Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kizlar bende 2ay once kurtaj oldum simdi gunum gecti ama butun bekirtilerim kayboldu test yapmayada korkuyorum sizce hamile olabilirmiyim

Kizlar dusukten ne kadar sonra degeriniz sifirlandi ? Benim gecen hafta pzt 93 tu sonra kanamam kesilince birkac gundur yoktu c.tesi kan verdim herhalde sifirlanmistir diye dusunerekten ve degerim 89 cikti ya .hala kanamam yok gunder bir veya iki kez hafif lekelenme oluyo peceteyle silince oda.cok korkuyorum ya .yarinda kontrolum var

Merhaba hanimlar:KK54: bu gece ruyamda konteole gittigimi gordum yeniden gebe kalmisim cok sasiriyorum nasil olur daha kanamam yeni bitti diyorum doktorsa bebegimi gosteriyor kafasini kollarini sekillenmis vucudunu gosyeriyor kalp atislarini duyuyorum Allahim snaa ne kadar sukretsem az bana yeniden bu duyguyu verdin diyerek sevincten agliyordum.. Ama ruyaymis iste:KK61: yarabbim belkide kaybettigim bebegimi gosterdi bana.:KK61:cok guzel bir duyguymus ruyada olsa.hayirlara ciksin ins[/QUOTE

ne guzel ruya gormussun canhm uzulme onu goremeyenlerde var haline sukret]

Kizlar dusukten ne kadar sonra degeriniz sifirlandi ? Benim gecen hafta pzt 93 tu sonra kanamam kesilince birkac gundur yoktu c.tesi kan verdim herhalde sifirlanmistir diye dusunerekten ve degerim 89 cikti ya .hala kanamam yok gunder bir veya iki kez hafif lekelenme oluyo peceteyle silince oda.cok korkuyorum ya .yarinda kontrolum var
canim benim baya gecmistı hemen sifirlanmadi benim 4000lerdeydi

Benimde 362 falandi oyle ogrendik sonra dusuk basladi 190 a dustu sonra 170 sonra 93 ve en son 89 oldu

Canım senin adetlerin düzenli mi? kaçgünde bir oluyorsun ? ilk regl ne kaç gün sonra oldun.
benim adetlerim düzenlidir. benim bu ikinci kürtajım inşallah son olur da ilkinden tam 40 gün sonra, ikincisin de de yani şimdi tam 35.gün adet oldum. normalde 28 günde bir olurum. şu duruma göre normal hesaplayacağım inşallah bu sağlıcakla gebe kalırım da sorunuz bir şekilde devam eder. senin kürtajdan kaç gün sonra geldi ilk reglin

Bende ilk reglimi oluyorum daha bitmedi bende deneyeceğim nasip olursa .. Allah'ım inşallah Sağlıklı ve hayırlı uzun ömürlü bir bebeğin müjdesini bize tez zamanda verir ..Benim adetim geç oluyor 40 günü buluyor ovulasyon ile yumurtlama günümü takip edeceğim bakalım hayırlısı.
Benim 37.gün 1-2 damla 38de normal geldi..Sen ovulasyon testi kullanacakmısın.. ilk kürtajından sonra ne kadar beklemiştin ve ilk regl den sonra hemen 28 günde bir adetin olmaya başladı mı ?
neden soruyorum benim şimdi her zamanki gibi 40 günde bir mi olcak acaba..ovulasyon testi yapacağım gerçi ben ama kafam karışık bu duruma..

Benim 37.gün 1-2 damla 38de normal geldi..Sen ovulasyon testi kullanacakmısın.. ilk kürtajından sonra ne kadar beklemiştin ve ilk regl den sonra hemen 28 günde bir adetin olmaya başladı mı ?
neden soruyorum benim şimdi her zamanki gibi 40 günde bir mi olcak acaba..ovulasyon testi yapacağım gerçi ben ama kafam karışık bu duruma..
hayır kullanmayı düşünmüyorum tahmini günlerde 2-3 günde bir ilişki olması kafi.. ilk kürtajımdan sonra 2 kere adet oldum 40+28 gün bekledim evet 2.reglim 28 gün sonra olmuştu sonraki 28 gün sonra da gebe kaldığımı öğrenmiştim ama maalesef o da devam etmedi.. kısmet diyorum artık.
ovü da garanti olur.

hayır kullanmayı düşünmüyorum tahmini günlerde 2-3 günde bir ilişki olması kafi.. ilk kürtajımdan sonra 2 kere adet oldum 40+28 gün bekledim evet 2.reglim 28 gün sonra olmuştu sonraki 28 gün sonra da gebe kaldığımı öğrenmiştim ama maalesef o da devam etmedi.. kısmet diyorum artık.
ovü da garanti olur.
Hımm o zaman ilk adetten sonraki adet eskiden nasılsa sonrada öyle devam ediyor demek..
Bakalım Allah Sağlıklısnı uzunu ömürlüsünü kucağımıza alacağımız gebeliğin müjdesini verir inşallah..

