Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ah kızlar ah.yazılanları okudumda hepimizde bi tedirginlik.acaba hangimiz neler yaşıyacağız.ama biyandanda bakıyorumda hepimizde rabbime karşı bi teslimiyet inş rabbim bu teslimiyetin hürmetine yüzümüzü güldürür.

mahtuana adet oldunmu?benim25.gün oldu bekliyorum bakalım.şu yumurtlama işini hiç anlamıyorum ben ya.onu takip edemiyorum neyse...

ah kızlar ah.yazılanları okudumda hepimizde bi tedirginlik.acaba hangimiz neler yaşıyacağız.ama biyandanda bakıyorumda hepimizde rabbime karşı bi teslimiyet inş rabbim bu teslimiyetin hürmetine yüzümüzü güldürür.
Cnm ilk adetini bekliycenmi yoksa henmi basliycan
Sana tavsiyem esin klomene baslasin
Sende adetten sonra corasirin ve progestana basla
Tedbirleri birakmayalim
evet benimde icimi kemiren soru neden diye inan bir hafta oldu yasayali ve neden diye düsünmedigin bir dakikam yok.en azindan icim rahatliycak sorunu ögrenirsem yada tam tersi daha cok kararicak bakalim daha cok yeni....
Cnm bnm bnmde bugun bir hafta oldu kaybedeli
Nedenler nicinler beynimi kemiriyor adeta
Sonuc iyi cikarsa korunmam
InsAllah kotu cikmaz gerekli tedaviyi olurum
CANIM hep dualarimdasin inan.
ben 41 tane okudum, arada gene okuyorum ama iyi geliyor.
Kuzum sagol insAllah bedenim kirik
Surekli yatmak istiyorum
Halim yok nedense kanamda cok az geliyor kahverengiye döndü
Saliyi iple cekiyorum dra diycem esime klomen verin diycem
Gerekirse bnde alir yum takibi yaptiririm
Cat ignesiyle falan kolay olur imsAllah
Hastanede kan alinmadi sadece tahliye edilen parcalar incenecek
Sagliklimi degilmi diye

Tedbirleri birakmayalim

Cnm bnm bnmde bugun bir hafta oldu kaybedeli
Nedenler nicinler beynimi kemiriyor adeta
Sonuc iyi cikarsa korunmam
InsAllah kotu cikmaz gerekli tedaviyi olurum

Kuzum sagol insAllah bedenim kirik
Surekli yatmak istiyorum
Halim yok nedense kanamda cok az geliyor kahverengiye döndü
Saliyi iple cekiyorum dra diycem esime klomen verin diycem
Gerekirse bnde alir yum takibi yaptiririm
Cat ignesiyle falan kolay olur imsAllah
Hastanede kan alinmadi sadece tahliye edilen parcalar incenecek
Sagliklimi degilmi diye
canim kac haftalikti kaybettiginde ve nekadar ara vermek istiyosun ayrica nedenini ögrendin mi ben arastirilsin istedim . bu arada yurtdisindanmisin isminden dolayi sorayim dedim tesekkürler . cok cok gecmis olsun

başlığı görünce yazmadan geçemedim.. öncelikle geçmiş olsun hanımlar.. Allah tekrar böyle bir acı yaşatmasın. Bir aile dostumuzun başından geçen birşeyi anlatmak istedim size.. bu aile dostumuzun gelini şu anda sebebini hatırlamadığım bir takım sağlık problemlerinden ötürü 3 kez bebeğini kaybetti. çok yıprandılar çok üzüldüler.. isyan ettiler vazgeçtiler bebek sahibi olmaktan vs. sonra tekrar hamile kaldı.. doktor kontrolunde sürekli riski atlatana kadar neler çektiler neler tahmin edersiniz. bir ultrason kontrolunde doktor müjdemi isterim.. bebekler ikiz demiş. biri kız diğerini göremiyoruz saklamış demiş. neyse vakit geliyor.. normal doğum yapıyor. 1. bebek doğuyor.. erkek .. haa demek saklayan buymuş diyorlar.. 2. bebek doğuyor.. oda erkek.. doktor bir eğiliyorki 3. bebek geliyor :)) oda erkek.. 2 si aynı yumurta sarısın miniş miniş tavşan.. 3. tombik esmer :)) şimdi kocaman oldular..ortaokula gidiyorlar.. ne zaman hayal kırıklığı ve umut etmek kavramları yanyana gelse bu olayı anlatırım.. Allah onlara 3 bebeğinide geri verdi.. umarım azıcıkta olsa tebessüm etmişsinizdir.. sadece paylaşmak istedim.. sevgiler :))

