Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Canim cok cok gecmis olsun diyorum yeniden, o doktor bozuntusunun o kadar kazimamasi gerekiyor hadi kazidi diyelim o yanlislikla fazla kazimistir oyle rahim delmek kolay degil :19:Neyse canim oyle bile olsa bu cocugun olmaz anlamina gelmiyor. O deligi duzeltmek icinde operasyonlar oluyor sen kafani rahat tut. Genelde rahim deligi olunca dusuk tehlikesi yuksek oluyor bence sen iyi bir doktor bul ve eger gercekten delinmisse rahmini duzelttir.
Zaten rahmindeki o enfeksiyon o doktorun yaptigi kurtajdan olmustur buyuk bir ihtimalle ne bicim doktorsa direk kasap cikmis hey Allahim bazilari hic dusunmeden is yapiyor gercekten
Sen sakin uzulme bacim bunlar senin yeniden hamile kalmana engel degil

sağol canım benim tam olarak ne olduğunu bizde bilmiyoruz ama ben ençok rahim içi yapışıklıktan şüpheleniyorum fazla kazındığı zaman öyle oluyomuş birde rahim iç tabakası zarar görüyomuş ya bilmiyorum iyi biyer araştırıyoruz herhalde rahim filmi isteyip ona göre bişey derler demi kesin teşis rahim filminde kan testlerinde çıkar inşallah o adamda yanılmıştır inşallah en kısa zamanda regl olurum

sağol canım benim tam olarak ne olduğunu bizde bilmiyoruz ama ben ençok rahim içi yapışıklıktan şüpheleniyorum fazla kazındığı zaman öyle oluyomuş birde rahim iç tabakası zarar görüyomuş ya bilmiyorum iyi biyer araştırıyoruz herhalde rahim filmi isteyip ona göre bişey derler demi kesin teşis rahim filminde kan testlerinde çıkar inşallah o adamda yanılmıştır inşallah en kısa zamanda regl olurum

canım bende seni uzun süredir görmeiyordum merak etmiştim şimdi tesadüfen gördüm demek taşındın sen gittin ankaradan terk ettin bizi :) hayırlı olsun:)
benim bir arkadaşım hamile kaldı doktor; senin rahmin elek gibi nasıl hamile kaldın hayret ediyorum hala demiş, yani nasip işi bunlar seninde olacak hayırlısıyla, bu arada bende hala hamile kalamadım senin verdiğin çörek otu bal tarçını bu ay ikinci kez uyguladım bakalım neler olacak:)

Son düzenleme:
canım bende seni uzun süredir görmeiyordum merak etmiştim şimdi tesadüfen gördüm demek taşındın sen gittin ankaradan terk ettin bizi :) hayırlı olsun:)
benim bir arkadaşım hamile kaldı doktor; senin rahmin elek gibi nasıl hamile kaldın hayret ediyorum hala demiş, yani nasip işi bunlar seninde olacak hayırlısıyla, bu arada bende hala hamile kalamadım senin verdiğin çörek otu bal tarçını bu ay ikinci kez uyguladım bakalım neler olacak:)

valla canım sanırım tedavi için ankaraya gelicem gibi görünüyo doktor araştırıyorum. sen o karışımı kullanıyosunda ovul testi de kullanıyomusun? arkadaşının rahmi neden elek gibi olmuş canım çok merak ettim güzelim herşeyin hayırlısını dile bak bende olsun dedim oldu sonra başıma neler geldi allah kimseye vermesin canım benim sen kendini çok zorluyosun bak için için kafayı takıyosun yapma bu eziyeti kendine içim rahat etsin diyorsan git canım bir doktora bakalım ne diycek

