Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Hanimlar kan vermistim degeriminnne kadar dustugunu gormek icin bir hafta once 190 di bugun 93 olmus..yarinda kontrolum var insallah kurtaja gerek duymaz doktorum :KK17:o_O

Sizce nasil ? Kanamam hala devam ediyor.insallah kurtajsiz atlatirim.kendi kendine dusugum tamamlanir.neye uzulurken simdi ne icin sevinmeye calisiyorum .:KK17:

Gunaydin hanimlar :KK50: doktora geldim beklemedeyim hrm kirku hem uzuntu bi tuhaf duygular icindeyim korkuyorum ya :mad:

Yumurtakiklara yakin bisey gordu dis gebelik ihtimaline jarsi igne vurunmani isticem dedi.kesemin coguda daha atilmamis.tam sokulmen icin veriyorum dedi.yoksa ameliyata kadar gider gecikirsek dedi .

onu uzun zamandir gundeme gelmemis.belki bir cevap veren olur umuduyla yaziyorum.ablam 1.5 yil icerisinde 2 dusuk yapti. Birinci bebegi 3 aylikti ikincisi ise 4.5. Hamileligi hep kanamali gecti fakat 2.bebeginde 4 aylikken kanamasi kesildi ve 4.5 aylik oldugunda birden kanamasi tekrar basladi.hastaneye yetisemeden evde bebek dustu kalan parcalar kurtajla alindi.haftaya ablamla istanbula gidiyoruz.bize bu konuda yardimci olacak doktor onerisi verebilir misiniz

Cok sagol canim. Rabbim kimseye yasatmasin :KK54::KK35:
Çok geçmiş olsun canım çok zor. Yaşayan bilir ancak. Ben kürtaj olalı 7 ay oldu hala gebe değilim. Zaman herşeyim ilacı. 3 ay korunma verdi Dr. Aaa nasıl geçer diye 3 ay ağlar üzülürdüm. 7 ay geçti. Biz çok üstüne düştükçe galiba negatif enerji çekiyoruz. Artık bıraktım bende zaten ne üzülüyorum ne de beklentiye giriyorum. Geç olsunda güç olmadın.

Çok geçmiş olsun canım çok zor. Yaşayan bilir ancak. Ben kürtaj olalı 7 ay oldu hala gebe değilim. Zaman herşeyim ilacı. 3 ay korunma verdi Dr. Aaa nasıl geçer diye 3 ay ağlar üzülürdüm. 7 ay geçti. Biz çok üstüne düştükçe galiba negatif enerji çekiyoruz. Artık bıraktım bende zaten ne üzülüyorum ne de beklentiye giriyorum. Geç olsunda güç olmadın.[/QUOTE
Kesinlikle haklisin topitop.ne kadar dusunursek okadar uzaklasirmis bebek bende tatildeydim ve tatile gitmeden col test yaptim cikmadi tatil donusu ilac kullancaktim yapayim dedim hamile ciktim.hic aklimda yokken iki hafta icinde hersey olmus meger .bakalim haftaya tekrar konteol var bana ne dicek.:KK51:

26 haziran da 24+3 haftalik ölü doğum yaptım bebeğim 5 aylıkti 3 haftadir cansızdı içimde birde 2 hafta geriden geliyordu hep doktorlarım 3 ay en az korunmamız gerektiğini söyledi..

bende sizlerdenim kısacası..

mouseim seni ne kadar iyi anladığımı söylememe gerek yok sanırım.. içimiz de bir yangın inşaAllah Rabbim en doğru zamanda söndürecek o yangını.. : (

bende yakın zamana kadar iyiydim ama hamileleri gördükçe çöktüğümü hissediyrum çok üzülüyorum. rabbim sabır versin aratmasın ama bu sıralar pek iyi değilim :cry:

Bende, yakin cevremde hamis haberleri vardi daha da eklendi dusunuyorum simdi hepsi pespese doguracaklar ins. Bende onlarin arasinda olacaktim ama iste rabbimden hayirlisiji istiyorum.

