• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

funda72.......................16 kasım
burko...........................24 kasım
Bumuyani................... 28 kasım
mehtapgülü..................30 kasım
minik_kelebek...............01 aralık
sweet baby...................01 aralık
neriman83.....................06 aralık
zeytohnm......................06 aralık
Pretty women................08 aralık
Lolo..............................10 aralık
frabjous...................... 10 aralık
Karamelek07.................11 aralık
gül84........................... 12 aralık
yaprak57.....................
sumy.........................
minikkelebek(özlem)..... 19 aralık
serdi............................
k.ayşeşahin..................

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş

:nazar: :nazar: :nazar: a.s.

:roflol:
kız tuğbiş bizim haziran annelerinde ne işimiz var.
geçtiiii
anca ağustos tutturursak
:roflol: amanın kafa gitti valla neyse yıne msjımın sonunda agustos demısım neyse canım siz anladınız onu yerimseniben
aay çooooook özledim goncamı valla, oda beni özlemiş bayağı anladım hareketlerinden Şeniz Şeniz
annem iyiydi valla ama bugün korkuttu bizi. 3 ay önce menepoza girdi annem. bayağı etkiledi onu ama. bugünde uzun aradan sonra adet gibi bişey oldu ama çoook sancılandı. ağladı annecim sancıdan zor geçirdik, kaçtane ilaç içti anca.. ona üzüldüm ama şimdi iyiymişş..
ayy canım cokk cook gecmıs olsun annene inşallah en hafıf sekılde atlatır gecıs dönemını.benım annemde yazın gırdı menapoza ilk zamanlar bi anda ates basıyodu darlanıyodu falan şimdi şimdi cok iyi
bu tubiş varya aşık aşııııııkkk:roflol:
tbişcim inşallaaahhh ağustos annelerinee :sm_cool:
:asigim: evet biraz öle ama neden şaşırdıgımı anladım,sen narenı arada hazıran annelerınde görüyom yazıssın ya en sın o msjı okuyunca öle yazmısım galıba :roflol:
slm kızlar ben geldiiiim,fundişim benim adet tarihim 19 aralık cnm,listeye ekler misin?
muhabbetin tam ortasına girdim,iyisiniz dimi kızlar.benimde kociş yattı,çok hasta 2 gündür,hastanedeydik bütün gün,gıda zehirlenmesi olmuş,şimdi daha iyi çok şükür.
bende yalnız kaldım,size katiliim dedim,fırsat bu fırsat die.
aylincim,benim anneminde menapoza girdikten 4 ay sonra kanamaları olmuştu,ama doktor çok normal,yavaş yavaş bitecek kanamalar demiş,içiniz rahat olsun.çok geçmiş olsun.
aa gecmıs olsun özlencım,ama sen bakarsın kocana gul gıbı,hemencecık iyileiverir
merhaba arkadaşlr nasılsınız
arada atkıp etmeye calışıyorum hersey yolunda dimi son 5gune girdik bızde içimde bı heycan var aklıma geldıkce yuregım hop ediyor yaa

hadı bakalım kadriş hayırlı haberlerını beklıyoruz.benımde 1 hafta var ama nıyeyse bugun belım cok agrıyo.bıanda moralım bozulcak gıbı oldu ama olsun.kart yıyene kadar hamıs adayıyızz hepimiz

slm kıslar nbr.aylincim kocişin gelmiş gözün aydın bol bol hasret giderirsin artık.funda kıs ben o soğan suyunu zor içiyom yaa midem kalkıveriyo.sen nasıl alıştın anlamadım.annen için geçmiş olsun tatlım çok zor bir sürece girmiş ALLAH yardımcısı olsun.özlemcim inş aralıkta hamiş haberini verirsin canım.kocişine tekrar geçmiş olsun.tuğbacım kadriyecim hadi kıslar son bir hafta hep beraber dua edelim.evet kıslar gerçektende artık arkadaşlarımızın çoğu uğramıyor.bu arada yeni topiğimiz hayırlı uğurlu gelir inş.bir ayda 6 7 hamişimiz çıkar.

