• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ıyıyım canım ılaca baslayalı 3 gun oldu etkısının olup olmadıgını pek anlayamadım
bıraz goguslerım agrımaya basladı o kadar 3 gunluk daha var bakalım bıtınce
gelecek mı adetım canımı cok sıkıyor bu durum :çok üzgünüm:
sıkma canını yelizcim streste yapma bunu sürekli düşünüp,oluruna bırak.ilaçlar işe yarıcak merak etme

selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ben de şubat ayında hamile kalmış ve çok sevinmistim ama 8. haftada bebegin kalp atışları durdugu için aldırmak zorunda kaldık benim için çok zor bir gündü çok agladım ondan 2 ay sonra tekrar hamile kaldım ama yine sevincim kısa sürdü çünkü düşük yaptım inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırım beklemek çok zor ,her ay hamilemiyim acaba diye umutla yaşamak çooooooook zor arkadaşlar allah hepimiz için hayırlısını versin
canıım çok geçmiş olsun, umarım güzel haberler verirsin burdaann..
benim ismim aylim, memnun olduum. :nazar:

selam canım ... yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
bulantım bugün daha iyi aylincim beyaz leblebide aldım..
sen nasılsın canımcım yarın doktora gidicektin dimi hayırlı haberlerle gel ..
kadriyeyi bende merak ettim kocasını şikayet etmiş gitmişkaydirigubbakcemile3
keyifler nasıl kızlar?bende eskisi gibi sık giremiyorum kociş çok girmeme izin vermiyor artık bebeğe zararı olur diye:utangac:
yok canım yarın değil cuma günü gideceğim. daha var yani ama hayırlı haberler kısmına katılıyorumm. inşallah hepimizden alırız güze güzel haberlerrr. a.s.

slm ayke07 canım sende hoş geldin aramıza.geçmiş olsun canım.topiğimiz uğurlu gelir sende hemencecik hamiş kalırsın inş.canım iki düşük üst üste dr ne diyor.birde biz burda birbirimize isimlerimizle hitap ediyoruz mehtap ben senin ismin nedir canım?Ayliiiin, nilaaay,hülyaaaa,nareeen hanimiş benim küçük annelerim kızlaaaaar bende sizleri ve bütün arkadaşlarım hepinizi çooook seviyorum. kızlar ya çok kötü grip oldum kemiklerim bile sızlıyor.ilaçta içemiyorum ya varsa diye ne yapacağımı şaşırdım yaaa.
mehtapcııım çok geçmiş olsun datluum, biliyosunn grip için ilaç alsan 7 günde geçer, almazsan bir haftada :bbo:
onun için bol c vitamini (kivide çok var) ve istirahat canım...
öpüyoruumm.
slm kk nın en guzel hamıs ve hatunları bu aralar bır kopukluk sezıyorum cok bulusamıyoruz
yenı katılan arkadaslar hosgeldınız bızım topıgımız cok ugurlu sımdıden kac tane hamısımız var
darısı bızlere ınsallah

fundacım nasılsın guzelım
saol yelizcim sen nasılsın?

amiiiin canım beniiim
sen nasıl oldun kuzucum.iyisin demi yok bi yaramazlık
iyiyim canım beniiiim, saol sen nasılsıınn??
pınarın günlüğünü seyrediyorum kaydirigubbakcemile3
nilay fıstıkım yoksun buralarda .nasılcın yavriiim
mide bulantıların ne alemde canım.iyimisin

emre istemiyomuş datluumm, bilgisayar zararlı diye :teselli:
biraz daha zaman geçsin gelir yine eskisi gibi..

fundacım adetın 3. gunu ganophene baslayacagım yumurtlama ıcın ınsallah ıse yarar
canım sen kullanmısmıydın bu ıcerıklı bır ılac

ben daha önce tedavi amaçlı kullanmıştım bu hapı canım 2 ay kullandım ama bende işe yaramadı ama çoğu bayanda yumurtaları büyütüyo benim yumurtalar biraz problemli yani:)
ben iğneler le hamile kalabilmiştim tatlım gonal-f adıda.

