Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Selam kizlar bende araniza katiliyorum.. benim ilk gebeligimdi.. Pazar gunu dusuk yaptim.. dun kanamalarim durdu.. doktora gitim icim temizlenmis.. degerlerim dusmus.. korkunma dedi doktor.. cok uzuldum cok.. ama onumuze bakmak gerek.. Insallah bidaha olur.. :16::16::16:
tatlım çok geçmiş olsun yaa, ne sevinmiştik oysa hamilelik haberine... Demek daha zamanı değilmiş, doğru zaman geldiğinde inşallah sağlıklı bebeklerimiz olacak, üzülme :54:

tatlım çok geçmiş olsun yaa, ne sevinmiştik oysa hamilelik haberine... Demek daha zamanı değilmiş, doğru zaman geldiğinde inşallah sağlıklı bebeklerimiz olacak, üzülme :54:

Sagol canim.. vallahi cok zor.. bizde esimle ne kadar sevinmistik.. cumartesi kutlama yaptik arkadaslarla.. herkes tebrik etti.. pazar gunu bebegim dustu.. yikildim vallahi.. herseyin hayirlisi.. allah'im insallah saglikli bir bebek nasip eder tez zamanda..

Sagol canim.. vallahi cok zor.. bizde esimle ne kadar sevinmistik.. cumartesi kutlama yaptik arkadaslarla.. herkes tebrik etti.. pazar gunu bebegim dustu.. yikildim vallahi.. herseyin hayirlisi.. allah'im insallah saglikli bir bebek nasip eder tez zamanda..
evet çok zor bir durum, yaşamayan bilemez :( Rabbim hayırlısını versin canım benim :34: bak benim 2,5 ay oldu bebeğim gideli. Şimdi yeni umutlarım filizleniyor...

evet çok zor bir durum, yaşamayan bilemez :( Rabbim hayırlısını versin canım benim :34: bak benim 2,5 ay oldu bebeğim gideli. Şimdi yeni umutlarım filizleniyor...

Canim tabii amin herseyin hayirlisi.. onumuze bakacaz mecbur.. sanada gecmis olsun.. :16:

Misrikiz24 merhaba. Senin hikayen dikkatimi çekti biraz kendime benzettim seni. Senin bebeğini kaybetme sebebin belli mi acaba? Bir de neden 7 ay korundun doktor mu söyledi sana? Benim de senin gibi bi kızım var 4 yaşında. Ona kardeş yapmak istiyoruz bizde. Allah yardımcımız olsun.

Merhaba canim evet plazenta da gelisme bozuklugu yani damarlarda tikanma olmus. Pihtilasma faktörü cikti yani kan sulandirici kullanmam gerekiyo doktorum birisi bana 6ay önerdi biride üc ay ben kendimi ama daha yeni yavas yavas hazir hissediyorum onun icin 7ay oldu bakalim simdi bir haftadir korunmuyorum bakalim neolcak tam yumurlama zamanlarim. hayirlisi olsun

Selam kizlar bende araniza katiliyorum.. benim ilk gebeligimdi.. Pazar gunu dusuk yaptim.. dun kanamalarim durdu.. doktora gitim icim temizlenmis.. degerlerim dusmus.. korkunma dedi doktor.. cok uzuldum cok.. ama onumuze bakmak gerek.. Insallah bidaha olur.. :16::16::16:

üzülerek aramiza hosgeldin diyorum canim Allah hayilrisini nasip etsin buda gecer bak ben 3 düsük yaptim artik korunmayi birakicam bile zamna geciyor zaman herseyin ilaci cnm cabuk hamis kalirsin merak etme san önerim coaspirine basla ve folik asid kullan

üzülerek aramiza hosgeldin diyorum canim Allah hayilrisini nasip etsin buda gecer bak ben 3 düsük yaptim artik korunmayi birakicam bile zamna geciyor zaman herseyin ilaci cnm cabuk hamis kalirsin merak etme san önerim coaspirine basla ve folik asid kullan

Canim amin cok sagol.. evet uzucu ama elden gelen bisey yok.. benim ilk dusuktu.. folik asit basladim zaten..insallah tez zamanda hamis olurum..

arkadaslar öncelıkle herkeze merhaba demek istiyorum,gecen ay maalesef basımdan talıhsiz bi olay gectı ,cok istedıgım bebeğimi düşürdümsenağlamasenağlamasenağlama ama umudumu hiç kaybetmedım ve benım gıbı düşük yapan , tekrar hamıle kalmak için can atan arkadaslarla derdımızı paylasıp:1hug: umutla beraberce beklemek istiyorum.hem derdımızı paylasalım hem umutla bekledıgımız aylarda bırbırımıze ortak olalım........ a.s. a.s. a.s.

ben 1 hafta önce düşürdüm hemde kürtaj oldum çok kötüydü ikinci kez basıma geldi inşallah teklrar hamile kalıp sağlıklı bebeğimi kucağıma alırım

Canim amin cok sagol.. evet uzucu ama elden gelen bisey yok.. benim ilk dusuktu.. folik asit basladim zaten..insallah tez zamanda hamis olurum..

cnm çok geçmiş olsun...hepimiz üzüldük sonrasında güldük:)bnmde ilk düşüğümdü,folik asiti eksik etme inşallah hemen gelir bebişin...

Çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın.

cnm çok geçmiş olsun...hepimiz üzüldük sonrasında güldük:)bnmde ilk düşüğümdü,folik asiti eksik etme inşallah hemen gelir bebişin...
Amiinnn insallah.. allah'im bebegini sana bagislasin insallah kucagina alirsin..
Çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın.
SAgol canim amin.. cok kotu allah'im kimseye yasatmasin.. sende hamilesin yaaa ne guzel allah'im kucagina almayi nasip etsin dogum tarihide benim dogum tarihim.. hep istemistim bebegim temmuz bebesi olsun hatta benimle ayni gun dogsun ama olmadi.. hayirlisi.. insallah tez zamanda saglikli bir gebelik daha yasarim..

canım merhaba, bayadır haberleşemedik. İlk yazıştığımız zamanlar vakit bir türlü geçmiyor diyordum bak şimdi kasım ayına gelmişiz. Sana kısaca neler yaşadığımı anlatayım bu süre zarfında. Geçen hafta kontrol amaçlı bize yakın bi hastanenin jinekoloğuna kontrole gittim. Kendi doktorum 2. adetini gördükten sonra gel demişti, daha vakit erken diye ona gitmedim. Neyse bu doktor rahmime baktı enfeksiyon yok dedi. Ben kadına hikayemi de anlattım. Kese yırtılması sonucu bebeğimi kaybettiğimi söyledim. Enfeksiyon kaynaklı olabilir dedim. İdrarda enfeksiyon vardır belki hala diye idrar kültürü de vermek istediğimi söyledim. Neyse onu da verdim pazartesi alıcam sonucunu. Aklıma da başka birşey gelmedi yaptıracak.
Bu arada ayın 24'ünde yani 3 gün önce ikinci adetimi oldum. Normalde adetlerim 4-5 gün sürer ve baya bir kanamam olur, ama bu sefer İki gün ancak sürdü ve çok az geldi ped bile koymadım doğru dürüst. Neden böyle oldu anlamadım senin adetin düzene girdi mi? Yarın kendi doktoruma kontrole gidicem bakalım bir de ona sorucam. Burda okumuştum bazı arkadaşlara doktorlar adet söktürücü ilaç vermiş, belki bana da verir doktorum.
Sen neler yaptın canım biraz da sen anlat merak ettim seni.

Merhaba haberleşemedik evet, neyseki sesimi duyurabildim sana :) Ben de iyiyim belirttiğin gibi günler geçiyor düşünmemeye çalışıyorum herşeyi akışına bıraktım, 2. adetimi oldum ben de 4 gün önce.Anormallik hissetmiyorum fiziki olarak ama duygusal olarak sanki huyum suyum değişti.Kondurmak istemiyorum ama bi çatlak daha oldu kafamda eksikmiş gibi ;) Bazı insanları hayatmdan çıkarıyorum, bazılarına farklı gözle bakıp anlayış gösteriyorum kendime hayret ediyorum.. İşe gidip geliyorum, hiç boş vakit bırakmıyorum bi sürü uğraş buldum düşünmemek için, Maltepede nekadar boncukcu ,takıcı, tuhafiye, keçeci,kırtasiye varsa arşınlayıp eve yığdım hamarat oldum..Soğan kürünü 1 ay yaptm yeterli sıkıldım.folik almaya başladım, suyu özellikle maden suyunu içmeyi ihmal etmiyorum,
doktora gittim muayene etmedi, gerek yok dedi neden çağırdınız dedim yanlış anlamaolmuş dedi !? Artk bu ay korunmayı bırakıcaz fakat hamilelik olursa sevinirmiyim endişelenirmiyim bilmem çünki güven hissetmiyorum.Keşke bu yaşa gelmeden düşünseydik bunları işte.
Seni öpüyorum arkadaşım

bugün dedemi ve anneannemin mezarını ziyarete gittik.. minik meleğimi onlara emanet ettim iyi bakın meleğime dedim.. 47 gün oldu miniğimden ayrılalı..

Back
X