Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

anammmmm daha neler duyacazz böyle yav nese tadı güzel yaavvv erkeklerin yediği şeylerin hep tadı güzel :52::52::52: kadınların yediği şeylerin çoğunun tadı kötü karpuz yumurtayı geliştiriyomuş olsaydıda ohh yeseydikk beğene beğene....
yaaa başladımıı oh negüzel rahatlamışsındır canım yaaa bide bizim olsaydıda rahatlasaydım bugün 33. gün ama tık yokkk ne bi belirti ne bi şey sanırsam gecikecek gögüslerim ağrırdı adet önncesi yok hiç bişe foss gibi,,,
sende adet belirtileri oldumu canım yaa yoksa sessizce başladımı merak ediyorumda

canim ben 31 aralikta kurtaj oldum, 4 subatta regl oldum. 50. gune kadar normal, merak etme yani kastikca gecikir

ya arkadaşlar bişey sorucam siz düşükten sonra nekadar beklemeyi düşünüyorsunuz.yada bekleyenleriniz nekadar beklemiştir biz neyapsak bilemiyorum 1.adetten sonra korunmayalım diyorum ben eşime zaten zor oluyor.suzanasu rahimin kendini toplaması için 2ay geçsin demişti haklı olarak ama zaten korunmayı bırakınca hemen hamile kalamıyorumki nebileyim bunlar benim iç seslerim düşünüp duruyorum işte dua edelim birbirimize inşallah.

canim ben 1 kere adet gordum sonra da korunmadim, doktorlar korunmana gerek yok dedi hem Turkiye'de gittigim hem burda gorundugum doktorlar...ben de korunmadim. vitaminimi ihmal etmedim ama

kızlar mrb.sizlere bişey sormak istiyorum.benimde geçen ay yoğun bir kanamam oldu.bende nasılsa gebelik yok diye düşünerek yeğenimi sırtımda taşıdım.koştum atçılık falan oynadık yani.ertesi günde zaten bitmişti adetim hadi evi temizliymde öyle abdest alayım dedim.kanepeleri falan çektim ağır kaldırdım biraz.tam artık duşa giricem tuvalete gideyim dedim.birden açık kırmızı renkte 8-10 damla kanamam oldu ve ardından elimin yarısı kadar parça düşüverdi.ne oldu anlayamadım.bende sonra bekledim bişey yok.eğer düşük olsaydı yoğun kanama olurdu dedim ve gitmedim doktora.parçayı düşürmeden az öncede kasıklarımda hafif ağrı hissettim.arkadaşlarım bebek tutunmaya çalışmış ama tutunamamış dediler.bende sizlere sormak istedim.yardımcı olursanız sevinirim.

Canim dusuk oldugunu zannetmiyorum buyuk bir ihtimalle kan pihtisi dusmustur, rahim duvarinda sokturemedigin parcalar kaldiysa onlar dusmustur. O kadar erken gebelikte elinin yarisi kadar parca dusmesi olanaksiz, ben 5. haftamin sonunda dusuk yaptigimda bile oyle buyuk parcalar dusmemisti ama cok cok agrim olmustu. Sonucunda normal yogun bir adet kanamasi gecirmissin bunun sonrasinda pihti dusurmen normal. rahim duvardin kalinligiyla alakali bu pihtilar. bir dahakine adet oldugun zaman (ki insallah hamis olursun) bir iki tane aspirin al oylece daha sulu kanaman olacaktir.

kılar bide size bişe soracam ya benim idrarımı yaparken yanma yok ama böyle pis piss kokuyor hani idrar yolu enfeksiyonu geçirirken olurya aceba böyle yanma olmayıp idrarı kokan varmı son 4 5 gündür böyle ilişkiye girincede ağrı olmuyor sesiz bi enfeksiyon mu aceba kendini belli etmiyor böyle ağrısız felan sadece kokulu enfeksiyon geçiren oldumu hiççç

Canim ben idrar yolu enfeksiyonu gecirirken hic bir zaman yanmam olmuyor genellikle boyle sanki tuvalete gidicekmisim gibi oluyor ama idrarimi sokturemiyorum gibi oluyor :17:canim acaba hamile olma olasiligin varmi? Genelde erken hamileliklerde bu tur koku ve hafif enfeksiyonlar gorulebiliyor.

Canim dusuk oldugunu zannetmiyorum buyuk bir ihtimalle kan pihtisi dusmustur, rahim duvarinda sokturemedigin parcalar kaldiysa onlar dusmustur. O kadar erken gebelikte elinin yarisi kadar parca dusmesi olanaksiz, ben 5. haftamin sonunda dusuk yaptigimda bile oyle buyuk parcalar dusmemisti ama cok cok agrim olmustu. Sonucunda normal yogun bir adet kanamasi gecirmissin bunun sonrasinda pihti dusurmen normal. rahim duvardin kalinligiyla alakali bu pihtilar. bir dahakine adet oldugun zaman (ki insallah hamis olursun) bir iki tane aspirin al oylece daha sulu kanaman olacaktir.

