Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

hiçbirşey kullanıorum folik asit dışında ... belim niye bu kadar çok ağrıyor bi anlasam :20:
bir de göğüslerim çok ağrımaya başladı bir iki gündür.sanki adet olacakmışım gibi yaaa

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar;
Bende aranıza yeni katılanlardanım. İki tane düşüğüm oldu. İlki 8 Haftalıktı kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum, ikincisi de 12 haftalıkken kanama ile düştü. Şimdi tekrar hamilelik düşünüyorum. Gerekli bütün araştırmaları yaptırdık genetik teste kadar herşey gayet normal düşüğe sebep hiçbir neden bulamadı doktorlar. Hem anne olmak istiyorum hemde tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum..

Merhaba Arkadaşlar;
Bende aranıza yeni katılanlardanım. İki tane düşüğüm oldu. İlki 8 Haftalıktı kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum, ikincisi de 12 haftalıkken kanama ile düştü. Şimdi tekrar hamilelik düşünüyorum. Gerekli bütün araştırmaları yaptırdık genetik teste kadar herşey gayet normal düşüğe sebep hiçbir neden bulamadı doktorlar. Hem anne olmak istiyorum hemde tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum..

canım öncelikle geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz. bir daha düşük olurmu diye içine korku alma lütfen. eninde sonunda sağlıklı güzel bebişlerimiz olacak. bak topikte de düşüğü olmuş ve tekrar hamile kalan, hamilelikleri sağlıklı ilerleyen arkadaşlarımız var. onlar bize de umut oluyor.
herşey çok güzel olacak:)))

Merhaba Arkadaşlar;

canim gecmis olsun oncelikle, Allah size sabir versin. bu topikte arastirmalar yaptirmis arkadaslar var onlar daha net yol gosterirler sana. benim ilkinin kalbi durmustu 8. hafta ilk bebek diye bir seye bakmadilar,simdi gene hamileyim sukur su ana kadar sorunsuz gidiyor. diger arkadaslar daha net bilgi verebilirler sana. Allah tekrar yasatmasin. doktor korunma verdi mi?

cnm bekle bakalım az daha 1 2 güne kadar belki,şimdiden stres yapma oda etkiler.
yokkkkkkkkkkk gelemedi yawwwwww
cnm ya tecrube konusuoyr nede olsa 3 dusuk var bi geleydi:19:
Kizlar cok saolun canlar guzel dilekleriniz icin :) telefondan giriyorum bilgisayari esim kapti ondan begenemiyorum yazdiklarinizi... Gurbetcigim tabi koyarim foto bu topige mi koyayim cinsiyet tahmin topigine mi? Nub teorisine gore o cikinti paralel yani duzse kizmis bizimkisinin duzdu yuzde 85 kiz dedi :) hayirlisi... Yarin bilgisayardan daha net yazarim sizlere.
cnm aynen ole koy buraya koy kizimin seyini resmini

ahahahaayy topiğin zillisi geliyo demek :52: gözün aydın canım çok şükür herşey yolundaymış :nazar:
çok güzel haber oldu sabah sabah :46:

ah kuzum yaa karamsar olma bu kadar.bi kapı açılır,şimdi sen bilmediğin biyere gidiyosun ondan öylesin ama merak etme allah verir kolaylığını.
zaten gitti gidiyordan internetten her yere gönderiyolar o testleri orda da istediğini bulursun merak etme,doktorların da iyisini bulursun elbet neden takip olmayasın orda da hastane var yani.yumurtlama herkeste belirti vermiyor takılma ağrılara falan.zaten akıntın olmuş o büyük bi belirti canım hormonlar veriyo o belirtiyi de.
inşallah bu ay hamile kalırsın da üzüntülerin boşa çıkar.
ben iyiyim tatlım ama bebek nasıl henüz bilmiyoruz 4 gün sonra kontrol var ve çok korkuyorum
2 gündür hafif bulantı hissediyorum.karnım da delik teşik inşallah iğneler yaramıştır.
allahım yardımcımız olsun kadın olmak ne zor yaa

