Kızlar canım sıkkın.Afedersiniz tuvalette kan geldi ben adet oldum sandım o kadar ki

Doktora gidicem bidaha olursa bikaç gün içinde
Hemoroid falan da yoktu bende bu neyin nesi bilmiyorum
Kasıklarım da ağrıyo dün uzayan akıntı gelmişti yumurtluyorum sanırım belki de ondan ağrıyo
Geldi mi herşey üstüste geliyo
En önemli şey sağlık
Sağlık yoksa huzur da yok
Canım benim düşünerek zaman hiç geçmiyo bunu çok iyi biliyorum zor olcak belki ama birz oluruna bırak zevk aldığın şeylerle uğraşmaya çalış o hamile olup senin yanında onu yapan arkadaşında yaşadıklarını bilerek yaptıysa Allah bildiği gibi yapsın yaşamayan bu acıyı anlayamaz
Canım zevk alamıyorum hiçbişeyden yani zaten özel keyiflerim pek yoktu şimdi iş güç derken geçiyo zaman
o arkadaş işin kötüsü kendi de 4 ve 5 haftalık 2 defa düşük yapmış ve bunun ne demek olduğunu biliyo
demek ki ben tadını çıkarıcam umrumda değil diye düşünüyo
ben olsam yapamam o başka
allah görüyo ne diyeyim
aynı şeyi bazen bende düşünüyorum benimde yaşasaydı şimdiye cinsiyeti belliydi
kucağıma almama 4ay kalmıştı diyorum.ama sağlıksızdılar gittiler.
onların varlığına biz son vermedik
inşallah yeniden o güzel günleri sağlıklıca yaşıycaz.
o arkadaşına da ne diyim.var öyle bencil insanlar.hatta çok fazlalar.
hiç üzülme canım sen.hamile kalmak sadece ona özgü bi durum değil
çok şükür sağlıklı insanlarız.bizimde yüzümüz gülecek bi gün.
inşallah canım şu an hayal gibi geliyo ama neden gerçek olmasın
hiç karnım şişmicek gibi geliyo şu an :44:
yaa benim de aklıma geliyo aynen 5 aylık olcaktı cinsiyetlerini falan öğrenmiş olcaktık
ben kürtajdan sonra nasıl bi bayılıp ayılmaksa o, cinsiyeti neydiii diye ağlayarak uyanmışım bi de ben onu çok seviyoduuum falan demişim ağlaya ağlaya...
bundan sonra hamileliklerimizin sağlıklı ve herşeyin yolunda olduğunu paylaşırız inş...
şu vatandaşa da sinir oldum haberi yokmu senin başına gelenlerden ne rahat insanlar var yaa hayret bişey!
ay canım benim ya nası etkilenmişsin ki o halin en doğal halin aslında
ne düşünüyosan onu söylüyosun
ben uyandığımda hatırladığım şey ebeye ben biraz daha uyusaydım dedim ama kadın benim ne söylediğimi anlamadı tabi
sonra tekrar söyledim zar zor anladı
beni sancı odasına aldılar uyandım ordan oraya gidene kadar
bundan sonra inşallah acıya yer yok
minikkelebek, canım, işyerindeki o terbiyesiz arkadaşın erken davranıyor, Allah büyük, bilemezsin onun bugün ne yaşayacağını.
Rabbim herkesi bebeğine kavuştursun ancak böyle bencil-utanmaz kişilerin yaptığı kalp incitici davranışlarının da bir bedeli vardır, bu dünyada veya ahirette. tabi senin gibi böyle üzücü bir harekete maruz kalıpta sabır eden-sağduyulu davranan kişilerinde bir mükafatı var elbette. hiç utanmıyor demekki, 2 defa bebeğini kaybeden birinin karşısına geçipte bebeği için çikolata yiyen birinin ne kendine ne çevresine bir yararı yoktur, bencil ve utanmaz biri. bu konularda çok hassas olduğum için, inan sen bunu yazınca çok üzüldüm, sen sakinliğini koru, hatta gül geç, senin üzüldüğünü görmesin.
yahu ben bekarken kızarkadaşımla sohbet ederken ona erkek arkadaşımdan bile bahsetmezdim, neden çünkü onun erkek arkadaşı yoktu (bir aralar) kaldıki bu EVLAT meselesi, tarifi yok.
Canım Allah sana sabır versin böylelerine karşı, sıkma tatlı canını.
zaten o konuşurken yüzüne bile bakmıyorum canım işe güce daldım da duymazlıktan geldim
geçen gün de karnımdan ayaklarımı göremiyorum falan filan diyodu gülüyodu öyle geçiyo karşıma bu tür konuşmalar yapıyo onun da sevincini anlayabiliyorum ama karşımda acı çekmiş biri varken ben yapamam bana ters geliyo
yoksa tabi ki ne kadar güzel bişey olduğunu tadını çıkara çıkara yaşanması gerektiğini biz de biliyoruz her ne kadar anca 4 haftasını yaşayabildiysem bile ve dediğim gibi kendi de 2 düşük yapmış aslında anlaması gerek ama anlayana sivrisinek saz...