ooof kafam yarıldııısırnaşık şey
tuğbiş inşallah yanılan biz oluruz.ama hislerim öyle demiyo.hakkımızda hayırlsı olsun.buğün kahverengi lekem geldi.ama ağrım falan yok.ilk gebeliğimdede 4 gün kahverengi lekelenmem olmuştu bende adet olcağımı sanmıştım şimdiki gibi.acaba yine mi öyle olucak diyorum .ooff bilemiyorum.
canımcım inşallah yanılan sen olursunda şurda bi göbecikler atarız hepberaber sositosositosositososito ayy bıde ilk hamıslıgımdede öle oldu yazmısın ya ben hepten heveslendım.ama eger olmassa bu ay (ki olcan galıba) bıdahakı aya beraber hamıs olcaz diye sözlestık dimi fıstıklı lokumum
selam kızlar...
benim doktorum gittiğim hastaneden dün istifa etmiş diye bugün gidemedim yine doktora...
benim evimin çok yakınındaki hastaneye geçiyormuş çok sevindim yarın başlıycak burda ve ben yarın artık bebeğimi görücem inşallah...
kızlar bugün sabahtan beri sol kasığımda hiç geçmeyen bir ağrı var ve ben korkmaya başladım başımda dönmeye başladı bugün...
ayy canım valla dün hepinizi merak ettım ne aylın ne sen ne funda yoktunuz.nere gıttı bu hatunlar dedım. neyse bugun inşallah görürsün mınık yegenımızın kesesısı.bakarsın sana bı süpriz yapar kalp atıslarınıda duyarsın şekerim bellımı olur.hadı canım hayırlı haberlerını beklıyoruz inşallahh
canım kasık agrın muhtemelen bebegın yerlestıgı için oluyordur.sen oraya odaklanma hayatım,ee bas dönmende cok normal çünkü sen hamıssın
tuğbişcim sen nasılsın canım.keyfin yerindemi.gün sayıyosundur şimdi maç için demiii
valla gün sayıyorum şekercim acayip idmanlıyım bu ay maca hazırım yaneeeee kaydirigubbakcemile2hihoyyytŞeniz inşallah bu ay orta kata misafırım gelcek 9 aylıgına :CüvCüv:
selamlaaaaaarr..
önce bi selam yazayım sonra geçmişi okuyayım:))
eşimin toplantıları var bu hafta, onun için bilgisayarı yanında götürüyor..
uzun bir süre gündüz yanınızda olamıcaaamm, özlicem sizi:)))
ayy canımcım nbr valla merak ettım he,dün hıcbırınız yoktunuz yanı he,neyse eşinin toplantılşarı bıtınce görüşürüz yıne öpüyorum tatlım
senağlama
slm minik_kelebek ben 8 ay onndce bebeyimi kaybetim karnımda olmuş ama nedeni bilmiyoruz hala hamilekalmak istiyom şu an klomen kulanıyorum inşalah gebe kalır hayırlısı umudun asla kesme canım elbette bir ggün bizimde bebeyimiz olur allahın izniyle .......
gecmıs olsun canım,umudumuz hhep var5 zaten o olmadan yasayamayız.bu ay olmadı öbür aya belklıyoruz inşallah gelır melegım.Allah hepimize hayırlı saglıklı bebekler nasip etsın inşallah......