• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

belki geç yumurtlamışsındır canım, adetlerin düzenli miydi?
yumurtalıkların sperm araması diye bişey ben duymadım, olgunlaşan yumurtayı sperm bulursa döllerse hamile olunur, bulamaz döllemezse adet olunur diye biliyorum..
amin canım, Allah herşeyin hayırlısını versin..

adetlerim düzenliydi fakat geçen ay 35 gün arayla regl oldum ve ben hala adet olmadım.Eşim bugün test yapacaktı fakat sabah işi olduğu için kan alamadı benden! yarın laboratuarda nöbetçi yarına kaldı galiba! :kahve::kahve:

:roflol: msn konuşmalarımızı hatırlatıyım mııııııııııııııııı:roflol: :roflol:
yasakkelime amanınnnn tamam tamam kızma :roflol: bi darlııyım dedım insanı darılttırmıyosun bile :roflol::roflol:
yeliz yok bu aralar ortlarda, neler yapıyo acaba??
valla yelız enson görümcesının düğününe gidicekti hanı görüşmüyolardıya kayınvalıdesıyle falan.ne yaptı artık bılmıyorum belkı araları düzelmıstir kayınvalıdesıde bıraz daha kalın demıstır
düşükden sonra en az 1 yıl bekleyin.. ablamdan dolayı tebrübeliyim.

:1shok::1shok: enaz bır yılmı,canım şaka yapıyosun heralde.zaten rahım zedelendıyse en fazla 6 ay verıyo doktorlar sen bır yılı nerden cıkardın.valla bı ay korunduk sadece suan tam gaz calısmalara devam.ablanada gecmıs olsun bu arada inşallah yasamaz bırdaha hiçbirimiz yasamayız inşallah

yeliz yok bu aralar ortlarda, neler yapıyo acaba??

slm kızlar nasılsınız bır hafta aradan sonra buradayım bılıyorsunuz dugune gıtmıstık gıtmısken bırkac gun kalalım dedık bugun donduk

kızlar gecmısı okuyamadım ınsallah hersey yolundadır
daha once bahsetmısmıydım bılmıyorum ablam hamıleydı hemde ücüzdü
26 haftalıktı bırkacgun once bıraz su gelmıs 3 gundur hastanede yatıyordu ve
bızım ucuzler daha fazla bekleyememıs kanama olmus mecburen sezeryanla alınmıs
bu sabah soklardayız saglık durumları ıyıymıs kızlar sızde dua edın bızım ıcın oldu mu
ablam 10 yıldır beklıyordu bu bebeklerı oglundan sonra olmamıstı tup bebek ler yanı
rabbım kımsenın emegını bosa cıkarmasın

slm kızlar nasılsınız bır hafta aradan sonra buradayım bılıyorsunuz dugune gıtmıstık gıtmısken bırkac gun kalalım dedık bugun donduk

bu sabah soklardayız saglık durumları ıyıymıs kızlar sızde dua edın bızım ıcın oldu mu
ablam 10 yıldır beklıyordu bu bebeklerı oglundan sonra olmamıstı tup bebek ler yanı

canim hem cok gecmis olsun hemde gozunuz aydin rabbim bebekleri ablana ve size bagislasin insallah allahin izniyle bebekler saglicakla donerler evine icini ferah tut duam sizinle.yalniz anlamadim ilk bebegi normal yoldan ucuzler tup bebekmiydi orasini anlayamadim kusuruma bakma cnm

kızlar,ben düşükten sonra 14. ayda hamile kaldım...
13.ayda rahim filmi çektirdim,hemen ardından hamile kaldım..şu an oğlum kollarımda çok şükür..
rahim filmi çektirmediyseniz çektirin derim..bi de,etkisi oldu mu bilmiyorum,,hamile kalmadan önceki 2 ay boyunca günde 1 bebe asprini içtim..kanı sulandırsın diye...faydalı diyorlardı doktorlar..zaten hamileliğim boyunca da 7 ay bitimine kadar bebe asprinine devam ettirdi doktorum...tekrar düşük olmasın diye..
Allah hepinizi yavrularınıza kavuştursun..sabırlı olun,ümitsiz olmayın,mutlaka gelecek onlar size...

