- Konu Sahibi minik_kelebek
- #14.361
Kızlar erken gebelik testinin birini bu sabah yaptım negatif çıktı
adetime 4 veya 6 gün var sanırım.hamilelik olsa şimdiye kadar çıkarırdı bu testte.
2 hamilelikte de 4 gün kala öğrenmiştim hem de normal laboquick testle.
kasık ağrım var ve göğüslerim şişti ağrıyo
geçen ay da kasıklarım ağrımıştı en sonunda adet olmuştum bu ay da öyle olcak gibi
yani çözemedim ben bu işi ne ovu testinden bişey anladım ne belirtilerden ne de erken gebelik testinden![]()
ya ben bişey anlamadım o zaman testler pozitif neden çıkıyo hangisine güvencez kan testi negatif çıkıp hamile olanları okudum
idrar testi pozitif çıkıp hamile olmayanları okudum nedir bu noluyo anlamıyorum
kafa rahat da olsa kısmet olmadan gelmiyo bebecikler
sen yumurtlamayı testle öğrencen o zaman.yine çenem düştü heee
stres benim çeneye veriyo gazı sanırım :124:
canım ben de bu ay hz fatıma ana otu içtim yumurtlama gününde.burda kk dan bi arkadaşım yolladı annesi hacdan getirmişti allah razı olsun.
ben yumurtlamada iyi geliyo sanıyodum ama sanırım doğuma giderken rahim açılsın diye içiliyormuş
biraz erken içtim sanırım
eğer bu ay da hamile kalmazsam o karışımlara başlıyorum ben de
inşallah daha fazla beklemeden gebe kalırız yaww
çok geçmiş olsun kader,şu anki psikolojini çok iyi anlıyorum
ben de 2 defa yaşadım maalesef benimle hamile kalanlar şimdi kucakladılar ama benim eller boş kaldı
hayırlısı böyle diyorum ki olmuş ama tabi ki insan çok üzülüyo,sen de doktor korunma vermediyse inşallah yeniden hamile kalıp bebeğini kucaklarsın
kendini toparlamaya çalış,adet olduktan sonra yeniden bebek düşündüğünde kendini daha iyi hissediceksin
bende öyle oldu en azından yeni umutlar olduğunda daha kolay ayağa kalkıyo insan![]()
canim corek otlu tarcinli bal bana da cok iyi geldi tavsiye ederim