• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

erken anne olmak gerçekten çok güzel ama cahilliğinde yaşadığın için çok fazla bişey anlamıyosun oğlumla beraber büyüdük biz

bende hep genç anne olmak isterdim ama olmadı malesef..gerçekten beraber büyümüşsünüz ne güzel.
kızlar ben şimdi ne yazacağımı şaşırdım valla.fundada kaçtı baksana..

kızlar hep birlikte bir girelim sohbet odasu-ına bakalım becerebilcekmiyiz..haklısın nhalcim hep bebek hep bebek o zaman yazcak bişey bulamayızki.arada başka şeylerden de konuşmak gerek deşarj için.ne güzel rahatlamıştık burada birbirimizi bulduk güzel şeyler paylaştık bu kısa süre içinde birden demorelize oldum yaaa.hadi bi girin bakim görebilcekmiyiz birbirimizi

kızlar hep birlikte bir girelim sohbet odasu-ına bakalım becerebilcekmiyiz..haklısın nhalcim hep bebek hep bebek o zaman yazcak bişey bulamayızki.arada başka şeylerden de konuşmak gerek deşarj için.ne güzel rahatlamıştık burada birbirimizi bulduk güzel şeyler paylaştık bu kısa süre içinde birden demorelize oldum yaaa.hadi bi girin bakim görebilcekmiyiz birbirimizi

bende çok kötü oldum napcaz bilmiyorum kızlar yaa.iftar olsunda sizle konuşuyım diye can atıyordum.

o sayfalara da aynı uyarıyı yapacağız buna şüpheniz olmasın bayanlar.:)

iyi olur bide şu sohbet odasına nasıl giriliyor onuda söylerseniz memnun olurum biz orada nasıl sohbet ediliyor bilmiyoruz yada böyle muhabbet edebileceğimiz yer nerde bize öğretirseniz konu dışındaki sohbetleri orda yaparız

kızlar ben bulamadım uykum geldi yatıyorum iyi geceler siz bari tarif edinde bulduysanız yazın ben sabah bakarım

iyi geceler nihalcim.yarın görüşürüz
amaaaaaan nilay be sohbet miş özelmiş kafam karıştı ya nasıl özel mesaj gönderiliyo sna gönderiyim dedim alıcılarımın arasında yokmuşun ne şimdi bu yok anam bizi burası paklar

nilaycım benimki sesleniyo hadi yatalım diye ben çıkıyorum tatlım hiç bişi anlamadım ben bu akşam ki sohbetten.yarın görüşürz bi tanem.ah anam be yaktın bizi poli anam:))

iyi geceler nihalcim.yarın görüşürüz
amaaaaaan nilay be sohbet miş özelmiş kafam karıştı ya nasıl özel mesaj gönderiliyo sna gönderiyim dedim alıcılarımın arasında yokmuşun ne şimdi bu yok anam bizi burası paklar

bende anlamadım ki özel mesaj falan atmaya çalıştım sana olmuşmu

kız gittin mi bak ben gidiiyom yazmadın bişi koçiş bekliyo sonra haber vermeden kaçtın dme tamam mı kuzum.sizi seviyorum kıssslaaaaaar :))

nilaycım benimki sesleniyo hadi yatalım diye ben çıkıyorum tatlım hiç bişi anlamadım ben bu akşam ki sohbetten.yarın görüşürz bi tanem.ah anam be yaktın bizi poli anam:))

tamam canım bende çıkıcam offff napcaz bilmiyorum kızlar yarın okuyunca dumur olucaklar..iyi geceler canım öptüm seni..

nilay poli ana link göndermiş b,ize hay allah razı olsun aney.nilay şimdi bunu nasıl kaydediyoz sık kullanılanlara hani direk ulaşabilelim diye

Back
X