- Konu Sahibi minik_kelebek
- #14.381
kızın da pek güzelmiş acaba parayı verip kızını oglumamı alsamvalla para da verir mi![]()
verirse alırım seni![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızın da pek güzelmiş acaba parayı verip kızını oglumamı alsamvalla para da verir mi![]()
verirse alırım seni![]()
denicem canım peki karıştırırken ne ölçüde karıştırdın?
Teşekkür ederimm canım. Bende rabbim sen görüyosun diyorumm hep bunu yapanda hamile zaten 2 ay sonra doğum iznine çıkıcakk sabır çekiyorum işte kimsenin kalbini kırmamak için susuyorum ama aynısıyla malesef bunu düşünenler karşılamıyor. Allah büyük Dr bana 3 ay korun dedi bende folik asit kullaniim mi bu süreçte dedim kullan ozaman dedi 6 ay onu kullan bitsin ondan sonra gebelik düşün dedi ben daha 3 ay bekleyemem diyorum dr 6 aya çıkardıozaman adetim bittiğinde denemelere başliimm :)) buarada sende bebeğini kucağına sağlıklaa alırsın inşallah tşkrler yanıt içinde :)
Aranıza katılıp benimde şu belirtim var demeyi çok isterdim 4ay oldu kürtaj olalı 3aydır eşimi görmediğimden aranızda kuru kalabalık yapmak istemiyorumve allah sevdigi kuluna dert verir derler ben diyorum ki beni bukadar sevmesine gerek yoktu
eşim döndüğünde burdayım
göbüşlü kızlar sizde büyüttünüz iyice göbekleri allah sonuna kadar götürsün inşallah
afyocum hatirladim seni canim.[/QUOT
malesef kötü hatırlıyoruz .
evet canım 2 farklı markanın 3 gebelik testi 2 çizik çıktıKiz noldu pozitif mi yoksaaa ❤
Aranıza katılıp benimde şu belirtim var demeyi çok isterdim 4ay oldu kürtaj olalı 3aydır eşimi görmediğimden aranızda kuru kalabalık yapmak istemiyorumve allah sevdigi kuluna dert verir derler ben diyorum ki beni bukadar sevmesine gerek yoktu
eşim döndüğünde burdayım
göbüşlü kızlar sizde büyüttünüz iyice göbekleri allah sonuna kadar götürsün inşallah
evet canım 2 farklı markanın 3 gebelik testi 2 çizik çıktı
hatta kesmedi ovulasyon testi yaptımo da ilk çizgi kadar olmasa da koyu çıktı
bu akşam kan vericem iş dönüşü :18:
pozitifse iğnelerimi almam lazım hemen
kız ben kaç aydır burdayım :111:
son düşükten 5 ay geçti ben 1 senedir bu topikteyim sağolsun kızlar beni de böğürlerine bastılar![]()
sağol canım mayıs ayında da senin haberini bekliyoruz hayırlısıyla inşallahayyy cnm çok sevindim hadi inşallah iyi gider herşey bak gelişmeleri yaz tamamı buradan ve bence zaman kaybetme şimdi git iğnelerini al canım ya:))
Canım çok sevindim.
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Doktorunu arasaydın hemen. Sabahtan gidip kanını verseydin.
![]()
sağol canım mayıs ayında da senin haberini bekliyoruz hayırlısıyla inşallah
yarın sabah gidip cızcızz ları alıcam
sağol tatlım amindoktorumu bugün aricam yarın izinliymiş
başka bi doktora iğnelerimi yazdırırım,işyerimden de izin almam zor o yüzden akşam kan vericem
keşke dün akşam verseydim yaa
Kızlaaaaaaaaar nerdesiniz
sabahın köründe 3 tane test yaptım,salı günü doktora randevu aldım
2 normal test,1 erken test ve 1 de ovulasyon yaptım :26:
Canım tebrik ederim. Allah hayırlı eylesin. çok sevindim. :) bu arada bizi de motive ediyor bu:)))
sağol canım mayıs ayında da senin haberini bekliyoruz hayırlısıyla inşallah
yarın sabah gidip cızcızz ları alıcam
sağol tatlım amindoktorumu bugün aricam yarın izinliymiş
başka bi doktora iğnelerimi yazdırırım,işyerimden de izin almam zor o yüzden akşam kan vericem
keşke dün akşam verseydim yaa
aslında doktorum istesem rapor verir ama ne zamana kadar çalışmicam ki canım :2:inşallah canım bende güzel haber verebilirim.aslında ilk haftalar izin alsan biraz dinlensen daha iyi olmazmı cnm gerçi belki doktorun söyler sana cnm kendine iyi bak
sağol canım inşallahtebrik edelim ozaman seni hadi bakalim hayirlisi olsun umarim bu sefer hersey yolunda gider .....
teşekkürler asenacım.allahım tez zamanda isteyenlere nasip etsinminikkelebek, ayyyy canım, hayırlı olsun kebebekcim, ne mutlu sana, maşaallah,
Rabbim bu kez aynı acıyı yaşatmasın sana, ve bebeğine kavuşursun inş.
canım belirtilerin neydi?
diğer gebeliğindeki belirtiler ile bundaki belirtiler nasıldı, fark nasıldı?
sağol canım benim hepinizi doğurtacam her ne kadar kendim doğurmakta sıkıntı çeksem deCanım tebrik ederim. Allah hayırlı eylesin. çok sevindim. :) bu arada bizi de motive ediyor bu:)))
Tebrikler yenidennnn:13:
![]()
canim minikkelebekk gozun aydin ne kadar mutlu oldum anlatamam girmiyordum bikacgundur bi bakayim dedim veeee mutlu haber cok motive oldum suan yilin ilk annesi oluyorsun arkandan gelecegizz hepimiz insallah rabbim bukez kucagina almayi nasip etsin insallah
sanki kendim hamile oldugumu ogrenmis gibi sevindim aglayacagim mutluluktan
ne diyosuuunnn hem de AvustralyaKuzum ben dunyanin obur ucundayim AVUSTRALYA'daorda olsam ben tanisma bulusma gunleri ayarlardim eheehehe icimde bi muhtarlik var benim ama neyse
![]()
aynen canım taktıkça zorlaşıyor sanki, hayırlısı olsun... kırmızılar geldi mi?keşke cnm ya hep aklımızda işte,çıkmıyo kafadan bi adet olsam da kendime gelirim en azından,kafam rahatlar...
yavru kuşş ne diyosun çok sevindim hadi inşallah akşam güzel haberler verirsinevet canım 2 farklı markanın 3 gebelik testi 2 çizik çıktı
kız ben kaç aydır burdayım :111:
son düşükten 5 ay geçti ben 1 senedir bu topikteyim sağolsun kızlar beni de böğürlerine bastılar![]()