• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

malesef guzel haberler veremeyecegım 3 gundur bekledıgım oldu :((( malesef adet oldum bu kadar umıtlenmıstım sılık de olsa cızgıde cıkmıstı hıc adetımde aksamazdı 3 gun gecınce evet dedım
ama ne dıyecegımı bılemıyorum herseyın hayırlısı

hayırlısı olun canım bu ay olmazsa dier aya
ama önemli olan hayırşlısı unutma ben kaç ay bekledim bak
umudunu kaybetme inşallah rabbim gönlüne göre verir

ipekcımuzulme canım hergecen ay bırazdaha yaklasıyoruz meleklerımzıe oyle dusun canım senı anlıyorum ama ne diyebilrzkı bzım ıçin hayırlı olan zman daha gelmemiş demkkı

merhabalar. beni de bebeği nazlı olanların listesine eklermisiniz. 6 kasım ı bekliyorum.
hoşgeldin canım aramıza.yaşadıklarını okudum çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda hamiş haberlerini verirsin buradan.listeye hemen ekliyorum canım senide.uğurlu gelir inşallah

malesef guzel haberler veremeyecegım 3 gundur bekledıgım oldu :((( malesef adet oldum bu kadar umıtlenmıstım sılık de olsa cızgıde cıkmıstı hıc adetımde aksamazdı 3 gun gecınce evet dedım
ama ne dıyecegımı bılemıyorum herseyın hayırlısı
üzülme ipelcim hayırlısı değilmiş demek en doğrusu.bi dahaki sefere inşallah sonuç pozitif çıkacak.

hayırlısı olun canım bu ay olmazsa dier aya
ama önemli olan hayırşlısı unutma ben kaç ay bekledim bak
umudunu kaybetme inşallah rabbim gönlüne göre verir
narencim canım benim.nasıl gidiyo hamişlik.yiğenime iyi bakıyosun demi:)
bu arada takviminin yanındaki fotonuz çok güzel.allah nazarlardan korusun.canım ayrıca fotoma yorumda yapmışsın saol bi tanem.ben seninde çok bakımlı olduğuna eminim canım.seninde fotolarına baktım çok güzelsin canım benim.
günaaayyyddddddııınn...
herkese iyi pazarlar, ben yine uyandım sabahın köründe:)))
öğlen uykusuna alıştım, bu fena olduu..
anneme falan gidincede öğleden sonra hoooop uykum geliyo:))
kadriyecim güzel olmuş takvimin, umarım hamişlik takvimin olur..
nilaycım hiiç öyle bana yazmayın demekle falan olmaz, sigaranın kötü etken maddelerini plesanta bile ayıramıyo biliyosun di mi, o duman olduğu gibi bebeğinde..
bunu düşününce bile hala bırakmıyorum diyosan sana kalmış kuzum, daha doğrusu size kalmış kızlaarr..
mehtapcım, nerimancım ve nilaycıım ooh için için afiyet olsuunnn....
günaydın kuzucuuuuum.sanada iyi pazarlar.güzellik uykularına yatarmış benim arkadaşııım.dinlen bol bol.:))
tebrikler çok güzel yazmışsın canım ağzına, ellerine sağlık.mesaj iletilmiştir...

ayyy kızla rinş sıra bukezde bendedir dua edın emii
inşallah kadriyecim.umarım hamiş kalırsın bu ay
6 kasım.ya şöyle oldu: adetimin 12 günü saat 18 de yaptım ikinci çizgi biraz koyuydu. o gece çalışma oldu. sabah yine oldu. 13.günü yine 18 de yaptım bu sefer tam 2 çizgiydi. ama o günün sabahı olduğundan akşam çalışmadık. 14.günü sabah yine oldu.15.sabah yine.zaten diyo ya 24-36 saat içinde yumurtlama olacaktır diye. yani 12 ile 13.gün arasında bi saatte oldu. bu kadar çalışma yeterli olmuşmudur. 13.gün akşamı yapmadık ya kafam biraz takıldı ama sabahı oldu ertesi sabahta oldu.ne diyosun.
canım sanırım hergün yaptınız çalışmalarınızı.
benim dr um gün aşırı yamamı önermişti çalışmaları.spermin kalitesi için.umarım hayırlı sonuçlanır.ben 12.günden 24.güne kadar gün aşırı çalışıyorum.ama senin adetlerin düzenliyse bu kadar çalışma yeter.ben 35 günde 1 adet olduğum için geçte yumurtladığımdan o yüzden bu kadar uzun süre çalışıyorum
kızlar ben geldim ve çok sevindim herkez peş peşe hamile kalıyo ne güzel taze hamile seni tebrik ederim diğerlerinizide tebrik ederim inanın şu sıkıntılı günlerde ilk defa seviniyorum ..

bende daha bu gün geldim yarın tekrar gidicem hastaneye ciğerinde sıvı varmış ciğerinden dün su aldılar analize gönderdiler inşallah temiz çıkar

bende adet olamadım iki gün çamur gibi akıntı geldi sonra normal akıntıya döndü bitti hiç kana dönüşmedi niye acaba bi rahatsızlığımmı var anlamadım
canım eşin bir an önce eski sağlığına geri kavuşur inşallah.tabi kolay değil yaşadıkların nihalcim oyüzden adetin böyle oldu.acil şifalar diliyorum

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ:nazar:

bumuyani.....................24 ekim
lolo..............................24 ekim
Minik_kelebek..............01 kasım
denizinsesi...................03 kasım
neriman83....................06 kasım
Pretty woman............. 06 kasım
sweet baby................ 06 kasım
Karamelek07...............
mehtapgülü.................
serdi..........................
Zeytohnm....................
Bayanmerak................
frabjous......................