başlığı görünce yazmadan geçemedim.. öncelikle geçmiş olsun hanımlar.. Allah tekrar böyle bir acı yaşatmasın. Bir aile dostumuzun başından geçen birşeyi anlatmak istedim size.. bu aile dostumuzun gelini şu anda sebebini hatırlamadığım bir takım sağlık problemlerinden ötürü 3 kez bebeğini kaybetti. çok yıprandılar çok üzüldüler.. isyan ettiler vazgeçtiler bebek sahibi olmaktan vs. sonra tekrar hamile kaldı.. doktor kontrolunde sürekli riski atlatana kadar neler çektiler neler tahmin edersiniz. bir ultrason kontrolunde doktor müjdemi isterim.. bebekler ikiz demiş. biri kız diğerini göremiyoruz saklamış demiş. neyse vakit geliyor.. normal doğum yapıyor. 1. bebek doğuyor.. erkek .. haa demek saklayan buymuş diyorlar.. 2. bebek doğuyor.. oda erkek.. doktor bir eğiliyorki 3. bebek geliyor :)) oda erkek.. 2 si aynı yumurta sarısın miniş miniş tavşan.. 3. tombik esmer :)) şimdi kocaman oldular..ortaokula gidiyorlar.. ne zaman hayal kırıklığı ve umut etmek kavramları yanyana gelse bu olayı anlatırım.. Allah onlara 3 bebeğinide geri verdi.. umarım azıcıkta olsa tebessüm etmişsinizdir.. sadece paylaşmak istedim.. sevgiler :))

gerçekten çok ümit verici anlattığın olay.gurbetgüzeli hemen aklıma sen geldin.bakarsın busefer üçüz olurda yardım için çağırırsın bizi.ama gerçekten bu düşük olayını yaşamayan bilemez.vücudundaki ağrı sancılardan daha çok psikolojik olarak yıkılıyorsun.hele bide zor elde ettiysen...ama elhamdülillah önümüzde daha çok güzel günler var.ben şu gelen baharla birlikte çok ümitliyim inşallah

Tedbirleri birakmayalim

ah ah gurbet güzeli adamcağızım neversem içiyo zaten klomen proxedd ismini hatırlayamadığım bi hap düzenli keçi boynuzunu içiyor zaten bide mide ve guatr rahatsızlığı var 5 hapda onlar ettimi 10.ama bana bakan cihetiyle folikaside başladımda coraspirini içeyimmiki.şu adeti bi göreyim daha korunmıyacağım.herzaman vaktinden erken gelir şimdi bekleki gelsin.

akintindan anlayabilirsin seffaf ve yumurta aki kivaminda oluyo ayrica ovulasyontestleri satiliyo öylede anlayabilirsin ...hadi bakalim bol sanslar

sağolasın arkadaşım ama çokafedersin benim evlendim evleneli hiç kuru kalmıyorki o bölge.mantar hadi akıntı bakteri hadi akıntı.yumurtlama dönemindeki akıntı hangi akıntı neyden geliyor karıştırır oldum.bide yeri gelmişken sorayım buakıntılardan sonra doktor adet ol3gün sonra smear testi yaptırıcam dedi.hiç yaptıran varmı içinizde test aşamasında acıyormu.bide içinizde o bölgede yara olan varmı ne yapılabilir.bu yara size acı vermiyormu?nesoru sordum heh.ama ne yapayım anacığım derdimiz bitmiyorki

