Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

KIZLAAARR HUUUUHUUUU yumurtladiktan sonra NAR suyu icin rahmi kalinlastiriyormus dusukleri onluyormus

Yok biraz tarzanlik yaptim ama epiduralsiz olmaz eheuhehee :52:Anam bacim biz seninle oturup sabah program

yapariz burdaki diger kizlarida her gun bi kisiyi konuk alsak girgir samata gobek ata ata dogurttururuz

:32:
birak isi gucu bende tasinayim Turkiye'ye biz koca kari yontemlerimizle hamile biraktiririz evvel Allah :)

aaa yrncim ben seni türkiyede sanıyodum niye öyle sanıyodum ki acaba :44: nerde yaşıyosun canım?

Kızlar günaydın sabah yine test yaptım normal testlerden,negatif çıktı bembeyaz bi zeminde tek çizik :52:
pazar günü erken gebelik testini yapıcam sanırım belki dayanamayıp yarın sabah da yapabilirim
yumurtlama testine göre bata 1 hafta var
ama son adet tarihine göre 5 gün var,belirti yok
özetler bu kadar şimdi haberler :52:
yok yok ben sıyırdım kesin :27:

çok geçmiş olsun,ben ilk düşüğümde kürtaj olmamıştım 1 adet görüp yine hamile kaldım,
onda da maalesef bebeği göremedik,kürtaj oldum.doktor 3 ay korun dedi.
3,5 ay korundum.geçen ay bıraktım korunmayı ama hamile kalamadım.
kürtaj yoksa 1 ay varsa 3 ay korunun diyorlar,bazı doktorlar hiç korunma vermiyor kadının psikolojisine bırakıyor.
hakkınızda hayırlısı olur inşallah

allahımmm :54: ağzın bal yesin kızzz inşallah inşallah :16:
çağırıyoz bebekleri de gelmeyolaaa :27:

noldu hani normal yapçaktın he noldu noldu :52:
kız telefisyonda bizi görseler sabah programı bile yaptırırlar ben sana sölim :60:
kamera 1 ocakta ilk doğuran kadına yani bize döner dönmez;
"biz bu çocuu yapana kadar neler çektik ateş mi ölçmedik yumurta mı beklemedik amuda mı kalkmadık saatlerce mi yatmadık silkeletmedik mi kürtaj olduk düşük yaptık heeey gidi hey sen ne diyon topikte kaç taneyiz alayınızı döveriz ben 1 senedir hamile kalmadım incir mi yemedim adaçayı mı içmedim folik olsun diye ıspanak mı yemedim kocaya mı saldırmadım" :52:

çatlakk kız msj kutun dolmuşşşş :52::52:

KIZLAAARR HUUUUHUUUU yumurtladiktan sonra NAR suyu icin rahmi kalinlastiriyormus dusukleri onluyormus

Yok biraz tarzanlik yaptim ama epiduralsiz olmaz eheuhehee :52:Anam bacim biz seninle oturup sabah program

yapariz burdaki diger kizlarida her gun bi kisiyi konuk alsak girgir samata gobek ata ata dogurttururuz

:32:
birak isi gucu bende tasinayim Turkiye'ye biz koca kari yontemlerimizle hamile biraktiririz evvel Allah :)
oowwww vallamı kız içeyim de hiç sevmiyorum
bi de ananas diyolaaa ben çok yedim ama fayda etmedi :27:
sen evet bence de taşınsana gelirken de bize kanguru getir
besleriz etinden sütünden faydalanırız :52: belki çocuk olur :52:

:56: sorma miniğim :1: napiyim yaa kiloyu mu düşünces bi de, kırmızılardı yumoştu tek çizgiydi neler geçmiş, salla gitsin :125:
haftaya cmrtsi gitces dr.a inşallah duyarım inşallah herşey yolundadır...

kız kelebek çok güldürdün beni başlayın tv programına, geliriz toplucanak
buarada ikide bir bu ay hiç ümidim yok diyip duyma yaaa yrn sen de!!!
bebiş oluşmaktaysa da kaçıracaksınız valla olumlu düşünün
valla ben bu ay çok depresifim canım hiç umudum yok allah biliyo :1:
ben evlenme programı yapçam esra eron yaptı doğurdu belki bende de işe yarar :52:
herşeyi denicez doğurmak için :60:
çatlakk kız msj kutun dolmuşşşş :52::52:

ay gene mi bebişim siliyom hemen :52:

kızlar hangi birinize yazıcamı şaşırdım valla,nesle,minik kelebek,yrn,essela,mahtuana,tepeler,deli asena ayy unuttuğum varsa alınmayın emi kızlar,bnde heyecan başladı şimdiden ama önceden de yazdığım gibi,olumsuz bi vaka olursa üzülmek yok öle diyom kendimi teselli ediyom napıym yahu..eee tmm bebek yoksa niye adetim gecikti yahu neyse sorularım cvbı yarında saklı...

