Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Arkadaslar merhaba, ilk adetimi olduydum , 2 adet sonrası hamile kalayım diye planlarken esim 2. Çocuk fikrinden vazgeçti bu kürtaj sonrası..İstemiyorum tek çocuk yeter diyor..:-( ben istiyorum , nasıl ikna etcem bilmiyorum ama istememek konusunda kararlı, yasım da 33 olcak..

ben de süpriz yapacam korunmadım diyomuşum :52:
yok yok şaka ödüm kopuyo doktor amca kızacak diye zaten :52:
tepişmeyin dedi kısaca biz de tepişmiyoz :52:

dr göster ama elletme mi dedi kısss :9:
tepişmeyin tepişmeyin daha 1ay oldu cısss :52:
hatta bir ayı geçti dimi krtjdan?
ayy az kaldı minişim seninde. heycan yaptım
yetişiyon bize...

aklımda olan kendi ailem dahil eşim ve ben dışında kimsenin bilmemesi ilk 3 ay.aile üzülmesin diye söylemeiycem yine kötü bir sonuçta.arkadaşlarıma ve iş yerindekilere kesinlikle ilk 3 ay söylemiycem.

ben de söylemem diyodum ama hani görsem o çift çizgiyi ne kadar tutabilirim kendimi bilmiyorum
hele kayınvaldemler falan nasıl sevinir, arayıp söylemek isterim hemen, mutlu olsunlar diye
aynı şehirde oturmuyoruz tlfonda konuştukça hayırlı bi haber almanın umuduyla geliyo sanki sesleri. çok hissediyorum

günaydınlarınız olsunnnnnn :8: ben var iyi olmak,evde sıcacık oturmak ... miissssss ... sizlerden ne haber?

ben de var ders çalışmak:68:
buaralar iki kilo almış olmanın bunalımı olmak :84: ve cumartesi yemeğe gelecek misafirlerime hala ne yapcağıma karar verememiş olmak :97:
ama herşeye rağmen mutlu olmakkk :8:

Arkadaslar merhaba, ilk adetimi olduydum , 2 adet sonrası hamile kalayım diye planlarken esim 2. Çocuk fikrinden vazgeçti bu kürtaj sonrası..İstemiyorum tek çocuk yeter diyor..:-( ben istiyorum , nasıl ikna etcem bilmiyorum ama istememek konusunda kararlı, yasım da 33 olcak..

ah canım yaa kararlı diyosun çok üstüne gitme
bi müddet konunun kapanmasını sağla, şimdi çok gündeme geldiyse sıkılıp inat yapar. mümkünse 2 3 ay bırak akışına. sonra sakin ve mutlu bi anınızda konuyu açarsın güzel güzel konuşursunuz
kardeşlik duygusunun ne kadar güzel olduğunu ve çocuğunu bu duygudan mahrum etmek istemediğini falan anlatırsın
ben tek çocuk diyen arkadaşlarıma, dünyadaki en sevdiğiniz varlığa bu haksızlığı yapmayın diyorum
ilelebet o yavrucuğun yanında olamicas, anne babasından sonra tek mi kalsın diyorum
allahım herşeyin hayırlısını versin

canım ama belirti için daha erken,o zaman oldu şimdi de belirti olacak diye bişey yok
sen şimdi takılma böyle şeylere çalışmaların boşa gitmicek,karnen 5 pekiyiyle geçicek :52:

sağol miniğim ama ne bilim işte insan aynı şeyleri bekliyor.
valla bu kadar çalışmaya yıldızlı pekiyi alamazsam daha çalışmam dersime.:9:
duş almaktan eskidim resmen.:1:
adaçayı çok faydalıymış canım.denemek lazım

* Adet düzensizliklerini ve sancılarını iyileştirir, rahim iltihaplarını giderir.

* Çocuk sahibi olmak isteyen kadınlarında, Adaçayı içmeleri faydalıdır.

* Östrojen içerir. Menopoz dönemindeki kadınların şikayetlerini azaltır.

* Döl yatağı hastalıklarında da arasıra Adaçayı oturma banyoları alınmalıdır.

* Aç karnına içilen adaçayının kan şekerini düşürücü etkisi gözlenmiştir
.

