selam canlarrr nasılsınızzz bakemm tepeler ewpat ayy güzel haberi olan varmı adett olan ben daha olamadım dün kahverengimsi sarımsı bi akıntı geldi ne sevindim bi bilsenizz kalpim pıt pıt attı geldi diye ama ne hikmetse bi anda kesildi sanırsam ben bu kadar heycan yapınca kaçtı gelecegi varsada kaçtı galiba çok üzüldüm bugün 39. gün yarın doktoru arayacam bakalım ne diyecek
gurbetguzeli nasıl oldun ağrın felan varmıı...
neslee bebek nasıl canım büyüyormu kerata ;-)
eskişehirdesin güzel yer öğrenci kenti ama güzl bi yer,,, benim düşük konusunu konuşunca sıkılırlar diye konuşmuyorum hatta psikologa gittim doktor mümkünse tanıdığın hiç kimseyle bu konuyu konuşma dedi ama benim içimi kemiriyor sürekli anlatasım geliordu bende burada rahatladım,,, kimse ağladığımı bilmez artık çünkü yanlarında ağlamıyorum konu açılınca değiştiriyorum gözlerim dolmasın diye nasip alan allah verirde deyipp geçiyorum.. burrda anlatmak dert paylaşmak çok güzel
evet önce neslee bi doğursun bize anlatır nasıl olduğunu ozaman hepimiz inşallah hamile olacaz ve heycanla bekleyecegiz,,,
bakalım yarın bi doktoru arayacam ne diyecek bekle biraz daha derse beklerim ama gel bakayım derse giderim ya bende bu kürtaj yüzünden doktora gidesim yok ve vajinal kontrol olmak istemiyorum onu düşününce kalbim hızlı hızlı çarpıyor allahım ne olur doktora gitmeden gelsin diyorum korkudan napcam bilmiyorum
evet canım çünkü yeni düşük yaptık ve daha herşey yeni aynı şeyleri paylaşıyoruz bu yüzden inşallahhh hamile kalıp önümuzdeki ay ocak annelerinde olup devam ederiz aralık anneleri topiğini kaçırdık

burdaki hamile kalmak isteyen herkesin ocakta bebeklerini kucaklarına almak nasip olur inşallahhhhh