- 2 Mart 2013
- 289
- 40
- 123
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #14.161
arkadaşım şu hamileliğine pek sevinmeyen kayınvaliden düşük haberini alınca neyaptı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında bu durumu atlatmakta en iyisi burası çünkü aynı derdi paylaşıyoruz hepimiz özlemle bebeklerimizi bekliyoruz bir hamile olduğunda hep birlikte sevinip biri kırmızıyı görünce beraber üzülüyoruz ilk başlarda bana eşim kızıyordu girme oraya girdikçe takıntılı oluyorsun diye bende dedim ben biraz rahatlıyorum belki doktor değil hiçbiri ama dertlerimizi sorulamızı paylaşıyoruz ve tecrübelerini kullanıyoruz buraya ağlaya ağlaya yazdığım zamanları biliyorum bazen kendimi tutamayıp hala ağlıyorum ama bana buraya girmek nedense umut veriyor evet seninde kendine göre nedenlerin var canım inşallah uzak kalmakta iyi gelmiştir sana öpüyorummm seni kendine iyi bak
ya ben bu yara işini neyapıcam bilmiyorum seninki gibi küçük bile değil.öyle acıyorki .yara ilişkideki tahriştenmi oluyormuş.anneminde yakılmıştı ama annem hep çok fena olduğunu söyler .kendime bile itiraf edemediğim buşeyi itiraf edeyim ilişkiye giricez diye ödüm patlıyor öyle acıyorki kimi zaman gözümden yaş geldiği bile oluyor biliyormusun fitil kullandım ama bideğişiklik yok..eşim bide bunu tam manasıyla algılayamıyor anlayamıyor.smear testine gittiğimde artık ciddi eğilicem üstüne iyice.hakkaten çok canım yanıyor.arkadaş biyeri yapsan başka taraf bozuluyor.ben bide doğum yapsam neolacak
evet benim normalde 45 günü buluyordu adet düzensizliği vardı belki oyüzden gecikecek heralde pufff inşallah uzamaz 50 güne fellan.. aslında kanamam olmadı doktorumda rahim çok iyi toparlanmış hemen demişti ben adetim 35 güne gelir sanmıştım ama gelmedi hayırlısı bakalım okadar takmışımki gece rüyamda adet oluyorum eşime adettt oldumm deyip bi oynuyorumkii yaa gerçek sandım kalktım tuvalete gittim gece bişe yokkkk
hiç baktırmadım canım beta hcg en son 1 haftadan daha önceydi diş röntgeni çektirecektim ozaman idrar testi yaptım negatifti zaten benim kürtajdan 1 gün sonra gögüslerim fısss diye indi tüm hamilelik belirtileri gitmişti,,,
yok benimde yok bbelirti ama karnım sanki 4 aylık hamile gibi şiş bide sanki adetim yakınmış gibi karnıma azcık bi ağrı giriyor seviniyorum sonra kesiliyor
uzak kalmak derken pek yazmadım ama okuyup takip ettim,evet cnm burası banada çok iyi geliyor şu an bulunduğum yerde pek arkadaşım yok yani kafa dengim yok eşimin kuzenleri var öğrenci onlarla takılıyom burda her ne kadar kızların yüzünü göremesekte tanımasakta sohpetlerimiz ve sıkıntıları yazmak iyi oluyo bnm eşim buraya yazıyom diye öle kızması olmadı ben nesleyi gurbet güzelini ve yeni gelen arkadaşları hep eşime anlatırım,oda ilgiyle dinler hatta ben evdeyim çalışmıyom sürekli elişleri örgüler yaparım oda hamile arkadaşların yakın olsaydı gönderirdin diyodu aslında neden olmasın,cnm bnde seni çok öpüyom
ya ben bu yara işini neyapıcam bilmiyorum seninki gibi küçük bile değil.öyle acıyorki .yara ilişkideki tahriştenmi oluyormuş.anneminde yakılmıştı ama annem hep çok fena olduğunu söyler .kendime bile itiraf edemediğim buşeyi itiraf edeyim ilişkiye giricez diye ödüm patlıyor öyle acıyorki kimi zaman gözümden yaş geldiği bile oluyor biliyormusun fitil kullandım ama bideğişiklik yok..eşim bide bunu tam manasıyla algılayamıyor anlayamıyor.smear testine gittiğimde artık ciddi eğilicem üstüne iyice.hakkaten çok canım yanıyor.arkadaş biyeri yapsan başka taraf bozuluyor.ben bide doğum yapsam neolacak
cnm bnce bi dr'a görün diye bnm düşükte drum eğer 15 güne adet olmazsan hemen bi acile git çünkü gecikmeside psikolojik oluyomuş öle demişti karnının şişliğide ondan hem sıkıntı da yapar..