selam yelizcim.düğünü yapıp geldiniz hayırlı olsun inşallah.
ablan için hem geçmiş olsun hemde hayırlı olsun bebişleri canım.dualarımız sizinle canım.umarım sağlıklı bi şekilde en kısa zman da bebişleriniz evlerine dönerler.
peki sen nasıl oldun .adet olabildin mi canım

ay tuğba canım ne bileyim ben yaa dr öyle söyledi. bendeyumoşlar tekrar çalışsın diye uğraşacam.inş çalışırda size bir yeğende benden gelir.sabah aylincimin verdiği şu soğan kürüne başlıycam hayırlısı olsun.fundada başlamış bakarsın ikimizin birden olur bebişleri.
başladım mehtapcım.ama ben bu kadar iğrenç bi tat görmedim içer içmez istifra etmem bir oldu sonra içine yarım limon sıkaıp içmeui denedim daha iyi oldu içimi.ama böyle işe yarar mı bilemiyorum tabi.e mail attım ibrahim saraçoğluna ama henüz bi cevap gelmedi.
nilaycımın telefon edip haber vermesiyle dr saraçoğlunun proğramını izledim ve tarifi çok dikkati aldım.
1.5 yada 2 bardak su kaynıycak. kaynayan suyun içine 1 adet beyaz soğanı 4 e bölüp içine atıcan.
tam 5 dk.kapağı kapalı olarak kaynıycak.suyunu bardağa koyup ılık olarak içiceksin
sabah ve akşam aç karnına güne 2 kez.
umarım şifa olur hepimize ben dün başladım.hayırlısı artık.

bende 5 gun once bebegimi kaybettim gercekten cok kotu bir durum dilerim allah birdaha hic kimseye yasatmaz kolay kolay unutamiyor insan biranda hayati allak bullak oluyor buarada hepinize gecmis olsun kizlar birdaha ayni aciyi yasatmasin rabbim.
geçmiş olsun özlemcim .unutulmuyo canım mümkün mü.ama her işte bi hayır vardır.öyle düşünmek gerek.allah tekrarlarını yaşatmasın gerçi sen bi çok kez yaşamışsın ama bundan sonra bir daha yaşamaman dileğiyle.

selam kizlar ben dilek henuz forumda yeniyim.bundan 2 yil once bende dusuk yaptim daha dogrusu karnimda oldu.ve kurtaj oldum.acisini anlatmama gerek yok hepimiz yasadik ve ben iki yildir hamile kalamiyorum.sadece bir umut bekliyorum bazen boyun egip herser de bir hayir oldugunu dusunup allaha siginmak gerekiyor diye dusunuyorum.her guzelligin bir vakti vardir.dualarim sizin icin.buna ihtiyacimiz var
gemiş olsun dilek.peki bu 2 yıl içerisinde dr a gittim mi canım neden olmuyomuş.yumurtalıklar mı büyümüyo acaba.düzenli birlikteliklerinizi oluyomusunuz .gün aşırı mesela.

merhaba kızlar! benimde günüm oldukça geçti ( 08.kasım) dı. fakat ayın 10' undan beri test yapıyorum hep negatif. testler en erken ne zaman sonuç verir. bilgisi olan var mı çünkü günüm tam 6 gün geçti böyle beklemek daha sinir bozucu!:delphin::delphin::delphin:

aa neden acaba ya.bence bi kan testi yaptır canım bazen idrarda çıkmıya biliyo.inşallah hamilesindir ya.hadi güzel haberlerini bekliyorum

kızlar merhabalar ben sumy bende hamiş olmak istiyorum.ama bi kimyasal gebelik,birde boş gebeliğim var daha 1 hafta oldu kürtaj olalı senağlama çok morelim bozuk 8 haftalıktı ama kese boştu alındı.öyle işte :1no2:

geçmiş olsun sumy.canım bozma morelini.biliyorum çok zor ama zamanla daha hafifliycek bu acın.bebeklerimiz bize gelmek için en güzel zaanı bekliyolar.hiç beklemediğimiz bir anda bize süpriz yapıcak onlar.sadece sabır ve zamana ihtiyacımız var tatlım

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

sweet baby................ 06 kasım
serdi...........................07 kasım
k.ayşeşahin.................08 kasım
funda72.......................16 kasım
gül84...........................19 kasım
mehtapgülü..................30 kasım
minik_kelebek...............01 aralık
minikkelebek(özlem)......01 aralık
neriman83.....................06 aralık
zeytohnm......................06 aralık
Pretty women................08 aralık
Lolo..............................10 aralık
Karamelek07...............
Bayanmerak................
frabjous......................
Bumuyani....................
yaprak57.....................