çok teşekkür ederim cnm.inşallah olmam ama olursamda aspirin alayım dediğin gibi.allahım isteyen herkese versin inşallah.aramak çok zormuş:((

ya arkadaşlar bişey sorucam siz düşükten sonra nekadar beklemeyi düşünüyorsunuz.yada bekleyenleriniz nekadar beklemiştir biz neyapsak bilemiyorum 1.adetten sonra korunmayalım diyorum ben eşime zaten zor oluyor.suzanasu rahimin kendini toplaması için 2ay geçsin demişti haklı olarak ama zaten korunmayı bırakınca hemen hamile kalamıyorumki nebileyim bunlar benim iç seslerim düşünüp duruyorum işte dua edelim birbirimize inşallah.

haklısın cnm.bende pko olduğu için zor hamile kalıyorum.doktorumada sordum,belli olmaz onun için riske atmayalım 2 ay korun demişti,gerçi sen kürtaj olmamışsın,yinede doktoruna sor ona göre hareket et derim. inşallah hayırlısıyla tez zamanda bizimde bebişlerimiz olur.

ah cancağızım bizim mevcut sperm sayısının %75i hareketsiz geri kalan %25inde %75 oranında morfolojisi bozuktu ama oldu(yani olmuştu)sen morelini bozma sizin daha rahat olur keçi boynuzu kürü sayısını artırıyor fındık bal ve cevizde çok faydalıymış.bre bismillah diyerek başlayalım.

cnmmmm nasıl ümitlendirdin beni anlatamam.morel verdin gerçekten.ben bu gazla yaparım bu çocuğu:))inşallah cnm inşallah herkesin olur en kısa zamanda...hayırlı zamanda...cnm keçi boynuzu kürü pekmezi ceviz vs.alıyoruz hepsinden..Allahım daha fazla aratmadan versin meleklerimizi inşallah...çok teşekkür ederim..

cnmmmm nasıl ümitlendirdin beni anlatamam.morel verdin gerçekten.ben bu gazla yaparım bu çocuğu:))inşallah cnm inşallah herkesin olur en kısa zamanda...hayırlı zamanda...cnm keçi boynuzu kürü pekmezi ceviz vs.alıyoruz hepsinden..Allahım daha fazla aratmadan versin meleklerimizi inşallah...çok teşekkür ederim..

keçi boynuzunun kürünü yapmanı tavsiye ederim arkadaşım,daha faydalı.

Cnm bnm calisma yapiyorsaniz bu tur islerden uzak dur kan pihtisidir dusen
Icerde birikmistir ve o selilde
Dusmustur Allahim nasip ersin insAllah esinede kür uygula
Keciboynuzu falan

haklısın cnm çok doğru söylüyorsun.dikkat etmem gerek.kürler vitaminler falan hepsinden yapıyoruz xnm.inşallah allahım nasip eder isteyen herkese...

çok teşekkür ederim cnm.inşallah olmam ama olursamda aspirin alayım dediğin gibi.allahım isteyen herkese versin inşallah.aramak çok zormuş:((

Onemli degil canim her zaman bizlerle sorularini paylas ki hepimiz birbirimizin sorunlarina care bulalim :) canim sperm sayisini hic dert etme sonucunda o yumurtayi dollemek icin lazim olan sadece 1 tane sperm. Sen iliskiden once kocacina kizlarin dedigi gibi turk kahvesi, karpuz sonracima keciboynuzu yedir bakalim eminim faydasi olur :9: umitsizlige kapilmaz yok. Hepimizin kaybi var ama Allah buyuk umidimiz sonsuz insallah

Kizlar bu arada minikkelebek yok uzun zamandir :ssz:

Kelebis nerelere saklandin canim nerelerdesin girdiginde bi ses ver bacim seni merak ediyoz :3:

kızlar nasılsınız ? takipediyorum hep yazılarınızı
benim bugün muayenem vardı, yolk sac oluşmuş dedi dr. kalp atışı için de haftaya gel dedi
inşallah sağlıkla devam eder
ne zormuş bi kayıptan sonra bu tedirginlikler dediğiniz gibi hiç bitmicek
allahım sağlıkla tamamına erdirsin hepimizinkini inş...

bi de ben son adet olduktan sonra folikasidi bırakmıştım ondan daha önce de kontrol için gittiğimde dr. coraspine gerek yok falan demişti onu da zaten o zamandan bırakmıştım
çift çizgiyi görünce folike başladım ama coraspin içmiyorum dr.a sormayı da unuttum böyle kafadan başlasam mı acaba kafam karıştı
devlet hastaneleri de sağolsun ne sorcaksan unutuyosun tamam dr iyiydi ama daha ben çıkmadan başka hasta aldı, sorcaklarım da uçup gitti kafamdan :44: neyse.... salı günü özele gitcem sanırım...