cnm yapıcan tek şey yaktırmak,eşler pek anlamaz derdimizi dinlerler ama adamcağızlar nerden anlasınlar hem bak kolay bişeymiş gebelik düşünüyosan eğer gebeliğide engeller..inşallah hepimiz çatır çatır doğurucaz..
konuşunca rahatlıyorum benim sıkıntımı atmam içni konuşmam lazım burda herkes dinliyor herkes bişeyler yazıyor üzülmemen için bi atasözü varya eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar diye öyle işte..buraya yazdığım için kızmıyorda benim eşime göre buraya girince daha çok bebek meselesini takıyormuşum hatırlıyormuşum oyüzden kızıyor ama ben rahatlıyorum napım üzülüyorsun diyo ama üzülmüyorumki daha çok motive oluyorum,, sen nerde oturuyorsun canım
ne güldüm yaa hepimiz çatır çatır doğracazz vallaa![]()
kesin canım psikolojik gecikecek sürekli bişeyler geliyomuş gibi hissedip tuvalete gidiyorum geldimi diye evet karnımı bi görsen kocaman yaa sanki hamile gibi geçen bi mağazaya gittim hamilemisiniz dedi çokk sıkıntı yapıor zaten pazartesi arayayım bi doktoru ne diyecek bakalım
mahtuana ewbat bi üçümüz ayaktayız ve üçümüzünde şuanda kafasında olanlar anı.aynı şeyleri aynı anda düşünmek aynı yöne bakan insanlarla birlikte olmak negüzel.doğurucaz kız inş hemde çatır çatır allahın izniyle
Cnm bn kaynaya demedim bi eltim biliyor esimin ailesinden
Bnm ailem biliyodu ilerleyince gebelik soleriz dedik
Ama olmadi
Sevinir kaybettigimi duysa bir sevmefi gitti bni
Sucum oglunu isvicreye getirip hayatini kurtarmak
13 yildir kizkardeslerini evlendirdik
Erkek kardesine evli oldugu halde bakiyoruz haylazligindan calismiyor
Kayinpeder beyin tumoru vardi onu tedavi ettirdik
Kaynananin evini yeniledik mutfak banyo kapi baca
Ve ayligi oldugu halde kaynana hala bizden istiyor tek kisi evi kira dehil
Ve hala ben kötüyüm gecemedim iste
bnm eşim geç geliyo iş saati ondan bnde onu beklerken giriyom buraya,bi ara çıktım dayanamadım yine girdim,sohpet sardı walla cvplar hemen gelince çıkasım gelmedi e birazda sıkıntılardan uzak duralım dimi ama,inşallah cnm doğurcaz...)))
ne entrasan kadınlar var ya.ne istiyor acaba. ozamanda dikkatimi çekmişti sen duysa hamileliğime çok sevinmez demiştin ya.eşin durumun farkındamı yani annesinin buhallerini kabul ediyormu
ay rumuzunu yanlış yazmışım ewpat mış.erzurumluların tabiriyle e neydiimm anam neydim.adamın birinin karısı ölmüş gömmüşler eve gelirken daha arabanın içinde adam kendine hanım bakmaya başlamış.ayşemi alsam fatmayımı diye sesli düşünmeye koyulmuş.yanındakilerde e insafsız adam daha yeni gömdük kadını hemen düşünmeyemi başladın demişler. bizim Erzurumluda e neydiimm ben acımdan ne dediğimi biliymeyem.şimdi bende acımdan nedediğimi biliymiyem ismini karıştırmişem
Esim diyor benide sevmiyor varsa yoksa kizlari
Diyor biliyor bana yapilan haksizlihi
Napiyim anam diyor atsam atamam
Satsam satamam diyor
Allahima havale ettim
uzak kalmak derken pek yazmadım ama okuyup takip ettim,evet cnm burası banada çok iyi geliyor şu an bulunduğum yerde pek arkadaşım yok yani kafa dengim yok eşimin kuzenleri var öğrenci onlarla takılıyom burda her ne kadar kızların yüzünü göremesekte tanımasakta sohpetlerimiz ve sıkıntıları yazmak iyi oluyo bnm eşim buraya yazıyom diye öle kızması olmadı ben nesleyi gurbet güzelini ve yeni gelen arkadaşları hep eşime anlatırım,oda ilgiyle dinler hatta ben evdeyim çalışmıyom sürekli elişleri örgüler yaparım oda hamile arkadaşların yakın olsaydı gönderirdin diyodu aslında neden olmasın,cnm bnde seni çok öpüyom