• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Merhabalar nilayyyy.ben de aranıza katılmak işstiyorum.bende 1 yıldır bebek istiyorum.mayısta düşük yaptım.erken bi düşüktü.keseyi göremeden bebişim beni terk etti.4 aydır da olmadı beklemedeyim.
yani düşük yapıp hamile kalmak isteyenlerdenim.seni çok ama çok tebrik ediyorum darısı bizim gibi bekleyenlerin başına.biraz kendinden bahsedermisin.nezaman düşük yaptın, düşükten sonr nekadar bekledin ve şimdi bebeğine kavuştun, biraz anlat da biz de umudumuzu taze tutabilelim. bu topikte bi arkadaş daha hamile galiba. durumlarınızı anlatın biraz lütfen

Merhabalar nilayyyy.ben de aranıza katılmak işstiyorum.bende 1 yıldır bebek istiyorum.mayısta düşük yaptım.erken bi düşüktü.keseyi göremeden bebişim beni terk etti.4 aydır da olmadı beklemedeyim.
yani düşük yapıp hamile kalmak isteyenlerdenim.seni çok ama çok tebrik ediyorum darısı bizim gibi bekleyenlerin başına.biraz kendinden bahsedermisin.nezaman düşük yaptın, düşükten sonr nekadar bekledin ve şimdi bebeğine kavuştun, biraz anlat da biz de umudumuzu taze tutabilelim. bu topikte bi arkadaş daha hamile galiba. durumlarınızı anlatın biraz lütfen

canım aramıza hoşgeldin öncelikle bende yeni hamileyim 2.5 ay önce düşük yaptım 5 haftalıktı dokdor 2 ay korun saonra tekrar denemeye başla dedi bizde bu ay başladık ve şükürler olsun hamileyim
erken düşüklerde doktorlar fazla bekletmiyor zaten canım umarım sende en kısa zamanda hamiş kalıp aramıza katılırsın

canım aramıza hoşgeldin öncelikle bende yeni hamileyim 2.5 ay önce düşük yaptım 5 haftalıktı dokdor 2 ay korun saonra tekrar denemeye başla dedi bizde bu ay başladık ve şükürler olsun hamileyim
erken düşüklerde doktorlar fazla bekletmiyor zaten canım umarım sende en kısa zamanda hamiş kalıp aramıza katılırsın

çok sevindim umarım herşey yolunda gider.ya bekliyorum işte bebişim gelsin hemen diye. bu ay ovulasyon testi kullandım umrım işe yaramıştır.

nilaycım idrar testı negatıf cıkmıştı dimi senin

kadriyecim bence sen hamilesin.seni diğer topikte de konuşuyoruz ya.takip ediyorum bilmiyorum ama içimden bi ses öyle diyo.test yapsana.ben bile meraklandım.

sweetbayb canım benım çok sğl içim ole oldukı simdi nilayıda ogrenınce ama korkuyorum negatıf sonucu görmekten ben.en azındna pazratesıye kadr durayımda ol e yapayım testızaten şimdi gidip alamam alsamda ayrın sabh ilk idrrala yaparım yarın yapcagıma pazartesi yaparım artık

tamam canım .evet pazartesiye kadar olmazsa yap bence canım.ozaman daha net belli olur.ama bilmiyorum içimden bi ses öyle diyo sanki hamişsin. umarım öyledir.umarım ben de hamileyimdir.ovulasyon testi kullandım bu ay inşallah küçük bebişim rahmime yerleşmeye çalışıyodur şu an.

inş canım iyi degerlendırmısndır dır gunude bılınce artık inş sende guzle haberler evririsn bize senın gunun nezman dı canım.

inş içindekı ses yanıltmaz bısı canım aslınd abnde acaba diyorum ama yınede umitlenmk istemiyorum cunku bana uzakmış gibi gelıyo 18aydır beklıyorum cunku ilk hamişliğimdekı beklememıde sayarsan 30aydır beklıyorum nerdeyse dıle kolay yanı

6 kasım.ya şöyle oldu: adetimin 12 günü saat 18 de yaptım ikinci çizgi biraz koyuydu. o gece çalışma oldu. sabah yine oldu. 13.günü yine 18 de yaptım bu sefer tam 2 çizgiydi. ama o günün sabahı olduğundan akşam çalışmadık. 14.günü sabah yine oldu.15.sabah yine.zaten diyo ya 24-36 saat içinde yumurtlama olacaktır diye. yani 12 ile 13.gün arasında bi saatte oldu. bu kadar çalışma yeterli olmuşmudur. 13.gün akşamı yapmadık ya kafam biraz takıldı ama sabahı oldu ertesi sabahta oldu.ne diyosun.

