Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

bugün dedemi ve anneannemin mezarını ziyarete gittik.. minik meleğimi onlara emanet ettim iyi bakın meleğime dedim.. 47 gün oldu miniğimden ayrılalı..

:((((((((
Rabbim sabir versin cnm
Iki yilda 3 defa yasadim herseferinde basa dondum
Herseferinde kese kalp atisi buyuyecekmi endiseleri
derken kanamalar ilacla dusurmeler
Ve kurtaj 3 aylik beklemeden sonra rahim perdesinin alinmasi
Bir 3 ay bekleme suresi
Cok sukur deneme safhasina geldim
Unuttum gitti geldi gecti
gelecekmis basima yasayacagim varmis yasadim
Ben sabrimin mukafatini bekliyorum ve o gun cok yakin
Herserde bir hayir vardir
Allahim buyuk sizlererede nadip olacak
Inancinizi yitirmeyin olacak yuzumuz gulecek

Merhaba canim evet plazenta da gelisme bozuklugu yani damarlarda tikanma olmus. Pihtilasma faktörü cikti yani kan sulandirici kullanmam gerekiyo doktorum birisi bana 6ay önerdi biride üc ay ben kendimi ama daha yeni yavas yavas hazir hissediyorum onun icin 7ay oldu bakalim simdi bir haftadir korunmuyorum bakalim neolcak tam yumurlama zamanlarim. hayirlisi olsun

Geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda hamile kalırsın. Sana da duacıyım kendine iyi bak

Merhaba haberleşemedik evet, neyseki sesimi duyurabildim sana :) Ben de iyiyim belirttiğin gibi günler geçiyor düşünmemeye çalışıyorum herşeyi akışına bıraktım, 2. adetimi oldum ben de 4 gün önce.Anormallik hissetmiyorum fiziki olarak ama duygusal olarak sanki huyum suyum değişti.Kondurmak istemiyorum ama bi çatlak daha oldu kafamda eksikmiş gibi ;) Bazı insanları hayatmdan çıkarıyorum, bazılarına farklı gözle bakıp anlayış gösteriyorum kendime hayret ediyorum.. İşe gidip geliyorum, hiç boş vakit bırakmıyorum bi sürü uğraş buldum düşünmemek için, Maltepede nekadar boncukcu ,takıcı, tuhafiye, keçeci,kırtasiye varsa arşınlayıp eve yığdım hamarat oldum..Soğan kürünü 1 ay yaptm yeterli sıkıldım.folik almaya başladım, suyu özellikle maden suyunu içmeyi ihmal etmiyorum,
doktora gittim muayene etmedi, gerek yok dedi neden çağırdınız dedim yanlış anlamaolmuş dedi !? Artk bu ay korunmayı bırakıcaz fakat hamilelik olursa sevinirmiyim endişelenirmiyim bilmem çünki güven hissetmiyorum.Keşke bu yaşa gelmeden düşünseydik bunları işte.
Seni öpüyorum arkadaşım

Herşeyi akışına bırakmana sevindim. Bende ilk zamanlar çok sabırsızdım bir an önce hamile kalmak istiyordum. Sanki hemen hamile kalınca acım geçecek sanıyordum. Oysa ki acıyı hafifleyene kadar yaşamak gerekiyormuş, bunu şimdi anlıyorum. Bu süre zarfında bende oyalanacak birşeyler buldum kendimce. Hayata güvenmek ve herşeyi zamana bırakmak en doğrusu. Bakalım bu ay denicez bizde, ikimiz için de hayırlısı olsun arkadaşım.

dün bebeğimi kaybettim :( ikinci düşüğüm oldu :(

merhaba..
geçmiş olsun öncelikle bende dün kaybettim bebeğimi.. :((

benim ilk düşüğüm ve spiralle hamile kaldığım için düştü..
ama çok değişik bir duyguymuş.. ALLAH yaşayanlara sabır versin inş..
dün daha iyidim sanki bugün psikolojik olarak çok çökünütülü hiisediyorum kendimi,
normal mi bilemiyorumm :14:

merhaba..

