- Konu Sahibi minik_kelebek
- #16.041
canım teşekkürler cevabın için kayseride druma gittim ultrasona tuttu ilk adetimi oldum kürtajdan sonra doktorum ultrasonla bktı gayet iyi beklemeni gerektircek bişey yok ddi olbo kullanıordum folik1 verdi coraspin iç dedi korunma hamile kaldıktan sonr iğne başlıcaz dedi bnde bazı drlar 6 ay 3 ay bkle diyor siz demediiz odatıbben öyle demeleri erekşiyor beklemeni gerektircekbişeyin yok dedi şaşrıdımve seveindim açıkcaı Allahım seninde hepimizinde yardımcısı olsun benimde ilk bebeğimdi
( aUOTE=tugbauyrksl;32150777]öncelikle çok geçmiş olsun. kan pıhtılaşması olduğunu öğrenmişsin. bunu güzel bir haber olarak düşün. bende bebeğimi 2 gün önce bu nedenle düşürdüm. ilk bebeğimizdi. doktorum hamileliğim ilk günlerinde TROMBOFİLİ testi yaptırdı. böylece öğrendik. iğne kullanıyorsun. iğnelere başlamıştık ama yetişemedik. devlet 2 düşük yapan kadınlara yaptırıyor bu testi. doktorun mutlaka söylemiştir. eğer söylemediyse hemen özel bir hastaneye gidip bu testi yaptır. sonra 3 aylık bir ön tedavin olacak. ondan sonra hamile kalman sen ve çocuk için iyi olacaktır. bizim gibi hastaların ön tedavi olması ve iğnelerini düzenli olarak vurulması gerekiyor. inşallah en kısa zamanda tekrar bu duyguları yaşarız. ama lütfen ilk 3 ayına dikkat et.[/QUOTE]