canım ya bana doktorum düşükten sonra demişti ki ara ara kanaman artabilir kesilebilir ve tekrar başlayabilir normaldir dedi
perde olayına girmişsin hemen ama şuı an bence normal senin durumun

yok canım ilaç kullanma sen şu an.hatta soğan suyu da içme madem malum günlerdesin

geçmiş olsun arkadaşım
progestanla o eksikliği giderir doktorun
rahimin kalınlaşmasını sağlayıp bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyo diye duymuştum.ama hamileliğe engel değildir sanırım
doktorunla konuştun mu peki?
gebelige engel deil cnm bazilari yumurtlama gununden itibaren kullaniyor taki adet donemeine kadar
Merhaba Arkadaşlar;

gecmsi olsun cnm bnmmmm

yokkkkkkkkkkk gelemedi yawwwwww
cnm ya tecrube konusuoyr nede olsa 3 dusuk var bi geleydi:19:
cnm aynen ole koy buraya koy kizimin seyini resmini

gebelige engel deil cnm bazilari yumurtlama gununden itibaren kullaniyor taki adet donemeine kadar

gecmsi olsun cnm bnmmmm

koyuyorum canim bakalim gozukuyor mu pembom :)) $photo(4).webp$photo(3).webp$photo(4).webp$photo(3).webp

canim gecmis olsun oncelikle, Allah size sabir versin. bu topikte arastirmalar yaptirmis arkadaslar var onlar daha net yol gosterirler sana. benim ilkinin kalbi durmustu 8. hafta ilk bebek diye bir seye bakmadilar,simdi gene hamileyim sukur su ana kadar sorunsuz gidiyor. diger arkadaslar daha net bilgi verebilirler sana. Allah tekrar yasatmasin. doktor korunma verdi mi?

dr. korunma vermedi hatta şöyle dedi istediğin zaman hamile kalabilirsin.. Her kadın düşük yapar senin talihsizliğin üst üste iki düşük yapmış olman dedi.

dr. korunma vermedi hatta şöyle dedi istediğin zaman hamile kalabilirsin.. Her kadın düşük yapar senin talihsizliğin üst üste iki düşük yapmış olman dedi.

benim doktorum da ayni seyi diyerekten hic korunma vermedi,bir regl sonra hamile kaldim.simdilik iyi gidiyor cok sukur...eger bir sebep bulunmadiysa gercekten 2 dusuk cok talihsizlik olmus gercekten cok dusuk bir yuzde cunku :(

benim doktorum da ayni seyi diyerekten hic korunma vermedi,bir regl sonra hamile kaldim.simdilik iyi gidiyor cok sukur...eger bir sebep bulunmadiysa gercekten 2 dusuk cok talihsizlik olmus gercekten cok dusuk bir yuzde cunku :(

canım senin de iki düşüğün mü oldu? Kaç haftalık hamilesin şuan da ? rabbim inş. kucağına almayı nasip etsin, sorunsuz bir hamilelik yaşarsın

nasılsınız, buaralar pek giremedim. gündüz yazdım uzun uzun herkese, tam gönder dedim bakım nedeniyle foruma giriş engellenmiş :37:
yeni gelen arkadaşlar oluyo maalesef, çok geçmiş olsun canlar allahım beterinden korusun
ben de aynı şeyi yaşadım ve şimdi şükürler olsun tekrar hamileyim
rabbim bütün isteyenlere nasibetsin, zor bi süreç sabır gerekiyo gerçekten allahım tez zamanda hayırlısıyla versin, hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsin inşallah

mahtuana taşıncakmışsınız canım hayırlı olsun, belki kafanı dağıtır yeni yere adapte olmaya çalışırken havanız da değişir canım tebdil-i mekanda ferahlık vardır sizin için güzel günlere vesile olur inşallah bu değişiklik

yrn çok özletme kendini olur mu, hem korunmaya falan ne gerek var tamam istemiyom diyip önüne bak ama korunma! yani gelen baş göz üstüne demi :54:

miniğim inşallah hayırlı haberler getirirsin

gurbetçim inşallah korktuğundan kolay geçer bu süreç ve bekletmeden gelir kırmızılar, allahım bir dahakini sağlıkla kucaklamanı nasibetsin

serhatice o belirtiler gebelik belirtileri olabilir mi acep?

