- Konu Sahibi minik_kelebek
- #3.941
ben geldiiiim... yeni gelen arkadasim hosgeldiin ve cok cok gecmis olsun.. benimde kizim karnimda öldü fakat 38+4 haftalikken öldü.. bende cok cook zor günler gecirdim ama zamanla insanin acisi hafifliyo.. simdi yine istiyoruz iste bakalim hayirlisi olsun arkadasim hepimiz icin. bence hormonunun yüksek cikmasini kafana fazla takma, allah bilir.. ama bu konuda pek bilgim yok acikcasi bilemicem yani.. ve uzun süre korunuldugu zaman bebegin gelmesinin geciktigine pek inanma gerci nasil korundugun önemli, hormonlarla korunduysan durum degisebilir tabi.. bu arada ismin ne? simdiden memnun oldum güzelim..
kizlar ya bisey sorcam ama gülmeyin olurmu?
simdi benim yarin sabah dr da randevum var genel bir chek-up icin.. kolestroldu seker di, ve dr um dedemin kanser oldugunu ögrendigi icin yapalim bi check - up dedi, üstelik hamile kalmak istedigimi bildigi icin iste demir ime falan bakcakmis... simdi soruma gelinceeee... :)) dr yarin benden kan alcak ya, benimde yarin adetimin üstünden geceli tam 3 hafta oluyo (simdi hesapladim) eger varsa bisey ögrenilebilirmi? cünkü burda cok okudum iste 3 haftalik hamisim erkenden ögrendik falan filan diye.. acaba diyorum) dr umun benden chek - up icin aldigi kanda bu belli olurmu?
kizlar ya bisey sorcam ama gülmeyin olurmu?
simdi benim yarin sabah dr da randevum var genel bir chek-up icin.. kolestroldu seker di, ve dr um dedemin kanser oldugunu ögrendigi icin yapalim bi check - up dedi, üstelik hamile kalmak istedigimi bildigi icin iste demir ime falan bakcakmis... simdi soruma gelinceeee... :)) dr yarin benden kan alcak ya, benimde yarin adetimin üstünden geceli tam 3 hafta oluyo (simdi hesapladim) eger varsa bisey ögrenilebilirmi? cünkü burda cok okudum iste 3 haftalik hamisim erkenden ögrendik falan filan diye.. acaba diyorum) dr umun benden chek - up icin aldigi kanda bu belli olurmu?