- Konu Sahibi minik_kelebek
- #3.841
kızlar adet tarıhını eklemek isteyen olursa söylesın hemen eklıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlarrr,lutfen bana da yardim eder misiniz?ben 2ay once kimyasal gebelik sonucu dusurdum bebegimi.o gebeligimi goguslerden anlamistim.2aydir ugrasiyoruz bisey yok.simdi yine umutlaniyorum ama goguslerde tik yok.adetime de2gun var.size sorum 1.gebelikteki belirtilerle 2. gebelikteki belirtler ayni olmak zorunda mi?lutfen tecrubelerinizi paylasir misiniz?siz neler yasadiniz?simdiden tesekkurlerrr
aylincim hani nerde benim gebelik takvimim böle göbişli bebişli bişey olsun:)
sat 27 eylül canım...
güzel bir yazıda kondurursun artık:)))
sözün vardı dimi ama..
kizlarrr,lutfen bana da yardim eder misiniz?ben 2ay once kimyasal gebelik sonucu dusurdum bebegimi.o gebeligimi goguslerden anlamistim.2aydir ugrasiyoruz bisey yok.simdi yine umutlaniyorum ama goguslerde tik yok.adetime de2gun var.size sorum 1.gebelikteki belirtilerle 2. gebelikteki belirtler ayni olmak zorunda mi?lutfen tecrubelerinizi paylasir misiniz?siz neler yasadiniz?simdiden tesekkurlerrr
yaa seninkide çok güzeeeel olmuuuşş, bayıldım gittii..aylincim seninkini koyamıyorum linkini tam attımı gülüm olmadı.
nilay sonucu öğrendiğinde aradı beni daha dr'a göstermeden sonucunu..nılaycım canım benım ınan cooooooooooookkkkk sevındım hamışligin sag salım devam eder ve kucagına alırsın melegını ınsallah canım
ben bılıyordum dıyemıcem sımdı ogrendım
sız aranızda ne cevırıyonuz kız msn den mı tlf dan mı
tabı sız bulusunca ısler degıstı bız 2. planda kaldık dımı
akın çok güzel sürtmüşüm aygımı peş peşe kaldınız :)
valal süpersin hülyacım, ne güzel sürtttün ayağını.
maşallaahhh.
inşallah tüm arkadaşlarımızdan alırız bu haberlerii.
msn özleden yazıyorum canım..
ya şu benim özel açık degilmiki normalde not yazılan yer degilmi sendesürttün canımmmm