canım gittinmi hastaneye sonuçlar nasıl? seni merakla bekliyoruz:)

selam

arkadaşlar ben 2 hafta önce düşük yaptım arkasına kürtaj oldum. 38 yaşındayım . 10 yaşında bir çocuğum var. bu hamilelikten önce hiç düşük ve kürtaj yoktu.normal yolla hamile kaldım. hamileliğimin başından beri her şey çok iyiydi. 2 tane prof. doktora gittim. her şey bir günün içinde oldu. kanama geldi doktora gittik. embriyonun kalbinin durduğunu söyledi doktor. ardından kanama oldu . düşük kendiliğinden gerçekleşti. ardından 15 dakikalık kürtaj işlemi gerçekleşti. parçalar patoloji ve genetiğe gitti. henüz sonuçları almadık. ikinci bebeği çok istiyordum. her şey çok iyi giderken bir günün içinde bunları yaşamamın şokunu atlatamadım. doktorla görüştük 1. reglin bitiminden itibaren tekrar deneyebilirsiniz dedi. bu şekilde yaşayan arkadaşlar ne kadar süre sonra hamile kaldınız?

canim gecmis olsun. insallah saglikla ikinci cocugunu eline alirsin. kurtajimdan sonra 1 kez regl oldum ondan sonra hamile kaldim. insallah bu sorunsuz devam eder.

hu hu kızlar bakıyomda muhabbetler iyi,kelebeğim çenen düşmüş kızzzzz,neyse ben daha fazla konumu değiştirmeyim,iyi şeyler yazmak isterdim ama malasef ki bebek yokmuş kızlar ya,dra sordum niye gecikme oldu diye stresten dedi adamcağız,ben ne yaptım ki ayol,bu ay kafamda çok rahattı,eee tmm herşey iyi güzelde,ben yarın bi gün hamile kalsam nerden anlıcam,hadi bu ay gecikti,tekrar adet olucamda ovulasyon olucakta,çok işim var çok,yandım ben kızlar hepinizi seviyorum.....kafayı yedim yahu....

hu hu kızlar bakıyomda muhabbetler iyi,kelebeğim çenen düşmüş kızzzzz,neyse ben daha fazla konumu değiştirmeyim,iyi şeyler yazmak isterdim ama malasef ki bebek yokmuş kızlar ya,dra sordum niye gecikme oldu diye stresten dedi adamcağız,ben ne yaptım ki ayol,bu ay kafamda çok rahattı,eee tmm herşey iyi güzelde,ben yarın bi gün hamile kalsam nerden anlıcam,hadi bu ay gecikti,tekrar adet olucamda ovulasyon olucakta,çok işim var çok,yandım ben kızlar hepinizi seviyorum.....kafayı yedim yahu....

canim ben de ocak sonu gitmistim doktora negatif demisti. sonraki ay hamile kaldim. umudunu yitirme ama rahatlamaya calis. stresle yumurtlamayi da etkilersin cunku. bol bol film izle, komedi tarzi falan olsunlar, kitap oku..bana cok iyi gelir bunlar hep. yuruyus falan...bak bi bakacaksin zaman su gibi akmis gitmis oyle takvimden gun sayarak yavas gecer. ben de oyle sayiyordum ovuslasyon gunume kadar falan..cok zor geciyor oyle. her seyin hayirlisi...

haklısınız kızlar kişiden kişiye değişir yumurtlama günü.
nebilim işte ben çok hüsrana uğradım, test konusunda çok şansızım.
5 ay boyunca hep pozitif çıktı idrar testleri, kan verdim negatif :) o yüzden aslında pekte itibar edemiyorum bu ovulasyon testine.

yrn3bende seni Türkiyede sanıyordum, hemde öğretmensindir diyordum, yada karıştırdımmı acaba kişileri :))

buarada kızlar belki faydası olur;
geçen ay bal-çörek otu- tarçın karışımı yedim+hayıt suyu içtim.
adetimin 13. günü yumurta kontrolüne gittim ve doktor:
" rahim kalınlığı çok iyi, yumurtan 14 mm, muhtemelen 15. gün ovulasyon olur ama kaçırmayın bu günleri çok müsait rahim gebe kalmaya" dedi.
ancak olmadı, benim adetim geçen ay hala düzelmemişti, inş. bu yüzdendir.