iyiyim ben çok şükür yuvarlanıp gidiyoz
minikkelebek özletiyon valla haklısın işler güçler yoğun ama yokluğun belli oluyo canumpenum :111:
dert etmicem çok üzüldüm çok dokundu ama hiç değmez böyle insanlara zamanını üzülerek harcamaya...
gelsin yumoş günleriiii
Kuzucum sorma yaa okumaya bile vakit bulamadım
çok sinirleniyorum bu duruma :52: kk bana iş versin ben burda takılayım hep :52:
akşamları da kendimi ev işlerine verdim sürekli ütü yemek çamaşır temizlik kafa dağıtıyorum :1:
ben geçen gün yumurtladım hem de ne yumurtlamak sol yanıma bi ağrı girdi gece yarısı kalakaldım
sonra ertesi gün baktım uzayan akıntı geldi yani kesin yumurtladım :1:
genetik sonucu için de 1 haftadır aricam aramıyorum hastaneyi
bugün bi arıyayım
düşünün ne kadar yoğunum onun bile peşine düşemedim yani :52:
2. adetime 2 hafta kaldı bakalım sonuç çıkarsa haftaya giderim kontrole

selam fıstıklar bende sizleri özledimmm.
ya bi kaç gebe haberi alsakta moralimiz yerine gelse.
özletmeyin kendinizi işleri azcık asıverin beaaa:27:
canım bana daha çok var ilk haber sizlerden gelsin hayırlısıyla :54:
yeni topik açarız ilk hamile kalan açsın merve de açabilir mesela toplanırız ben düşük topiği görmekten sıkıldım :111:
kelebeğimmmm 2 ay olmuş nasıl duruyon yavruşşş :9: ben pazartesiye randevu aldım bir baktıram bhcg :16: çok ağrım var neyinnesidir sen çok bekledin kıvırcığım ben bekleyemedim olmazsada şubatta işlem tamam :27: hade bekliyom seni :34:
ah canım ya ne delinmesi ne biçim doktor bu ağzını gözünü kırıcam onun
ama o kendi kendine de geçiyo diye biliyodum ben
mutlaka adam gibi bi doktora görün tatlım.hayırlısıyla iğneler işimize yaricak doğurcaz inşallah,bu arada fıstık gibi hatunsun gördüm seni heee :52:
ben bu ay yumurtadan 1 hafta önce 1 kere korunmadım ama olmaz heralde dedim
bi de oluyo mu vay anam vay :52:
slm kızlar ben bi kaç gündür yoktum ,geldim şimdi yemek yaptım ve hemen bişeyler yazıyım dedim özlemişim sizi:9:
insan alışıyo neyse kızlar inşallah dert yanmaya deilde hamilelik haberleri içinde oluruz ne güzel olur:52:
inşallah canım inşallah
o günler de gelcek kız daha yeni başladık haberler gelicek yakındır :1:
peki sizlerin nasıl oldu yani kürtajdan sonra kaçgün sonra hastalandınız?

efsun ben kürtajdan 35 gün sonra adet oldum canım
kürtajsız düşük yaptığımda da aynı vakitlerde olmuştum yine
40 gün kadar normal diyolar

günaydınlar
hastalanmadım henüz hormanlarım tavan yaptı çok asabiyim ya hastalansam da rahatlasam
gecede sıkıntılı sıkıntılı rüyalar gördüm güya bebeğim gitmemiş karnımdaymış hissediyorum karnımda hatta görüyorum karnımın üstünde ayak izlerini falan normalde düşmeseydi 12-13 haftalık falan olacaktı rüyada 18 haftalık olmuş ikili testi kaçırdım diye üzülüyorum bir yandan kürtajdan sonra nasıl sağ kalmış falan diyor drlar tuhaftı anlayacağınız ama etkisinde kaldım çok

efsunn, uzun zamandır yoktum yenı öğrendım canım..cok buyuk gecmıs olsun..detayını bilmiyorum ama ben de ilk bebeğimi aldırmak zorunda kalmıstım, uzun sure etkısınden kurtulamamıstım, hala daha kurtaj lafı olunca içim acır..zor bır surectir ama bu da gececek tabi..Allah gonlune gore versın bundan sonrasını ınsallah..