Son düzenleme:

* Adet düzensizliklerini ve sancılarını iyileştirir, rahim iltihaplarını giderir.

* Çocuk sahibi olmak isteyen kadınlarında, Adaçayı içmeleri faydalıdır.

* Östrojen içerir. Menopoz dönemindeki kadınların şikayetlerini azaltır.

* Döl yatağı hastalıklarında da arasıra Adaçayı oturma banyoları alınmalıdır.

* Aç karnına içilen adaçayının kan şekerini düşürücü etkisi gözlenmiştir
.

hmmm demek benim rahim iltihabına iyi gelmiş adaçayı :16:

canım sağol düşündüğün için.
benim bugün 21.günüm canım.
ateş ölçüp yumurtlama gününü tespit ediyorum 15.gün oldu.
dersimize çalıştık ama daha 8gün var adetime.
30.gün adet olmam lazım.hayırlıısı ama benimde bu ay için hiç umudum yok.
çünkü hamile kaldığım ay göğüslerim çok acıyordu akıntım vardı şimdi onların hiçbiri yok.
testi erken yapmışsın canım inşallah o negatif pozitife döner.
rüyalara inanırım gerçekten bi sinyal veriyor.
hamile kaldığım ay dişimin düştüğünü ve geri taktığımı görmştüm
ve anlamına baktığımda evlat sahibi olmakla ilgili yorumlar vardı.
inşallah seninkide bi sinyaldir.
anladım canım, aklımda öyle kalmış demek ki, benimde 7-8 gün var.
benimde adetime 10-11 gün kala göğüs acısı vardı, sapığım oldum kaç gündür :)
acı varmı yoktu diye kontrol edip duruyorum :( yok, hiç yok :(
bir taraftan seviniyorum ilkinde yaşadıklarımı yaşamıyorum diye.
eğer göğüs hassasiyeti yaşasaydım bu seferde başı gibi sonuda aynı olursa diye
endişelenirdim kesin, karmaşık durumlar :(
inş. sinyaldir ama nebileyim hiç içime öyle doğmuyor:( tersine çıkar ya rüyalarım birazda ondan galiba. hayırlısı.haftaya güzel haberini alırız inş.

kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim en iyisi beklemek normalde adet tarihim yarın bakalım hayırlısı olsun ilk hamileliğimde adet tarihimden 1 hafta önce lekelenme olmuştu ama bu akntı gibi geldi kahverengiydi bugün gelmiyor kesildi hakkımızda hayırlısı olsun ...

ve inş senden de güzel haber alırız canım. yerleşme kanamasımı acaba,
inş. öyledirde regl oldu diye üzüldüğün şu bir iki günün acısını çıkartırsın artık.

minikkelebeğim, şu günler tez geçsin senin için inş. sabırla göğüs gerdiğin muhterem ! iş arkadaşına yeni yılda sürpriz yapman dileğiyle.

minikkelebeğin dediği doğru da ama insan nasıl düşüneceğini kestiremiyor işte.

baharcım bende, katılıyorum sözlerine, duş-pekiyi konusunda :)

Canım adaçayı rahimi mi temizliyo yaa ben de içeyim diyorum.
İncir ben de yiyorum yumurtalara iyi gelsin diye :1:
Benim de 33 gün falan koyu renk akıntım var ne olduğu konusunda bi fikrim yok ama inşallah adet olucam içindir

her yerde var bi psikopat canım evet :47:

günaydın kızlar ben çalışıyoore.cuma olsa da bitse şu hafta :27:
ben var psikoya bağlamak telefonda arayanlara bağırmak :52:

canım ama belirti için daha erken,o zaman oldu şimdi de belirti olacak diye bişey yok
sen şimdi takılma böyle şeylere çalışmaların boşa gitmicek,karnen 5 pekiyiyle geçicek :52:

aynen canım bu haftada bitsin bugünde bitsin artık çok yoruldum bu arada adetimde bitsin :)) çok mutlu olcam yeni yılda iznimizde çok olur inş ya millet bir hafta tatil yapıyo biz çalışmaya devam :((

minikkelebeğin dediği doğru da ama insan nasıl düşüneceğini kestiremiyor işte.

