Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

esselacım bu kötü bişey değil.sakın üzme kendini.
demekki yumurtalıkların iyi çalışıyor ve erken yumurtlamışsın.
ve genel bi kanı var sende de geçerli olcakmı bakalım.
erken gelen adetlerin sonraki ayında hamilelik yaşayanlar çok oldu.
hatta bugün ateş topiğinde bi arkadaş bahsetti.
ben de daha önce hiç 26günde adet olmamıştım ama düşükten sonra bunu da yaşadım.

öyle mi dersin :26: hadi bakalım inşallah hayırlısı olsun
hemen hemen aynı gidiyodu bizim satlar. inşallah bu hafta senden güzel haberler duyarız ahh inşallah tüm kalbimle diliyorum baharcım
bu arada ilkinde geç oldu diyorsun ya, ne kadarlık evlisin canım ne zaman istediniz ve ne zaman olmuştu
ayrıca diğer arkadaşlara da soruyorum bunu
ilk ben cevapliyim 5buçuk yıllık evliyiz. 5. yılımız dolunca artık istiyorduk ve 1buçuk ayda falan olmuştu sonrası malum...

2 ay üst üste düşük yaptım.
dr sebebini söylemedi.
sonra gelsin tedaviye demiş ama ben gitmedim üzüntümden
acaba bebeğimi kan pıhtılaşmasından mı kaybettim
gebelik öncesi testler yapmıştım.
sonuçlar bunlar:
APTT 25, normal değerler 25-35 arası
FİBRİNOJEN 155 normal değerler 212-488 arası
Protrombin Zamanı INR 1.1 normal değerler 0.88-1‎.‎2‎ arası
Protrombin Zamanı PTr 13 normal değerler 10-14‎.‎5‎
protein C 86.6 70 - 140
Protein s 66.3 64.4-128‎.‎8‎
nti Thrombin 3 Aktivitesi 89.2 84.6-120
Faktör VIII 52.8 50-150‎
Faktör II 111,3 50-150‎
Faktör IX 86.3 65-150‎
von Willebrant Faktör Antijeni 90.8 61.3-157‎.‎8‎
HGB 11.9 12.2-18‎.‎1‎
HCT 35.6 37.7-53‎.‎7‎
MCV 73.9 80.0-97‎.‎0‎
MCH 24.6 27.0-31‎.‎2‎
MCHC 33.3 31.8-37‎.‎4‎
RDW 19.4 11.6-16‎.‎8‎

çok geçmiş olsun canım ama madem tesler yapılmış sonuçlar için bi görünseydin
o korkular hepimizde var ama saplantı haline getirmemeliyiz... inşallah sağlıkla olur

miniğim senin de çoğu bitti azı kaldı... 1 ay çabucak geçer dediğin gibi tesler mestler geçivercek
hadi ilk halay baharcığıma gelsin :118: peşinden de sırayla hepimize :21:

Günaydın kızlar ...birkaç gündür akşam ve sabahın ilk saatleri acayip bir bel ağrısı vuruyor ve çok kötü mide bulantısı ...nedenini anlamadım.adetime birkaç gün var.kardeşim adet olcaksın diyedir dedi onda böyle oluyormuş ama bende ilk defa oluyor.(gebe olmadığımı düşünüyorum bu arada) acaba idrar yolu enfeksiyonu mu? bilginiz var mı ya da başınıza böyle birşey geldi mi?:26:

öyle mi dersin :26: hadi bakalım inşallah hayırlısı olsun
hemen hemen aynı gidiyodu bizim satlar. inşallah bu hafta senden güzel haberler duyarız ahh inşallah tüm kalbimle diliyorum baharcım
bu arada ilkinde geç oldu diyorsun ya, ne kadarlık evlisin canım ne zaman istediniz ve ne zaman olmuştu
ayrıca diğer arkadaşlara da soruyorum bunu
ilk ben cevapliyim 5buçuk yıllık evliyiz. 5. yılımız dolunca artık istiyorduk ve 1buçuk ayda falan olmuştu sonrası malum...
:
canımmbenim çok sağol inan bende istiyorum bunu hepimiz için.
çünkü bizler çok üzüldük çok yıkıma uğradık.
artık güzel günleri hakediyoruz.
canım ben 3yıl 5aylık evliyim yaşım 27
ilk sene hapla korundum sonra çocuk istedik ama olmadı sonra aşılamaya karar verdim aşılama yaptırdım
aşılamayla olmadı diğer ay kendiliğinden oldu.yani 2sene sonra geldi.
temmuzdan beridir de düşüktür korunma sürecidir derken zaman akıp geçiyor.