hep dualarımdasınız, allahım tez zamanda sağlıkla bebeklerinize kavuştursun inşallah
allahım başka dertler göstermesin inşallah...

merhaba canım benm 8 haftalıktı ama 6 hafta büyüklüğündeydi gelişmemişti o yüzden yani erken bir kayıp olduğu için ve çook istediğim için ben beklemeyi düşünmüyorum senin de benzerse ve kendini hazır hissediyorsan ki öyle gözüküyo bence bekleme bu benim fikrim tabi
ilk adetimi oldum çok şükür (buna şükredeceğimi tahmin edemezdim:) bundan sonra bırakıyorum
ilk hamilelik 7 ayda olmuştu o yüzden beklemek istemiyorum yaş da 29 oldu:)
inşallah hepimiz beklemeden sağlıklı sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz:)

canim ben 31 aralikta kurtaj oldum, 4 subatta regl oldum. 50. gune kadar normal, merak etme yani kastikca gecikir

hadiiii 50 günmü canım yaa pufff erken olsun hemen deneme yapmak istiyorum senin hemen olmuş hamilelik inşallah bizede nasip olur canım... valla hergün yollarını gözlüyorum gelsin diye bugün 34. gün kasıyorum inşallah rahat olamıyorum malesef :-(

bebişin nasıllll neslee82 akıllı duruyormu mercimek

Canim ben idrar yolu enfeksiyonu gecirirken hic bir zaman yanmam olmuyor genellikle boyle sanki tuvalete gidicekmisim gibi oluyor ama idrarimi sokturemiyorum gibi oluyor :17:canim acaba hamile olma olasiligin varmi? Genelde erken hamileliklerde bu tur koku ve hafif enfeksiyonlar gorulebiliyor.

öylemi canım yaa ben hep geçiririm kronik bende idrar yolu enfeksiyonu hep yanma kasıkta ağrı olur ve idrar pis kokar hemen anlarım... bugün ilkkez adet olacakmışım gibi ağrı var karnımda ve belimde adetmi olcam yoksa enfeksiyon belirtisimi çözemedim artık doktorlara gitmeye üseniyorum yaa valla bıktımm gidesim yokk .. yokk tatlım hamile olmam imkansız çünkü 2 kere korunmasız ilişkim oldu ondan sonra zaten eşim grip oldu sonra ben grip oldum vee üstüne dişlerim ağrısından duramadım 20 lik dişlerim onu çektirmem lazımdı onun için film çektirecektik ve günde 2000 mg antibiyotik alacaktım oyüzden test yaptım negatif sonrada korunmalı oldu ilişkilerimiz olma ihtimaliii yok canım

kızlar nasılsınız ? takipediyorum hep yazılarınızı
benim bugün muayenem vardı, yolk sac oluşmuş dedi dr. kalp atışı için de haftaya gel dedi
inşallah sağlıkla devam eder
ne zormuş bi kayıptan sonra bu tedirginlikler dediğiniz gibi hiç bitmicek
allahım sağlıkla tamamına erdirsin hepimizinkini inş...

bi de ben son adet olduktan sonra folikasidi bırakmıştım ondan daha önce de kontrol için gittiğimde dr. coraspine gerek yok falan demişti onu da zaten o zamandan bırakmıştım
çift çizgiyi görünce folike başladım ama coraspin içmiyorum dr.a sormayı da unuttum böyle kafadan başlasam mı acaba kafam karıştı
devlet hastaneleri de sağolsun ne sorcaksan unutuyosun tamam dr iyiydi ama daha ben çıkmadan başka hasta aldı, sorcaklarım da uçup gitti kafamdan :44: neyse.... salı günü özele gitcem sanırım...

hep dualarımdasınız, allahım tez zamanda sağlıkla bebeklerinize kavuştursun inşallah
allahım başka dertler göstermesin inşallah...

canımm inşallahhhh bişe olmadan kalp atışlarınıda duyarsın allah sağlıcakla 9 ayı geçirmeni nasip etsin...
inşallahh bizlerede nasip etsin bir an önce sağlıklı hayırlı evlatlar

merhaba canım benm 8 haftalıktı ama 6 hafta büyüklüğündeydi gelişmemişti o yüzden yani erken bir kayıp olduğu için ve çook istediğim için ben beklemeyi düşünmüyorum senin de benzerse ve kendini hazır hissediyorsan ki öyle gözüküyo bence bekleme bu benim fikrim tabi
ilk adetimi oldum çok şükür (buna şükredeceğimi tahmin edemezdim:) bundan sonra bırakıyorum
ilk hamilelik 7 ayda olmuştu o yüzden beklemek istemiyorum yaş da 29 oldu:)
inşallah hepimiz beklemeden sağlıklı sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz:)

aslında biliyormusun herşeyimiz aynı.bende29 yaşındayım benimde 7 haftalıktı ama 6 haftalık gibiydi.kendi düştü.bende korunmayı düşünmüyorum bakalım önümüze neler çıkacak.neler

Back
X