baharcım bende, katılıyorum sözlerine, duş-pekiyi konusunda :)

aynen canım aynennn duş al sonra saç kurut bi gün sonra yine aynı senaryo:1:
neyse sonucu güzel olsunda hergüne razıyım:1:

evett faydalı bilgilere devam kızlar kabak çekirdeği hem erkek hem kadın için çok faydalıymış.
evde boş otururken napıyoruz bol bol yiyoruz.:1:

Kabak çeçirdeğinin faydaları
*Mineraller, esansiyel yağlar ve protein bakımından zengindir.
*Solucan düşürme özellikleri vardır. Şerit solucanları ve diğer solucanları iyi bir defedicidir.
*Çinko içeriği, kabak çekirdeğini genellikle erkek ve kadın verimliliği için özellikle önemli yapar.
*İyi huylu prostatı büyümüş erkeklerin prostatının büyümesini durdurmak için kullanılır.
*Mesane iltihabı veya idrar tutulması gibi ikinci derecede böbrek rahatsızlıklarında da kullanılır.
*Kabak çekirdeği, büyümüş prostat veya prostat kanserinin mesaneden idrar çıkışını engellediği zaman gelişebilecek idrar yolları zorluklarından kurtarır.
*Eskiden beri ev ilaçları olarak mide bulantılarında ve deniz tutmalarında da kullanılmıştır
Kabak çekirdeğinin hangi zenginlikleri var?
*Kabak çekirdeği, minerallerin mükemmel bir kaynağıdır.
*Bir bardağın ¼ ünü dolduracak kabak çekirdeği çinkonun tavsiye edilen günlük alımının %20 sini, magnezyum ve manganezin ise %50 sini sağlamaktadır.
* Bazı B vitaminlerini içerdiği gibi kemik sağlığı ve kan pıhtılaşması için ihtiyaç olan K vitaminini önemli bir miktarda da içermektedir.
* Yağ içeriğine gelince, kabak çekirdeği, hormon dengesi, beyin fonksiyonu ve cilt sağlığı için ihtiyaç olan omega 3 ve omega 6 esansiyel yağlarını birlikte almak için iyi bir kaynaktır.
Özellikle kimler yemelidir?
• Prostatı büyümüş kimseler
• Kısırlık veya hormonal dengesizliği olan kimseler
• Solucan ve tenya bulunan kimseler
• İdrar tutukluğu olan kimseler
• Mesane iltihabı olan kimseler

Slm kizlar o kadar belirti gebelik belirtisi degilmis
Dinlemiycem kendimi
Yeni mobilya almaya basladik degisiklige ihtiyacim
Var
Orta kulak iltihabi olmusum agzini acamiyim
Yatiyom elimden geldigince
Yeni yil da insAllah hamis oluruz

Coaspirin kullandim 2 hafta kan incelmis
Bugun klinikte kan aldilar parmaktan su gibi
Akti zor durdurdum bu isler ne zormus yaaa

Slm kizlar o kadar belirti gebelik belirtisi degilmis
Dinlemiycem kendimi
Yeni mobilya almaya basladik degisiklige ihtiyacim
Var
Orta kulak iltihabi olmusum agzini acamiyim
Yatiyom elimden geldigince
Yeni yil da insAllah hamis oluruz

Coaspirin kullandim 2 hafta kan incelmis
Bugun klinikte kan aldilar parmaktan su gibi
Akti zor durdurdum bu isler ne zormus yaaa

evet canım malesef psikolojik bişeyler yaşıyoruz.hep kandırıyor bizi vücudumuz.:50:
belirti olmayınca neden yok diyoruz olunca adet olup üzülüyoruz.
keşke bu kadar üzülmesek.hepimiz için hayırlı ve sağlıklı zamanda gelsin bebişler.
sen neden coraspin kullandın canım doktormu verdi
eğer kendi kendine kullandıysan kullanma lütfen.çünkü senin bebeğin yanlış yere yerleştiği için gitti.
yani ortada bi pıhtılaşma şüphesi yok.