slm kızlar...siz sormadınız ben söleyim,bayadır yoktum yazdıklarınızı okudum,bişeyler yazmak evet iyi geliyo yazdıkça sanki gebeliğin üstüne düşüyomuş gibi bi his oluştu bende,daha çok sıkıntıya giriyom,ah yokmu şu belirtiler,ne sıkıntı sonucu hüsran oluyo belki biraz uzak kalırsam daha iyi olur dedim,neyse neslecim sende bu sıkıntılar yüzünden gebeliğin tadına varamıyon cnm ama artık atlatmışın stres günlerini,e tabi haklısın,sonuçta yaşayan bizleriz,olsun tatlım bak keyfine,teyzesi öper onu..

aslında bu durumu atlatmakta en iyisi burası çünkü aynı derdi paylaşıyoruz hepimiz özlemle bebeklerimizi bekliyoruz bir hamile olduğunda hep birlikte sevinip biri kırmızıyı görünce beraber üzülüyoruz ilk başlarda bana eşim kızıyordu girme oraya girdikçe takıntılı oluyorsun diye bende dedim ben biraz rahatlıyorum belki doktor değil hiçbiri ama dertlerimizi sorulamızı paylaşıyoruz ve tecrübelerini kullanıyoruz buraya ağlaya ağlaya yazdığım zamanları biliyorum bazen kendimi tutamayıp hala ağlıyorum ama bana buraya girmek nedense umut veriyor evet seninde kendine göre nedenlerin var canım inşallah uzak kalmakta iyi gelmiştir sana öpüyorummm seni kendine iyi bak

mahtuana adet oldunmu?benim25.gün oldu bekliyorum bakalım.şu yumurtlama işini hiç anlamıyorum ben ya.onu takip edemiyorum neyse...

yok şekerim nerde olamadım daha 37.gün oldu bugün benim bekleyecem bakalım 40 gün olsun doktoru arayacam benim kanamamda hiç olmamıştı zaten inşallah bi sorun olmadan bi atlatsaydım şu adeti,,,,
senin ki bakalım gelecekmi 30 gün olunca inşallah gelirde bekletmez canım ya bian önce olsaydıkta şu bebiş hazırlık konuşmalarına başlasaydık heycanla bekliyorum valla içim umut dolu valla bugün akdeniz üniv rahim nakli yapılan kadın hamile kalmış haberini verdiler 31 martta transfer yapılmış vee bugün hamile olduğu öğrenilmiş rabbim sen nelere kadırsin diyorum kendine ait olmayan rahimden bebek nasip etmiş inşallah tamamı gelir allahım bizlerede inşallah nasip edecek ben bunu biliyorum kucağımızı boş bırakmayacak yoktan var eden rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşallahhh,,,,
canım bende hiç anlamıyorum yumurtlama takibinden ama benim adetlerim düzensiz o yuzden hiç bilemiyorum bide tek yumurtadan yumurtlayınca hiçççç anlamıyorum

sağolasın arkadaşım ama çokafedersin benim evlendim evleneli hiç kuru kalmıyorki o bölge.mantar hadi akıntı bakteri hadi akıntı.yumurtlama dönemindeki akıntı hangi akıntı neyden geliyor karıştırır oldum.bide yeri gelmişken sorayım buakıntılardan sonra doktor adet ol3gün sonra smear testi yaptırıcam dedi.hiç yaptıran varmı içinizde test aşamasında acıyormu.bide içinizde o bölgede yara olan varmı ne yapılabilir.bu yara size acı vermiyormu?nesoru sordum heh.ama ne yapayım anacığım derdimiz bitmiyorki

ben hem kasimdaki hamileligimde hem de gecen hafta gene smear yaptirdim, daha once de senede 1 yaptirirdim. cok kisa suruyor zaten cnm hafif sivrisinek isirigi gibi ama cok kisa oldugundan hemen geciyor yani. ben anlamiyorum bile ne ara yapiyor vajinal ultrason icin zaten hazir pozisyonda beklerken aliyor hemen smeari. yaram yok canim.