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:
xxh.ydxx.............ilk hamiş hülya :nazar:
Tosbaa8..............ikinci hamiş aylin:nazar:
naren05...............üçünçü hamiş naren :nazar:
nilayyy.................dördüncü hamiş nilay:nazar:
denizinsesi...........beşinci hamiş :nazar:
alacalale...............altıncı hamiş :nazar:

:lepi:merhaba kızlar! herkese selam! üçüzlerin annesini ve teyzesini kutluyorum!:teytey::hooray:hihoyyyt bebişlerini sabırla bekleyen bizlerede Allah kolaylık versin! bende hala bir numara yok! kötükedihüso yarın ki kan testinde anlaşılacak ne olduğu! göğüslerimde bir ağrı varki sormayın. ilk hamileliğimde de böyle olmuştu bir de karnımda şişlik ! artık ne olcaksa olsun sinirlerim bozuldu! :delphin:Çok üzgünüm çoook

geçmiş olsun canım,cok üzüldüm.inş yeni gebeliğini çok sağlıklı geçirirsin.bende 6 haftalıkken düşük yapmıştım.temizlemek için kürtajda yaptılar.nekadar büyük acı olduğunu biliyorum inşallah tekrarını yaşamayız:Saruboceq:.doktorun ne dedi yeniden hamilelik için.kendine dikkat et canım moralini yüksek tut,biliyosun moral çok önemlia.:1hug:

çok saol cmn. toparlanmaya çalışıyorum çok zor bu ya uykularım kaçtı mirmirmirmir haftaya genetik testler yapıcakmış.kürtajda keseyi patolojiye gönderdik çok şükür sonuç iii prb yokmuş.ikinci reglimden sonra tekrar deneyebilirmişiz.tabii takipli olucak. folik asite devam dedi şimdilik.inşallah hepimiz kavuşuruz meleklerimize Şeniz

çok geçmiş olsun canım, ama karamsar düşünme lütfen.
bak hemişiresin daha iyi anlayabilirsin preklampsi oldum önceki hamileliğimde aynı zamanda plesenta previada oldum. 20. haftada hastaneye yattıım ama 24. haftaya kadar zor dayanabildim. aniden suyum geldi ve kaybettim oğlumu...
bu zor günler birşekilde geliyor geçiyor canım şimdi 8 haftalık hamileyim tekrar..
Allah hepimize sağlıklı hamilelikler, sağlıklı bebekler nasp etsin inşallaahh..

canım çok üzüldüm.ama olsun bak allah acını unutturdu sana. inşallh bizede nasip eder.kendine çok dikkat et olurmu cnm tansiyon takibi yaptır mutlaka gerçi tekrarlayan bişey deil ama sen yinede önlemini al olurmu,beslenmene çok dikkat et. tuzdan kaçın yani hatırladığım kadarıyla öyleydi gerçi drun seni daha iyi aydınlatmıştır.bende napim mecburen toparlamak zorundayım çünkü elimden bişe gelmiyo ki daha çok yeni ya oyüzden böleyim. sizinde desteğinizle hemen halledicem hayırlısıyla allah yardımcım olsun hepimizin tabiii:Saruboceq: çok saol ilgilendiğin için

listeye benide yazabilirmisin tabiii sakıncası yoksa bende yeniden anne olmak istiyorum

saol cnm evet sanırım çok haklısın meleklerimiz uygun zamanı bekliyo ahhh bide gel bunu yüreğime dinlet.mantığım ok diyo yüreğim :(( ama daha çok yeni prettyyy ondan böyleyim geçicek bu işte biraz zamana ihtiyaç var seninde dediğin gibi napalım hakkımızda hayırlı allah hepimizin yüzüne baksın çok teşşkk ilgilendiğin için.

:emir_bebek:
bende 5 gun once bebegimi kaybettim gercekten cok kotu bir durum dilerim allah birdaha hic kimseye yasatmaz kolay kolay unutamiyor insan biranda hayati allak bullak oluyor buarada hepinize gecmis olsun kizlar birdaha ayni aciyi yasatmasin rabbim.

amiin cnm. çok geçmiş olsun şuan bende aynıyım özlem hemde benim bu ikinci 8 ayda iki tane biri kimyasal biri boş gebelik nasip herhalde be güzelim.napalım umudumuzu sakın kaybrtmiyelim. şuan ikimizda çok zor bi süreç geçiriyoruz inan bana aynı acıyı bende yaşıyorum ama geçicek en kısa zamanda tekrar hamiş kalıcaz burdaki herkes bu acıları yaşadııı malesef azından meleklerimizin kıymetini daha çok bilicez:emir_bebek: hiç merak etme morolini yüksek tut allah yine vericek bak görüceksin:Saruboceq: şükürler olsunki hamile kalabiliyoruz kendine iii bak cnm:1hug:

canım ablanın erken dogumuna üzüldüm ama bebeklerın saglıklı olmasına cok sevındım hadı gözünüz aydın,bı kac ay sonra rahat rahat kucagınıza alıp öpüp koklamakta nasip olur inşallah,dualarımız ablanla canım
kızlar,ben düşükten sonra 14. ayda hamile kaldım...
13.ayda rahim filmi çektirdim,hemen ardından hamile kaldım..şu an oğlum kollarımda çok şükür..
rahim filmi çektirmediyseniz çektirin derim..bi de,etkisi oldu mu bilmiyorum,,hamile kalmadan önceki 2 ay boyunca günde 1 bebe asprini içtim..kanı sulandırsın diye...faydalı diyorlardı doktorlar..zaten hamileliğim boyunca da 7 ay bitimine kadar bebe asprinine devam ettirdi doktorum...tekrar düşük olmasın diye..
Allah hepinizi yavrularınıza kavuştursun..sabırlı olun,ümitsiz olmayın,mutlaka gelecek onlar size...
bılgılerın için tesekkurler canım,hayırlı olsun tekrar hamıle olmana cok sevındım,inşallah enkısa zamanda RABBIM bizede nasip eder hayırlısıyla saglıkla inşallahh........
:CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek:gamyoncuiremsu

sumy.........................