Son düzenleme:

canım üzme tatlı canını, yahu biz çokmu üstüne düşüyoruzda olmuyor bilmiyorum :( ah bi kafadan atabilsek şu fikirleri.

yok yanmazsın canım, yine tedbirli çalış sen, takdir Allahtan artık.

burada biryerde okumuştum galiba,
bir arkadaşın adeti birkaç gün geçmiş ve o günlerde meğerse yumurtlamış ve hamile kalmış :)
sakın bırakma çalışmaları.

canim ben de ocak sonu gitmistim doktora negatif demisti. sonraki ay hamile kaldim. umudunu yitirme ama rahatlamaya calis. stresle yumurtlamayi da etkilersin cunku. bol bol film izle, komedi tarzi falan olsunlar, kitap oku..bana cok iyi gelir bunlar hep. yuruyus falan...bak bi bakacaksin zaman su gibi akmis gitmis oyle takvimden gun sayarak yavas gecer. ben de oyle sayiyordum ovuslasyon gunume kadar falan..cok zor geciyor oyle. her seyin hayirlisi...

sağol cnm çok iyi geldin,bugun bi hayal kırıklığı yaşadık,eşimle ben,ne ümitlerle gittik,adet gecikmesi olunca ilk gebeliğe yorduk,aslında bana kalsa dra bile hemen gitmek istemiyodum,içimde hep bi acabalar vardı,o yüzden gittim,cnm iyide ben nasıl hesaplıcam şimdi ovulasyonu?

canım üzme tatlı canını, yahu biz çokmu üstüne düşüyoruzda olmuyor bilmiyorum :( ah bi kafadan atabilsek şu fikirleri.

yok yanmazsın canım, yine tedbirli çalış sen, takdir Allahtan artık.

burada biryerde okumuştum galiba,
bir arkadaşın adeti birkaç gün geçmiş ve o günlerde meğerse yumurtlamış ve hamile kalmış :)
sakın bırakma çalışmaları.

keşke cnm ya hep aklımızda işte,çıkmıyo kafadan bi adet olsam da kendime gelirim en azından,kafam rahatlar...

bende 3 gün önce düşük yaptım yani bebeğim düşmüş ama haberim yoktu kanamam da olmadı sadece cok karın ağrısı cekıyordum ama bana normal dedıler kesemde gözükmedi doktor doktor gezdım dıs gebelik dedıler ama en son özel bı doktora gıttım ve kanamam ıcımde bırıkmıs o yüzden bebek düştüğünü farkedememişim megerse ve 3 gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım ve ben bebegımı ogrendıkten bır hafta sonra da kaybettım sevincim kursağımda kaldı vee su an yemeden içmeden kesildim hayatla bağlantım kesıldı ama doktorum 1 ay sonra tekrar bebek düşünmeye baslayabılırsınız dedı en azından sımdılık bu benı tesellı edıyor allah herkezin gönlüne göre versın arkadaşlar...

canim bu rahim filminden sonra saglikli hamile kalan cok okudum bu forumda. insallah hayirlisiyla darisi basina.
Cnm bnm insAllah cabucak kalirim hamis sayet bide perde disinda yapisiklik varsa onuda avmdk icin operasyon olur bizim bebek temmuz sonasina gelir saglikli grlsinde gec gelsin
selam

arkadaşlar ben 2 hafta önce düşük yaptım arkasına kürtaj oldum. 38 yaşındayım . 10 yaşında bir çocuğum var. bu hamilelikten önce hiç düşük ve kürtaj yoktu.normal yolla hamile kaldım. hamileliğimin başından beri her şey çok iyiydi. 2 tane prof. doktora gittim. her şey bir günün içinde oldu. kanama geldi doktora gittik. embriyonun kalbinin durduğunu söyledi doktor. ardından kanama oldu . düşük kendiliğinden gerçekleşti. ardından 15 dakikalık kürtaj işlemi gerçekleşti. parçalar patoloji ve genetiğe gitti. henüz sonuçları almadık. ikinci bebeği çok istiyordum. her şey çok iyi giderken bir günün içinde bunları yaşamamın şokunu atlatamadım. doktorla görüştük 1. reglin bitiminden itibaren tekrar deneyebilirsiniz dedi. bu şekilde yaşayan arkadaşlar ne kadar süre sonra hamile kaldınız?
Cnm gecmis olsun sana tavsiyem rahim filmi cektir rahimde herhangi birsey varmi diye
3 dusukten sonra nihayet bana cekilecek
bende 3 gün önce düşük yaptım yani bebeğim düşmüş ama haberim yoktu kanamam da olmadı sadece cok karın ağrısı cekıyordum ama bana normal dedıler kesemde gözükmedi doktor doktor gezdım dıs gebelik dedıler ama en son özel bı doktora gıttım ve kanamam ıcımde bırıkmıs o yüzden bebek düştüğünü farkedememişim megerse ve 3 gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım ve ben bebegımı ogrendıkten bır hafta sonra da kaybettım sevincim kursağımda kaldı vee su an yemeden içmeden kesildim hayatla bağlantım kesıldı ama doktorum 1 ay sonra tekrar bebek düşünmeye baslayabılırsınız dedı en azından sımdılık bu benı tesellı edıyor allah herkezin gönlüne göre versın arkadaşlar...
Cnm uzulme adetten sonra hemen baslarsin

