- Konu Sahibi minik_kelebek
- #3.861
bilirler canım, sorarız onlar gelince.
ben şimdi çıkıyorum..
görüşmek üzere, hepinizi öptüümmm..
ben şimdi çıkıyorum..
görüşmek üzere, hepinizi öptüümmm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim canım darısı sizlerin başına inşallah..nılaycım canım benım ınan cooooooooooookkkkk sevındım hamışligin sag salım devam eder ve kucagına alırsın melegını ınsallah canım
ben bılıyordum dıyemıcem sımdı ogrendım
sız aranızda ne cevırıyonuz kız msn den mı tlf dan mı
neden öle dedin canım üzüldüm amatabı sız bulusunca ısler degıstı bız 2. planda kaldık dımı
canım çook teşekkür ederim inşallah kucağımızada alırız Allahın izniyle..nilayyy canım ne demiştim sana ben dedigim çıktı demi çoksevindim allahım kucagımıza almayı nasip etsin degerin kaç çıktı senin he buarada bende msn isterim banane ya
kız nilay yaptın bize süprizi ama ben biliyodum he çok sevindim tekrar
canım benimde önceki hamileliğimde gögüslerimden anlamıştım..
ama şimdi hiç bir belirti yoktu gögüslerimde hiç şişmedi daha.karnımda ağrıyordu adet olacakmışım gibi ama hamiş olduğumu öğrendim..
belki sende hamişsindir canım bekleyip görelim..
merhaba banu.
hoşgeldin ve geçmiş olsun.
bende korunmayı bıraktığımı ilk ay kimyasal gebelik yaşadım kanda çıktı fakat keseyi görmeden adet oldum.
onun için drlar bunu düşükten saymıyorlar...
benim hamilelik belirtilerimde hiç göğüslerimn büyümesi yok, mesela 5 haftalık oldum daha yeni yeni acımaya başladı..
kişiden kişiye değişiyo, allah gönlüne göre versin.....
canim oncelikle beni aydinlattin coook tesekkur ederim ve seni can i gonulden teebrik ederim.dilerim melegini sag salim kucagina alirsin.dualarim seninle..
kızlar adet tarıhını eklemek isteyen olursa söylesın hemen eklıyım
Ben geldim kizlar naislsiniz?bende halabişi yok kirmizi kart görmediom daha
nilaycım cevapların için sağol ve tosba 08 düşük yapmışsınız ama şimdi yine hamilesiniz.darısı bizim baımıza.sorum size şu o düşük olduğu zamanki hamileliğinizde hamile kalmanız nekadar zamanınızı almıştı.kaçıncı denemenizde hamile kalmıştınız.çünkü hemen tekrar kalabilmişsiniz.
aaaa
bence sende hamişsin
hadi hayırlısı beklioruz güsel haberlerini
fisfisfis ben bilemedim canım şimdi 11 gün kala akıntı neden olsun??ya kızlar bişey sorcam daha adetime 11 gün var ve ben tuvalete gittiğimde tuvalet kağıdında biraz pembelik geldi.niye böyle oldu.hiç böyle bişey yaşamamıştım.neden sizce
evet canım yaşadık öyle bir talihsizlik. ben hamileliğimin 6. ayında kaybettim bebeğimi. umarım bu sefer sağlıklı olur..nilaycım cevapların için sağol ve tosba 08 düşük yapmışsınız ama şimdi yine hamilesiniz.darısı bizim baımıza.sorum size şu o düşük olduğu zamanki hamileliğinizde hamile kalmanız nekadar zamanınızı almıştı.kaçıncı denemenizde hamile kalmıştınız.çünkü hemen tekrar kalabilmişsiniz.
haydi bakalım kadriyecim umarım güzel haberler alıcaz sendenn :CüvCüv:canım ya inş canım ya eşımkeske bugun test yapsaydık diyo pazartesı alck test yapcaz tabı ozmana kadr gelmez inş kırmızı kart
canımsın evet sende bana demiştin hayırlısıymış...nilayyy
inanamıyorum ben de sana dedim ama
demi
yaaaaaaaaaaaaaa
canımmmmmmmmmm
çoooooooooooook ama çooooooooooook sevindim kuzum benim ya
inan ne diyeceğimi bilemiyorum yupppppppiiiiiiii:)
aynı zamanda bebeklerimizi alırız inşallah kucagımıza
kuzumsun ya öptüm seni
canım olurmu tabiki sorabilirsin tatlım benim tam tersine çok duygusallık oldu herşeye kırılıp ağlamaya başladım..bende sinirlilik olmadı kuzumm...ya nilay canim kusura bakma cok oluyorum ama bisey daha sorabilir miyim?adetime 1gun kaldi ama sinirlilik hali basladi.sence bu normal mi?sende de oldu mu?
canım bana sormamışsın ama içimden cevap yazmak geldi bende subatta kürtaj oldum bu yüzden 8 ay korunmadıgım halde hamile kalamadım üstelik hiç bi sorumuz yoktu nasip bu ayaymış darısı tüm isteyenlerin başına inşallah