umarım canım içimizdeki sesler ynıltmıyodur.belli olmuyo işte Allahın takdiri.bizim okulda da düşük yapan bi arkadaş vardı 3 .ay hamile kaldı yabizim de öyle oluverse.sağlıklı ve hayırlı birer bebek içimizde büyümeye başlasa.

nilay çok tebrik ederim çoook sevindim inşallah bebeğini sağ salim kucağına almak nasip olur.ben daha beklemediyim benimki yeni olduğu için hemde benim doktorum bana 5-6 korunma süresi verdi.

merhaba kızlar nasılsınız. Nilay tebrik ederim canım çok sevindim darısı başımıza senin adetin kaç gün geçmişti ya benim daha var ama sabırsızlanıyorum beklemek yoruyor insanı

canım hoşgeldin aramıza ben 3 ay önce düşük yaptım canım..
1 ağustosta 7 haftalık bebişimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum..
iki ay korunma sürem vardı korunma sürem bu ay bitmişti Allahıma sükürler olsun tekrar hemileyim..
darısı sizlerin başına kızlar...
canım yeni geldin aramıza herhalde hoşgeldin..
sende hamişmişsin Allah kucağına almayıda nasip etsin tatlım..
nilaycım idrar testı negatıf cıkmıştı dimi senin
evet canım negatif çıkmıştı fakat bir kaç saat sonra çizgi çift olmuştu..
ben onu pek önemsememiştim ama...
ne güzel hiç beklememişsin nerdeyse.umarım bize d ogünler nasip olur.
bu arada liste yapıyomusunuz.
evet canım liste yapıyoruz arkadaşlar gelsin sizide eklerler..
nilay çok tebrik ederim çoook sevindim inşallah bebeğini sağ salim kucağına almak nasip olur.ben daha beklemediyim benimki yeni olduğu için hemde benim doktorum bana 5-6 korunma süresi verdi.
çok teşekkür ederim tatlım.
senin içinde hayırlısı olsun canım benim inşallah korunma süren biter bitmez hamile kalırsın..
merhaba kızlar nasılsınız. Nilay tebrik ederim canım çok sevindim darısı başımıza senin adetin kaç gün geçmişti ya benim daha var ama sabırsızlanıyorum beklemek yoruyor insanı

canım valla bende bekleyemedim yaptırdım anlayabiliyorum seni bu heyecana kalp dayanmıyor valla..çok sağol canım inşallah seninde güzel haberlerini alırız...

kızlar hepinize çooook teşekkürler benimi beklediniz siz...
Allah isteyen herkese versin inşallah şimdi dualarım sizlerle.
HAMİLEYİM kızlar...
ayy canım ya senı tebrık etmıstım ama tekrar tekrar tebrık etmek istiyommmmm canım arkladasım saglıla bebısını dünyaya getır inşallah ohh sıra bize geldı galıba kaydirigubbakcemile3 fundıs kız sıra bıze gelıyo galıba sırada bız mı varız listede.neyse Allah hepimize sırayla versın inşallah hepimize böyle sevıncler yasatsın inşallah
ben biliyoruuuuumm, ama nilay gelssiiiiiiiiiiiin o yazsıınn:))))
ohh bende bılıyodum saat tam 13 10 du sevıncten uctum duyuncaaaa ,ama bebek bakmaya gıtmıstık anca geldım.ayy cok sevınclıyım cokkk

canım gecmıs olsun,bende 7 haftalık melegıme 25 temmuzda veda etmek zorunda kaldım doktorum 1 2 ay korunman yeterlı dedı ben bır ay korundum 2 aydır calısmalara devam edıyoruz bu 2. ayımnız bakalaım ne olcak.suan beklemedeyım 1 hafta var adet tarıhıme.eger bu ay tutarsa ki inşallah benım ıcın hayırlı ve saglıklı olcaksa inşallahy tutar 2. ayımızda hamıs olmus olcam ayyy inşallah

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ:nazar:

bumuyani.....................24 ekim?
lolo..............................24ekım ?
Minik_kelebek..............01kasım
denizinsesi...................03kasım
neriman83.....................06kasım
Prewty woman.............06kasım
Karamelek07...............
mehtapgülü.................
serdi..........................
Zeytohnm....................
Bayanmerak................
frabjous......................

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx.............ilk hamıs hülya :nazar: