Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

aynen ben de ilk buraya yazacagim,sozum var :) cok saol.

canim ben Turkiye'de hem kurtajimi yapan doktorla hem annemin doktoruyla gorustum,burda da hamileligim basindan beri 2 kere gitmis oldugum klinigin hemsiresi ve doktoruyla gorustum. hic biri korunma vermedi. kanama bittigi anda iliski baslayabilir,istedigin zaman da hamilelik dusunebilirsin dediler. sanirim gecirdigin olay,bebegin buyuklugu ve rahminin durumuna gore doktorlar karar veriyorlar. benim arkadaslarimdan dusuk yapip regl olmadan hamile kalan da saglikli dogurdu, 6 ay sonra da kalan var o da saglikli bir bebek dogurdu. biraz da sans iste... bu adet meselesi de bunyeye gore degisiyor tabii.

anladım cnm bzm özeldeki dr 2 ay demişti ondan sordum korunmayı

bende 30 ocakta düşük yaptımm şuanda kanamam devam ediyo kürtaj olmadım 6 haftalıktı kese yoktu kendiğinden düştü...bunun için bi antibiyotik verdi doktor..başka bişey yapmam gerekyormu yada temizlenmişmi diye kontrole gitmem gerekiyormu??tecrübeli arkadaşlar var bilgi verirseniz sevinirim:44::44::44:doktora ne ben sorabildim o şokla nede o bişey söyledi zaten cımbızla laf çıkıyodu ağzındann:9::9::9:

cnm ben de 15 haftalıkken düşük yaptım. içerde bişey kaldı mı diye temizlediler sonra. doktorum bana gel demedi tekrar. antibiyotik içtim 5 gün. biraz sancım oluyo arasıra. tedirginim ben de. bu yüzden randevu aldım tekrar.inşallah bu hafta adet olucam gecikmezse.ondan sonra bi genel muayeneye gideceğim.

yrn3, canım Rabbim biliyor en hayırlısını, sabırla bekle, inşaallah şubat başarılı geçer.

gurbetguzeli, canım dualarımız seninle, acil şifalar, sonrasında da inşaallah bebek haberi, ama önce şu ameliyatı bir atlat bakalım.
Sagol cnm 19 subat amaliyat gunu cok stres oldum normal goz gibi olmayaCakmis ona uzuldum zoomlama layi kalkiyormus ortadan yapay bir lensle hayatimi surdurucem :( bunada sukur

yok tatlım öyle demek istemedim aslında
yanlış anladın, niye aceleci olasın, senin ve eşinin kararı o kimseyi ilgilendirmez
düşük yaşayan birine birilerinin çıkıp bebeğiyle nispet yapması çok ayıp kaç yıllık evli olursan ol ne farkeder
var böyle cahil insanlar maalesef...

nerelerdesin kuzum bayadır görünmüyodun
biz iyiyiz çok şükür, inş en kolay şekilde atlatırsın amelyatını
allah şifa versin :54:
Kuzum calisiyorum magaza actim sal uzerine simdilik bir ki haftaya kiyafette gelcek onunla ugrasiyorum amaliyat gununu bekliyorum eski yontemle amaliyat olcam tirstim acikcasi
canim dualarimiz seninle. ameliyat ne zaman? kendine cok iyi bak. ameliyat da sonrasi da cok rahat gecer insallah.
Kuzumm sagol 19 subat cnm hakkimizda hayirlisi bebek olayinimaskiya lmadim takmiyorumda saldim ne zaman gelirse artik

Bu arada kizlar hemoroid im kaniyor yaa wc ye oturunca adet kani gibi akiyor sancim yok karnim nce ince agriyor o kadar cuma randevum var bakalim dr ne der hersey bizim icin

hanimlar kurtajdan sonra 35. gun ve regl oldum :) evde tek basima sevinc dansi yapacaktim resmen :)) duzene girdigim icin cok mutluyum. Asiselcan darisi senin basina hayatim,insallah sen de regl olur rahatlarsin bir an once.

Sagol cnm 19 subat amaliyat gunu cok stres oldum normal goz gibi olmayaCakmis ona uzuldum zoomlama layi kalkiyormus ortadan yapay bir lensle hayatimi surdurucem :( bunada sukur

Kuzum calisiyorum magaza actim sal uzerine simdilik bir ki haftaya kiyafette gelcek onunla ugrasiyorum amaliyat gununu bekliyorum eski yontemle amaliyat olcam tirstim acikcasi

Kuzumm sagol 19 subat cnm hakkimizda hayirlisi bebek olayinimaskiya lmadim takmiyorumda saldim ne zaman gelirse artik

Bu arada kizlar hemoroid im kaniyor yaa wc ye oturunca adet kani gibi akiyor sancim yok karnim nce ince agriyor o kadar cuma randevum var bakalim dr ne der hersey bizim icin

canim insallah cok rahat gecer ameliyatin ve sonrasi. her seye sukredecegiz, her seyin hayirlisi.

selam kizlar nasilsiniz insallah hepiniz iyisinizdir özlemisim sizleri bu arada dusuk yapan tüm arkadaslar cok gecmis olsun diyorum uzun zamandir giremedim ne yenilikler oldu okuyamadim

bende 30 ocakta düşük yaptımm şuanda kanamam devam ediyo kürtaj olmadım 6 haftalıktı kese yoktu kendiğinden düştü...bunun için bi antibiyotik verdi doktor..başka bişey yapmam gerekyormu yada temizlenmişmi diye kontrole gitmem gerekiyormu??tecrübeli arkadaşlar var bilgi verirseniz sevinirim:44::44::44:doktora ne ben sorabildim o şokla nede o bişey söyledi zaten cımbızla laf çıkıyodu ağzındann:9::9::9:

krtj yapılmadıysa bir adet gördükten sonra çalışmalara başlanabiliyo sanırım
benim kendiliğinden düşmediği için 3 ay korunun demişti dr.
15 gün sonra kontrole gitmiştim, gidebilirsen için rahat eder hem kontrol amaçlı bi görünmüş olursun
geçmiş olsun...

neslee cim aspirini niçin aldın ben hala adet olmadım bende içsem faydası olurmu artık çıldırıcak gibiyim

nasılsın asiselcanım, umarım adet olmuşundur dr.a gitcektin gittin mi??

Kuzum calisiyorum magaza actim sal uzerine simdilik bir ki haftaya kiyafette gelcek onunla ugrasiyorum amaliyat gununu bekliyorum eski yontemle amaliyat olcam tirstim
cuma randevum var bakalim dr ne der hersey bizim icin

en kolay şekilde atlatırsın inş canım
sıkıntı yapma göz ameliyatları başarılı sonuçlar veriyor genelde inş. sen de atlatırsın
hayırlı olsun mağazan, ne güzel zevkli bi iş gibi görünüyo. türkiyeden geliyo ürünler dimi? hangi şehirdeydiniz gurbetçim?

selam kizlar nasilsiniz insallah hepiniz iyisinizdir özlemisim sizleri bu arada dusuk yapan tüm arkadaslar cok gecmis olsun diyorum uzun zamandir giremedim ne yenilikler oldu okuyamadim

biz iyiyiz tatlım dua ediyoruz, senden de dua istiyoruz
bebişin cinsiyeti belli olunca yaz bize de :emir_bebek:
öpüyorum :54:

Günaydın kızlar,gurbetgüzeli geçmiş olsun şimdiden canım.
Allah beterinden saklasın.

Tahlillerimin çoğu sonuçlandı,hepsi normal aralıklarda
Sadece pıhtılaşma testlerinden biri bugün çıkacak,asıl önemli olan Trombofili paneli.
Çıkarsa haftasonu yine doktordayım.İnşallah hayırlı haberler verelim bu aylarda

Kizlar sizlere gunaydinlar
Biraz once kirmizi karti yedim, bu ayda olmadi artik hayirlisi olsun bir gun gelicek bu bebek ama ne zaman acaba :5:

Canım sen 2. adeti mi oldun şimdi?
Hayırlısı olsun ya diğerlerinde hemen hamile kalmıştın sen de dimi?
Hep hemen olacak diye bişey yok demek ki.Ben de bundan korkuyorum açıkçası :18:
Hem düşük hem de hemen hamile kalamamaktan..

Günaydın kızlar,gurbetgüzeli geçmiş olsun şimdiden canım.
Allah beterinden saklasın.

Tahlillerimin çoğu sonuçlandı,hepsi normal aralıklarda
Sadece pıhtılaşma testlerinden biri bugün çıkacak,asıl önemli olan Trombofili paneli.
Çıkarsa haftasonu yine doktordayım.İnşallah hayırlı haberler verelim bu aylarda

Canım sen 2. adeti mi oldun şimdi?
Hayırlısı olsun ya diğerlerinde hemen hamile kalmıştın sen de dimi?
Hep hemen olacak diye bişey yok demek ki.Ben de bundan korkuyorum açıkçası :18:
Hem düşük hem de hemen hamile kalamamaktan..

Canim agustosta dusukten sonra adetim eylulde geldi, sonra 3 ay gelmedi, aralikta geldi ve iste bu 3. oluyor :19:Benim adetlerim acaip duzenliydi ve 30 gunden her 44 gune kaydi offff..
Valla ben cabuk hamile kalanlardanim ama artik umidi kaybettim sanki hem psikolojik olarak hemde fiziksel olarak strese sokuyorum kendimi ve olmuyor.
Artik hayirlisi ne zamansa o zaman tutsun.
Sende artik calismalara basla canim ama hemen tutmazsa uzulmek yok ben moralimi hala yuksek tutuyorum bazen diyorum keske soyle hamile oldugumu 3 ay filan bilmesem bi gitsem doktora aa nerdeyse 4 aylik olmussun deseler. Bu ilk 3 ay olayi beni acayip korkutuyor artik :5:

hanimlar kurtajdan sonra 35. gun ve regl oldum :) evde tek basima sevinc dansi yapacaktim resmen :)) duzene girdigim icin cok mutluyum. Asiselcan darisi senin basina hayatim,insallah sen de regl olur rahatlarsin bir an once.

sevindim canım inşallah bende olurum :) patlıycam bomba gibiyim şiştim karnım ağrıyo bu gün yine ama hiç birşey yok :( deli olucam bütün adet belirtilerini yaşıyorum kürtajın 27. gününden beri ama 54 gün oldu bu gün bi numara yok :(

sevindim canım inşallah bende olurum :) patlıycam bomba gibiyim şiştim karnım ağrıyo bu gün yine ama hiç birşey yok :( deli olucam bütün adet belirtilerini yaşıyorum kürtajın 27. gününden beri ama 54 gün oldu bu gün bi numara yok :(

Canim cok takma kafana sen adet olmayi kafanda sartlandirdikca o gelmiycek, ayni sey banada oldu sonra 89. gunde geldi ama ben kurtaj olmamistim.. Dusunmemeye calis vucudun sonucunda buyuk bir degisiklik yasadi adetin hormonlarin anca duzelmeye basliyacak. Bizide boyle siniyor rabbim artik dua etmekten baska caremiz yok :5:

Canim cok takma kafana sen adet olmayi kafanda sartlandirdikca o gelmiycek, ayni sey banada oldu sonra 89. gunde geldi ama ben kurtaj olmamistim.. Dusunmemeye calis vucudun sonucunda buyuk bir degisiklik yasadi adetin hormonlarin anca duzelmeye basliyacak. Bizide boyle siniyor rabbim artik dua etmekten baska caremiz yok :5:

yrn canım artık dayanacak gücüm kalmadı bu ağrıları 2, 3 günde bir yaşıyorum ya adet olucaksam diye ağrı kesicide içemiyorum sinirlerim okadar bozukki burda artık kendime 1 iğne dahi yaptırmam 1 hafta daha bekleyip ankaraya gitmeyi düşünüyorum zıkkım yerde tıkılıp kaldım hastane hastane değil doktorlar doktor değil ne yapcamı şaşırdım benim sıkıntım sanırım rahim yapışması inşallah değildir ama öyle gibi geliyo bana anlıycan basit kürtaj deyip geçmiyceksin doktorun burda çok büyük önemi var daha önce 3 kez daha kürtaj oldum engeç 30. gün adet görmüşümdür bu nasıl bişeydi anlamadım gitti benim sıkıntıyla bi alakası olduğunu zannetmiyorum bende kanama ağrıyla beraber geliyodu her ay öyle olurdu kendimi bildim bileli bukadar ağrıyla ben ağrı kesici kullanmadan 1 yıl adet görürdüm :) valla

canim ben de butun belirtileri 2 hafta oncesinden yasamaya basladim,hatta o yuzden acaba hemen hamile mi kaldim dedim. hamilelik olmadigini da biliyordum cunku ara kanama falan yasamistim. sistim,sistim,batmalarim oldu,hamileymis gibi ogurmeler,mide bulantilari. hepsi hormonlarin hizli degisiminden oluyor. adetim gelince butun o batmalar,sancilar gecti,cok rahatladim. 55-60. gune kadar normal diyorlar,60.gunden sonra da olmazsan bir gorun istersen doktora.herkes kafana takma diyor biliyorum,bana da oyle diyorlardi,ama dogru olan o aslinda :( regl olmadan onceki gun o kadar kasmisim ki kendimi butun omzum,boynum tutuldu resmen :( evde birazcik hareket yaptim acilsin tutulmalarim diye,oturdum bi guzel agladim kendi kendime,duygularimi bosalttim sonra ertesi sabah bingo! :) rahatlamaya calis biraz,insallah gelecek kirmizilarin