nesleem yerim ben o kuzuyu... allahım tamamına erdirsin maşallah canım

ve tüm arkadaşlar hepiniz dualarımdasınız siz de bizim için edin olur mu hep bi korku işte... insan yaşadıklarını unutamıyo
her gece başımızı yastığa koyunca topluca birbirimiz için dua edelim
öpüyorum hepinizi geleceğin tatlı anne adayları :54:

canim, Bitlis'e tasinacaksin,bilmedigin yer doktor zor bulunuyor gergin olman normal. bizim de simdi is durumlari degisikligi sebebiyle onumuzdeki ay nerde oalcagimzi belli degil doktorlarimdan da cok memnundum,alismistim bu halimle tasinma isine girisebiliriz haziran sonu oyle bir ihtimal var..gerilmekte haklisin. ama Ramazan'da iftar sonrasi neden olmasin ki calisma?? hem yaza geliyor cok agir yemezsiniz iftarda agirlik da olmaz. olumsuz dusunme lutfen.

sabahtan beri yeni girdim çiçeklerle uğraşıyoduk,cnm fıstığımız şimdiden ekranlarda dolaşıyo gördüğüm kadarıyla:)))
ah cnm bizimde öyle resimlerimiz olcakmı?sizlere göstermek için,
bol bol süt iç yoğurt ye cnm kendinede bi güzel dikkat et,canın bişey isterse belki oralarda yoktur bize söle olurmu valla kolilerle yollarız:))))

teşekkür ederim cevapladığın için cnm.bir kaç gündür çok takıyorum bu konuya bende pko var ondan düşük çıkmış olabilirmi. bu progesteron yumurtlamayla ilgili deniyor ama.bir kaç güne kadar doktoruma gidicem adet olmayı bekliyorum adetliyken gel dedi. çok üzülüyorum inşallah bi sorun çıkmaz.

cnm ne demek her zmn sor ben bilmesem mutlaka kızlarda cvbını verir,öncelikle kafana takma derim ben pkolu olduğun için düşük çıkmıştır ama bu çucuğun olmıcak anlamına gelmez,ilaçlar bi şekilde derdine derman olıcak bunu inandır kendine,drun adetliyken çağırdıysa eğer hormon testi içindir cnm..

sabahtan beri yeni girdim çiçeklerle uğraşıyoduk,cnm fıstığımız şimdiden ekranlarda dolaşıyo gördüğüm kadarıyla:)))
ah cnm bizimde öyle resimlerimiz olcakmı?sizlere göstermek için,
bol bol süt iç yoğurt ye cnm kendinede bi güzel dikkat et,canın bişey isterse belki oralarda yoktur bize söle olurmu valla kolilerle yollarız:))))

saol canim benim dusunmeniz yeter :))

normalde babamiz fotograf koymamiza izin vermiyordu da gurbetcigim de isteyince esimden gizlice koyuverdim :p haspamin bacaklar kapali diye yorumlayamadi ama gurbet ablam.

daha yeni yeni beslenme duzenim yerine geliyor canim ilk 3 ay biraz zordu, cok kusmadim ama ogurtu,tiksinme,bulanti coktu. ondan peynir ekmek ve meyveyle beslendim genelde ama Allahtan bir eksiklik cikmadi.

tabii olacak sizin de guzel fotolariniz ben genelde herseye iyi yanindan bakiyorum cevremde herkes soyler bu yanimi,umudumu cok zor kaybederim,her kotu olaydan bir iyilik cikartmaya calisirim,yoksa zor bu hayata dayanmak. sen de inancini asla yitirme,ben her duamda su 3 ayda hep iyi dusunmeye zorladim kendimi,hala da oyle yapiyorum. hep beraber iyi gunler gorecegiz insallah.