merhaba benim gibi bu hayal kırıklığını yaşayan bayanlar

bende bebeğimi kaybettim hemde 3. kez bütün tahlıllerimiz yapıldı ama bir sorun görülmedi yani her şey normal ama bebeğim beni 8 haftalıkken terk etti. en son rahim filmi çektirdim yine bir şey yok. benim gibi bunları yaptıran ve şimdi bir çözüm bulan arkadaş varsa yardım bekliyorum. insanlar için en zor olan acılardan birini yaşıyoruz Allah kimseye yaşatmasın yardımcımız olsunsenağlama:çok üzgünüm:

canım cok büyük gecmıs olsun,bu acıyı 3 kez yasaman gercekten cok sarsmıstır senı ama inşallah tekrar hamıle kaldıgında bebişin sımsıkı tutunur ve kucagına aldıgın günlerıde görürsün. aramızda sanırım 3 kez düşük yapmıs arkadas yok.aslında vardı ama pek ugramıyolar sanırım.oyüzden bu konu hakkında senı aydınlatamıycam canım.
herhangı bı sebeb yoksa demekkı tutacak inşallah bırdaha düşmez ve bebısıne kavusursun.
Allah ım hepimize mutlu günler göstersın inşallah :1hug:

merhaba benim gibi bu hayal kırıklığını yaşayan bayanlar

bende bebeğimi kaybettim hemde 3. kez bütün tahlıllerimiz yapıldı ama bir sorun görülmedi yani her şey normal ama bebeğim beni 8 haftalıkken terk etti. en son rahim filmi çektirdim yine bir şey yok. benim gibi bunları yaptıran ve şimdi bir çözüm bulan arkadaş varsa yardım bekliyorum. insanlar için en zor olan acılardan birini yaşıyoruz Allah kimseye yaşatmasın yardımcımız olsunsenağlama:çok üzgünüm:

canım çok geçmiş olsun.üç kez düşük çok zor ya RABBİM sabırlar versin.tahlillerinde temizmiş hayırlısıyla kavuşursun inş bebişine.

günaydınlaaar iyi haftalaaarr canlarımmm...
mehtapcım, tubişim annem için iyi dileklerinize çok teşekkür ederimmm..
inşallah kolay atlatır bu dönemleri...

yarenpoyrazcım çok üzüldüm canım tekrarlayan düşükler yaşamıssın..
Allah birdaha yaşatmasın hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebişler nasip etsin inşallaaahh..

slm kızlar nasılsınız ben yenı dr.dan geldım yumurtalarıma baktı ama bıraz gec kalmısım
ılac bıtınce hemen gormem gerektı dedı suan bırsey soyleyemıyorum carsamba tekrar bakalım kesın bırsey soylerım dedı herhalde buyume olacakmı dıye bakacak ama catlama bulgusu yok dedı
ınsallah yenı buyuyorlardır da bu ay catlama ıgnesı yapar
ablamın bebeklerınde suan ıcın onemlı bır sorun yok sayılır ama yınede kesın konusmuyorlar heran bır
sorun cıkabılırmıs ınsallah cıkmazda yavas yavas buyurler
benden haberler bunlar

aylıncım kocacına kavusmusun gozunaydın
fundacım senın yumurtalar bıraz tembel benımkıler ne olacak halımız bu yumurtalarla basımız belada
ozlemcım esıne gecmıs olsun canım demek o kanama adetmıs ha neyse hayırlısı olsun takma olur mu
tugbacım sen nasılsın senın calısmalar yogundu bu ay senden umutlıyım
nılay nerelerde ıyı mı acaba gorunmuyor bu aralar ınsallah bır sorun yoktur

kıslar ben çıkıyorum siz geliyorsunuz bi karşılaşamadık ama yaa böylede olmazki.yelizcim rabbim büyük canım inş hayırlısıyla yeğenlerin biran önce sağlıklarına kavuşurlar.canım ya MEVLAM gönlüne göre versin. inş dilediğin gibi yumoşlar yeni büyüyorlardır sendende hamiş haberini alırız.bu arada yelizcim ben sana hep yazıyorum ama sen görmüyosun yaaa..