efsunn, uzun zamandır yoktum yenı öğrendım canım..cok buyuk gecmıs olsun..detayını bilmiyorum ama ben de ilk bebeğimi aldırmak zorunda kalmıstım, uzun sure etkısınden kurtulamamıstım, hala daha kurtaj lafı olunca içim acır..zor bır surectir ama bu da gececek tabi..Allah gonlune gore versın bundan sonrasını ınsallah..

evet atlatmak zor gerçekten etkisindeyim hala.napalım hayırlısı buymuş diyoruz.sağol canım

ben kurtajdan 17 gun sonra (bugun) regl oldum. normalde 25nci gunden itibaren olursun demisti doktor ama benim reglilerim genelde cok fazla ve agir gecer, bu sefer de boyle oldu. iki doktor da normal senin duzenin boyleymis dediler. dusukten sonra sancili gecer demislerdi hakikaten normalden daha cok sanci cektim dunden beri. sevinsem mi uzulsem mi bilemedim,asabim bozuldu artik sanirim,kan falan gorunce sinirim bozuldu aglamaya basladim,benim sinirler hep boyle sonradan bosalir :(

Kuzucum sorma yaa okumaya bile vakit bulamadım
çok sinirleniyorum bu duruma :52: kk bana iş versin ben burda takılayım hep :52:
akşamları da kendimi ev işlerine verdim sürekli ütü yemek çamaşır temizlik kafa dağıtıyorum :1:
ben geçen gün yumurtladım hem de ne yumurtlamak sol yanıma bi ağrı girdi gece yarısı kalakaldım
sonra ertesi gün baktım uzayan akıntı geldi yani kesin yumurtladım :1:
genetik sonucu için de 1 haftadır aricam aramıyorum hastaneyi
bugün bi arıyayım
düşünün ne kadar yoğunum onun bile peşine düşemedim yani :52:
2. adetime 2 hafta kaldı bakalım sonuç çıkarsa haftaya giderim kontrole

canım bana daha çok var ilk haber sizlerden gelsin hayırlısıyla :54:
yeni topik açarız ilk hamile kalan açsın merve de açabilir mesela toplanırız ben düşük topiği görmekten sıkıldım :111:

ah canım ya ne delinmesi ne biçim doktor bu ağzını gözünü kırıcam onun
ama o kendi kendine de geçiyo diye biliyodum ben
mutlaka adam gibi bi doktora görün tatlım.hayırlısıyla iğneler işimize yaricak doğurcaz inşallah,bu arada fıstık gibi hatunsun gördüm seni heee :52:
ben bu ay yumurtadan 1 hafta önce 1 kere korunmadım ama olmaz heralde dedim
bi de oluyo mu vay anam vay :52:

inşallah canım inşallah
o günler de gelcek kız daha yeni başladık haberler gelicek yakındır :1:

efsun ben kürtajdan 35 gün sonra adet oldum canım
kürtajsız düşük yaptığımda da aynı vakitlerde olmuştum yine
40 gün kadar normal diyolar

canım benim inşallah şöle hepümizde aynı anda hamile kalalımda açalım bir topik valla bir hamile kalıyım da dile benden ne dilersen :52::52::52::52:
işlerin yoğun olması bir yandan iyi aslında düşünmeye vakit olmaz ama kendini o kadar da yıpratma, genetik sonucunuda merakla bekliyorum ama bişey çıkmayacak Allahın izniyle öle geçiyor içimden :))))

valla canım sanırım tedavi için ankaraya gelicem gibi görünüyo doktor araştırıyorum. sen o karışımı kullanıyosunda ovul testi de kullanıyomusun? arkadaşının rahmi neden elek gibi olmuş canım çok merak ettim güzelim herşeyin hayırlısını dile bak bende olsun dedim oldu sonra başıma neler geldi allah kimseye vermesin canım benim sen kendini çok zorluyosun bak için için kafayı takıyosun yapma bu eziyeti kendine içim rahat etsin diyorsan git canım bir doktora bakalım ne diycek