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx.............ilk hamıs hülya :nazar:
Tosbaa8..............ikinci hamiş aylın :nazar:
naren05...............üçünçü hamıs naren :nazar:
nilayy..................dördüncü hamısımız nilay :nazar:

selam kızlar nasılsınız?
tuğbanın bilgisayarı arızalanmış kızlar..birde kocası salı günü bir operasyon geçirecekmiş dizinden..menisküs varmış..bir süre aramızda olamayacak haber vermemi istedi...

pretty women çok teşekkür ederim eklediğiniçin.bu arada yok canım biz o kadar çalışmadık. 12-13.14. gün ve 15.gün çalıştık çünkü yumurtlamam o zamandı. ama sabahtan sabaha.

selamlaaaarr..
napıyosunzu bakiimm.
ay kızlaaar bir heyecan yaşadım ki sormayıınn.
banyoda ellerimi yıkarken üstkattan şangur şunguur sesler geldii, sonra komşunun sesini duydumm neşe iyi misin iyi misin diye bağırıyodu, oğluda 13 yaşında anne anneme bişey olmasın diye nasıl ağlıyo..
ay nasıl korktuuumm.
bide bizim aramız bozuk üst kat komşumuzşar ilk taşındığımız zaman bir atışma olmuştu, gerçi apartmanda herkesle araları bozukmuş.
neyse hemen fırladım yukarıya, kadın küvette yatıyo, kocası elini kadının ağzına sokmuş dilini çıkartıyo. yapılacak bişey yok, ambulans çağırdık bekliyoruz.. bende kolundan dijital tansiyon ölçerle tansiyonun ölçmeye çalıştım ama ölçmedi makine.. yarım saat sonra ambulans geldi gittiler. sonra ne oldu bilmiyorum, kadın bayağı kötüydü.
adam diyo ki biz alışverişe çıktık oğlumla hanım o zaman banyoya giriyodu diye 1 saat dışarda kalmışlar, eve gelmişler kadın hala banyoda, yarım saat sonra oğlu anne hai çık tuvaletim geldi diyip ses alamayınca anlamışlarr..
Allah şifa versin, inşallaaah sağlıkla döner evine..

pretty women çok teşekkür ederim eklediğiniçin.bu arada yok canım biz o kadar çalışmadık. 12-13.14. gün ve 15.gün çalıştık çünkü yumurtlamam o zamandı. ama sabahtan sabaha.
rica ederim canım ne demek.hayılısı olsun inşallah
a.s zaten bu kadar çalışma bence normal .beni pko sendromlu olduğum için adet günlerim belirsiz oluyo o yüzden yumurtlama günlerimde kesin olmuyo.ben de mecbur böyle uzun süreli çalışıyorum.
seninle adet günlerimiz aynı canım.inşallah olmayız da hamişliğimizi müjdelerizkaydirigubbakcemile3

selamlaaaarr..
napıyosunzu bakiimm.
banyoda ellerimi yıkarken üstkattan şangur şunguur sesler geldii, sonra komşunun sesini duydumm neşe iyi misin iyi misin diye bağırıyodu, oğluda 13 yaşında anne anneme bişey olmasın diye nasıl ağlıyo..
ay nasıl korktuuumm.
bide bizim aramız bozuk üst kat komşumuzşar ilk taşındığımız zaman bir atışma olmuştu, gerçi apartmanda herkesle araları bozukmuş.
neyse hemen fırladım yukarıya, kadın küvette yatıyo, kocası elini kadının ağzına sokmuş dilini çıkartıyo. yapılacak bişey yok, ambulans çağırdık bekliyoruz.. bende kolundan dijital tansiyon ölçerle tansiyonun ölçmeye çalıştım ama ölçmedi makine.. yarım saat sonra ambulans geldi gittiler. sonra ne oldu bilmiyorum, kadın bayağı kötüydü.
adam diyo ki biz alışverişe çıktık oğlumla hanım o zaman banyoya giriyodu diye 1 saat dışarda kalmışlar, eve gelmişler kadın hala banyoda, yarım saat sonra oğlu anne hai çık tuvaletim geldi diyip ses alamayınca anlamışlarr..

