• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

neyse düşükten bahsedelim o zaman doğru söylüyo konu sorumlusu
yelizcim senin düşükten sonraki ilk adetin olmadan ne kadar önce adet belirtilerin başlamıştı benim hiç bi belirtim yok hala

kızlar yaa düşükten sonraki ilk adet olmadan ne zaman önce nasıl belirtileriniz oldu

benimde hiç bi belirtim yok sizde hesaplasanıza tam kaç günüm geçmiş 8 inde düşük yapmıştım şimdi nekadar olmuş sizde hesaplarmısınız benim kafam baya karışık menapozamı giriyorum yoksa

benimde hiç bi belirtim yok sizde hesaplasanıza tam kaç günüm geçmiş 8 inde düşük yapmıştım şimdi nekadar olmuş sizde hesaplarmısınız benim kafam baya karışık menapozamı giriyorum yoksa
daha kaç yaşındasın canım bu kadar erken girmezsin menapoza...
ee nilaycım senin adetine kaç gün var

canım ben 1 ekim diyorum ama daha öncede olabilirim..

45 gün olmuş canım düşük yapalı sen .sen gidemedin hala dr dimi.
nilaycım bende görüyorum diğer topiklerdede hep sohbet gırla gidiyo ama uyarıyı yedik bi kere.sohbet odasında konuşmayı bende bilmiyorum böylşe giderse bi şekide öğrencez baksana

benim düşükle başladı ilk gece başladı üç saat kadar çok geldi sabah bişey yoktu öğlene doğru başladı kanamam tamamını iki gün içinde düşürdüm adet kanaması gibi oldu bir hafta içinde başlayıp bitti ilk kanama haricinde ağrım olmadı bu ayın 7 sinde kahverengi leke geldi bir iki kere daha bişey yok hiç bir belirtimde yok

45 gün olmuş canım düşük yapalı sen .sen gidemedin hala dr dimi.
nilaycım bende görüyorum diğer topiklerdede hep sohbet gırla gidiyo ama uyarıyı yedik bi kere.sohbet odasında konuşmayı bende bilmiyorum böylşe giderse bi şekide öğrencez baksana

hep bebektenmi bahsetmemiz gerekiyormuş canım ben anlamadımki.
bir kere girmiştim sohbet odasına ama hiç birşey anlamamıştım ben..
hem nasıl birbirimizi bulucaz orda..

daha kaç yaşındasın canım bu kadar erken girmezsin menapoza...

canım ben 1 ekim diyorum ama daha öncede olabilirim..

çok az kalmış gününe benim yaşım daha genç ama ne bilim adet olmamakda rahatmış yani öyle adet olamadım diye karnımda şişlik gerginlik falanda yok ben oğlumu 19 yaşında doğurdum şimdi 27 yaşındayım sen kaç yaşındasın

çok az kalmış gününe benim yaşım daha genç ama ne bilim adet olmamakda rahatmış yani öyle adet olamadım diye karnımda şişlik gerginlik falanda yok ben oğlumu 19 yaşında doğurdum şimdi 27 yaşındayım sen kaç yaşındasın

ana çok gençmişsin bende 26 yasındayım canım ama malesef hala bi bebişim yok.
sen çok genç anne olmuşsun ne kadar güzel..

haklısın canım benimde çok moralim bozuldu birbirimizin günlerini takib ediyoruz berbirimizle fikir alışverişinde bulunuyoruz aradada özel konuşuyoruz zaten har an bebekmi yapabiliyoruz bir günde hiç bişey değişmiyorki konu hep aynı olamaz arada sırada tabiki birbirimize güvenmek birbirimizle tanışmak için sohbette edicezki birbirimize en mahrem sorunlarımızı rahatca anlata bilelim birbirimizle bişeyler paylaşmadan güvenipte sorunlarımızı açamayız değilmi

erken anne olmak gerçekten çok güzel ama cahilliğinde yaşadığın için çok fazla bişey anlamıyosun oğlumla beraber büyüdük biz

Back
X