evet canım malesef psikolojik bişeyler yaşıyoruz.hep kandırıyor bizi vücudumuz.:50:
belirti olmayınca neden yok diyoruz olunca adet olup üzülüyoruz.
keşke bu kadar üzülmesek.hepimiz için hayırlı ve sağlıklı zamanda gelsin bebişler.
sen neden coraspin kullandın canım doktormu verdi
eğer kendi kendine kullandıysan kullanma lütfen.çünkü senin bebeğin yanlış yere yerleştiği için gitti.
yani ortada bi pıhtılaşma şüphesi yok.

dogru söze ne denirki gayette guzel gelismisti :((((
Allaha tevekkul edicem insAllah O herseyin iyisini bilir

slm kızlar bende geçen ay düşük yaptım kimyasal gebelikti değerlerim düşünce kanamam başladı 4 gün sürdü kanamadan 27 gün sonra yani bugun ilk adetim başladı

kızlar günaydın kafam çok karıştı korkmaya başladım kanama olmadı ama kahverengi akıntı çok az geliyor salı gecesinden beri ara ara acaba sökülemiyor muyum ben hamilelik olduğunu düşünmüyorum açıkcası bu şekilde olmaz heralde acaba geccikmelimi olcam bugün adet tarihim

kızlar günaydın kafam çok karıştı korkmaya başladım kanama olmadı ama kahverengi akıntı çok az geliyor salı gecesinden beri ara ara acaba sökülemiyor muyum ben hamilelik olduğunu düşünmüyorum açıkcası bu şekilde olmaz heralde acaba geccikmelimi olcam bugün adet tarihim

merve neyı beklıyorsun canım bır test yapsana

kızlar günaydın ben düşük yapalı bugün tam 47 gün oldu :14: ve adet olmadım dr. gittim beta hcg için kan aldılar sonuç 2,3 yanı acaba sıfıra düşmediği için mı adet olamıyorum ya kızlar ben ne zaman adet olacağım bu değer kaç günde düşer sonra ultrason istediler gittim sıraya girdim neymiş taaaaaa 0cağın ortalarına verıyor randevuyu sinir oldum ya :47: bu nasıl ınsan sağlığını düşünme dr. cıktım bırsey yapamam dedi bende özel hastane gıdeceğim kontrole inş. ondan önce adet olurum

deliriyorum galıba :27::27:

Son düzenleme:
kızlar günaydın ben düşük yapalı bugün tam 47 gün oldu :14: ve adet olmadım dr. gittim beta hcg için kan aldılar sonuç 2,3 yanı acaba sıfıra düşmediği için mı adet olamıyorum ya kızlar ben ne zaman adet olacağım bu değer kaç günde düşer sonra ultrason istediler gittim sıraya girdim neymiş taaaaaa 0cağın ortalarına verıyor randevuyu sinir oldum ya :47: bu nasıl ınsan sağlığını düşünme dr. cıktım bırsey yapamam dedi bende özel hastane gıdeceğim kontrole inş. ondan önce adet olurum

deliriyorum galıba :27::27:

Günaydın canım ultrasonda doktor odasında bakmıyomu ne ultrasonu istediler özele git tabi aynı gün herşeyini öğreniyosun böyle kafaya takana kadar kesin olarak hamile değilsen adet söktürücü vermeleri gerekirdi ama bakalım bi özelede git ne diycek ordaki doktor

stres yapma ama hiç gelmez öyle oda etkiliyo canım benim.

geçmiş olsun cnm bende senin gibi aynı şeyleri yaşadım kimyasal gebelikti benmkide kan değerlerine göre düşük anlaşılıyo 167 değerimde hamile oldumu öğrendim dr pek bi şey demedi tekrar gel kanına yine bakalım dedi bizde eşimle dayanamayıp özele gittik evet biraz pahalı ama değiyo gerçekten neyse ordaki testlerde kanım 50 ye düşmüş dr düşük olucak dedi bazı testler yaptı herşeyin normal oldunu söledi aradan 2 gün geçti ve düşüğüm başladı 4 gün birazda ağrılı geçti aradan 27 geçtikten sonra ilk adetimi oldum yani dün benimki bu kadar içim rahat olsun diyosan mutlaka özele git en azından kafan rahat olur

Back
X