dün daha iyidim sanki bugün psikolojik olarak çok çökünütülü hiisediyorum kendimi,

ilk gün birşey anlamıyorsun zaten :( sonraki günler çok kötü oluyor benim düşüklerimin sebebi bilinmmiyor dün doktora gittim bir sürü test verdi bir ay sonra yaptıracağım gerçekten çok zor üç günde çöktüm resmen Allah hepimize sabır versin

ilk gün birşey anlamıyorsun zaten :( sonraki günler çok kötü oluyor benim düşüklerimin sebebi bilinmmiyor dün doktora gittim bir sürü test verdi bir ay sonra yaptıracağım gerçekten çok zor üç günde çöktüm resmen Allah hepimize sabır versin

canım benim ALLAH sana daha çok sabır versin..
seninki daha zor.. şu test sonuçları hayırlar getirirsin ALLAH ın izniyle..
inşALLAH böle bişey yaşatmasın bir daha..
ben de bugün kalktım kendi kendime ağladım sabahtan beri.. bişey yemek istemiyorum..
zaten öğrenmemle düşmesi 5 gün içinde oldu bitti ama demekki psikolojim kabul etmiş..

ben de bugün kalktım kendi kendime ağladım sabahtan beri.. bişey yemek istemiyorum..
zaten öğrenmemle düşmesi 5 gün içinde oldu bitti ama demekki psikolojim kabul etmiş..

zamanla alışıyorsun duruma evde yalnız kalma kendine uğraş bul ilk başta zor olacak eşinin desteği de çok önemli tabi. bende hala kahvaltı yapamadım.benim psikolojim hazırdı aslında kese görünmüştü ama çok küçüktü

moralini yüksek tutmaya çalış hemen hamile kalmak için uğraşma akışına bırak. çok düşündüğün zaman gebe kalman zor olabiliyor

zamanla alışıyorsun duruma evde yalnız kalma kendine uğraş bul ilk başta zor olacak eşinin desteği de çok önemli tabi. bende hala kahvaltı yapamadım.benim psikolojim hazırdı aslında kese görünmüştü ama çok küçüktü

benim şöle oldu durumum;
bebeğimi öğrendiğimde düşer ama bu zaten dedi dr.um.
çünkü spiralim 1 cm kaymış.. tamamen aşağıya kaysa ozaman tutabilirdi dedi.
yani öğrendiğim andan itibaren hep düşebilir diye kendime söylüyordum..
ama şimdi mesela bu sabah tabakları yıkarken bunları yerken meleğim benimleydi gibisinden bi düşünce geliyor ve ağlıyorum
aslında gebeliğim o şekilde devam etse daha zor olcaktı bana aylarca yataktan kalkmayacaktım
2.sınıfa giden bir oğlum var onunla ilgilenemeyecektim ya da daha büyük olsa daha zor olcaktı diye dşünüyorum ama
üzülmekten kendimi alamıyorum..
acıma zaman lazım benim öyle zannediyorumm..

peki canm kanamalar ne zaman kesilir ve ne zaman adet olurum?

dün bebeğimi kaybettim :( ikinci düşüğüm oldu :(
Allah'im yardimcin olsun cok zor.. gecmis olsun canim..
merhaba..

Sanada gecmis olsun.. cok cok degisik bir duygu.. aminn.. ilk gun bisey anlamiyosun ki zaten ikinci ucuncu gun ben kendimi yedim bitirdim.. gecen pazar bir hafta oldu bile.. allah'im herseyin hayirlisi versin.. ben korunmiycam doktorum korunama gerek yok dedi.. calismalara az kaldi.. insallah tez zamanda isteyen herkesin saglikli bir hamileligi saglikli bir bebegi olur.. :16::16::16:

benim şöle oldu durumum;
bebeğimi öğrendiğimde düşer ama bu zaten dedi dr.um.
çünkü spiralim 1 cm kaymış.. tamamen aşağıya kaysa ozaman tutabilirdi dedi.
yani öğrendiğim andan itibaren hep düşebilir diye kendime söylüyordum..
ama şimdi mesela bu sabah tabakları yıkarken bunları yerken meleğim benimleydi gibisinden bi düşünce geliyor ve ağlıyorum
aslında gebeliğim o şekilde devam etse daha zor olcaktı bana aylarca yataktan kalkmayacaktım
2.sınıfa giden bir oğlum var onunla ilgilenemeyecektim ya da daha büyük olsa daha zor olcaktı diye dşünüyorum ama
üzülmekten kendimi alamıyorum..
acıma zaman lazım benim öyle zannediyorumm..

