldık :27:
Allahım tekrarını yaşatmasın o kötü günlerimizin

amiinn

Kizlar ben 1,5 yil once dusuk yaptim:( ve o gunden bugune kadar yeniden hamile kalmaya cesaret edemedim ta kii gecen ay'a kadar.9 gunum kaldi adet olmama ve belimde,goguslerimde ve karnimda tuhaf sancilarim var.Her an adet olacakmisim gibi yani ben bunu ilk hamile kaldigimda da hissetmistim.Allahim insallahhhhh tutmusturrr...Hepimiz kucagimiza bebislerimizi aliriz insallahhh

geçmiş olsun canikom yaa,
taşlar düşüversin hemen inş
düşsün sonra hamilelik diye dr. mu söyledi

Amin canım düşsede kurtulsam doktor söylemedi de etrafımdakiler korkuttu hamile kalırsan çok ağrın olur diye :(( zor hamile kalıyorum zaten Allah büyük korunmıycam napim yarım eder olursa Rabbim

uzun uzun cevap yazmıştım hepinize, internet kesildi, hepsi gitti.

hanımlar, hepiniz iyisinizdir inş. kolay gelsin hepinize.

cidde, Rabbim izin verirse eylül annesi olacağız ya, ben ilkbaharda doğum yapmak isterdim taki düşüğe kadar. olsunda hayırlısı olsun.

kızlar bu coraspirini size doktor mu veriyor, yoksa siz iyi geleceğini düşündüğünüz için mi
kullanıyorsun. mesela ben doktora gitmeden kullansam olurmu acaba, hiç bir bilgim yok hu konuda.

uzun uzun cevap yazmıştım hepinize, internet kesildi, hepsi gitti.

hanımlar, hepiniz iyisinizdir inş. kolay gelsin hepinize.

cidde, Rabbim izin verirse eylül annesi olacağız ya, ben ilkbaharda doğum yapmak isterdim taki düşüğe kadar. olsunda hayırlısı olsun.

kızlar bu coraspirini size doktor mu veriyor, yoksa siz iyi geleceğini düşündüğünüz için mi
kullanıyorsun. mesela ben doktora gitmeden kullansam olurmu acaba, hiç bir bilgim yok hu konuda.

Cnm olurda kan pihtilasmasi varsa onceden onlem bizimkisi
Bnm kiler yarin gelecek hemen basliycam insAllah

ben şimdi enfeksiyon nedeniyle zimaks ve piyeloseptyl adında antibiyotik kullanıyorum ilaçları veren doktor hamileliktede verdiklerini söyledi hamile kalırsanda bi zararı olmaz dedi ama güvenmelimiyim bilemedim kızlar yardım edin :(

günaydın hanımlar, çalışmalarımızda başarılı bir hafta diliyorum hepimize.

essela, merve, gurbetgüzeli, canlarım adetiniz bitmiş, başarılı çalışmalar size.
baharcım seninde az kalmış bitmesine, sanada önümüzdeki günlerde başarılar diliyorum.
benimde 4-5 güne kadar biter. ama önemli günler haftaya denk gelir artık.
kızlar birde şöyle söylediler tecrübeli kişiler, adetin bitince hemen hamile kalırmışsın.
mesela adet 5. gün biterse 6. gün ilişkiye girersen olurmuş.
kafam karıştı, yani 12. 14. 16. günler önemli aslında. :44: neyse hayırlısı olsun.
bu ay ovuls. testi almayacağım, önemsemeyeceğim
diyordum ama olmayacak sanırım :( :)

tugbaya, canım hiçbir bilgim yok bu konuda :(

günaydın hanımlar, çalışmalarımızda başarılı bir hafta diliyorum hepimize.

essela, merve, gurbetgüzeli, canlarım adetiniz bitmiş, başarılı çalışmalar size.
baharcım seninde az kalmış bitmesine, sanada önümüzdeki günlerde başarılar diliyorum.
benimde 4-5 güne kadar biter. ama önemli günler haftaya denk gelir artık.
kızlar birde şöyle söylediler tecrübeli kişiler, adetin bitince hemen hamile kalırmışsın.
mesela adet 5. gün biterse 6. gün ilişkiye girersen olurmuş.
kafam karıştı, yani 12. 14. 16. günler önemli aslında. :44: neyse hayırlısı olsun.
bu ay ovuls. testi almayacağım, önemsemeyeceğim
diyordum ama olmayacak sanırım :( :)

tugbaya, canım hiçbir bilgim yok bu konuda :(

canım sanada başarılar umarım bu yolda hepimiz mutlu ayrılırız duyduğun şeyi bende duydum ama aynen kafam karıştı

Cnm olurda kan pihtilasmasi varsa onceden onlem bizimkisi
Bnm kiler yarin gelecek hemen basliycam insAllah

yani canım sen kendinde pıhtılaşma olup olmadığını bilmiyorsun değil mi?
canım ya çok sordum kusura bakma ama öğrenmek , önlemlerimi almak istiyorum,
ki aynı şeyleri yaşamamak için.

ben şimdi enfeksiyon nedeniyle zimaks ve piyeloseptyl adında antibiyotik kullanıyorum ilaçları veren doktor hamileliktede verdiklerini söyledi hamile kalırsanda bi zararı olmaz dedi ama güvenmelimiyim bilemedim kızlar yardım edin :(

canım arkadaşımda hamileliğinde aşırı iltihap başladı doktor antibiyotik verdi birde bir ilaç daha demişti bende nasıl yani kullancan mı dedim hamilelikte de kullanılıyormuş dedi yalnız ilaçların isimlerini bilmiyorum öyle muhabbet olmuştu doktorun öyle dediğine göre veriyorlar demekki belki bir doktora daha gidebilirsin için rahatlar

22merve22 dahil
Oleyyyy simdiden 4 kisi olduk
Kizlar iliski esnadinda bel altina yastik koyun ve is bittikten sonra kalkmayin yarim saat falan
Bide iliskiden once esler turk kahvesi iccin sperm hizliligi icin

canım ben ilk hamileliğimde bal tarçın çörek otu yedim bana iyi geldi eşime ilişkiden yarım saat önce gibi türk kahvesi içirdim sonra yataktan kalkmadım uzun bi süre mümkünse sabaha kadar bunları yaptığım ilk ay hamile kaldım sizde deneyin bişey kaybetmeliyiz sonuçta :))

Back
X