[QUOTinşallahmakZor, post: 36631739, member: 609468"]Hımm o zaman ilk adetten sonraki adet eskiden nasılsa sonrada öyle devam ediyor demek..
Bakalım Allah Sağlıklısnı uzunu ömürlüsünü kucağımıza alacağımız gebeliğin müjdesini verir inşallah..[/QUOTE]
Amin insallah eğer bir sorun yoksa normal seyrinde devam eder. . inşallah bir daha ki ay beraber aliriz müjdeyi

[QUOTE DayanmakZor, post: 36631739, member: 609468"]Hımm o zaman ilk adetten sonraki adet eskiden nasılsa sonrada öyle devam ediyor demek..
Bakalım Allah Sağlıklısnı uzunu ömürlüsünü kucağımıza alacağımız gebeliğin müjdesini verir inşallah..
Amin insallah eğer bir sorun yoksa normal seyrinde devam eder. . inşallah bir daha ki ay beraber aliriz müjdeyi
inşallah canım..

Kader arkadaşlarım nasılsınız? Ben bugün adet oldum şükürler olsun. Iki gündür siyah lekenmelerım vardı. Dün ki karın ağrılarım aynı doğum öncesi gibiydi :( ağladım yine bir sürü. Arada bir birikiyor ve insan boşalmak istiyor. Kızımı çok özledim. Allahım inşaAllah cennetinde kavuştursun bizi. Şimdi adetimin geldiğine seviniyorum. En azindan bedensel olarak inşaAllah herşey yolunda demek oluyor bu çünkü.

Merhaba hanimlar bende bugun tekrardan kan verdim degerim cok sukur tekrsrdan hizli dususe gecmis 61 olmus.ins bir iki haftaya normale doner.

Canim benim , acinin buyuklugunu anlayamayabilirim ama az cok tahkin edebikiyorum ben bile hamilelik haberini alir almaz bebegime baglanmisken nasil uzuldum bende senin gibi hep ruyalarimda gordum karnimda ultrasonda gormemisken. :-( rabbim bizleri tekrardan daha saglikli hayirli evlstlarla rahat bir hamilelik mujdesi versin ins .
Kader arkadaşlarım nasılsınız? Ben bugün adet oldum şükürler olsun. Iki gündür siyah lekenmelerım vardı. Dün ki karın ağrılarım aynı doğum öncesi gibiydi :KK43: ağladım yine bir sürü. Arada bir birikiyor ve insan boşalmak istiyor. Kızımı çok özledim. Allahım inşaAllah cennetinde kavuştursun bizi. Şimdi adetimin geldiğine seviniyorum. En azindan bedensel olarak inşaAllah herşey yolunda demek oluyor bu çünkü.
,

Allah razı olsun. Cift cizgiyi görür görmez başlıyor herşey zaten. Bana 6 ay müddet vermişti Rabbim bebeğimle. Bazısına daha çok bazısına daha az. RABBIM hepimize sabir versin.
Canim benim , acinin buyuklugunu anlayamayabilirim ama az cok tahkin edebikiyorum ben bile hamilelik haberini alir almaz bebegime baglanmisken nasil uzuldum bende senin gibi hep ruyalarimda gordum karnimda ultrasonda gormemisken. :-( rabbim bizleri tekrardan daha saglikli hayirli evlstlarla rahat bir hamilelik mujdesi versin ins .

,

Bende degerim normale donse de adet olsam diye bekliyorum ins hersey yolundadir. Doktorumun iki gundur istedigim satlerde ameliyati varmis perssembeye aldim bakalim ne dicek guzel haberler alayim da rahatlayayim bazen cok korkuyorum bu surec cok yorucu yipratici ve stresli :KK43:

Merhabalar kızlar uzun zamandır giremedim şimdi bir yazayım dedim :) daha önce de yazmıştım zaman nasıl geçiyor. düşük yapalı 3 ay oldu şimdi yeniden umutlanmak istiyorum. Ankara'dayim ve bu kez üniversite hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Rabbim hayırlısını versin inşaallah

Back
X