- Konu Sahibi minik_kelebek
- #12.681
kızlar 37 gün oldu kürtajdan sonra adetimi bekliyorum ama sanki hamileyim gibi hissediyorum :) kaç güne kadar adetimin gelmesi lazım 50 gün bekle gelir diyolar hamile değilsen ama bilemedim 50 gün çok değilmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 gun var cnm bu ay insAllah olur diyorum hayirlisiyla
kızlar 37 gün oldu kürtajdan sonra adetimi bekliyorum ama sanki hamileyim gibi hissediyorum :) kaç güne kadar adetimin gelmesi lazım 50 gün bekle gelir diyolar hamile değilsen ama bilemedim 50 gün çok değilmi
Cnm korunmadiysan hamissindir
Suphenmi var
50 cok drum 3 haftaya gelmese adetin gel dedi bana
Ihmal etme cnm kiz test yapsana
kürtajdan 20gün sonra yumurtlama olurmuş.
eğer o günlerde birliktelik olduysa hemile olabilirsinn.
test yapsanaaaaa
inşallah gönlünün istediği olsun..
test yapmayada korkuyorum( aralık sonuna kadar bekleyeyim belki düzensizlikte olabilir diyolarya kürtajdan sonra
..yazamadım az çok öğrenicem girip çıkmaları.. bende de aynı durum oldu rahim ağzına yakındı ama benim çok ağrım oldu ve kürtaj olmak zorunda kaldım.. benimde 3 ayım bitti bu aydan umutluyum ama daha ilk deneme olcak 2013te bebeğimi kucağıma almak istiyorum :/ ve bir daha bu durumu yaşarım diye çok korkuyorum .. bu arada nickinide beğendim bende gurbet geliniyim .. tşkrler ilgine..Foruma hosgeldin bnm ilk kaybimdada kalbi durdu gecen sene temmuzda
Ikinci kaybim ise bu sene eylulde oldu ters yere yerlesmis rahim agzina yakin bir yere kendiliginden kamama basladi
Kaybettim 3 ay biiti basladik calismalara insAllah hepimizin yuzu guler eylul annesi oluruz
Geçmiş olsun canım o karışımı ben de duydum bi dene inşallah şifa olurslm kızlar bebeğini kaybeden arkadaşlara geçmiş olsun hamişlerede allah sağlıkla kucaklarına almak nasip etsin daha öncede yazmıştım bebeğimi kaybedeli 6 ay olucak korunmayı bırakalı 3 ay oldu ama halen bişey yok bugün yine adet oldum ve her adet olduğumda ağlıyorum insanın sinirleri yıpranmış oluyor heralde kürtajdan sonra adetlerim daha erken gelmeye başladı ve daha az oluyorum allah tan hyırlısını diliyorum geç olsn sağlıklı lsun diyorum ama olmuyor bir an önce anne olmak istiyorum sizler gibi yarın çörek otu tarçı ve bal karışımına başlamak istiyorum bu ayda bunu denemek istedim k k okudum çoğu arkaaş kullanmış ve hamile kalmış allah hepimizin dularını kabul etsin inş((
kız kasık ağrısı benim en büyük belirtimBugun acyip kasik agrim oldu ve akintim sut gibi beyaz haftaya pazartesi adet gunum
Acep ben yumurtluyommmu be yaeeewww
geçmiş olsun canım grip mi oldunuz ya noldunuzartık ağrımıyor eseelacım inşallah çıkmaz kötü bişey
ama benim yakamı hastalıklar bırakmıyor önce eşim hastalandı bi sürü ilaç iğne
şimdide ben hastayımm
allahım sağlık versin yaaaa
sağol canım hayırlısı olsun üzülme yaşadıklarımızın hepsinde var bi hayırsağolasın arkadaşım,sana da çok geçmiş olsun... allah tekrar aynı acıları yaşatmasın hiçbirimize.
umut hep var ama ben yine adet oldum bugün![]()
tugbaya korunmadın mı yawrum seni gidi senikızlar 37 gün oldu kürtajdan sonra adetimi bekliyorum ama sanki hamileyim gibi hissediyorum :) kaç güne kadar adetimin gelmesi lazım 50 gün bekle gelir diyolar hamile değilsen ama bilemedim 50 gün çok değilmi
canım benim hiç korkma bu defa bişey olmayacakkizlar 10 haftalikken kurtaj olmustum simdide 10 haftalik gebeyim kendimi nekadar kötü hisediyorum bilemesiniz icimdeki korku gitmiyor devamli kilodumu kontrol ediyoruim ne zor bazi seyler
Demekki esinle yaramazlik yaptiniz
Sizi gidi sizi gecen ayda bn sen gibiydim
Dr bir adet daha bekle sonra calis dedi
Bende nasilsa olmaz dedim korunmadim
Ama cok sukur gunumde adet oldum
Bu ay umutluyum ya bakalim 7 gun var adete
Kasik agrilarim var nasip ya insAllah hayirlisiyla
Gelir eylul bebeklerimiz ve diger ay bebekleri
Geçmiş olsun canım o karışımı ben de duydum bi dene inşallah şifa olur
kız kasık ağrısı benim en büyük belirtimhamile olabilirsin inşallah
geçmiş olsun canım grip mi oldunuz ya noldunuz
sağol canım hayırlısı olsun üzülme yaşadıklarımızın hepsinde var bi hayır
üzülüyoruz ama kimbilir ne beterlerinden saklanıyoruz
tugbaya korunmadın mı yawrum seni gidi seni
50 gün çok gibi 40 güne kadar normal diyolar ama bilmiyorum
benim de kürtajdan 24 gün geçti bakalım bizimki ne zaman gelicek
28 gün üstüne gören bile duydum
canım benim hiç korkma bu defa bişey olmayacak
ben de ilk bebekte kanamamın başladığı vakitlerde hep senin gibi kontrol ediyodum
psikolojik bişey seni anlıyorum
ama tadını çıkarmaya bak iyi düşün iyi olacak