Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

iyiyim ben çok şükür yuvarlanıp gidiyoz
minikkelebek özletiyon valla haklısın işler güçler yoğun ama yokluğun belli oluyo canumpenum :111:
dert etmicem çok üzüldüm çok dokundu ama hiç değmez böyle insanlara zamanını üzülerek harcamaya...
merve sevindim keseyi görmüşünüz hep ii haberlerini alırız inşallah
serhatice 2-3 gün farkla adet düzensizliğim var demişsin.. aslında 2 3 gün devamlı öne ya da arkaya atıyosa düzensizlik sayılmaz sanırım. bana 2 3 gün kaymasıçok normal geldi bilmiyorum yoksa benim de düzensiz de ondan mı normal geldi :111:
baharcım tuğbayacım pufpufum gurbetgüzelim asiselcanım ve diğer tüm arkadaşlar öpüyorum kocaman yanaktan
gelsin yumoş günleriiii

Kızlar nasssınız acep :54:
İşlerin yoğunluğundan çok fazla uğrayamıyorum sinir oluyorum:111:
Kafamı biraz daha topladım çok şükür,psikolojik olarak daha iyiyim.
Genetik sonucum hala çıkmadı,yarın tekrar hastaneyi aricam.Doktor 1 ay sonra gel demişti 2 ay olcak kürtaj olalı nerdeyse :27:
e şimdi test yapalım dese sonucun çıkması da 1 ay sürer...
eder 3 ay :52:

esselacım bebeğim hiçbişey seni üzmesin nefret ediyorum böyle abuk subuk davranan insanlardan
nasıl da çakallık yapıyolar nası sinsi düşünüyolar içten pazarlık yapıyolar oh ne alaaa
sakın takma kafana.daha hassasız biz farkındayım bunun
baharcım ve gurbetgüzeli kızlar bu ay güzel haberlerinizi bekliyorum açılışı yapın arkanıza takılıp geliyorum :1:

22merve22 canım hadi görim seni bu defa olacak :1: Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla :16:

iyiyim ben çok şükür yuvarlanıp gidiyoz
minikkelebek özletiyon valla haklısın işler güçler yoğun ama yokluğun belli oluyo canumpenum :111:
dert etmicem çok üzüldüm çok dokundu ama hiç değmez böyle insanlara zamanını üzülerek harcamaya...
merve sevindim keseyi görmüşünüz hep ii haberlerini alırız inşallah
serhatice 2-3 gün farkla adet düzensizliğim var demişsin.. aslında 2 3 gün devamlı öne ya da arkaya atıyosa düzensizlik sayılmaz sanırım. bana 2 3 gün kaymasıçok normal geldi bilmiyorum yoksa benim de düzensiz de ondan mı normal geldi :111:
baharcım tuğbayacım pufpufum gurbetgüzelim asiselcanım ve diğer tüm arkadaşlar öpüyorum kocaman yanaktan
gelsin yumoş günleriiii

selam fıstıklar bende sizleri özledimmm.
ya bi kaç gebe haberi alsakta moralimiz yerine gelse.
özletmeyin kendinizi işleri azcık asıverin beaaa:27:

Kızlar nasssınız acep :54:
İşlerin yoğunluğundan çok fazla uğrayamıyorum sinir oluyorum:111:
Kafamı biraz daha topladım çok şükür,psikolojik olarak daha iyiyim.
Genetik sonucum hala çıkmadı,yarın tekrar hastaneyi aricam.Doktor 1 ay sonra gel demişti 2 ay olcak kürtaj olalı nerdeyse :27:
e şimdi test yapalım dese sonucun çıkması da 1 ay sürer...
eder 3 ay :52:

esselacım bebeğim hiçbişey seni üzmesin nefret ediyorum böyle abuk subuk davranan insanlardan
nasıl da çakallık yapıyolar nası sinsi düşünüyolar içten pazarlık yapıyolar oh ne alaaa
sakın takma kafana.daha hassasız biz farkındayım bunun
baharcım ve gurbetgüzeli kızlar bu ay güzel haberlerinizi bekliyorum açılışı yapın arkanıza takılıp geliyorum :1:

22merve22 canım hadi görim seni bu defa olacak :1: Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla :16:

kelebeğimmmm 2 ay olmuş nasıl duruyon yavruşşş :9: ben pazartesiye randevu aldım bir baktıram bhcg :16: çok ağrım var neyinnesidir sen çok bekledin kıvırcığım ben bekleyemedim olmazsada şubatta işlem tamam :27: hade bekliyom seni :34:

slm kızlar ben bi kaç gündür yoktum ,geldim şimdi yemek yaptım ve hemen bişeyler yazıyım dedim özlemişim sizi:9:
insan alışıyo neyse kızlar inşallah dert yanmaya deilde hamilelik haberleri içinde oluruz ne güzel olur:52:

günaydınlar
işyerinde gnelde giremiyorum kka.
benim bugün 31.günüm halen hastalanmadım sıkıntısı var 2 gündür üzerimde bütün fizyolojik ve ruhsal belirtilerim var ama gelen yok gelse de rahatlasam ya.

