• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

nilay poli ana link göndermiş b,ize hay allah razı olsun aney.nilay şimdi bunu nasıl kaydediyoz sık kullanılanlara hani direk ulaşabilelim diye

vallabensizsiz yapamamkızlar okadar alıştımkisize btün negetif düşüncelerimi yanlıklarımı be aatım sizinle önceden okdar takardımki bebek olacakmı olmayacamı diye şimdidiyorumki aman olur birgün hep sizin sayenizde tabiofffffff offfffffff nerden çıktı şimdi buya ne olurdu konuşuversek başka başlıkaçalım eniyisi düşük yapanların sohbet odası diye konuya uygun olur

kızlarr neoluyo banada bi diyinn
artık burdan konuşaamıycazmı sohpet odasındanmı konuşucazz

vallabensizsiz yapamamkızlar okadar alıştımkisize btün negetif düşüncelerimi yanlıklarımı be aatım sizinle önceden okdar takardımki bebek olacakmı olmayacamı diye şimdidiyorumki aman olur birgün hep sizin sayenizde tabiofffffff offfffffff nerden çıktı şimdi buya ne olurdu konuşuversek başka başlıkaçalım eniyisi düşük yapanların sohbet odası diye konuya uygun olur

bende düşündüm onu olurmu öyle acaba düşük yapıp tekrar hamile kalmak isteyenlerin sohbet odası diye bir topik açsak..poly anne belki okuyup cevap verir olursa açarız olmazsada napalım artık konuşucaz mecburen genel sohbet odasından.
canım üzülme sen biz her şekilde buluruz birbirimizi.takma kafana bak belki hamilesindir kız bebiş etkilenir...

kızlarr artık sohpet odasındamı görüşcezz ama gece gece çok güldüm uyarıyı alınca nası konuya dönülmüşş:) ama hep te düşükten bahsedilirmi şimdi ne oluyo ne bitiyo bana cvp yazın yarın bakcamm nerdeysenizz oraya gelrim sohpet odasında gebelik özel oda varr orda buluşalım

evet gülüm öyle olucak malesef burda sadece konuyla alakalı şeyleri konuşacakmısız..

tamam nilaycım şimdi gebelikten konuşmak için buraya diger şeylerden konuşmak için sohpet odasına biyerde buşalım hep orda kalaalım karışır ortalık bulamayız birbirimizi sen ne diyon bu işe

tamam nilaycım şimdi gebelikten konuşmak için buraya diger şeylerden konuşmak için sohpet odasına biyerde buşalım hep orda kalaalım karışır ortalık bulamayız birbirimizi sen ne diyon bu işe

aynen öyle canım gebelikten bahsederken burdayız ama diğer konular için genel sohbet odasına gidicez konu sorumlumuz vermiş oranın linkini..
bakarız oraya yarın eğer bizi sarmazsa desene hep gebelikten bahsedicez:roflol:

kızlar ben sık kullanılanlara ekledim oraya gelirsinizsohbetimizi orda ederiz verilen link daha iyi alıştığımız gibi sohbet odası karışıktıorda konuşamazdık zaten verilen linkte buluşmak üzere hoşcakalın
NOT . bebiş durumlarını burdan yazalımki topiğimiz boş kalmasın

arkadaslar öncelıkle herkeze merhaba demek istiyorum,gecen ay maalesef basımdan talıhsiz bi olay gectı ,cok istedıgım bebeğimi düşürdümsenağlamasenağlamasenağlama ama umudumu hiç kaybetmedım ve benım gıbı düşük yapan , tekrar hamıle kalmak için can atan arkadaslarla derdımızı paylasıp:1hug: umutla beraberce beklemek istiyorum.hem derdımızı paylasalım hem umutla bekledıgımız aylarda bırbırımıze ortak olalım........ a.s. a.s. a.s.

günaydın arkadaşımmm
bende 5 ay önce çok istediğim bebişimi 3. haftasında kaybettim
nasıl acı bir duygu olduğunu çok iyi bilirim .
RABBİM bizim gibi bebiş hasreti çeken tüm arkadaşlara nasip etin .
her şeyin hayırlısı olur inşallah :CüvCüv:

amin canım yaa evet hepimiz aynı acıyı yaşadık malesef burda birbirimizle paylaşarak sıkıntılarımızdan bi nebze kurtulduk inşallahda hepimizin yeniden bebişleri olcak ve bize sımsıkı sarılcak buna eminim sende sakın üzülme her işte vardır bi hayır demekki bu bebekler nasibimiz değildi allahın izniyle nasibimiz olan bebişlerimiz vakti geldiğinde bizi bulucaklar

kızlar ben bu gün adet oldum adet olupta sevineceğim hiç aklıma gelmezdi adetin beşinci günü klomene başlıcam hadi hayırlısı bende bu tarih itibarıyla çalışmalara adım atmış bulunuyorum vatana millete hayırlı olsun

merhaba,
bende aranıza yeni katıldım ve bundan çok memnunum..
bende haziran ve ağustos aylarında düşük yaptım ama bu düşük bazı doktorlara göre biyokimayasal düşük, bazılarına göre normal bir düşük. ama ben regly olurken bir et parçası da geldi. biyokimyasal gebelik geçiren lerde bu oluyormu peki..

kızlar ben bu gün adet oldum adet olupta sevineceğim hiç aklıma gelmezdi adetin beşinci günü klomene başlıcam hadi hayırlısı bende bu tarih itibarıyla çalışmalara adım atmış bulunuyorum vatana millete hayırlı olsun

hadi bakalım canım senin için hayırlısı inşallah hemen hamile kalırsın herkez kalır hamile inşallah allahım aratmasın

merhaba,
bende aranıza yeni katıldım ve bundan çok memnunum..
bende haziran ve ağustos aylarında düşük yaptım ama bu düşük bazı doktorlara göre biyokimayasal düşük, bazılarına göre normal bir düşük. ama ben regly olurken bir et parçası da geldi. biyokimyasal gebelik geçiren lerde bu oluyormu peki..

slm hoşgeldin canım bende düşükgeçirdimama ben kürtaj oldum normal hastaladın hiç bilmiyorumki

slm hoşbulduk:) erken düşük yani kese oluşmadan. daha 4 haftalıkken.(regly dönemi dahil) çok garip geldi bana. birde 11.70 progesteron seviyesi yeterlimi acaba. doktorum iyi dedi ama düşükten sonra başka bir doktor seviyen bence düşük dedi..

Back
X