• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar hepinize çooook teşekkürler benimi beklediniz siz...
Allah isteyen herkese versin inşallah şimdi dualarım sizlerle.
HAMİLEYİM kızlar...

ay bu kadar olmaz yaniii..
kuzum tebrik ediyorum, Allah tamamına erdirsin.
sağ sağlim kucağına almak nasip oılsuunnn..
çok sevindim canım.
darısı başınıza kızlaaaarr...

bende biliyodum ama o versin heberi diye beklediiim
yaşasıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın :)))

allah kucapına sağ sağlim almanı nasip etsin canım benim
çok ama çok sevindim
darısı benim ve diğer arkadaşlarımın başına
tebrikler canım

ay bu kadar olmaz yaniii..
kuzum tebrik ediyorum, Allah tamamına erdirsin.
sağ sağlim kucağına almak nasip oılsuunnn..
çok sevindim canım.
darısı başınıza kızlaaaarr...
saol bitanem bir hafta ara var aramızda belki aynı zamanda doğururuz kız bellimi olur..
ALLAHIM şağ sağlim kucağımıza alalım yarabbim...
allah kucapına sağ sağlim almanı nasip etsin canım benim
çok ama çok sevindim
darısı benim ve diğer arkadaşlarımın başına
tebrikler canım

teşekkürler fundam inşallah darısı başınıza dualarım sizlerle..

ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN canııııııım çooooooooook sevindim ya ben sana demedimmi?olumsuz düşünme diye herşeyde vardır bi hayır baaaaaaaaaaak şimdi sende hamilesin.Mevlam hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah canlarıııııııııııııııııııııııııım hamişlerim beniiiiiiim bidenelerim.eşine haber verdinmi canım?oooohhhhh peşpeşe mutluluk yaşıyorum yaa kız siz beni kalpten götüreceksiniz hee sevincimden uçuyorum sizlerin mutluluğu benimde mutluluğum oluyor inanınki canım bacılarım.

ay nılaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
cok sevındım Allah saglıkle gondersın bebısını
bende yarın kan testı yapacagum tabı bugun kendılerı gelmezse :D

kızlar ben geldim ve çok sevindim herkez peş peşe hamile kalıyo ne güzel taze hamile seni tebrik ederim diğerlerinizide tebrik ederim inanın şu sıkıntılı günlerde ilk defa seviniyorum ..

bende daha bu gün geldim yarın tekrar gidicem hastaneye ciğerinde sıvı varmış ciğerinden dün su aldılar analize gönderdiler inşallah temiz çıkar

bende adet olamadım iki gün çamur gibi akıntı geldi sonra normal akıntıya döndü bitti hiç kana dönüşmedi niye acaba bi rahatsızlığımmı var anlamadım

ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN canııııııım çooooooooook sevindim ya ben sana demedimmi?olumsuz düşünme diye herşeyde vardır bi hayır baaaaaaaaaaak şimdi sende hamilesin.Mevlam hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah canlarıııııııııııııııııııııııııım hamişlerim beniiiiiiim bidenelerim.eşine haber verdinmi canım?oooohhhhh peşpeşe mutluluk yaşıyorum yaa kız siz beni kalpten götüreceksiniz hee sevincimden uçuyorum sizlerin mutluluğu benimde mutluluğum oluyor inanınki canım bacılarım.

canımsınız benim için tek yürek olmuşsunuz hepinizi çoook seviyorum kızlar...
kocamı aradım söledim çok sevindi ben tahmin ediyordum dedi..
inşallah darısı başınıza canlarım.
ben hala inanamıyorum ki şok geçiriyorum valla...

kızlar ben geldim ve çok sevindim herkez peş peşe hamile kalıyo ne güzel taze hamile seni tebrik ederim diğerlerinizide tebrik ederim inanın şu sıkıntılı günlerde ilk defa seviniyorum ..

bende daha bu gün geldim yarın tekrar gidicem hastaneye ciğerinde sıvı varmış ciğerinden dün su aldılar analize gönderdiler inşallah temiz çıkar

bende adet olamadım iki gün çamur gibi akıntı geldi sonra normal akıntıya döndü bitti hiç kana dönüşmedi niye acaba bi rahatsızlığımmı var anlamadım

çok teşekkür ederim canım
bende kocana acil şifalar diliyorum..

ay nılaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
cok sevındım Allah saglıkle gondersın bebısını
bende yarın kan testı yapacagum tabı bugun kendılerı gelmezse :D

ah canım benim inşallah gelmez sende güzel haberlerini verirsin yarın süper olur valla..

nilaayy canim cok cok tebrik ediyorum allahim sen ne kadar büyüksün yarabbim.. ayy cook sevindim canim yaa.. allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canimm... ayagini sürt canimmm bizde gelcek insallah arkanizdan :)) kendine cok cok dikkat... ilk haftalar biliyorsun cok önemli... bol bol dinlen.. aylin canim sende.. bebislerinize iyi bakin..ben ise gidiyorum.. fazla yazamiyorum ben, ama inanin herseyii okuyorum.öpüyorum

nilaayy canim cok cok tebrik ediyorum allahim sen ne kadar büyüksün yarabbim.. ayy cook sevindim canim yaa.. allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canimm... ayagini sürt canimmm bizde gelcek insallah arkanizdan :)) kendine cok cok dikkat... ilk haftalar biliyorsun cok önemli... bol bol dinlen.. aylin canim sende.. bebislerinize iyi bakin..ben ise gidiyorum.. fazla yazamiyorum ben, ama inanin herseyii okuyorum.öpüyorum

canım benim çook sağol..
sürterim ayağımı tabikaydirigubbakcemile hülya sürttü aylin hamiş kaldı aylin sürttü naren hamiş kaldı ben sürtücem bakalım kim gelicek arkamdan..
hepiniz sırayla verin güzel haberlerinizi kızlar..

aylincim hani nerde benim gebelik takvimim böle göbişli bebişli bişey olsun:)
sat 27 eylül canım...
güzel bir yazıda kondurursun artık:)))
sözün vardı dimi ama..

Back
X