ayy canım içim çok kötü oldu valla Allah acil şifalar versin sevdiklerine bağışlasın..sonra haber alırsan bizede ver..çok üzüldüm yaa

bızım kızlar neredeymıs
nılaycım aylıncım nasılsınız guzeller herhangı bır belırtı falan varmı
aylınım dıkkat et canım kendıne strese falan gırme olu mu komsunda ınsallah ıyılesır yazık kadıncagıza
fundacım senden ne haber pek gelmıyorsun calısmalar bıttı galıba guzelım mujdelı haberlerını beklıyoruz
ıpekcım hayırlısı olsun canım be gec olsun da guc olmasın saglıklı olsun

bızım kızlar neredeymıs
aylınım dıkkat et canım kendıne strese falan gırme olu mu komsunda ınsallah ıyılesır yazık kadıncagıza
fundacım senden ne haber pek gelmıyorsun calısmalar bıttı galıba guzelım mujdelı haberlerını beklıyoruz
selam canım geliyorum ama ben geldiğimde sen olmuyosun yelizcim ya.karşılaşamadık bir türlü.nasılsın hayatım.neler yapıyosun.
benim çalışmalar devam canım ya buğün 23.gün bir kaç gün daha devam edelim .çünkü kasıklarımda iğne batarmış gibi ağrılar var.bakalım hayırlısı artık
sen ne yaptın adet olmadın demi.inşallah güzel haberler verelim bizde bu ay

selamlaaaarr..
napıyosunzu bakiimm.
ay nasıl korktuuumm.
hay allah ya bende mereak ettim şimdi.noldu acaba.şofbenden falan mı zehirlendi ki.inşallah bişeyi yoktur sağlıklı şekilde gelir umarım.hepinize geçmiş olsun.baya korkmuşsundur tahmin edebiliyorum

selam kızlar nasılsınız ben dünden beri evdeyim yarın yokum sizlerden naber yazılarınıza bakarsak hepiniz iyisiniz allah bozmasın kızlar hamişlerimizede çok sevindim allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasib etsin
kızlar bide benim adetim bitti yani tam adet olmadımda iki üç gün kahverengi çamur gibi akıntı geldi ve kesildi şimdi ter temiz hiç bişey yok neden acaba bi fikriniz varmı

bızım kızlar neredeymıs
iyiyim canım bende bir belirti yok sadece biraz kasığım ağrıyor...göğüslerimde falan bir belirti yok hala...
sen nasılsın canım?
selam kızlar nasılsınız ben dünden beri evdeyim yarın yokum sizlerden naber yazılarınıza bakarsak hepiniz iyisiniz allah bozmasın kızlar hamişlerimizede çok sevindim allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasib etsin
kızlar bide benim adetim bitti yani tam adet olmadımda iki üç gün kahverengi çamur gibi akıntı geldi ve kesildi şimdi ter temiz hiç bişey yok neden acaba bi fikriniz varmı

eşin nasıl oldu canım?acaba üzüntüdenmi öyle oldu?yada hamilesinde yerleşme kanamasımı oldu canım bende bilemedimki..

bana kalırsa stresten oldun böyle.yeni adet tarihin ne zaman nihalcim.listeye yazalım onu

fundacım adet olamadımki doğru düzgün hiç kan gelmedi o yüzden adet tarihimi bilemiyorum

hastanede yatıyo biraz daha iyi ciğerinde sıvı varmış ciğerinden su aldılar analize gönderdiler yarında bir sürü test yapılcak karnındaki 42 dikişten ikisini söktüler karnında kocaman delik var ordan iltihabı temizliyolar devamlı olmazsa bi ameliyat daha geçirebilir diyo doktorlar

kizlaaarr nasilsiniz bakalim? neler yapiyorsunuz? nihalcim esine tekrar tekrar coook gecmis olsun.. allahim acil sifa versin..
ayy aylincim okudugumda cok üzüldüm, ne korkmustursun canim ya kiyamam, bende cok korkardim, cocuga da acidim simdi yavrum daha 11 yasinda annesini öyle görmek cok etkilemistir, allahim insallah kadinin sag saglim evine gelmesini nasip eder...
ben iyiyim fistiklar misafirmiz vardi, gittiler biz yemek falan derken anca ugrayabildim.. esim tv ye daldi, gece gündüz varya bende burdayim iste... bu arada sweetbaby cim benim agrilar kayboldu.. bakalim hayirlisiyla 6 kasimi bekliyorum.. 17 kasima da bilet aldi koci$im bana, teyzemde geliyo benimle, istanbula anneannemle dedemin yanina gidicez insallah.. tabiiki halamlar kuzanlerim falan hepsi istanbulda. cok heycanli ve coook mutluyum..

nihalcim valla okuyunca bile bi tuhaf oluyorum.acil şifalar diliyorum tekrar.
nerimancım adet günümz seninlede aynıymış.olmamak dileğiyle...
ben iyim canım bekliyorum bir yandanla çalışmalarımı hala sürdürüyorum,olurda geç yumurtluyosam diye..bende gece gündüzü izliyorum.:))

Back
X