Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ateş ölçümleri o kadar net mi baharcım yaa yani illa yüksek çıkması mı gerekiyor gebelikte? ben hiç ölçmüyorum bilmiyorum açıkçası
gerçi buralarda baya takibini yapanlara rastlıyorum ama detayını bilmiyorum

hu huuu kızlaarr hürremi mi izliyonuz yoksa kuzeyi mi :27:

evet canım çok net yani genelde herkeste doğru çıkıyor.
bizim takıldığımız bi ateş topiği var orda bi sürü gebe bu şekilde öğrendi
ne zaman yumurtladığımızı biliyoruz ateşe göre ve ne zaman adet gelecek
gelecekmi gelmeyecekmi anlıyoruz.mesela bu benim gebe kaldığım ayın tablosu .yarım ölçmüştüm ama belliydi.
$untitled.webp

ESSELA slm canim arada girioyrdum ama bugun eve geldim walla benim göbis kocaman olmus ben 2 kg almisim ama görseniz kesin 5 kg almissin dersin bu hafta ense kalinligi icin gun alicam kadin kontrolune gitmem lazim bir yandan cok merak ediyorum bir yanimda korkudan evde otur gitme diyor.

ohh oh maşallah
olsun laracım varsın kilolar gelsin. sonra 'bebişlere merhaba kilolara elvedaa' topiği yaparıss :1: ayy çalmasınlar başlığımızı kıss :52:
dr.unuza gitmekten korkmayın canikom allah korusun bi sıkıntı olmasın inşallah...

evet canım çok net yani genelde herkeste doğru çıkıyor.
bizim takıldığımız bi ateş topiği var orda bi sürü gebe bu şekilde öğrendi
ne zaman yumurtladığımızı biliyoruz ateşe göre ve ne zaman adet gelecek
gelecekmi gelmeyecekmi anlıyoruz.mesela bu benim gebe kaldığım ayın tablosu .yarım ölçmüştüm ama belliydi.
Eki Görüntüle 593932

wauuww oldukça netmiş
denemeye değer...
o zaman uzun bi süredir hep takip ediyosun ateşini ya da istediğin aydan beri belli aralıklarla ölçüyorsun sanırım
ayy bu da stres yapmıyo mu azıcık ? :44:

wauuww oldukça netmiş
denemeye değer...
o zaman uzun bi süredir hep takip ediyosun ateşini ya da istediğin aydan beri belli aralıklarla ölçüyorsun sanırım
ayy bu da stres yapmıyo mu azıcık ? :44:

yok canım uzun süreye gerek yok.yani adetin 5.6.günü başlasan adet zamanına kadar ölçsen bi ayda nedir ne değildir görürsün
birde şu avantajı var.hani biz bazen akıntımızdan yumurtladık sanıyoruz ya.ben hep ölçümlerimde şunu anladım
akıntım geldikten 1 2 gün sonra çatlama oluyro.ben önceden akıntı bitti kasık ağrısı geçti deyip ilişkiyi bırakırdım.
ama şimdi ateşim yükselmeye başladıktan sonra bırakıyorum ilişkiyi.yani öle 1ay boyunca günaşırıya gerek yok.
ateş düşük gittiği sürece gün aşırı yada hergün yapıyorum.tamamdır.
valla stres yapıyor bazılarında ama bana heyecan veriyor her sabah kaç çıkacak diye uyumak..:9:
birde eğer düşüşe geçerse kendimi adete hazırlıyorum.şak diye gelince daha çok yıkım oluyor.
ama böle günler öncesinden biliyorum.:31:

hmm anladım canım bilgiler için sağol
buarada bi elim de kabak çekirdeğimde :1:
baharcığımı boş dinlemiyoruz yani :114:

canim oncelikle cok sevindim gözünüz aydin bence dr git kahverengi AKInti icin konus dusuk icin progestaran belki verir bende kullaniyorum korkunun ecele faydasi yok ne yapalim bu yola bas koyduk korksakta korkmasakta artik hamisiz

sağol canım yarın kısmetse gitcem ama kahverengi akıntım bitti inş sağlıkla kucağımıza alırız...