iyi olduğuna sevindim canım benim
evet dün söylemişti emre çok hassasmış şimdi.hiç bişey yaptırtmıyomuş
bende yemekteyiz proğramını izliyorum manyak bunlarya.:
pınarın günlüğü ne ben hiç izlemedim onu yeni mi

aylıncım hosgeldın
bende yemekteyız programını ızlıyorum enterasan tıpler var
devamlı bırbırlerını elestırıyorlar

hmm dün akşam show plusta bakmıştım bende.. sevmedim o tipleri-tatlicadiarzu-
kadın dün akşam uğraştı neler yaptı yok masada su yoktu yok bilmem ne bi dünya mazeret buldular..
eşimde hay zıkkım yiyin kadın neler yaptı diyooo :roflol:

iyi olduğuna sevindim canım benim
evet dün söylemişti emre çok hassasmış şimdi.hiç bişey yaptırtmıyomuş
bende yemekteyiz proğramını izliyorum manyak bunlarya.:
pınarın günlüğü ne ben hiç izlemedim onu yeni mi

evet kuzum yenii.. pınar altuğ tv8..
ben geçen cuma telefonla bile bağlandım o kanala :roflol:
cengiz abazoğlu konuktu onunla konuştuuum :roflol:

katılıyorum aylincim hiç emeğe saygı yok yani.bu arada buldum pınarın günlüğünü tv 8 çok severim ben pınar altuğ yu bekliyodumda aslında ne zaman başlıycak programı diye.

fundacım adetın 3. gunu ganophene baslayacagım yumurtlama ıcın ınsallah ıse yarar
canım sen kullanmısmıydın bu ıcerıklı bır ılac

anaaaaaaa sen aştın valla ha bu kıs her programa bağlanır oldun
:roflol::roflol:

anaaaaaaa sen aştın valla ha bu kıs her programa bağlanır oldun
:roflol::roflol:
profesyonel ev hanımı olduum işte
kaydirigubbakcemile2
aaaaaaaa aylıncım ben o gun ızlemıstım o programı ama tamamını degıl
kacırmısım senı yanı ne sordun kııızzz
aa niye kaçırdın beni kuzum yaaaaa:)))
dedim ki kışın gece davetlerinde hamımları görüyoruz açık ayakkabılar straptez bluzlar.. bu kıyafetler kışın hiçte güzel durmuyo modaya uygun mudur dedim..
deildir dedi:roflol:

aylin yakında konuk olarakda katılırsa şaşmam valla:))

:roflol: :roflol: heee ne güzel olur vallllllaaaaa:roflol: :roflol:

profesyonel ev hanımı olduum işte
kaydirigubbakcemile2

aa niye kaçırdın beni kuzum yaaaaa:)))
dedim ki kışın gece davetlerinde hamımları görüyoruz açık ayakkabılar straptez bluzlar.. bu kıyafetler kışın hiçte güzel durmuyo modaya uygun mudur dedim..
deildir dedi:roflol:

:roflol: :roflol: heee ne güzel olur vallllllaaaaa:roflol: :roflol:

aferin benim arkadaşıma
sırnaşık şeysırnaşık şey

nilay fıstıkım yoksun buralarda .nasılcın yavriiim
mide bulantıların ne alemde canım.iyimisin
canım benim iyiyim biraz kasık ağrım ve akıntım oluyor..
dr gitsemde içim rahatlasa bakalım p.tesi günü çağırdı hayırlı haberlerle gelirim inşallah...
alemsin kızkaydirigubbakcemile3
katılıyorum aylincim hiç emeğe saygı yok yani.bu arada buldum pınarın günlüğünü tv 8 çok severim ben pınar altuğ yu bekliyodumda aslında ne zaman başlıycak programı diye.

canımcım ben sana demiştim ya başladı jeneriğini eşim yaptı diye..
ben sadece başlarken jeneriğine bakıyorum o kadar oda kocam yaptı diye yanikaydirigubbakcemile3 ama güzel program..

herkeslere merhaba...aylincim bitek sen varsın galiba...ya bikaç gündür giremedim arıza mı vardı sitede...hamişlerimiz çoğalmışşş....nilaycımmmm sanada hayırlı uğurlu olsun...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...darısı tüm isteyenlerin başına olsun hihoyyyt eee ne var ne yok..fundacım sendende iyi haberler bekliyorum...beni sorarsanız herşey aynı...işten eve evden işe...arada da doktora sırnaşık şey

Back
X