Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

slm kızlar bende geçen ay düşük yaptım kimyasal gebelikti değerlerim düşünce kanamam başladı 4 gün sürdü kanamadan 27 gün sonra yani bugun ilk adetim başladı

geçmiş olsun canım
adetin çok bekletmemiş bari, gecikince o da ayrı bi stres yapıyo çünkü biliyosun
allah tekrar yaşatmasın, bir dahakini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

Arkadaslar merhaba, ilk adetimi olduydum , 2 adet sonrası hamile kalayım diye planlarken esim 2. Çocuk fikrinden vazgeçti bu kürtaj sonrası..İstemiyorum tek çocuk yeter diyor..:-( ben istiyorum , nasıl ikna etcem bilmiyorum ama istememek konusunda kararlı, yasım da 33 olcak..
canım ikna edersin azcık zorla,evladının kardeşsiz kalmasını istemediğini söyle damardan gir :1:
minikkelebek , akıntı kahverengi faln değildi hani beyaz normal akıntının koyusu ...adaçayı gerçekten iyi diye biliyorum.içi temizliyor gebelikte o yüzden tavsiye edilmiyor düşük tehlikesi yaşanır diye.... bence bana o iyi geliyor.sen de dene bakalım...:16:
ben de iççem canım sağol evde hem poşet adaçayı var hem de kendisi ot olan haliyle mevcut :27:
hamileyken bitki çaylarının yasak olduğunu biliyodum o yüzden içmedim
şimdi başlayayım bari

dr göster ama elletme mi dedi kısss :9:
tepişmeyin tepişmeyin daha 1ay oldu cısss :52:
hatta bir ayı geçti dimi krtjdan?
ayy az kaldı minişim seninde. heycan yaptım
yetişiyon bize...
ben de var ders çalışmak:68:
buaralar iki kilo almış olmanın bunalımı olmak :84: ve cumartesi yemeğe gelecek misafirlerime hala ne yapcağıma karar verememiş olmak :97:
ama herşeye rağmen mutlu olmakkk :8:
ahaha çatlak kız :1: misafirlerine nohut pilav yap ayran ver :52:
35 gün geçti canım kahve akıntılarım çoğaldı sanırım adet olucam :27:
cısss yok cıs yok çocuk yapacam nikahlı kocam değil mi doktor ne karışır :52:
zaten dün eşime dedim adet olsam da yine denesem :52:
adam benim bu cesaretime hayran kalıyo sanırım bööle gözleri ayırıp baktı :53: :52:
sağol miniğim ama ne bilim işte insan aynı şeyleri bekliyor.
valla bu kadar çalışmaya yıldızlı pekiyi alamazsam daha çalışmam dersime.:9:
duş almaktan eskidim resmen.:1:
adaçayı çok faydalıymış canım.denemek lazım

* Adet düzensizliklerini ve sancılarını iyileştirir, rahim iltihaplarını giderir.

* Çocuk sahibi olmak isteyen kadınlarında, Adaçayı içmeleri faydalıdır.

* Östrojen içerir. Menopoz dönemindeki kadınların şikayetlerini azaltır.

* Döl yatağı hastalıklarında da arasıra Adaçayı oturma banyoları alınmalıdır.

* Aç karnına içilen adaçayının kan şekerini düşürücü etkisi gözlenmiştir
.
çiçek açacan yakında bol su iyidir :52:
iltihapları gideriyomuş şu an içmek lazım evet kürtaj oldum sonuçta
aynen canım bu haftada bitsin bugünde bitsin artık çok yoruldum bu arada adetimde bitsin :)) çok mutlu olcam yeni yılda iznimizde çok olur inş ya millet bir hafta tatil yapıyo biz çalışmaya devam :((
ben salı günü izinliyim ama pazartesi kaçta çıkarım burdan belli diil yani pöff oluyorum :27:
yeni yılda mutlu olacaz allahın izniyle
aynen canım aynennn duş al sonra saç kurut bi gün sonra yine aynı senaryo:1:
neyse sonucu güzel olsunda hergüne razıyım:1:
evett faydalı bilgilere devam kızlar kabak çekirdeği hem erkek hem kadın için çok faydalıymış.
evde boş otururken napıyoruz bol bol yiyoruz.:1:

Kabak çeçirdeğinin faydaları
*Mineraller, esansiyel yağlar ve protein bakımından zengindir.
*Solucan düşürme özellikleri vardır. Şerit solucanları ve diğer solucanları iyi bir defedicidir.
*Çinko içeriği, kabak çekirdeğini genellikle erkek ve kadın verimliliği için özellikle önemli yapar.
*İyi huylu prostatı büyümüş erkeklerin prostatının büyümesini durdurmak için kullanılır.
*Mesane iltihabı veya idrar tutulması gibi ikinci derecede böbrek rahatsızlıklarında da kullanılır.
*Kabak çekirdeği, büyümüş prostat veya prostat kanserinin mesaneden idrar çıkışını engellediği zaman gelişebilecek idrar yolları zorluklarından kurtarır.
*Eskiden beri ev ilaçları olarak mide bulantılarında ve deniz tutmalarında da kullanılmıştır
Kabak çekirdeğinin hangi zenginlikleri var?
*Kabak çekirdeği, minerallerin mükemmel bir kaynağıdır.
*Bir bardağın ¼ ünü dolduracak kabak çekirdeği çinkonun tavsiye edilen günlük alımının %20 sini, magnezyum ve manganezin ise %50 sini sağlamaktadır.
* Bazı B vitaminlerini içerdiği gibi kemik sağlığı ve kan pıhtılaşması için ihtiyaç olan K vitaminini önemli bir miktarda da içermektedir.
* Yağ içeriğine gelince, kabak çekirdeği, hormon dengesi, beyin fonksiyonu ve cilt sağlığı için ihtiyaç olan omega 3 ve omega 6 esansiyel yağlarını birlikte almak için iyi bir kaynaktır.
Özellikle kimler yemelidir?
• Prostatı büyümüş kimseler
• Kısırlık veya hormonal dengesizliği olan kimseler
• Solucan ve tenya bulunan kimseler
• İdrar tutukluğu olan kimseler
• Mesane iltihabı olan kimseler
ooo ben çok yiyorum kız kabak çekirdeğini
yemesi zor oluyo ama seviyorum yiyorum :1:
eve giderken alayım o zaman :1:
Slm kizlar o kadar belirti gebelik belirtisi degilmis
Dinlemiycem kendimi
Yeni mobilya almaya basladik degisiklige ihtiyacim
Var
Orta kulak iltihabi olmusum agzini acamiyim
Yatiyom elimden geldigince
Yeni yil da insAllah hamis oluruz
geçmiş olsun canım dinlen bolca :54:
Coaspirin kullandim 2 hafta kan incelmis
Bugun klinikte kan aldilar parmaktan su gibi
Akti zor durdurdum bu isler ne zormus yaaa

hamileyken kan sulandırıcı iğne olanlara sezeryandan önce iğneyi bıraktırıyolarmış canım
yoksa kanama durmuyomuş
yani baya işe yarıyo sanırım

miniğimmm çiçek açsak iyi eskidik yaaa:1::1:
neyse bu çalışmaların karşılığı bebiş olsunda biz hergece çalışırız:1:
sende depola şimdiden kabak çekirdeğini fındık fıstık badem ceviz
hem ben inanıyorum doktorun güzel şeyler söyleyecek ve sende bomba gibi bize katılacaksın:8:

Kizlar nasilsiniz??
minikkelebek duzeldimi moralin is arkadasin ileri geri konusmuyor hala umarim..
Ben gecen sene bu zamanlar kurtaj olmustum o yuzden cok duygulaniyorum cok kotu gunelr yasadim :((
Insallah 2013 hayirli guzel gunler, herseyden once saglik sihat getirir hepimize..

çok teşşekür ederim cnm evet adetim çok bekletmedi 1 ay içinde hamilelik.düşük ve adeti yaşadım tam sevindik yarıda kaldı Allah sabır versin herkeze gerçekten çok zor evet bende çok stres yaşadım halada atlatmış sayılmam ama halada umutluyum........

Kızlar adetim bitmek üzere çalışmalara başlıycam inş salı günü Allah yardımcımız olsunda ocak ayında hamile kalalım inş :) çok istiyorum Allahım sen yardım et...

canım ikna edersin azcık zorla,evladının kardeşsiz kalmasını istemediğini söyle damardan gir :1:

ben de iççem canım sağol evde hem poşet adaçayı var hem de kendisi ot olan haliyle mevcut :27:
hamileyken bitki çaylarının yasak olduğunu biliyodum o yüzden içmedim
şimdi başlayayım bari

ahaha çatlak kız :1: misafirlerine nohut pilav yap ayran ver :52:
35 gün geçti canım kahve akıntılarım çoğaldı sanırım adet olucam :27:
cısss yok cıs yok çocuk yapacam nikahlı kocam değil mi doktor ne karışır :52:
zaten dün eşime dedim adet olsam da yine denesem :52:
adam benim bu cesaretime hayran kalıyo sanırım bööle gözleri ayırıp baktı :53: :52:

çiçek açacan yakında bol su iyidir :52:
iltihapları gideriyomuş şu an içmek lazım evet kürtaj oldum sonuçta

ben salı günü izinliyim ama pazartesi kaçta çıkarım burdan belli diil yani pöff oluyorum :27:
yeni yılda mutlu olacaz allahın izniyle

ooo ben çok yiyorum kız kabak çekirdeğini
yemesi zor oluyo ama seviyorum yiyorum :1:
eve giderken alayım o zaman :1:

geçmiş olsun canım dinlen bolca :54:

hamileyken kan sulandırıcı iğne olanlara sezeryandan önce iğneyi bıraktırıyolarmış canım
yoksa kanama durmuyomuş
yani baya işe yarıyo sanırım

inş canım yeni yıl hayırlısıyla bebişlerimizle gelsin...

merhaba bende yaklaşık 10 gün önce düşük yaptım gerçekten çok acı bi durum ilk günler çok kötü oldum kanamam 6 gün sürdü tekrar hamile kalmak istiyorum ama hiç ümit ümidim yok ikinci bebeğim olucaktı tedaviyle hamile kalmıştım daha sevinmeme fırsat bile olmadan kaybettim allah kimseye yaşatmasın bu durumu inşallah tez zamanda hamile kalırız burdan birbirimize anlatırız bebeklerimizi

herkeze gunaydın dusuk yaptıgınızı nasıl anlıyosunuz

slm cnm benim düşük olucanı hamilelikteki ağrılardan anlamıştım kasıklarım çok ağrıyodu ve vücüdum çok anormal derecede şişti dr gittik kan testi düşmeye başlayınca düşük olucak dedi araştırmma yapmak için zaten internet sağolsun.........geçmiş olsun cnm yoksa sendemi yaşadın

Merhaba kızlar adet oldum.Zaten kahverengi çamur gibi akıntım vardı 3 gündür.
Geleceği belliydi yani :1:
Kaldı 2 ay :111:

miniğimmm çiçek açsak iyi eskidik yaaa:1::1:
neyse bu çalışmaların karşılığı bebiş olsunda biz hergece çalışırız:1:
sende depola şimdiden kabak çekirdeğini fındık fıstık badem ceviz
hem ben inanıyorum doktorun güzel şeyler söyleyecek ve sende bomba gibi bize katılacaksın:8:
yiyom yiyom fındık fıstık badem kuru üzüm kayısı kuru erik ne bulduysam kurusunu yiyom :52:
şimdi adaçayına da başladım iyice temizleneyim :1:
sen de bu ay baya beyaz tenli oldun ha rengin açıldı millet anlicak :52:
Kizlar nasilsiniz??
minikkelebek duzeldimi moralin is arkadasin ileri geri konusmuyor hala umarim..
Ben gecen sene bu zamanlar kurtaj olmustum o yuzden cok duygulaniyorum cok kotu gunelr yasadim :((
Insallah 2013 hayirli guzel gunler, herseyden once saglik sihat getirir hepimize..
sağol canım ilgin için :54: o arkadaş benimle değilse de benim yakınımda başkalarıyla muhabbete devam.
o kadar olsun tabi,bana bulaşması gitsin kime ne anlatıyosa anlatsın :1:
Geçen seneki olaylar geçen senede kaldı canım sen de üzme kendini
bu sene çok güzel şeyler olacak inşallah
ben bugün biraz daha iyiyim,bekleme süremi kendimi üzmeden atlatmaya çalışmak için söz verdim
3. de düşecekse düşecek,kader...
2013 senesi bizim olsun :124:

çok teşşekür ederim cnm evet adetim çok bekletmedi 1 ay içinde hamilelik.düşük ve adeti yaşadım tam sevindik yarıda kaldı Allah sabır versin herkeze gerçekten çok zor evet bende çok stres yaşadım halada atlatmış sayılmam ama halada umutluyum........
Çok geçmiş olsun arkadaşım
Allah tekrarını yaşatmasın,atlatması zor gerçekten ama derdi veren sabrını da veriyo
Umutlu olcaz tabi ki,daha uzuuun yıllar yumurtlicaz :1:

