- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #13.181
cnm disim iyi su anda cok sukur valla kodum ucunu olursa olur hayirli zamanda gelsin bebecik insAllahsağol canım inşallah dediğin gibi olur aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum tedbirini alıp takdiri ilahi diyicez artık
doktordan gelince ne var ne yok anlatırım,benim doktorum iyi sağolsun genetiğe de yolladı tahlilleri de 3 düşüğü beklemeden yaptırıcaz.
anlatalım ki birbirimize bi fikir olsun
ah bilse insan bu testleri en başta yaptırır da biz mi cahiliz bilmiyorum ki
gerçi ucuz testler diil ki doktorlar hamile kalmadan yaptır dese para almak için yapıyo deriz :111:
inşallah canım amin
senin de gözün aydın adet olmuşsun
sağol laracım 2 ay oldu kürtaj olalı inşallah 2 ay sonra bi müjde alırım,benim için önemli olan devamı tabi
geçecek senin de ağrıların dayan herşey güzel bi sonuç için dayanmaya değer
sağol canım ne bilim ya sanırım pıhtılaşmadır,kan değerlerime falan bakılmıştı bazı hormon testleri yapılmıştı
ama doktor zaten söyledi iğnelerle devam edicez büyük ihtimalle diye
kromozomlarda bişey yok,hamile kalırken bişey yok ya bi hormon ayarımı bozuyo yada pıhtılaşma diye tahmin ediyorum
1 ay sonra işin rengi ortaya çıkıcak
sen napıyosun,dişin ne durumda
bebecik çalışması nası gidio?![]()
calisiyorum bakalim hayilri kazanclar nasip etsin Allahim
bendede ne adet nede gebelige dair belirti yok hayilrisi bakalim yaaaa pazartesi 26, gun bakalimadetime 4 gün var bende hamileliğe dair hiç bir belirti yok tabi adetim doğru zamanda gelcekse hiç bir belirti olmadan hamile kalmış olma ihtimalim varmıdır ilk hamileliğimde göğüslerim şişmişti şimdi öyle bişey yok çok merak ediyorum test yapsam çıkmaz sanki bilemedim şimdi ne yapacağımı((
ohh şükür canımm rahatlamışsındır gerçekten.
inşallah bundan sonrası güzel olsun.
ben iyiyim yavrum.bu ay pek bebek düşünmek istemiyorum
takipte etmiyorum.ateşimi de ölçmüyorum.
ilişkiyide pek sık yapmıyorum.hakkımızda hayırlısı.
canım belirti olmadan da gebelik olabilir.
her gebelikte zaten değişik yaşanırmış.inşallah bebeğin seninledir
çok geçmiş olsun canımm
inşallah dediğin gibi eşlerimiz babalığı bizlerde anneliği tadarız.
olur be guzelim transfer oluruz insAllah gebelik topiklerine yeterki jhayirla gelsinler