Günaydın kızlar ...birkaç gündür akşam ve sabahın ilk saatleri acayip bir bel ağrısı vuruyor ve çok kötü mide bulantısı ...nedenini anlamadım.adetime birkaç gün var.kardeşim adet olcaksın diyedir dedi onda böyle oluyormuş ama bende ilk defa oluyor.(gebe olmadığımı düşünüyorum bu arada) acaba idrar yolu enfeksiyonu mu? bilginiz var mı ya da başınıza böyle birşey geldi mi?:26:

canım hamile olmadığını neden düşünüyorsun.
hani mide bulantısı falan hemen başlamaz ama bazılarımızın bünyesi zayıf olduğundan hemen başlayabiliyor.
psikolojikte olabilir.ama inşallah sebebi gebeliktendir.
bel ağrısı idrar yolu enfeksiyonundan olamaz enfeksiyon olunca yanma olur sancı olur.
ben bi kez geçirdim ve ozaman bıçak saplar gibi sancı oluyordu.eğer böle bişey olduğunu da düşünüyorsan bol bol su tüket hemen geçer.ama bence değil.

canım gebelik olamaz dedim çünkü p..ile korunuyouz.ihmal de yok :34: enfeksiyon mu acaba? burdan neden soruyorum çünkü küçük bir ilçedeyim ve dr.um iyi değil randevu alacam ama şubat ayı dr.çizelgeleri oluyor ya şu saatte randevu ..falan onu bekliyorum bir dr.a görüneyim.enfeksiyonsa çok fazla yaşıyorum ben bu durumu evlendiğimden beri(4-5 aydır) çok sık yaşıyorum maalesef

slm kızlar uzun zamandır yazamdm,cnm çok sıkkın :( geçenlerde aşırı uyku mide bulantısı göğüslerde aşırı şişkinlik tmm bu sefer bebek geliyor tam test tapıyım derken adet oldum:( bnm anlamdğım bu durum psikolojik olamaz ama neden bu kdr bu belrti anlamdım.....neyse onuda geçtim kayınvalideme uzaktan misafir geldi bende orda bulundum 2 gelindede birer bebek sanki bana zarf atıyolar bi bebeklerini sevmeler bi sevmeler nispet yapar gibiçok üzüldüm kızlar çok bizim suçumuz ne yani ben 28 yaşında eşimle 4 yıldır beraberiz 4 ay oldu evleneli 4 aydır korunmuyoz ilk ay hamile kaldım düşük oldu biz ne yaptık tek dileğim bi an önce bebekler gelsin...................

slm kızlar uzun zamandır yazamdm,cnm çok sıkkın :( geçenlerde aşırı uyku mide bulantısı göğüslerde aşırı şişkinlik tmm bu sefer bebek geliyor tam test tapıyım derken adet oldum:( bnm anlamdğım bu durum psikolojik olamaz ama neden bu kdr bu belrti anlamdım.....neyse onuda geçtim kayınvalideme uzaktan misafir geldi bende orda bulundum 2 gelindede birer bebek sanki bana zarf atıyolar bi bebeklerini sevmeler bi sevmeler nispet yapar gibiçok üzüldüm kızlar çok bizim suçumuz ne yani ben 28 yaşında eşimle 4 yıldır beraberiz 4 ay oldu evleneli 4 aydır korunmuyoz ilk ay hamile kaldım düşük oldu biz ne yaptık tek dileğim bi an önce bebekler gelsin...................

ewpat'cım Allah'ın takdiri işte, demek ki henüz değil.

kalbi serin olmak demek; kimseyi incitmemek ve kimsenin kalbini incitmesine izin vermemek demektir.

kalbini serin tut sende, herşeyin bir mükafatı var elbet, cezasıda var.
eğer gerçekten nispet yaparcasına bebeklerini seviyorlarsa çok ayıp etmişler,
Rabbim sanada bebeğini sevme duygusunu yaşatır en kısa zamanda inşaallah, hemde onların yanında :34:

dün regl oldum bende, kalbimi serin tutmaya çalışıyorum, azcık tuttum gibi, sana diyorum ya bende bir becerebilsem serin tutmayı :1: :43: :43:

canım gebelik olamaz dedim çünkü p..ile korunuyouz.ihmal de yok :34: enfeksiyon mu acaba? burdan neden soruyorum çünkü küçük bir ilçedeyim ve dr.um iyi değil randevu alacam ama şubat ayı dr.çizelgeleri oluyor ya şu saatte randevu ..falan onu bekliyorum bir dr.a görüneyim.enfeksiyonsa çok fazla yaşıyorum ben bu durumu evlendiğimden beri(4-5 aydır) çok sık yaşıyorum maalesef
ama mide bulantısını ilk defa aşırı bir şekilde hissediyorum.bu sabah kusacak kadar fena oldum

günaydın kızlar adetime 3 gün var ve dün akşam dayanamayıp test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı ilk gebeliğimde böyle olmuştu şimdide hamilemiyim cevap verirseniz sevinirim