valla canım herhangi bir sebepten olmamış bildiğim kadarıyla zaten öleymişti ama çok ayrıntı paylaştığım biri değil bişey olmuş bana anlatmamışta olabilir yanıltmayım seni, dediğin gibi biraz fazla kafaya takıyorum sanırım. Ovulasyon testi kullandım fakat hiç koyu çizgi çıkmadı bende acaba yumurtlama sorunu mu var diye merak ederek doktora gittim ama doktorlar bir sene olmamış diye başından savıyorlar ya bende bir sene oldu dedim(beyaz yalan sayılır:18:) bu ay adetin 21. günü (19 Ocak)hormon testi için kan vereceğim sonra adetin 3. günü tekrar vereceğim bakalım ne olacak, neler bekliyor beni acaba? sen anladığım kadarıyla küçük bir yerdesin madem memnun değilsin gel ankaraya içine sinen bir doktora görün nasıl olsa annenler burada. Allah hepimizin yardımcısı olsun :)))

Kızlar bugün hastaneyi aradım genetik sonucum çıkmış.
Doktorla konuştum.Embriyoda bi sorun yokmuş dedi.Yani ben bebek görünmedi diye boş gebelik sanıyodum ama boş değilmiş sanırım.
Sağlıksız diye düştüler diyodum ama genetik sonucumda "yapısal veya sayısal bozukluk yoktur" yazıyo.
Embriyoda sorun yok deyince ben boş gebelik olmadığını anladım.Zaten yolk sac da vardı o olunca bebek yüzde 90 oluyomuş
ama demek ki bende bi problem var bebeklerim büyümüyor :14:
cumartesi gününe randevu alıp gidicem.doktor gelin araştırmaya başlayalım dedi.
hayırlısı artık.ilk düşükte araştırma yapılsa belki de bu bebeğimi kaybetmicektim ama kısmet.

ben kurtajdan 17 gun sonra (bugun) regl oldum. normalde 25nci gunden itibaren olursun demisti doktor ama benim reglilerim genelde cok fazla ve agir gecer, bu sefer de boyle oldu. iki doktor da normal senin duzenin boyleymis dediler. dusukten sonra sancili gecer demislerdi hakikaten normalden daha cok sanci cektim dunden beri. sevinsem mi uzulsem mi bilemedim,asabim bozuldu artik sanirim,kan falan gorunce sinirim bozuldu aglamaya basladim,benim sinirler hep boyle sonradan bosalir :(
üzülme canım hormonlar şu an çok karışık
o yüzden düzensiz olması normal bikaç aya toparlarsın.ben de kan görünce hep aklıma düşük geliyor
çok zor gerçekten,sabır diliyorum hepimize
canım benim inşallah şöle hepümizde aynı anda hamile kalalımda açalım bir topik valla bir hamile kalıyım da dile benden ne dilersen :52::52::52::52:
işlerin yoğun olması bir yandan iyi aslında düşünmeye vakit olmaz ama kendini o kadar da yıpratma, genetik sonucunuda merakla bekliyorum ama bişey çıkmayacak Allahın izniyle öle geçiyor içimden :))))

iş güç gerçekten kafa dağıtıyo ama yoruluyom :111:
evet topluca kaçalım bu topikten canım :52:
genetik çıktı yaa bebeklerim benden sebep gitmişler kromozomda bi bozukluk yokmuş
bakalım araştırmalardan ne çıkıcak korkuyom be yaaa :15:

Kızlar bugün hastaneyi aradım genetik sonucum çıkmış.
Doktorla konuştum.Embriyoda bi sorun yokmuş dedi.Yani ben bebek görünmedi diye boş gebelik sanıyodum ama boş değilmiş sanırım.
Sağlıksız diye düştüler diyodum ama genetik sonucumda "yapısal veya sayısal bozukluk yoktur" yazıyo.
Embriyoda sorun yok deyince ben boş gebelik olmadığını anladım.Zaten yolk sac da vardı o olunca bebek yüzde 90 oluyomuş
ama demek ki bende bi problem var bebeklerim büyümüyor :14:
cumartesi gününe randevu alıp gidicem.doktor gelin araştırmaya başlayalım dedi.
hayırlısı artık.ilk düşükte araştırma yapılsa belki de bu bebeğimi kaybetmicektim ama kısmet.

