- 21 Aralık 2012
- 10.875
- 5.412
- 448
- 37
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #12.961
canim sana da gecmis olsun! benim bebegin kalbi 3 hafta once durmus,ben 3 hafta onu bilmeden oylece tasimisim. kahverengi lekelenmem oldu,annemlere soyledim hemen.ama lekelenme baya azdi. annem pek ciddiye almadi,olur oyle dedi.ama kayinvalidem gene de doktora gorunelim dedi.doktora gittigimizde ise ultrasonda bebegi gorur gormez durumu anladim cunku 3 hafta once olmasi gerektigi gibiydi halidoktorum bebisin kalbinin durmus oldugunu soyledi,hemen kurtaja alalim,yoksa dusugun baslayacak daha cok kanaman olacak,daha cok aci cekeceksin dedi. biz de 1-2 saat dusunduk ve hemen hastanede kurtaja alindim,zaten sancilarim baslamisti bu arada,dusuk tam baslamadan ameliyata girdim. bn o 3 hafta farketmeden cok hafif sancilar ve hatta bir gun cok kotu spazm gecirmistim,hamilelikten sanmistik megerse bebis gitmis oldugu icinmis
Ultrasonda kalbi durmus bebisi ve keseyi gorduk. Allah tekrar yasatmasin hic birimize.
anladım cnm.. tekrar çok büyük geçmiş olsun.. ama doktorun dediği doğru, düşük başladığı zaman inanılmaz bir ağrı başlıyo ardından kanama yoğunlaşıyo.. ben ilaçla düşüğü tamamlamıştım 1 hafta sürdü ama hayatımda böyle bir ağrı çektiğimi hatırlamam.. çok beter bişeydi,daha dün gibi aklımdadır.. gerçekten allahım kimseye yaşatma böylesi acılar