BAŞTA YÜCE TÜRK ATATÜRKÜMÜZ OLMAK ÜZERE BÜTÜN ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIMIZIN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUNa.s.CANIM ÖĞRETMENLERİM İYİKİ VARSINIZ :1hug:

Son düzenleme:
yeliiizz çok merak ediyorum sizin ufaklıkları canım..
Allah uzun ömürler versin sağlıkla büyürler inşallaaaaahh..
yumoşlarda kocaman büyüyüp hemen çatlarda bebiş gelir inşallahh..
mehtapcım evet birtürlü karşılaşamadık, doğru söylüyosunn.
iyisin di mi mehtapcım??

bende tüm öğretmenlerimizin bu mutlu gününü kutluyorumm..

kızlar hepinize iyi günler uzun bi aradan sonra geldim anca hayatım düzene girmeye başladı geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir
ben çarşamba kemik hastanesine gidicem doktorun diyeceğine göre önümüzdeki ay çocuk tedavisine başlayıp başlayamıyacağım belli olucak ameliyat derse 15 tatilden bir kaç hafta önce olurum gerçi ameliyat benim için kaçınılmaz ama belki daha sonra yapalım der doktorum diye bi beklentim var bakalım nolcak
ve bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun bu gün bizim öğretmeninkini kutladık velilerle toplanıp güzel bi kolye aldık öğretmenimiz çok sevindi çok hoşuna gitti
neyse kızlar gelince yazarsınız ben ne zaman baksam yoksunuz yazımı görürsünüz ama
kendinize iyi bakın kızlar

evet uzun zamandır görüşemedik nihalcim.
nasılsın canım?
kemik hastanesini gitmedin mi daha önce, eklemlerin ağrıyo diyodun..
eşin nasıl oldu??
güzel haberlerini bekliyorum canım..

aylincim sağol canım yaa, belim ağrıyor işte, zaten bitmeyen bi kasık ağrım varki sorma :bbo:sanki ay boyunca yumurtlamış gibiyim.:roflol:canım artık bu bebiş işinden vazmı geçsem ne aslında çok istiyoooom.hem sağlık açısından hemde artık olmuyo olmuyo diyip kafaya taka taka iyice bebek arsızı oldum heee.:jeyyar:neyse sen nasılsın canımcım yeğenim nasıl?ay bizim hamiş kıslar arada bi uğrayıp haberlerinizi verin yaa.:oklava:..nihalcim eşinin durumu nasıl oldu tatlım?canım hastane dönüşü haber vermeyi unutma. herşey gönlünüzce olsun canlarım.a.s.:1hug:kıslar nerimandan hala haber yok nirelerde kaldı bu kıs?:oklava:kızlaaaaaaar hadi tıplanın artık gözünüzü seveyim yaaa..

Kızlar aynen beklediğim gibi kırmızı kartı gördüm bu ay. Listede yeni adet tarihimi değiştirir misiniz? 21 Aralık:CüvCüv:

slm herkese kızlar,ne zaman girsem yakalayamıyorum sizi yaa,yine kimsecikler yok:1no2:
yelizcim bebeklerin sağlığı her geçen gün daha iyi olcak inşallah,allahım sağlık versin,korusun o minik melekleri.yumurtlama olayı,stresten çok etkileniyomuş canım,doktora gittim ya uzun uzun anlattı bana.kafaya ne kadar çok takarsan,olacakmı olmayacakmı,yumurtluyomuyum acaba gibi sorular kafanda ne kadar dolaşırsa bebişin o kadar geç gelir dedi.stres yok,sıkıntı yok canım.artık bende oluruna bırakıyorum,yumurtlama tarihimi bile hesaplamıcam,dayanabilirmiyim bilmiyorum ama.ayy yok dayanamam sanırımkaydirigubbakcemile2 benim stresten tüm vücudum yara döktü yaaa,artıık sakinleşmeye karar verdim,elbette meleğimiz bize gelecek herşeyin bir zamanı var,canımızı sıkmayalım cnm.
nihalcim,doktor dönüşü güzel haberlerini verirsin inşallah,eşin nasıl oldu,habersiz bırakma bizi.
mehtapcım sen nasılsın canım,umutsuz olmayalım arkadaşım,elbette zamanı gelince bizde o mutlu haberi alcaz.
nilay nerelerde yaa,umarım iyidir.bizi ihmal etme nilaycım yaa.
aylincim sen nasılsın bugün,annen daha iyidir inşallah.
fundişiiim,canımm,senden ne haberler cnm,yumoşlardan haber varmı.cnm,sen kendin akıntı testi yapıyomusun,hani yumurta akı kıvamında olunca yumurtluyosun demekmiş ya.aman gerçi ben bu ay yapmıştım ama yutmadı benim yumoşlar sanırım,benden habersiz çatlayıvermişlerkaydirigubbakcemile3
herkesi öpüyorum kızlarrrr.hadi gelin yaa,offf bi türlü karşılaşamadık hepbirlikte yaw:kahve:

Kızlar aynen beklediğim gibi kırmızı kartı gördüm bu ay. Listede yeni adet tarihimi değiştirir misiniz? 21 Aralık:CüvCüv:

slm canım,biz tanışmadık sanırım,ben özlem.bende bu ay adetten bir hafta önce kartı yedim,birazcık üzüldüm,çok kafama takıyorum ondan 1 hafta öne kaydı adetim.sende kafana takma arkadaşım,inşallah önümüzdeki ay hepberaber güzel haberlerimzi vercez.
öpüyorum senia.s.

selam kızlar valla öle bı denk gelemıyoz yanı,nıhalcım senın için hangısı iyi olcaksa ozaman amelıyat olursun canım ve sorunsuz atlatırsın inşallah.
mehtapcım valla hepimiz arsız olduk :jeyyar: ama valla ben bu ay karar verdım.eger bı hafta sonra yersem kartı bıdahakı aya yumurtlama tarıhımı falan hesaplamıycam.kartı gördüğüm gıbıde koşarak spora yazılıcam hafta iiçi aksamları spora gıdıup kafamı dagıtıcam..bune ya hepimiz bulmusuz kafayı yumurtlamakla :roflol::roflol::roflol:
kızlar bana takılmak isteyen varsa alıyım hemen arkama kaydirigubbakcemile4 artık kafaya takmak yok gun gun hesap yapmakjta yok.oluruna bırakalım 3 ay 5 ay olmassa gıderız doktora yumurta takıbıne gırerız.yahu sankı yasımız gectı heee,bune stres canım

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

funda72.......................16 kasım
Bumuyani................... 28 kasım
mehtapgülü..................30 kasım
minik_kelebek...............01 aralık
sweet baby...................01 aralık
neriman83.....................06 aralık
zeytohnm......................06 aralık
Pretty women................08 aralık
Lolo..............................10 aralık
frabjous...................... 10 aralık
Karamelek07.................11 aralık
gül84........................... 12 aralık
minikkelebek(özlem)......19 aralık
burko............................21 aralık
yaprak57.....................
sumy.........................
serdi............................
k.ayşeşahin..................

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş

Son düzenleme:
yelızcım bebıslerın iyi olmasına cok sevındım inşallah riskli dönemı atlatırlar hayırlısıyla sonra mıncıklıya mıncıklıya seversınız inşallah.valla bu ay ben iyi calıstım ama artık oluruna bıraktım canım bune ya kafayı bozduk yumurtlamayla tuttumu tutmadımı bılmem ne.relax olmaya karar verdım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Back
X