Benim arkadaş grubumda birisi geçen sene doğum yaptı yaşına girdi kızı bugün. Diğer 5imiz peş peşe 2-3 ay arayla doğum yapacaktık. Şuan hiç biriyle görüsmeye gücüm yok. Hele bir de kızı olacak olanla. Herşey Allahtan biliyor ve inanıyorum. Ama gücüme gidiyor zoruma gidiyor : (
Bende, yakin cevremde hamis haberleri vardi daha da eklendi dusunuyorum simdi hepsi pespese doguracaklar ins. Bende onlarin arasinda olacaktim ama iste rabbimden hayirlisiji istiyorum.

Benim arkadaş grubumda birisi geçen sene doğum yaptı yaşına girdi kızı bugün. Diğer 5imiz peş peşe 2-3 ay arayla doğum yapacaktık. Şuan hiç biriyle görüsmeye gücüm yok. Hele bir de kızı olacak olanla. Herşey Allahtan biliyor ve inanıyorum. Ama gücüme gidiyor zoruma gidiyor : (

Efulim rabbim sana sabirlarin en buyugunu versin ins ama hic umudunu kaybetme rabbim bizlere yeniden verecek meyvemizi hemde en sagliklisiyla en hayirlisiyla. Biz hep bunu dilemedik mi yeterki saglikli hayirlica eli ayagi duzgun versin mevlam.. Bebegin sana sefaatci olacak ins ona isim koydun mu koymak gerekiyormus.

Benimde kanamam azaldi igne yapilinca daha da artar saniyordum ama bakalim belli de olmaz. Sali gunu yine kontrole gidicem bana neler dicek acaba o_O

Çok iyi anlıyorum sizi daha önce de yazmıştım. Bizde aynı anda doğum yapacak 3 kişiydik 1 tanesi doğurdu ve bebek görmeye gitçem. Küretaj olduktan sonra 2 bebek ziyareti yaptım bile. Baştan öyle zorduki hep ağlardım. Ama geçiyo inanın sabırlı olun Allah bizede verecek. Gebelik haberimi size duyurucam. Belki umut olur birbirimize. Hele birde kendini bilmez insanların sürekli sorması yokmu insanı çıldırtıyo. Apartman görevlisinin hanımı hergün sorar neymiş efendim ben doğum yapınca ona iş çıkacak para kazanacak ya. Eğer etrafınızda kiler bilmiyorsa söylemeyin arkadaşlar. 6 aya kadar ne gebe olduğunuzu nede düşük olduğunu bilmesinler. Ilk heyecan ya hemen söylemiştik biz. Söylememem lazım. Bu konu açılınca daha çok üÜlüyosun. Sorunca daha düşünmüyorum der geçersin. Bide kimin dost kimin düşman olduğunu bilmiyorsun buna eminim sevinecekler vardır. En azından benim çevremde

Dini açıdan çok araştırdım ve Rabbimin bize ne büyük bir müjde nasip ettiğini mantığım gayet iyi biliyor ama kalbime söz geçirmekte zorlanıyorum. Ama daha çok yeni. Ancak üzerinden yıllar geçer o zaman hafifler acım. Koyduk ismini. Minik mezarını ziyaret etmek hayatımda yaptığım eeeen zor şeydi.
InşaAllah sende bu süreci hayırlısıyla atlatırsın. : (
Efulim rabbim sana sabirlarin en buyugunu versin ins ama hic umudunu kaybetme rabbim bizlere yeniden verecek meyvemizi hemde en sagliklisiyla en hayirlisiyla. Biz hep bunu dilemedik mi yeterki saglikli hayirlica eli ayagi duzgun versin mevlam.. Bebegin sana sefaatci olacak ins ona isim koydun mu koymak gerekiyormus.

Back
X