- Konu Sahibi minik_kelebek
- #13.141
Canim cok cok gecmis olsun diyorum yeniden, o doktor bozuntusunun o kadar kazimamasi gerekiyor hadi kazidi diyelim o yanlislikla fazla kazimistir oyle rahim delmek kolay degilNeyse canim oyle bile olsa bu cocugun olmaz anlamina gelmiyor. O deligi duzeltmek icinde operasyonlar oluyor sen kafani rahat tut. Genelde rahim deligi olunca dusuk tehlikesi yuksek oluyor bence sen iyi bir doktor bul ve eger gercekten delinmisse rahmini duzelttir.
Zaten rahmindeki o enfeksiyon o doktorun yaptigi kurtajdan olmustur buyuk bir ihtimalle ne bicim doktorsa direk kasap cikmis hey Allahim bazilari hic dusunmeden is yapiyor gercekten
Sen sakin uzulme bacim bunlar senin yeniden hamile kalmana engel degil
sağol canım benim tam olarak ne olduğunu bizde bilmiyoruz ama ben ençok rahim içi yapışıklıktan şüpheleniyorum fazla kazındığı zaman öyle oluyomuş birde rahim iç tabakası zarar görüyomuş ya bilmiyorum iyi biyer araştırıyoruz herhalde rahim filmi isteyip ona göre bişey derler demi kesin teşis rahim filminde kan testlerinde çıkar inşallah o adamda yanılmıştır inşallah en kısa zamanda regl olurum