Cnm sagolasin insAllah olacak bu hafta ikinci jinekploj ile konusup rahim filmi icin gun istiycem insAllah

Kızlar erken gebelik testinin birini bu sabah yaptım negatif çıktı
adetime 4 veya 6 gün var sanırım.hamilelik olsa şimdiye kadar çıkarırdı bu testte.
2 hamilelikte de 4 gün kala öğrenmiştim hem de normal laboquick testle.
kasık ağrım var ve göğüslerim şişti ağrıyo
geçen ay da kasıklarım ağrımıştı en sonunda adet olmuştum bu ay da öyle olcak gibi
yani çözemedim ben bu işi ne ovu testinden bişey anladım ne belirtilerden ne de erken gebelik testinden :52:

ya ben bişey anlamadım o zaman testler pozitif neden çıkıyo hangisine güvencez kan testi negatif çıkıp hamile olanları okudum
idrar testi pozitif çıkıp hamile olmayanları okudum nedir bu noluyo anlamıyorum
kafa rahat da olsa kısmet olmadan gelmiyo bebecikler
sen yumurtlamayı testle öğrencen o zaman.yine çenem düştü heee :52:
stres benim çeneye veriyo gazı sanırım :124:
haklısınız kızlar kişiden kişiye değişir yumurtlama günü.
nebilim işte ben çok hüsrana uğradım, test konusunda çok şansızım.
5 ay boyunca hep pozitif çıktı idrar testleri, kan verdim negatif :) o yüzden aslında pekte itibar edemiyorum bu ovulasyon testine.

yrn3bende seni Türkiyede sanıyordum, hemde öğretmensindir diyordum, yada karıştırdımmı acaba kişileri :))

buarada kızlar belki faydası olur;
geçen ay bal-çörek otu- tarçın karışımı yedim+hayıt suyu içtim.
adetimin 13. günü yumurta kontrolüne gittim ve doktor:
" rahim kalınlığı çok iyi, yumurtan 14 mm, muhtemelen 15. gün ovulasyon olur ama kaçırmayın bu günleri çok müsait rahim gebe kalmaya" dedi.
ancak olmadı, benim adetim geçen ay hala düzelmemişti, inş. bu yüzdendir.
canım ben de bu ay hz fatıma ana otu içtim yumurtlama gününde.burda kk dan bi arkadaşım yolladı annesi hacdan getirmişti allah razı olsun.
ben yumurtlamada iyi geliyo sanıyodum ama sanırım doğuma giderken rahim açılsın diye içiliyormuş :1:
biraz erken içtim sanırım :1:
eğer bu ay da hamile kalmazsam o karışımlara başlıyorum ben de
inşallah daha fazla beklemeden gebe kalırız yaww :6:

çok geçmiş olsun kader,şu anki psikolojini çok iyi anlıyorum
ben de 2 defa yaşadım maalesef benimle hamile kalanlar şimdi kucakladılar ama benim eller boş kaldı
hayırlısı böyle diyorum ki olmuş ama tabi ki insan çok üzülüyo,sen de doktor korunma vermediyse inşallah yeniden hamile kalıp bebeğini kucaklarsın
kendini toparlamaya çalış,adet olduktan sonra yeniden bebek düşündüğünde kendini daha iyi hissediceksin
bende öyle oldu en azından yeni umutlar olduğunda daha kolay ayağa kalkıyo insan :29:

bence sen beni bekliyosun canım beraber yapıcaz :60: bebekleri sonrada benim oğlumla senin kızını kerticez ahahaha :9: sabret

adam hasta etme asi o zaman çabuk ol :52:
en sonunda kocana telefon açıp dicem ki "karını kaçırdım gel al bir dost,stop" böylece sizi bi araya getiricem :60:
almaya gelir dimi kız :52:

sağol cnm çok iyi geldin,bugun bi hayal kırıklığı yaşadık,eşimle ben,ne ümitlerle gittik,adet gecikmesi olunca ilk gebeliğe yorduk,aslında bana kalsa dra bile hemen gitmek istemiyodum,içimde hep bi acabalar vardı,o yüzden gittim,cnm iyide ben nasıl hesaplıcam şimdi ovulasyonu?

adetin hayirlisiyla bir soksun ondan sonra akintina gore ve gunune gore analrsin yumurtlama gununu. akinti yumurta aki kivamindayken yani en akintili gunleri kacirmiyoruzzz en bereketli gunlerimiz cunku ;) adet sokmesi icin yuruyus yap hafif spor iyi gelir canim.

Back
X