nedense banada bu ay öle geliyor,ne hevesim kaldı nede umudum,kaset tipi olanlardada öğrenebilirsin aslında madem ömürlük dersen pahalısı al cnm..

valla hiç heves kalmadı bendede olmayınca olmuyormuş kürler deniyoruz yine olmuyor o yüzden sıkıldım iyice zaten zor olan bir hamilelikti ve okadar sevindimki kaybettiğimde yeniden aynı şeyleri yaşayacağım her ay o korku olacak diye üzüldüm ve hala okorku devam ediyor negatifi görmekten sıkıldım bu ayda kesin öyle olacak insan hissediyor... kaset tipi yumurtlamam belli olsa öğrenirim ama değil bende oyüzden aadetin 1. gününden itibaren deneyip görmek istiyorum şu yumurtlama nezaman diye canım

ah kuzum yaa karamsar olma bu kadar.bi kapı açılır,şimdi sen bilmediğin biyere gidiyosun ondan öylesin ama merak etme allah verir kolaylığını.
zaten gitti gidiyordan internetten her yere gönderiyolar o testleri orda da istediğini bulursun merak etme,doktorların da iyisini bulursun elbet neden takip olmayasın orda da hastane var yani.yumurtlama herkeste belirti vermiyor takılma ağrılara falan.zaten akıntın olmuş o büyük bi belirti canım hormonlar veriyo o belirtiyi de.
inşallah bu ay hamile kalırsın da üzüntülerin boşa çıkar.
ben iyiyim tatlım ama bebek nasıl henüz bilmiyoruz 4 gün sonra kontrol var ve çok korkuyorum
2 gündür hafif bulantı hissediyorum.karnım da delik teşik inşallah iğneler yaramıştır.
allahım yardımcımız olsun kadın olmak ne zor yaa

inşallah canım bir kolaylık verirr ilçeye düşersek korkum o yüzden nasıl gidip gelecez zaten olmuyor valla bıktım iyice ;-(((
evet gönderiliyor artık doktora gidemezsem ordan kontrol edice bakalım hayırlısı olsun... aman benimm yumurtlama olduğuda meçhul şekerim bir günlük akıntı oldu ondada yumurtladımmı bilemedim...kesin hamile kalmadım çünkü vücutta değişiklik oluyor hissedemiyorum ilk hamileligimde adetten 1 hafta önce bi kalktım sabah gögüslerim bomba gibi olmuştu ama ağrı felan yoktu adet olacam ondan şişti sandım sonra hamile kalmışım böyle burnuma pis kokular geliyordu sanki leş kokusu gibi eşime evde bişey ölmüş diyordum oda ne ölecek evcil hayvan bile yok derdi geceleri uyuyamıyordum mide ağrıları başlamıştı kocaman bir uçuk çıkmıştı ben adetten önce olduğu için hiçç hamile olduğum aklıma gelmemiişti döllenme olmuş öyle bu belirtiler çıkmış yani hamile olsaydım bu belirtilerden en azından birisi tutardı adetime 1 hafta var şuan ve tık yok :50:
aman canım sen iyi ol bebekte iyi olur korkma rabbim bebeğini ve seni korusun kanaman ne olmadığı müddetçe korkma insan kendine söz geçiremiyor korkmakta haklısın rabbim o bebeği dünyaya getirecekse hiçç bişeycik olmaz bi komşumuz var diyorki 4. çocuğuma hamile kalmışım hiç haberim yok benim adetlerimde düzensizdir 2 ay geçer 3 ay geçer öyle olur yine öyle oluyor sandım ben ne işler yaptım anlatamam hopladım zıpladım ne ağırlıklar kaldırdım bilmem ne diyor sonrra doktora gittim adet olaamadım diye dediki 3 aylık hamilesin dedi diyor kadın eğer rabbim onu dünyaya getirecekse sen ne yaparsan yap düşmüyor dedi... o yüzden rahat olmaya bak karnın delik deşik olsun yeterki bebek sağlıklı olsun sonra doğunca sende onun heryerini ısırırsın :1: rabbim cümlemizin yardımcısı olsun canım

canim, Bitlis'e tasinacaksin,bilmedigin yer doktor zor bulunuyor gergin olman normal. bizim de simdi is durumlari degisikligi sebebiyle onumuzdeki ay nerde oalcagimzi belli degil doktorlarimdan da cok memnundum,alismistim bu halimle tasinma isine girisebiliriz haziran sonu oyle bir ihtimal var..gerilmekte haklisin. ama Ramazan'da iftar sonrasi neden olmasin ki calisma?? hem yaza geliyor cok agir yemezsiniz iftarda agirlik da olmaz. olumsuz dusunme lutfen.

anamm ne kadar tatlı maşallahhhh melegine:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ohhh keyfi yerinde.....
essela minikkelebek sizde koyun emi bebişlerinizi

evet canım ya bilmediğimiz yer napcam bilmiyorum şaşkınım senindemi taşınma durumun var seninki daha zor canım ya taaa amerika başka ülke valla ben okadar stres yaptımki sen dahada stresli olursun ama sen dikkat et... ramazanda ne bileyim pek ilişkimiz düzenli olmuyor geçen yılda öyleydi ondan öncede öyleydi sık olmuyor ilişki ondan dedim canım hayırlısı bakalım ben çok karamsar biriyimdir herşeyin enkötüsünü düşünürüm ilk önce gelmeden geleceği düşünüyor derler ya haa işte o benim :-)

nasılsınız, buaralar pek giremedim. gündüz yazdım uzun uzun herkese, tam gönder dedim bakım nedeniyle foruma giriş engellenmiş :37:
yeni gelen arkadaşlar oluyo maalesef, çok geçmiş olsun canlar allahım beterinden korusun
ben de aynı şeyi yaşadım ve şimdi şükürler olsun tekrar hamileyim
rabbim bütün isteyenlere nasibetsin, zor bi süreç sabır gerekiyo gerçekten allahım tez zamanda hayırlısıyla versin, hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsin inşallah

mahtuana taşıncakmışsınız canım hayırlı olsun, belki kafanı dağıtır yeni yere adapte olmaya çalışırken havanız da değişir canım tebdil-i mekanda ferahlık vardır sizin için güzel günlere vesile olur inşallah bu değişiklik

yrn çok özletme kendini olur mu, hem korunmaya falan ne gerek var tamam istemiyom diyip önüne bak ama korunma! yani gelen baş göz üstüne demi :54:

miniğim inşallah hayırlı haberler getirirsin

gurbetçim inşallah korktuğundan kolay geçer bu süreç ve bekletmeden gelir kırmızılar, allahım bir dahakini sağlıkla kucaklamanı nasibetsin

serhatice o belirtiler gebelik belirtileri olabilir mi acep?

nesleem yerim ben o kuzuyu... allahım tamamına erdirsin maşallah canım

ve tüm arkadaşlar hepiniz dualarımdasınız siz de bizim için edin olur mu hep bi korku işte... insan yaşadıklarını unutamıyo
her gece başımızı yastığa koyunca topluca birbirimiz için dua edelim
öpüyorum hepinizi geleceğin tatlı anne adayları :54:

sağol canım benim hayırlısı artık inşallah kafamız oraya adaptasyonla bilmem neyle uğraşırken bebişimiz gelir rabbim nasip ederse valla başka yermiş ne umrumda olmayacak :-)
rabbim seni ve bebeğini korusun ben hep dua ediyorum allah ım bebek isteyen tüm herkese nasip et kucaklarını boş bırakma hamile kalan arkadaşlarında bebeğini koru sağlıkla kucaklarına alsınlar diye dua ediyorum rabbim kabul eder inşallah doğrusun insan unutamıyor ben bazen o masaya yattığım aklıma gelince tüylerim diken diken oluyor ama bebeğiniz sizinle korkmayın bebeğinizi üzmeyin rabbim nasip ettiyse hiçççç bişeycikkk olmayacak korkmaaaa tatlım zaten büyüdü artık :-)

Back
X