nasılsınız, buaralar pek giremedim. gündüz yazdım uzun uzun herkese, tam gönder dedim bakım nedeniyle foruma giriş engellenmiş

yeni gelen arkadaşlar oluyo maalesef, çok geçmiş olsun canlar allahım beterinden korusun
ben de aynı şeyi yaşadım ve şimdi şükürler olsun tekrar hamileyim
rabbim bütün isteyenlere nasibetsin, zor bi süreç sabır gerekiyo gerçekten allahım tez zamanda hayırlısıyla versin, hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsin inşallah
mahtuana taşıncakmışsınız canım hayırlı olsun, belki kafanı dağıtır yeni yere adapte olmaya çalışırken havanız da değişir canım tebdil-i mekanda ferahlık vardır sizin için güzel günlere vesile olur inşallah bu değişiklik
yrn çok özletme kendini olur mu, hem korunmaya falan ne gerek var tamam istemiyom diyip önüne bak ama korunma! yani gelen baş göz üstüne demi
miniğim inşallah hayırlı haberler getirirsin
gurbetçim inşallah korktuğundan kolay geçer bu süreç ve bekletmeden gelir kırmızılar, allahım bir dahakini sağlıkla kucaklamanı nasibetsin
serhatice o belirtiler gebelik belirtileri olabilir mi acep?
nesleem yerim ben o kuzuyu... allahım tamamına erdirsin maşallah canım
ve tüm arkadaşlar hepiniz dualarımdasınız siz de bizim için edin olur mu hep bi korku işte... insan yaşadıklarını unutamıyo
her gece başımızı yastığa koyunca topluca birbirimiz için dua edelim
öpüyorum hepinizi geleceğin tatlı anne adayları