Kızlar adetim bitmek üzere çalışmalara başlıycam inş salı günü Allah yardımcımız olsunda ocak ayında hamile kalalım inş :) çok istiyorum Allahım sen yardım et...
Hadi görim seni tuğbacım :1:
Ocak ayında gelsin bebecik,içimden erkek çocuğu geçti acaba senin oğlun mu olcek :27:

merhaba,ben düşük yaptığımda karnım adet sancısı gibi sancım oluyodu ve kahverengi kanamayla başlamıştı
sonra adet kanaması gibi kanamam oldu ve doktora gittiğimde hiç parça kalmamıştı.
ikinci düşüğüm ise boş gebelikti 7+0 da doktora gittim kalp atışını duymaya bebek yoktu.
hiçbi şekilde anlamadık,bütün hamilelik belirtilerim vardı üstelik

evet cnm sana katılıyorum umarım yeni senede bizlerde çocuklu oluruz yeterki stres yapmayalım bende çok yeni üye oldum aranıza yeni katıldım iyiki varsınız........desteğinize ihtiyacım var

kızlar günaydın ne yapcağıma karar veremiyorum cuma günü adet günümdü halen gelen bişey yok fakat kahverengi akıntı var çok az çarşamdan beri sizce üstüne görme olabilir mi okdum baya uyuyor gibi geldi test için çarşamba veya perşembe diyorum sizce çok mu geç

tabi ki umutlu olcas arkadaşım, allahın izniyle mutluluğa dönüşecek umutlar...

benim pek bi belirti yoktu canım ağrı kanama falan
sadece son bikaç gün lekelenmeler oldu, o ara yemeğe misafirim vardı ve çok yorulmuştum o gün. gece wc ye girince kırmızıya döndüğünü gördüm, ertesi gün (zaten daha önce kalp atış sesini duyamadığımız için) tekrar gitçektik hastaneye ve yine duyulamamıştı maalesef, kanama da başlamıyordu krtjla alındı.....

kızlar günaydın ne yapcağıma karar veremiyorum cuma günü adet günümdü halen gelen bişey yok fakat kahverengi akıntı var çok az çarşamdan beri sizce üstüne görme olabilir mi okdum baya uyuyor gibi geldi test için çarşamba veya perşembe diyorum sizce çok mu geç

mervecim hayırlısı olsun inş.
cumadan bir iki gün geçti hala olmadıysan evde de bi test yapabilirsin, ama çarşambaya da bırakırsan çok geç sayılmaz bence
ben açıkçası bir dahakine öğrenir öğrenmez hemen hastaneye koşmayım diyorum o yüzden çok geç gelmedi bana göre.

Merhaba kızlar adet oldum.Zaten kahverengi çamur gibi akıntım vardı 3 gündür.
Geleceği belliydi yani :1:
Kaldı 2 ay :111:

gözünaydın minişim sevindim :13:

ben de misafirleri atlattım
dinleniyorum bugün bol bol :24:

selam kizlar biraz göz atim almanyada ablamin yanindayim yeni yila burda giricez, burda oldugum icin cok giremiyorum kizlar insalllah yeni yil hepimize sans getirir simdiden hepinizin yeni yili kutlu olsun. gurbetgüzeli bende cok umutluydum hayirlisi olsun, moralini yüksek tut kendine cok iyi bak cok gecmis olsun sana. ve diger anne adaylari sizlerde kendinize iyi bakin. benimde 12 hafta oldu kocaman bir göbegim var resmen top gibi ilk hamileligimde 4 aylikken karnim cikmisti bunda resmen ilk hamileleigime göre 5 ayligim :49: resimdeki gibi göbek yani sizleri cok öpüyurum

evet cnm sana katılıyorum umarım yeni senede bizlerde çocuklu oluruz yeterki stres yapmayalım bende çok yeni üye oldum aranıza yeni katıldım iyiki varsınız........desteğinize ihtiyacım var
destek bizim işimiz :46:
gözünaydın minişim sevindim :13:
ben de misafirleri atlattım
dinleniyorum bugün bol bol :24:
sağol şekerim :54:
sen de dinlen bolca bundan sonra kendine dikkat etçen yorulmak yok :9:

selam kizlar biraz göz atim almanyada ablamin yanindayim yeni yila burda giricez, burda oldugum icin cok giremiyorum kizlar insalllah yeni yil hepimize sans getirir simdiden hepinizin yeni yili kutlu olsun. gurbetgüzeli bende cok umutluydum hayirlisi olsun, moralini yüksek tut kendine cok iyi bak cok gecmis olsun sana. ve diger anne adaylari sizlerde kendinize iyi bakin. benimde 12 hafta oldu kocaman bir göbegim var resmen top gibi ilk hamileligimde 4 aylikken karnim cikmisti bunda resmen ilk hamileleigime göre 5 ayligim :49: resimdeki gibi göbek yani sizleri cok öpüyurum

hoşgeldin gurbetçi :1: yeni yılda hepimiz hayırlı evlatlara kavuşalım inşallah
demek koca göbekli oldun :1: zaten ikinci gebelikte genelde öle oluyomuş
güzel haberlerinin devamını bekliyoz şekerim sen bize umut ol mucks :54:

geçmiş olsun elvan,benim de aynı şekilde oluyo,yani adetten önce kahve çamur gibi akıntım olur
takılma,içerde kalan kan dışarı çıkana kadar renk değiştiriyomuş
Canim sagol cevabin için. Bendede olurdu ama tas patlasin 2 gün, bu ay 6 gün olunca canimi skti.. valla akisina biraktim hayirlisi hepimizin hakkinda..

