Merhabalar nilayyyy.ben de aranıza katılmak işstiyorum.bende 1 yıldır bebek istiyorum.mayısta düşük yaptım.erken bi düşüktü.keseyi göremeden bebişim beni terk etti.4 aydır da olmadı beklemedeyim.
yani düşük yapıp hamile kalmak isteyenlerdenim.seni çok ama çok tebrik ediyorum darısı bizim gibi bekleyenlerin başına.biraz kendinden bahsedermisin.nezaman düşük yaptın, düşükten sonr nekadar bekledin ve şimdi bebeğine kavuştun, biraz anlat da biz de umudumuzu taze tutabilelim. bu topikte bi arkadaş daha hamile galiba. durumlarınızı anlatın biraz lütfen
canım aramıza hoş geldin ve geçmiş olsun.üzülme canım bu topik çok uğurlu sende en kısa zamanda hamiş kalırsın inş.BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ[
bumuyani.....................24 ekim?
lolo..............................24ekım ?
Minik_kelebek..............01kasım
denizinsesi...................03kasım
neriman83.....................06kasım
Prewty woman.............06kasım
Karamelek07...............
mehtapgülü.................03 kasım
serdi..........................
Zeytohnm....................
Bayanmerak................
frabjous......................
:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:
xxh.ydxx.............ilk hamıs hülya

Tosbaa8..............ikinci hamiş aylın

naren05................üçünçü hamıs naren

nilayy..................dördüncü hamısımız nilay
tubiş canım sende her seferinde listeyi düzenlerken beni unutuyosuun ama yaa.
kizlarrr,lutfen bana da yardim eder misiniz?ben 2ay once kimyasal gebelik sonucu dusurdum bebegimi.o gebeligimi goguslerden anlamistim.2aydir ugrasiyoruz bisey yok.simdi yine umutlaniyorum ama goguslerde tik yok.adetime de2gun var.size sorum 1.gebelikteki belirtilerle 2. gebelikteki belirtler ayni olmak zorunda mi?lutfen tecrubelerinizi paylasir misiniz?siz neler yasadiniz?simdiden tesekkurlerrr
canım sende hoş geldin ve geçmiş olsun.canım her hamişlikte belirtiler aynı olmayabiliyor inşş sende hamişsindir tatlım.
ayy nilaycim bugün hep aklima geldin, hem calistim hemde aklim burdaydi. inan cok ama cook sevindim arkadasim allahim saglikla vaktinde kucagina verir insallah.. hadi bakalim sira artik bize geliyo, bu topik cok ugurlu bence, herkes cok icten cok cana yakin.. sizi seviyorum..
kendini nasil hissediyorsun nilaycim? ilk soku atlattinmi? kimlere söyledin ?
ya kizlar bide bisey sormak istiyorum ya, aranizda sigara icen varmi? ben dogumdan sonra bi basladim pir basladim, hep diyorum tamam bu yumurtlamadan sonra birakicam diye ama olmuyo bi türlü..
( kendime cok kiziyorum coookk, aslinda sadece beyinde bitiyo, istesek olur ama acaba birakmak mi istemiyorum, yoo istiyorum aslinda..
kıııız neriman sendemi?aaaaahhh aaaahh o illeti bende bir bırakabilsem

günde bir paket.işin kötü tarafı dr hamiş kalmak istiyorsan sigarayı bırakacan

klava: dedi.yumoşları çok etkiliyormuş.rahimimin çalışması yavaşlamış öööle dedi.artık nasıl oluyorsa bilmiyorum.ben hamiş kalınca herşeyden tiksindiğim için anında bırakıyorum tabii iki yıl sonra tekrar başlamak olmasa.