slm canım, öyle yapmışlarsa tabiki ayıp etmişler ama daha çok yeni evlisin 4 ayda henüz bebek yapmaya karar vermemiş te olabilirdiniz üstelik bi de düşük yaşadın belki nispet falan değil de hassas olduğundan öyle gibi gelmiştir sana.
inş. en kısa zamanda hayırlısyla kavuşuruz bebişlerimize

günaydın kızlar adetime 3 gün var ve dün akşam dayanamayıp test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı ilk gebeliğimde böyle olmuştu şimdide hamilemiyim cevap verirseniz sevinirim

canım gözünaydın dicem :16: aksi bi durumda hayalkırıklığı yaşamanı istemem ama bana hamilelik gibi geldi bu
inş öyledir...

ahhh canımmm ne güzel şeyler yazmışsınnnn keşke öyle olsa
umutsuzluğumun nedeni düşen bebeğimede çok geç gebe kalmıştım.
şimdi de aynı şekilde olmasından korkuyorum.
ama inşallah bu sefer çok bekletmeden gelsin ve sağlıcakla kucağımıza alalım.
seninde inşallah diğer testlerin güzel çıksın ve bu sürede de gebe kalıverirsin inşallahhh
canım her defasında aynısı olacak değil bak gör bu defa o kadar beklemeyeceksin
benim araştırmalar bitmez pıhtı çıkmazsa vay halime ecüğünü cücüğünü araştırıcak doktor
daha çok vaktim var sanırım.
8 şubatta testler çıkıcak pıhtı çıkarsa şubatta korunmayı bırakırım.

miniğim senin de çoğu bitti azı kaldı... 1 ay çabucak geçer dediğin gibi tesler mestler geçivercek
hadi ilk halay baharcığıma gelsin :118: peşinden de sırayla hepimize :21:
2. adetimi olmak üzereyim canım kahverengi akıntı başladı bikaç güne kırmızıya döner.
mendilleri hazırladım :52: pisti boşaltsınlar biz oynayacaz :9:

ah kuzum yaa biliyorum çok zor bu manzaralarla karşılaşmak ama hayırlısı böyleymiş bizim için.
bak ben 2. defa kaybettim umutlarımı şimdi yeniden istiyorum
ama eskisi gibi hevesim yok allah biliyo
sadece korku hissediyorum.ben de 28 yaşındayım 3,5 senelik evliyim
bu vakte kadar bekledim çocuk için,demek ki daha beklemek gerekiyormuş.
Hiçbişey vaktinden önce olmuyo işte.

ben de gecen hafta doktora kontrole gittim burda. ultrasonla bakmadi,elle muayene etti. muayeneden sonra idrarla gebelik testi istedi, dedim "gerek yok, gecen hafta evde yaptim,negatifti,hamileligimin hormonlari gecmis " "olsun" dedi, ben o arada salak gibi heveslendim tabii,muayene edip istedi bir sey mi var acaba diye. oysa ki mantiken biliyorum olsa bile o kadar erken cikmaz (kurtajim 31 araliktaydi) idrar testi negatif cikti tabii, o da prenatal vitaminine devam et, iyi haberlerini bekliyorum,gayet iyisin dedi. kocam da dalga geciyor bi an heyecanlandin diye :) ayin 15inde olan kanama regl degildir kurtajdan dolayi olmus bir kanamadir dedi doktor. simdi 2 gundur acayip uyku halim var,gece hemen uykum geliyor,sabah kalkamiyorum,su anda oglen 12.18 saat vallahi kafam dusecek klavyeye. annemi aradim, reglin geliyor herhalde dedi. basim da zonkluyor. regli olsam hem uzulecegim hem sevinecegim,hem duzene girmis olacagim ve yumurtlamami bilip ona gore davranacagim hem de bu ay olmamis olacak. bakalim insallah iyi haberler verebiliriz birbirimize.

kızlar merhaba, bir sorum olacak acil..
biraz önce tuvalete gittiğimde bi akıntı geldiğini gördüm.hani yumurtlama döneminde beyaz şeffaf yumurta akı kıcamında olan bir akıntı var ya? aynı onun gibi hafif pembemsi ve yaklaşık 4-5 cm uzunluğunda nerdeyse kalıp halinde. şimdi de belimde hafif ağrı başladı. endişelendim acaba birşey mi oldu diye? 11 ocakta düşük yaptım,kanamam da 3-4 gün sonra kesilmişti. niye böyle oldu anlamadım :(

eğer silik de olsa 2. çizgi çıktıysa hamilesin demektir :) 2-3 gün geçsin tekrar yap bak göreceksin daha net çıkacak :)

ewpat'cım Allah'ın takdiri işte, demek ki henüz değil.

kalbi serin olmak demek; kimseyi incitmemek ve kimsenin kalbini incitmesine izin vermemek demektir.