üzülme canım hormonlar şu an çok karışık
o yüzden düzensiz olması normal bikaç aya toparlarsın.ben de kan görünce hep aklıma düşük geliyor
çok zor gerçekten,sabır diliyorum hepimize

iş güç gerçekten kafa dağıtıyo ama yoruluyom :111:
evet topluca kaçalım bu topikten canım :52:
genetik çıktı yaa bebeklerim benden sebep gitmişler kromozomda bi bozukluk yokmuş
bakalım araştırmalardan ne çıkıcak korkuyom be yaaa :15:

canım inşallah hiç birşeyin yoktur, bak ilk aşamada bişey görünmüyor:) bi daha ki gebeliğinde daha sağlam beslenerek halledeceksin bebişin sana sıkı sıkı tutunacak :emir_bebek:

canim hayirlisi olsun,haber ver bize de hemen. korkma kotu bir sey cikacagini hic sanmiyorum, hepimizin siniri bozuk haliyle, hep en kotuyu dusunuyoruz ama iyiyi dusunmeliyiz. ben de inaniyorum hepimiz burdan hooop hamileler topigine gececegiz mujdelerimizi buraya yazdiktan sonra ve cok saglikli hamilelikler gecirecegiz insallahhhh!

kendimizi bakıma çekelim bari varsa yapılacak bişey tamir ettirelim kendimizi :) çıkmayan candan ümit kesilmez yapacaz inşallah bu bebekleri

canım erken yada geç yumurtlama oluyodur sen yakalıyamamışsındır denk gelmiyodur tatlım sıkma canını

canım inşallah öledir bakalım doktor ne diyecek inşallah sonuçlarıımda iyi olur, geçen ay 40. gün olum ben çalışmaları sonlandırdım öle yumurtlamışım meğersem adet gününden o anlaşılıyor, ben hiç yakalayamacağım sanırım o günleri:52::52::52:

miniğim çok sevindim sorun çıkmamasına.demekki nasibi yoktu ondan gelişemedi bebeğin
benimde aynı durum olmuştu ve sana sölemiştim hatırlarsan.yolk sac görününce bebeğin olduğuna kesin kanıtmış.
ama benim doktorum dedi ki erken dönemde yolk fazla büyümüş ve bebeğe baskı yapıp keseye yapışmış ve gelişememiştir dedi.
doktor çok ii bi doktordu.ve bana dediki 2hafta bekle istersen kendiliğinden kanama başlar ama istersen kürtaj yapalım dedi.
ben 2 haftayı bekledim ve dolduğunda kanamam başlamıştı.

çok geçmiş olsun minik kelebek ,hepimiz aynı şeyleri yaşadık :2:acını anlıyom ama moralini yüksek tutmlısın.........

kızlar günaydın hepiniz iyisinizidr inş herşey yolundadır ben dinlenerek geçiriyorum dün bir lekelenmem oldu kendimi nasıl doktorun yanına atcağıma şaşırdım ilki düşük olunca korkorak geçiriyorsunuz inş bu ay sizlerinde güzel haberlerini alırız...