kızlar günaydın ben düşük yapalı bugün tam 47 gün oldu :14: ve adet olmadım dr. gittim beta hcg için kan aldılar sonuç 2,3 yanı acaba sıfıra düşmediği için mı adet olamıyorum ya kızlar ben ne zaman adet olacağım bu değer kaç günde düşer sonra ultrason istediler gittim sıraya girdim neymiş taaaaaa 0cağın ortalarına verıyor randevuyu sinir oldum ya :47: bu nasıl ınsan sağlığını düşünme dr. cıktım bırsey yapamam dedi bende özel hastane gıdeceğim kontrole inş. ondan önce adet olurum

deliriyorum galıba :27::27:

Geçmis olsun.. :( Bende düsükten 53 gün sonra ilk adetimi olmustum.. 53. güne kadar hep kahve kanamam oldu ama regl degildi.. En sonunda doktora gidip kan testi yaptirdim belki yeni bi hamilelik vardir diye, yoktu.. Bende adaçayina basladim 2. gün adet oldum.. Önce emin ol hamile degilsen iç derim..

Son düzenleme:
Bende geçen yıl 7 haftalık düşük yapmıştım. 1,5 yıl hamile kalamadım. Bir ara bunalıma giriyordum. Çünkü benim adetlerim düzensizdi, bu yüzden hep gecikirdi ve ben her ay umutlanırdım... sonra hamileliği düşünmemek ve stres yapmamak gerektiğini söylediler. Bende Rabbim verirse olur... artık ümitlenmek yok dedim. Kendime çekidüzen vermiştim...

Şimdi ilk bebeğime canım kızıma 19+6 günlük hamileyim...

Sizlerde sakın sıkıntı ve stres yapmayın... Umudumuzu kaybedince çok zor oluyor... O yüzden oluruna bırakmak gerek... Onlar gelecekleri zamanı çok iyi biliyorlar..

canım inşallah sonuna kadar sürer hamileliğin.

merhaba kızlar ben 3 yıllık evliyim ve 2 defa düşük yaşadım.kan pıhtılaşması ve rahimde darlık varmış.geçen ay ameliyat oldum ve rahim genişletilmiş.doktorum folıdace verdi.şimdi adetimden 5 gün geçti test yaptım fakat negatif çıktı.bi umut hamile olabilirmiyim.benimle aynı sorunları yaşayan varmı aranızda.

destek bizim işimiz :46:

sağol şekerim :54:
sen de dinlen bolca bundan sonra kendine dikkat etçen yorulmak yok :9:

hoşgeldin gurbetçi :1: yeni yılda hepimiz hayırlı evlatlara kavuşalım inşallah
demek koca göbekli oldun :1: zaten ikinci gebelikte genelde öle oluyomuş
güzel haberlerinin devamını bekliyoz şekerim sen bize umut ol mucks :54:

nedemek minikkelebek ben hep burda olucam siz oldugunuz sürece kötü günlerimiz degil iyi günlerimizdede hep birlikte olucaz insallah. allah hepimizin gönlüne göre verir insallah

merhaba kızlar ben 3 yıllık evliyim ve 2 defa düşük yaşadım.kan pıhtılaşması ve rahimde darlık varmış.geçen ay ameliyat oldum ve rahim genişletilmiş.doktorum folıdace verdi.şimdi adetimden 5 gün geçti test yaptım fakat negatif çıktı.bi umut hamile olabilirmiyim.benimle aynı sorunları yaşayan varmı aranızda.

gec döllenmeden cikmamis olabilir ben adetime 4 gun kala yaptim negativ iki gun gectikten sonra positiv cikmisti ama canim piskolojik yikinti cok kötü onun icin biraz daha bekle amaliyatan sonra adet duzenin degismis olabilir cok gecmis olsun bu arada

bencede acele etmemek lazım test için biraz sabır çok aceleci davranıyoz ve üzülen taraf biz oluyoz kızlar bu arada resimli yüzleri yani hareket eden komik yüzleri nerden yapıyonuz.......bende yapmak istiyom

Back
X