gunaydın ıyı pazarlar herkese

ıyı dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım kızlar ama bız bebegın bırını kaybettık en kucuk olanı erkektı
enfeksıyon kapmıs sımdı bır kız bır erkek kaldı kuvezdeler rabbım onları bıze bagıslasın
ablam ıcın cok uzuluyorum cunku almanya da yasıyor yanında kımse yok esınden baska annem gıdecektı dogun erken olunca planlar degıstı sadece telefonla gorusebılıyoruz cok zor bır durum hepımız ıcın

gunaydın ıyı pazarlar herkese

ıyı dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım kızlar ama bız bebegın bırını kaybettık en kucuk olanı erkektı
enfeksıyon kapmıs sımdı bır kız bır erkek kaldı kuvezdeler rabbım onları bıze bagıslasın
ablam ıcın cok uzuluyorum cunku almanya da yasıyor yanında kımse yok esınden baska annem gıdecektı dogun erken olunca planlar degıstı sadece telefonla gorusebılıyoruz cok zor bır durum hepımız ıcın

ayy canım cok üzüldüm ama insallah diğer ikisi saglıkla devam eder yoluna.Allah anne babasına sizlere bagıslasın inşallah.yalnız olmakta cok zordur onun için keske yanında olabılseydınız ama işte yurtdısı olunca böle oluyo.neyse herseyde vardır bır hayır.tekrardan basınız sagolsun canım Allah gerıde kalanlara saglık versın inşallah

yelizcim hoşgeldin, düğünleri yaptınız hayırlı olsunn. nasıl geçti kayınvalidenle falan aranız?
merak ettim valla şakkıdı
ablanın ve meleklerin iyi olmasına çok sevindim ama mesajları okurken birini kaybettiğinizi öğrendim..
Allah hayırlısını göstersin, ablana güç kuvvet versin.
umarım herşey yoluna girer, güzel haberlerini bekliyoruzz..
:lepi:merhaba kızlar! herkese selam! üçüzlerin annesini ve teyzesini kutluyorum!:teytey::hooray:hihoyyyt bebişlerini sabırla bekleyen bizlerede Allah kolaylık versin! bende hala bir numara yok! kötükedihüso yarın ki kan testinde anlaşılacak ne olduğu! göğüslerimde bir ağrı varki sormayın. ilk hamileliğimde de böyle olmuştu bir de karnımda şişlik ! artık ne olcaksa olsun sinirlerim bozuldu! :delphin:Çok üzgünüm çoook
bugün yapıcaktı değil mi canım eşin testi. sonucu muhakkak yaz bizede olur mu?
bende merak ediyorum..
Allah gönülüne göre versin inşallaaaaahhhh..

canım çok üzüldüm.ama olsun bak allah acını unutturdu sana. inşallh bizede nasip eder.kendine çok dikkat et olurmu cnm tansiyon takibi yaptır mutlaka gerçi tekrarlayan bişey deil ama sen yinede önlemini al olurmu,beslenmene çok dikkat et. tuzdan kaçın yani hatırladığım kadarıyla öyleydi gerçi drun seni daha iyi aydınlatmıştır.bende napim mecburen toparlamak zorundayım çünkü elimden bişe gelmiyo ki daha çok yeni ya oyüzden böleyim. sizinde desteğinizle hemen halledicem hayırlısıyla allah yardımcım olsun hepimizin tabiii:Saruboceq: çok saol ilgilendiğin için
evet herşeye dikkat ediyoruz artık, ayaklarım şişmedi, geçen seferki hamileliğimde bu zamanlarda ayak bileklerim kıcaman olmuştu fil ayağı gibi. şimdi olmadı. henüz kiloda almadım geçen sfer vucudum çok su tutmuştu 9. haftaya kaar 3 kilo almıştım. şimdi oda yok. tansiyonumda 8-5 falan. bakalım 16. haftaya kadar risk devam ediyor. umarım olmaz bu sefer.. Allah hepimize hayırlısını güzelini göstersin inşalaah, hepimiz için dua ediyorum herzaman...

Back
X