benim kuzenimin esi de 3 bebis kaybetti, simdi dunyalar tatlisi bir kizi var :) onun ucuzu olmadi ama bu kiz yaramazligiyla ucuzlere bedel :) onda da hic sebep bulamadilar kac doktor gezdiler. ama kizinin hamileligi cok problemsiz gecti.

yok şekerim nerde olamadım daha 37.gün oldu bugün benim bekleyecem bakalım 40 gün olsun doktoru arayacam benim kanamamda hiç olmamıştı zaten inşallah bi sorun olmadan bi atlatsaydım şu adeti,,,,
senin ki bakalım gelecekmi 30 gün olunca inşallah gelirde bekletmez canım ya bian önce olsaydıkta şu bebiş hazırlık konuşmalarına başlasaydık heycanla bekliyorum valla içim umut dolu valla bugün akdeniz üniv rahim nakli yapılan kadın hamile kalmış haberini verdiler 31 martta transfer yapılmış vee bugün hamile olduğu öğrenilmiş rabbim sen nelere kadırsin diyorum kendine ait olmayan rahimden bebek nasip etmiş inşallah tamamı gelir allahım bizlerede inşallah nasip edecek ben bunu biliyorum kucağımızı boş bırakmayacak yoktan var eden rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşallahhh,,,,
canım bende hiç anlamıyorum yumurtlama takibinden ama benim adetlerim düzensiz o yuzden hiç bilemiyorum bide tek yumurtadan yumurtlayınca hiçççç anlamıyorum

git git çünkü 40gün kanamanız gelmezse bana muhakkak gelin diyordu doktor.gerçi ben sende sıkıntı çıkacağını sanmıyorum çünkü sen normal zamandada adetlerin 45günü buluyormuş ya.normal olarak anca toparlıyor demekki rahim. düşükten sonra enson beta hcg kaç çıktı seninbelkide geç sıfırlanmıştır.bende ufacık belirti yok sende varmı

ben hem kasimdaki hamileligimde hem de gecen hafta gene smear yaptirdim, daha once de senede 1 yaptirirdim. cok kisa suruyor zaten cnm hafif sivrisinek isirigi gibi ama cok kisa oldugundan hemen geciyor yani. ben anlamiyorum bile ne ara yapiyor vajinal ultrason icin zaten hazir pozisyonda beklerken aliyor hemen smeari. yaram yok canim.

iyi ya sevindim demek okadar az sürüyor.

yok canım smer acımıyor kulak çubuğu gibi bişeylele alıyor,,, yara bilmiyorum ama galiba yakıyorlar canım onu çünkü benim ilk evlendiğimde tahriş olduğu için küçük bi yara olmuştu çookk fenaydı canım yanıyordu kanıyordu ilişkiye girince ilişkiden zıplıyordum bana doktor fitil verdi geçti doktor geçmezse yakarız demişti gerek kalmadı yakmaya,,,

git git çünkü 40gün kanamanız gelmezse bana muhakkak gelin diyordu doktor.gerçi ben sende sıkıntı çıkacağını sanmıyorum çünkü sen normal zamandada adetlerin 45günü buluyormuş ya.normal olarak anca toparlıyor demekki rahim. düşükten sonra enson beta hcg kaç çıktı seninbelkide geç sıfırlanmıştır.bende ufacık belirti yok sende varmı

evet benim normalde 45 günü buluyordu adet düzensizliği vardı belki oyüzden gecikecek heralde pufff inşallah uzamaz 50 güne fellan.. aslında kanamam olmadı doktorumda rahim çok iyi toparlanmış hemen demişti ben adetim 35 güne gelir sanmıştım ama gelmedi hayırlısı bakalım okadar takmışımki gece rüyamda adet oluyorum eşime adettt oldumm deyip bi oynuyorumkii yaa gerçek sandım kalktım tuvalete gittim gece bişe yokkkk:1:
hiç baktırmadım canım beta hcg en son 1 haftadan daha önceydi diş röntgeni çektirecektim ozaman idrar testi yaptım negatifti zaten benim kürtajdan 1 gün sonra gögüslerim fısss diye indi tüm hamilelik belirtileri gitmişti,,,
yok benimde yok bbelirti ama karnım sanki 4 aylık hamile gibi şiş bide sanki adetim yakınmış gibi karnıma azcık bi ağrı giriyor seviniyorum sonra kesiliyor