canım inşallah hiç birşeyin yoktur, bak ilk aşamada bişey görünmüyor:) bi daha ki gebeliğinde daha sağlam beslenerek halledeceksin bebişin sana sıkı sıkı tutunacak :emir_bebek:
cumartesi 12 de doktora gidiyorum randevumu aldım :18:
arkadaş iyi beslendik 8 hafta yaşadı,kötü beslendik bebeği göremedik ne yicez ne iççez şaşırdım valla yaaa :111:
inşallah bişey çıkmaz dicem o da kötü sebepsiz neden oluyo bi sebep elbet var,allahım yardımcımız olsun
kafam karışıyo valla

kendimizi bakıma çekelim bari varsa yapılacak bişey tamir ettirelim kendimizi :) çıkmayan candan ümit kesilmez yapacaz inşallah bu bebekleri
rektefeden geçelim evet evet :27: can yerinde de psikoloji gitmiş durumda :111:

miniğim çok sevindim sorun çıkmamasına.demekki nasibi yoktu ondan gelişemedi bebeğin
benimde aynı durum olmuştu ve sana sölemiştim hatırlarsan.yolk sac görününce bebeğin olduğuna kesin kanıtmış.
ama benim doktorum dedi ki erken dönemde yolk fazla büyümüş ve bebeğe baskı yapıp keseye yapışmış ve gelişememiştir dedi.
doktor çok ii bi doktordu.ve bana dediki 2hafta bekle istersen kendiliğinden kanama başlar ama istersen kürtaj yapalım dedi.
ben 2 haftayı bekledim ve dolduğunda kanamam başlamıştı.
evet canım yolk benim de usg fotolarına bakıyom da kocaman kese var ama bebeğe dair nokta bile görünmüyodu
hatta ben 6. haftada bebeği göremeyince korkmuştum ama yolk sac var diye teselli oluyodum,7. haftada görücem diyodum
şimdi 2 ay daha beklicem sanırım test verse sonuçları ancak çıkar muhtemelen.

çok geçmiş olsun minik kelebek ,hepimiz aynı şeyleri yaşadık :2:acını anlıyom ama moralini yüksek tutmlısın.........

sağol kuzum toparladım daha iyiyim şu sıralar ama şimdi de meraktayım işte bebekler neden düşüyor madem bi sorunları yok :26:
bunun cevabını da doktor vercek artık
psikolojik olarak daha iyi olmam lazım çünkü dün yine kalbimin çarpıntısından uyuyamadım
stresten oluyo,canım sıkılınca yerinden çıkıcak gibi oluyo sıkışıyo
bi de düşükten sonra 2,5 kilo aldım onları verirsem tam süper olucak :1:

kızlar günaydın hepiniz iyisinizidr inş herşey yolundadır ben dinlenerek geçiriyorum dün bir lekelenmem oldu kendimi nasıl doktorun yanına atcağıma şaşırdım ilki düşük olunca korkorak geçiriyorsunuz inş bu ay sizlerinde güzel haberlerini alırız...

Günaydın tatlım korkma bişey olmaz allahın izniyle.bolca su iç dua et.bu defa çatır çatır doğurcaksın inşallah :9:
yaa bu arada sana bişey sorabilir miyim?
benim genetik çıktı embriyoda sorun yokmuş.sen testlerini yaptırmışmıydın düşüklerden sonra?pıhtılaşma film vs?

minikkelebek, canım merakla bekliyorduk sonucu.

Allahın izniyle bundan sonraki bebeğine kavuşacaksın, çünkü tetkiklerin yapıldı ve yapılmaya devam edecek inş.
varsada bir sorun öğrenmen çok daha iyi, en azından tedbir alınır da sağlıkla kavuşursun bebeğine.

canım cumartesi doktorun ne diyecek bizede anlat, çünkü;
aynen bende senin gibi, 7. haftada görülmeyince embrio 8. haftaya kadar umutla bekledim çünkü yolk saç vardı...
doktorum biraz rahat biri, hiçbir test tahlil istemedi, ne düşükte ne gebeliğim boyunca. o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum doktorum.
tekrar geçmiş olsun.

22MERVE22 canım, sakın bozma moralini, bol su iç, dinlen. Allah korusun seni ve bebeğini.

Back
X