- 21 Nisan 2012
- 6.349
- 1.666
- 198
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #16.861
Yaşamayan bilmez anlamaz. Tahmin bile edemez hatta nasıl bir azap olduğunu. Benim hamileliğimi 10 haftalık iken herkes duymuştu. Kendi öz kuzenim 'neden daha eren söylemedin' diye sitem etmişti. Şimdi o kuzenimin ablası hamile ve 4 ayında ancak herkesle paylaştı. Üstelik kardeşi 'kıskananlar tuz buz olsun' yazmıs ablasının kızı olacağı haberine facete. Böyle bir cahillih hayatımda görmedim. Arkadaşlıktan sildim. Bundan sonra da ne arar ne sorarım. Bana ithafen yazılmıs olmasada ayıptır günahtır. O bebeğe can veren kim?
Çok iyi anlıyorum sizi daha önce de yazmıştım. Bizde aynı anda doğum yapacak 3 kişiydik 1 tanesi doğurdu ve bebek görmeye gitçem. Küretaj olduktan sonra 2 bebek ziyareti yaptım bile. Baştan öyle zorduki hep ağlardım. Ama geçiyo inanın sabırlı olun Allah bizede verecek. Gebelik haberimi size duyurucam. Belki umut olur birbirimize. Hele birde kendini bilmez insanların sürekli sorması yokmu insanı çıldırtıyo. Apartman görevlisinin hanımı hergün sorar neymiş efendim ben doğum yapınca ona iş çıkacak para kazanacak ya. Eğer etrafınızda kiler bilmiyorsa söylemeyin arkadaşlar. 6 aya kadar ne gebe olduğunuzu nede düşük olduğunu bilmesinler. Ilk heyecan ya hemen söylemiştik biz. Söylememem lazım. Bu konu açılınca daha çok üÜlüyosun. Sorunca daha düşünmüyorum der geçersin. Bide kimin dost kimin düşman olduğunu bilmiyorsun buna eminim sevinecekler vardır. En azından benim çevremde