yrn canım artık dayanacak gücüm kalmadı bu ağrıları 2, 3 günde bir yaşıyorum ya adet olucaksam diye ağrı kesicide içemiyorum sinirlerim okadar bozukki burda artık kendime 1 iğne dahi yaptırmam 1 hafta daha bekleyip ankaraya gitmeyi düşünüyorum zıkkım yerde tıkılıp kaldım hastane hastane değil doktorlar doktor değil ne yapcamı şaşırdım benim sıkıntım sanırım rahim yapışması inşallah değildir ama öyle gibi geliyo bana anlıycan basit kürtaj deyip geçmiyceksin doktorun burda çok büyük önemi var daha önce 3 kez daha kürtaj oldum engeç 30. gün adet görmüşümdür bu nasıl bişeydi anlamadım gitti benim sıkıntıyla bi alakası olduğunu zannetmiyorum bende kanama ağrıyla beraber geliyodu her ay öyle olurdu kendimi bildim bileli bukadar ağrıyla ben ağrı kesici kullanmadan 1 yıl adet görürdüm :) valla

o kadar iyi anliyorum ki seni.adet olmadan onceki gun esime agladim,ben her gun bu batmalarla bu aciyla mi yasayacagim diye. hamile olsam,bebek olacak olsa sonunda cekeyim her aciyi ama boyle kotu bir olaydan sonra her gun aci,batma,bulanti cekmek asabimi bozdu.benim de daha onceden bir kurtajim daha var,onda da hic boyle sanci agri yasamamistim ondan da asabim bozulmustu,bu sefer bana bir sey mi oldu diye...ama bak olmamis,her hamilelik farkli sonucta,her operasyon sonrasi da farkli olabiliyor.iyi seyler dusun lutfen.

krtj yapılmadıysa bir adet gördükten sonra çalışmalara başlanabiliyo sanırım
benim kendiliğinden düşmediği için 3 ay korunun demişti dr.
15 gün sonra kontrole gitmiştim, gidebilirsen için rahat eder hem kontrol amaçlı bi görünmüş olursun
geçmiş olsun...

nasılsın asiselcanım, umarım adet olmuşundur dr.a gitcektin gittin mi??

en kolay şekilde atlatırsın inş canım
sıkıntı yapma göz ameliyatları başarılı sonuçlar veriyor genelde inş. sen de atlatırsın
hayırlı olsun mağazan, ne güzel zevkli bi iş gibi görünüyo. türkiyeden geliyo ürünler dimi? hangi şehirdeydiniz gurbetçim?

biz iyiyiz tatlım dua ediyoruz, senden de dua istiyoruz
bebişin cinsiyeti belli olunca yaz bize de :emir_bebek:
öpüyorum :54:
Cnm sagolasin guzelim insAllah iyi bir sekilde atlatirim
Isvicredeyim guzelim trden ihracat urunleri geliyor talepler iyi yonde hakkimizda hayirlisi kafayi dagitmak lazim ya sabirr
Bu arada bahardan ne haber ya goremiyorum onu

slm kızlar,yine kayıptım ama geldim sizlere 2 kelime yazıyım dedim:3:2 2 gündür eşim ve annemle beraber köye teyzelerin yanına gittim.

güzel ve eğlenceli geçti koyunlar kuzulamış bi görseniz bol bol sevdim:16: onları,kafam biraz dağıldı gibiydi ama yine ben evde tek başına olunca başladı sıkıntılar ve yine geldi daralmalar ayyyy nolcak bilmem hani evde boşta kalmıyom örgüyle uğraşıyom.....

anladım cnm sanırım dr dan dr a değişiyo bu durum bizmki 2 ay dedi,biz pek tınlamadık doğrusu.....

evet canim ya aynen oyle. benim ki "fizyolojik olarak hemen hamile kalabilirsin,biz 2-3 ayi psikolojik sebeplerden soyluyoruz.uzuntunu,kaygilarini yeni bebege aktarma ve de bu duygularla sIkIntili hamilelik gecirme diye" dedi. bence kanaman falan yoksa,bir fiziksel durumun da yoksa o 2 ayi ondan demistir.tamamen sana ve esine kalmis yani..biz ara vermeyelim dedik,ama hazir hissetmeyenler ara verenler de oluyor

Back
X