güzel haberleri paylaşsak keşke bizde sıra bize de gelse.içim tuhaf oluyor hamileleri gördükçe artık

cnm sana yardımcı olurmuyum blmem ama ben kürtaj olmadım kimyasal gebelikti benmki adetim çok bekletmemişti 1 ayın içinde olmuştum ve rahatlamıştım sen bi dr a görün istersen

ben 43 gün sonra hastalandım canım 50 güne kadar olabilşyo demişti doktorum hayırlıyla gelir inş bir an önce:)

cnm sana yardımcı olurmuyum blmem ama ben kürtaj olmadım kimyasal gebelikti benmki adetim çok bekletmemişti 1 ayın içinde olmuştum ve rahatlamıştım sen bi dr a görün istersen

canım benimde 33gün sonra gelmşti ama ben normal düşük yaptım.
tuğbanın dediği gibi 50güne kadar normal.bi süre daha bekle.
peki korundun mu yani bişeyler olabilirmi:44:

sağolun canlarım cvplarınız için.
baharcım korunduk tatlım ya bakalım gelsede önümüzdeki maçlara bakalım:23:

kızlar ben kürtajdan sonra 22 aralıkta adet oldum adetimden sonra korunmadım adetimde 28 30 günde bir oluyodu eskisi gibi adet olacakmıyım düzeni bozuluyomu :( inş bozulmaz yumurtalama günlerim eskisine göre takip etmiştim 10 undan sonrada grip oldum çok kötü ilişkiyede ara verdik

kızlar ben kürtajdan sonra 22 aralıkta adet oldum adetimden sonra korunmadım adetimde 28 30 günde bir oluyodu eskisi gibi adet olacakmıyım düzeni bozuluyomu :( inş bozulmaz yumurtalama günlerim eskisine göre takip etmiştim 10 undan sonrada grip oldum çok kötü ilişkiyede ara verdik

canım benim kürtaj değilde düşük oldu.
4aydır farklı zamanlarda adet oluyorum.yani ilk 33 26 27 28günde oldum.
hamile kalmadan öncede 28günde olurdum genelde.
bu bi kaç ay değişiklik olabilir.sonra düzene girer

kizlar selamlar,sizlere bir sorum olacak,yurtdisinda yasadigimizdan burda cok danisacak kimsem olmuyor. ben daha once de yazdigim gibi 31 aralikta,bebegimin 3,5 hafta once kalbinin durmus olmasi sebebiyle(8+6'da) kurtaj olmustum. doktor 25-40 gun icinde regl olursun dedi. bir haftalik iliski yasagi verdi,antibiyotik kullandim o arada. bu hafta iliskiye girdik. 2 gundur cok kotu regl sancisi gibi(hatta ondan da fazla) kasiklarimda sanci var,bacaklarima kadar vuruyor. beyaz akintim basladi ve baya fazla. basim tutuyor.bu kadar erkenden regl oncesi sancisi&belirtileri baslar mi?acaba yumurta mi geliyor ondan midir tum bunlar?yoksa kurtajla mi alakali?ama kanamam sadece 2 gun surdu ondan sonra da agrilarim gecmisti.

ben krtjdan sonra 26. gün oldum sonra (son adetin ilk gününden sayarak) 39. gün, 28. gün ve en sonuncusu 33.günde başladı düzen baya değişti bende...

kizlar selamlar,sizlere bir sorum olacak,yurtdisinda yasadigimizdan burda cok danisacak kimsem olmuyor. ben daha once de yazdigim gibi 31 aralikta,bebegimin 3,5 hafta once kalbinin durmus olmasi sebebiyle(8+6'da) kurtaj olmustum. doktor 25-40 gun icinde regl olursun dedi. bir haftalik iliski yasagi verdi,antibiyotik kullandim o arada. bu hafta iliskiye girdik. 2 gundur cok kotu regl sancisi gibi(hatta ondan da fazla) kasiklarimda sanci var,bacaklarima kadar vuruyor. beyaz akintim basladi ve baya fazla. basim tutuyor.bu kadar erkenden regl oncesi sancisi&belirtileri baslar mi?acaba yumurta mi geliyor ondan midir tum bunlar?yoksa kurtajla mi alakali?ama kanamam sadece 2 gun surdu ondan sonra da agrilarim gecmisti.

benim de krtjdan sonra özellikle akşamları çok şiddetli sancılar olmuştu ağrı kesici kullanıyormusun bilmiyorum ama ben kullandığım halde çok sancılar çektim
muhtemelen krtja bağlı ağrılardır canım, yine de geçmezse dr.a görün
allah acil şifalar versin

canım 14 aralıktada ben oldum kürtaj daha regl olmadım bugün son 6 gündür şiddetli kasık ağrısı nedeniyle gittim ve akıntım hiç geçmemi 32 gündür bana birdaha çocuğun olmaya bilir dedi vasa bi sıkıntın hemen doktora git ihmal etme

Saolun kizlar,sizlere de gecmis olsun. En iyisi Turkiye'deki doktorumu arayayim,olmazsa burda doktora gorunurum.

Asiselcan doktorun agzindan yel alsin,cok gecmis olsun sana da,biliyor musun benim anneanneme zamaninda bir doktor "bu kadin hamile kalirsa diplomami yerim" demis,anneannemin 6 evladi vardi bir o kadar da kurtaji :) yani Allahtan umut kesilmez. sen kendine iyi bak,dikkat et.

bence yumurtlama olabilir kürtajdan 2 hafta sonra başlarmış 20li günlere kadar yumurtlama olurmuş.
ama tabi işin ciddi tarafını düşün ve doktora git parça kalmış olabilir enfeksiyon olabilir.ondan ağrı ve akıntı olabilir.
yani biz sana sadece ihtimalleri söyleriz canım bence doktorun teşhisi koysun için rahat etsin.böyle şeyleri ihmal etmeyelim sonuçta kolay bişey yaşamadık

canım 14 aralıktada ben oldum kürtaj daha regl olmadım bugün son 6 gündür şiddetli kasık ağrısı nedeniyle gittim ve akıntım hiç geçmemi 32 gündür bana birdaha çocuğun olmaya bilir dedi vasa bi sıkıntın hemen doktora git ihmal etme

neden böyle bir şey dedi doktorun.
nerden varmış bu kanıya.

Back
X