kalbini serin tut sende, herşeyin bir mükafatı var elbet, cezasıda var.
eğer gerçekten nispet yaparcasına bebeklerini seviyorlarsa çok ayıp etmişler,
Rabbim sanada bebeğini sevme duygusunu yaşatır en kısa zamanda inşaallah, hemde onların yanında :34:

dün regl oldum bende, kalbimi serin tutmaya çalışıyorum, azcık tuttum gibi, sana diyorum ya bende bir becerebilsem serin tutmayı :1: :43: :43:

saol arkadaşım cvbın için,ben çok dayanıklı bi o kadarda sabırsızımdır 2 aydır ztn hassasım çok dikkat ettim resmen hava yaptı ikisi geçmiş olsun bile demmediler
dediğin gibi takdir.......olmuyo arkadaşım serin tutamıyoz..

canım her defasında aynısı olacak değil bak gör bu defa o kadar beklemeyeceksin
benim araştırmalar bitmez pıhtı çıkmazsa vay halime ecüğünü cücüğünü araştırıcak doktor
daha çok vaktim var sanırım.
8 şubatta testler çıkıcak pıhtı çıkarsa şubatta korunmayı bırakırım.

2. adetimi olmak üzereyim canım kahverengi akıntı başladı bikaç güne kırmızıya döner.
mendilleri hazırladım :52: pisti boşaltsınlar biz oynayacaz :9:

ah kuzum yaa biliyorum çok zor bu manzaralarla karşılaşmak ama hayırlısı böyleymiş bizim için.
bak ben 2. defa kaybettim umutlarımı şimdi yeniden istiyorum
ama eskisi gibi hevesim yok allah biliyo
sadece korku hissediyorum.ben de 28 yaşındayım 3,5 senelik evliyim
bu vakte kadar bekledim çocuk için,demek ki daha beklemek gerekiyormuş.
Hiçbişey vaktinden önce olmuyo işte.

olmuyo cnm malasef olmuyo işte,bende geçen ay çok umutluydum ama olmadı:5:bu ay kafamı hiç oraya vermicem
diyom yine yapıyom inan arkadaşım bazı şeyler çok zoruma gidiyo teselliyi burda buluyom.........:5:

kızlar merhaba, bir sorum olacak acil..
biraz önce tuvalete gittiğimde bi akıntı geldiğini gördüm.hani yumurtlama döneminde beyaz şeffaf yumurta akı kıcamında olan bir akıntı var ya? aynı onun gibi hafif pembemsi ve yaklaşık 4-5 cm uzunluğunda nerdeyse kalıp halinde. şimdi de belimde hafif ağrı başladı. endişelendim acaba birşey mi oldu diye? 11 ocakta düşük yaptım,kanamam da 3-4 gün sonra kesilmişti. niye böyle oldu anlamadım :(

ben de 1 ay once dusuk sonucu kurtaj oldum,kurtaj gunu kanamam oldu,sonra ucaga binmem lazimdi ucakta kanaman olur demisti doktor oldu da (4,gundu),5-6 gun icinde olmasi gereken diger kanamam 15.gunde baslayip 3 gun surdu mesela. gec oldu yani. herkeste farkli olabiliyor,doktorunu ara sor ki icin rahat etsin,ben oyle yapmistim. vucudun kalan seyleri atiyor sonucta,ben de 16-17 gun surdu bu surec araliklarla.

olmuyo cnm malasef olmuyo işte,bende geçen ay çok umutluydum ama olmadı:5:bu ay kafamı hiç oraya vermicem
diyom yine yapıyom inan arkadaşım bazı şeyler çok zoruma gidiyo teselliyi burda buluyom.........:5:

ben de ailemle bile pek konusmayip buraya yaziyorum valla,hamile kalirsam da 3 ay arkadaslarimdan bile saklayip buraya yazacagim.

kızlar bakın ne buldum ;
ERKEKLER İÇİN SPERM ARTIRICI BESİNLER:
*közlenmiş soğan
*her gün 1 bardak suya 2 kaşık elma sirkesi ilave edilmiş suyun içilmesi (sirke ölü spermleri atıp sağlıklı spermlerin sayısını çoğaltır)
*somon balığı
*her gün mutlaka kırmızı et ve yumurta tüketilmeli
*tam buğday ekmeği yenmeli
*omega3 lü besinler bolca tüketilmeli,
*siyah üzüm çekirdeği yenmelidir.

bunu ben uygulayacağım.dün dr. gittim iltihap var dedi :18:

İLTİHAP SÖKTÜRÜCÜ BESİNLER:

*közlenmiş soğan
*hergün 2 diş sarımsak
*kabuklu limon
*sirkeli su
Bu besinler tüketildiğinde ,vücudun neresinde iltihap varsa o bölgedeki iltihabı kurutur ve iyi eder.

Back
X