yok canım smer acımıyor kulak çubuğu gibi bişeylele alıyor,,, yara bilmiyorum ama galiba yakıyorlar canım onu çünkü benim ilk evlendiğimde tahriş olduğu için küçük bi yara olmuştu çookk fenaydı canım yanıyordu kanıyordu ilişkiye girince ilişkiden zıplıyordum bana doktor fitil verdi geçti doktor geçmezse yakarız demişti gerek kalmadı yakmaya,,,

ya ben bu yara işini neyapıcam bilmiyorum seninki gibi küçük bile değil.öyle acıyorki .yara ilişkideki tahriştenmi oluyormuş.anneminde yakılmıştı ama annem hep çok fena olduğunu söyler .kendime bile itiraf edemediğim buşeyi itiraf edeyim ilişkiye giricez diye ödüm patlıyor öyle acıyorki kimi zaman gözümden yaş geldiği bile oluyor biliyormusun fitil kullandım ama bideğişiklik yok..eşim bide bunu tam manasıyla algılayamıyor anlayamıyor.smear testine gittiğimde artık ciddi eğilicem üstüne iyice.hakkaten çok canım yanıyor.arkadaş biyeri yapsan başka taraf bozuluyor.ben bide doğum yapsam neolacak

Tedbirleri birakmayalim

gurbetguzeli ben bişe sorabilirmiyim klomeni kadın kullanmıyormu eşler ne için kullanıyor bilmiyorumda ben merak ettim :17:

canim kac haftalikti kaybettiginde ve nekadar ara vermek istiyosun ayrica nedenini ögrendin mi ben arastirilsin istedim . bu arada yurtdisindanmisin isminden dolayi sorayim dedim tesekkürler . cok cok gecmis olsun
Satima gore 10 haftalik gec dolennme olunca 8 haftalikti
Ilk kayip 10. Haftada 6 haftalik görunumunde kalbi durmustu gelismedi
Ikinci kayip rahim agzina yerlesmis 7. Haftada kanama basladi
Ona ragmen minicik insan gibiydi buyumustu ;(
Ücüncü kayipta gec döllenmeydi hersey güzel gidiyordu
En son yolk sac gördük dr bile sevindi
Derken kanama basladi kurtaja gittigimde bile
Gorduk bebegi drlari dusunduren sag tüpte bir dahami kese var yoksa kan mi birikmis
Bebek yasasa bile mecbur tahliye edilmesi
Lazimmis iki türlü gebelik yasamis ta olabilirim
Fakat tüptekine mudahale edilmedi agrin olursa gel dediler
Sali gunu ayrintili ultrasona giricem
Alinan parcalar incelenecek insAllah birsey cikmaz
Simdiden sabirsizlaniyorium deneme
Yapmak icin
gerçekten çok ümit verici anlattığın olay.gurbetgüzeli hemen aklıma sen geldin.bakarsın busefer üçüz olurda yardım için çağırırsın bizi.ama gerçekten bu düşük olayını yaşamayan bilemez.vücudundaki ağrı sancılardan daha çok psikolojik olarak yıkılıyorsun.hele bide zor elde ettiysen...ama elhamdülillah önümüzde daha çok güzel günler var.ben şu gelen baharla birlikte çok ümitliyim inşallah

Ay keskeeeeeeee nasip olsa drumla her dusukten sonra ayrilirken
Ikiz hamile gelicem size dedim insAllah kabul olur
Gerci ikinci kayipta iki kese vardi
Ee 3. De dogruyda kese tüpten inememis rahme
Buda ikiz demek oliy yaklastim sanirim
Ne dersiniz?:16:

Back
X