peki canm kanamalar ne zaman kesilir ve ne zaman adet olurum?

ooo senin çocuğun varmış benim o da yok :( bir yıllık evliyim ben. benim ilk düşükte bir hafta kanama sürmüştü sonra adet düzensizliği başladı ilk kanama 28 gün sonra oldu ikinci 30 gün sonra beş ay kadar düzensizlik oldu sonra düzene girdi 9 ay sonra da hamile kaldım tekrar ama düştü :( moral çok önemli ben 6-7 ay çok kötüydüm psikolojim düzelince hamile kalabildim.

Sanada gecmis olsun.. cok cok degisik bir duygu.. aminn.. ilk gun bisey anlamiyosun ki zaten ikinci ucuncu gun ben kendimi yedim bitirdim.. gecen pazar bir hafta oldu bile.. allah'im herseyin hayirlisi versin.. ben korunmiycam doktorum korunama gerek yok dedi.. calismalara az kaldi.. insallah tez zamanda isteyen herkesin saglikli bir hamileligi saglikli bir bebegi olur.. :16::16::16:

bana gebelik yok bu ay dedi bir ay sonra testleri yaptıracam bir ayda ancak çıkıyormuş sonuçlar tedavi falan derken bahara ancak :)

aslında bende hiç korunmazdım ama dr.um 3 ay önermiyoruz hamileliği dedi..
ama ben tekrar sorcam 10 gün sonra :))
bide eşim korkuyor sana bişey olursa korunalım diyor..
korunsamda 1 ay falan koruncam sonra çalışmalara başlıcam..
sizin düşük olalı 10 gün olmuş ozaman hala kanamanız devam ediyormu?

ooo senin çocuğun varmış benim o da yok :( bir yıllık evliyim ben. benim ilk düşükte bir hafta kanama sürmüştü sonra adet düzensizliği başladı ilk kanama 28 gün sonra oldu ikinci 30 gün sonra beş ay kadar düzensizlik oldu sonra düzene girdi 9 ay sonra da hamile kaldım tekrar ama düştü :( moral çok önemli ben 6-7 ay çok kötüydüm psikolojim düzelince hamile kalabildim.

benim çocuğum var ama ben de 8 senelik evliyim :))
sen daha yenisin cnm..
şöyle bi iyi tarafı var senin durumununda en azından hamile kalabiliyorsun..
sorun neyse anlaşıldığı zaman gebeliğin devam edebilir. İNŞAALLAH bi daha sefer
6 7 ay çok uzun bir süre..

aslında bende hiç korunmazdım ama dr.um 3 ay önermiyoruz hamileliği dedi..
ama ben tekrar sorcam 10 gün sonra :))
bide eşim korkuyor sana bişey olursa korunalım diyor..
korunsamda 1 ay falan koruncam sonra çalışmalara başlıcam..
sizin düşük olalı 10 gün olmuş ozaman hala kanamanız devam ediyormu?

Bende aslinda korunmak istiyordum bisey olur falan diye korkuyordum acikcasi.. Sonra esimle konustuk.. doktorumla konustuk.. Hic sorun yok dedi korunmaniz gerekmiyo dedi.. esimde sevindi zaten oda hemen geri baslayalim calismalara dedi..
canim ben 27si pazar gunu duuk yaptim 4 gun cok kan geldi sonra arada cok hafif kan geliyordu.. bir hafta toplam.. simdi iyiyim yok daha kanamam olmadi.. insallah olmazda.. herseyin hayirlisi.. tabiii konusmak istersen burdayim.. insan konustukca rahatliyo..

Back
X