- Konu Sahibi minik_kelebek
- #12.741
Haklısın canım ben bu ay pek önemsemedim ilk adetimden sonra sıkı bi çalışma içine gircem inş bakalım hayırlısı tabi çok isterim bu ayda hamile olmayıda :)) kısmet canım ya nasipde varsa olur doktorda öyle dedi hemen olur derlerya eskiler düşüğün kıçı içerde kalırmış diye :))
aynen canım benım annemde hep der bebeğim kıçı içerde kalmış dıye bızde gerisin, tamamlarız ınş. hadı hayırlsı ınş. güzel haberler verırısın bu ay bize evet istersek olmaz ıstemezsek olur bu ısler böyle direk beyınle alakalı
suaycım benim de bildiğim o testlerin kısa bi zaman sonra geçersiz çift çizgi gösterdiği.
ama kan sonucun ilginç 38 güne düşerdi heralde normal değerlere
bu durumda bi süpriz var gibi :121:
hakıınızda hayırlısı olsun canım...
haklısın canım bende zaten yarın kı sonuçlardan sonra netleştireceğim ama bugün 39 gün oldu ne gelen var ne giden düşseydı değerim adet olurdum sanırım ama hayırlsı artık
geçmiş olsun canım idrar testinde ilerleyen vakitlerde hamilelik olmasa bile çizgi çıkıyo
ama kan değerin yalan söylemez
5 üstü gebelik olduğunu gösterir ama bu değerin artmasını dikkate alıyo doktorlar yoksa 5 oldumu hamilesin diyemiyolar
inşallah hamilesindir,bu defa bebeğini kucaklarsın
benim de 2 düşüğüm var senin gibi birincisi 8 haftalık kendiliğinden düştü,1 adet oldum ve yeniden hamile kaldım
o da geçen ay 7. haftada boş gebelikten kürtaj oldum,kalp atışı duymaya gittik duyamadık göremedik şok oldum.
şimdi doktor 3 ay bekle dedi ama ben 2 adet görüp yeniden denicem,belki hemen hamile kalamam beklemek istemiyorum.
bana da doktor iğne kullanabiliriz dedi,kürtajdan sonra parça genetiğe gönderildi.onun sonucu çıkınca doktor araştırma yapıcaz dedi.adet olunca kontole gidicem heralde bana da pıhtılaşma testi falan yapçak
kesin bende de çıkar bu pıhtılaşma,hep abidik gubidik şeyler beni bulur
çok geçmiş olsun efsun hayırlısı olsun inşallah
ben de 13 temmuzda anne olacaktım kısmet olmadı
inşallah bundan sonra aynı şeyleri yaşamayız,Allah kızını bağışlasın
öyle oluyomuş genelde canım daha kanamalı ve parçalı oluyomuş
kendim düşük yaptığım zaman adetim normaldi,ama kürtaj farklı olsa gerek
bugün benim 25. günüm bakalım benimki ne zaman nası gelicek :111:
istediğin kadar duş al bebecik gelicekse hiçbişey durduramaz
bu iş kısmet işi,ötesi yok,geçen bi video izledim de doktor sadece psikolojik olarak kadın hazır olsun diye süre veriyoruz diyodu
yoksa hamile kalmasında bi sıkıntı yok diyodu
beni şeytana uyduracaklar yaa
zorla yaptıracaklar :111:
canım artık hayırlsı olsun ben hala adet olmadım offf

kader anı yarın bakalım göreceğiz
benımde barcam patalojiye gitti bebekte hiç bir sıkıntı cıkmadı ama canım sana tavsıyenm patalojı sonuçlarını pek önemsemıyoırlar o yüzden vakıt kaybetmeden genetiğe git zaten senden ilk önce bır tüp kan alacaklar 15 gün sonrada sonuçlarını alırsın en azından ne olduğunu bılırsın ben 20 gündür corasprin içiyorum mesela dr verdi sanada tavsıyem hememn gıt canım bol sans