biz de anladigimizda 3 haftalikti sadece

5 haftalikta da kesesini falan gorduk. ultrason goruntulerini de Turkiye'deki ailemize mailliyorduk devamli. hepsini sildik simdi. ders oldu bize, bir daha riskli 3 ay gecene kadar sabredecegiz. ama dedigin cok dogru canim, en azindan dogurganiz demek ki hamile kalabiliyoruz bunu gorduk. doktorum da ayni seyi dedi,icini cok ferah tut, kromozom yapisi bozukmus bebegin,ileri hamilelikte dusuk olsa ya da dogursan daha cok uzulecektin. yeni ve saglikli bir bebegin olacak ve o zaman hafifleyecek uzuntun dedi. insallah...meryem suresini okumaya basladim. tavsiye ederim.. vitaminime devam ediyorum. kurtajdan 32 gun gecti daha reglim gelmedi..bakalim,hayirlisi hepimiz icin.[/QUO
biz keseyi bile göremedik cnm,hamileliği azda olsa yaşadım o bile heyecanlıydı..bnde hala kafamı dağıtmış deilim,evdeyim çalışmıyom eşimin iş saati çok düzensiz
sürekli ev işi,örgü ama oda olumsuz, düşük yaptığımda burayla tanıştım iyide olmuş hani...bi şey sorucaktım kullundığın vitamin gebelik için sanırım dr banada
vermişti daha sonra dr a gitmeyince devam etme konusunda kararsız kaldım devam etmelimiyim acaba?