Günaydın kızlar hepinize,yeni yılda inşallah tüm dileklerimiz gerçek olsun başka ne diyeyim :9:
Ben de hepinizi seviyoore kader arkadaşlarım :54:
Benim adet bitti sayılır,ama genetik sonucum henüz çıkmadığı için doktora gitmiyorum.
1,5 ay oldu son vukuattan sonra
Zaman geçiyor :111:
ihihihiii anladınız siz onu :52:

Merhaba hanimlar,

ben de maalesef dun bebegimi kaybettim. aslinda 3 hafta once kalbi durmus bebisimin,doktor kontrolumuzden 3 gun sonra...dun kahverengi akintilarim baslayinca doktora gidelim dedik ve maalesef 12 haftalik olmasi gereken bebek 8 haftalik kadar haliyle kalmis,en acisi da onceki doktor randevusunda gumbur gumbur duydugum kalp sesi yerine koca bir hic duymak oldu. hemen kurtaja alindim. doktor rahmimin tertemiz oldugunu,hic parca kalmadigini, 1 hafta cinsel iliski yasagindan sonra istedigim zaman hamile kalabilecegimi soyledi. acikcasi esimle de cok beklemek istemiyoruz cunku sanki bekledikce canimiz daha cok aciyacak gibi geliyor...vitaminlerime devam ediyorum ve iyi beslenmeye calisiyorum.insallah hayirlisiyla saglikli bir bebise hamile kalabilirim. :(
cnm bnm ilk dusugumde senin gibi oldu 10 haftalik bebek olmasi gerekirken 6. haftada kalbi durmus e ilacla dusuruldu iyi gecmisti ondan 1 yil sonra yine hamile kaldim bu sefer rahim agzina yerlesmis kendiliginden kanam basladi ve ilacal dusuruldu yine herseyin basi saglik saglikli gelsinde gerisi onemli degil ha gec ha erken
nesle geçmiş olsun canım, Allah bir daha yaşatmasın bu
acıyı, çok yeni kaybın, ama zaman gerçekten ilaç gibi
geliyor, tekrar anne olmak isteğiyle yanıp tutuşuyorsun.

Dün akşam regl başladı, erken oldu gerçi ama zaten belirti yoktur,
o an çok üzüldüm yine ama şimdi öylesine iyiyim işte.
cnm uzulme gececek bu gunlerde umudlar tukenmeyecek

kızlar hepinize günaydın sabah test yaptım pozitif çıktı sağlık ocağına gittim kan verdim cuma sonuç çıkcak dedi henüz doktora gidip gitmeme konusunda kararsızım yani değer düşük çıkarsa bu sefer evham yaptırıyor doktor sizce ne zaman gideyim cumaya randevu aldım ama belki gitmem sizce ne yapayım birde benim kahverengi nokta kadar akıntım vardı ya 6 gün sürdü adet sürem kadar daha sonra kesildi inş bu sefer sağlıklı bir hamilelik sağlıklı bir bebek nasip eder Allahım inş en kısa zamanda sizlerde nasip etsin açıkçası biraz donuk gibiyim korkuyorum dualarım hepimiz için..
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::29::21::54:super haber bu cnm bekle bakalim yaa vesvesede yapma hep aklmizda sorlular olyuor acaba yasayacakmigelcekmi hic bitmeyecek bol bol dinlenip gida takviyelrine dikkat et gozun aydin cnm
bende tam yumurtalama dönemimdeyim idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba çok sık tuvalete çıkıyorum ama çok rahatsız edici değil doktora gitsem antibiyotik vercek şimdi içmekte istemiyorum ilaç doğrumu yapıyorum sizce.

cnm bol bol papatya cayi ve su ic guzelim gecmis olsun

[52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::29::21::54:super haber bu cnm bekle bakalim yaa vesvesede yapma hep aklmizda sorlular olyuor acaba yasayacakmigelcekmi hic bitmeyecek bol bol dinlenip gida takviyelrine dikkat et gozun aydin cnm

sağol canım benim darısı sizlerin başına inş kendime moral veriyorum

mervecim çok tebrik ederim.:nazar: bi kaç güne görürsün canım keseyi.
inşallah bu sefer yüzün güler.sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

sağol canım inş öyle olur çok garibim daha sevinemiyorum bile canım yarın test yaparlarsa sonuç mesala tam 2 katına çıkması gerekiyor biraz aşağıda falan olursa problem oluyor mu

Back
X