• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

merhaba arkadaslar
bende bebegımı 12 haftalıkken kalbı durdugu ıcın kaybettım 1,5 ay once
kurtajla aldılar bebegımı
sımdı bıraz okudumda ıkıncı gebelıkte yıne aynı seyı yasama oranı yuksekmı bızım ıcın
bırde neden oldugunu arastıran arkadaslarım sızde neden boyle oldugunu bulabıldınızmı?
eger yasadıklarınızı benımle paylasırsanız sevınırım
benım doktorum 6 ay korunma verdı bana
suan genetık testlerını yaptırıcam
sımdıden tesekkurler

Merhaba, benimde birbuçuk önce 9 haftalık bir düşüğüm olmuştu. Kalbi durduğu için kaybettim bebğimi,sebebini arştırdılar bende geblikten oluşan tansiyon yüksekliğinden kaynaklandığı ortaya çıktı.tansiyonum yükselince bebeğmkalbi durmuş. 4aylık bir korunmadan sonra tekrar hamile kaldım şimdi 10 aylık bir kızım var. Allah isteyen herkese nasıp etsin sanada geçmiş olsun.

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız
ben bugun yıne dr.a gıttım maalesef yumurtalarda bır gelısme yok bu ay gec kalmısız
(yazmıstım ılac bıtınce ertesı gun gıtmem gerekıyordu ben 6.gun gıtmıstım)
onumuzdekı ayı beklıcez artık ınsallah bu sefer hersey yolunda gıder

aramıza yenı katılan arkadaslar hosgeldınız aramıza
ınsallah tekrar yasamayız ve bır dahakı hamılelıgımızde bebeklerımızı saglıkla kucagımıza alırız
burası cok ugurlu bır topıktır sımdıden 7 tane hamısımız var bılgınıze kızlar

kızlar düşüklerinizin sebebi araştırıldımı.neden düşmüş ne olmus bakıldımı herşeyinize.
selam arladaşım benim adım funda bu arada.benim düşüğümün sebebi yok.yani herşey normal çıktı.genelde çoğunun bi nedeni olmuyo.sağlıksız bi bebeği vücut kendiliğinden atıyo.
meraba kızlar ben aranıza yenı katıldım hepinize çok geçmiş olsun bende geçen yıl 9 haftalık bebegimi kalbi durdugu için kaybettim kürtajla alındı yeniden hamiş oldum ama oda beni bıraktı allahım inşallah hepimize sahlıklı ve uzun ömürlü bebişler versin.
amin canım aminn.geçmiş olsun kardelen.anlayabiliyorum yaşadıklarını .allah bir daha yaşatmasın.sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

funda72.......................16 kasım
Bumuyani................... 28 kasım
mehtapgülü..................30 kasım
minik_kelebek...............01 aralık
sweet baby...................01 aralık
neriman83.....................06 aralık
zeytohnm......................06 aralık
Pretty women................08 aralık
Lolo..............................10 aralık
frabjous...................... 10 aralık
Karamelek07.................11 aralık
gül84........................... 12 aralık
minikkelebek(özlem)......19 aralık
burko............................21 aralık
Fikirevi..........................25 aralık
yaprak57.....................
sumy.........................
serdi............................
k.ayşeşahin..................

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş

inşallah ya ben çok sabırsızım galiba. hemen olsun istiyorum belki de öbürünü unutmak için. benimki kendi kendine düştü. hala gözümü kapatınca aklıma geliyor, minicik bişeydi. neden düştüğünü bilmiyorum, araştırmadım. Allah sağlıklı bi şekilde elimize yeni bebişlerimizi verir inş.

öncelikle çooook geçmiş olsun

hepimiz genelde aynı şeyleri yaşadıgımız için empati kurmamız kolay oluyor aslında

valla bizim dr 2 ay korunma vermişti yukrda anlattıgım gibi olmadı

senin neden durmuş kalbi canım bizde bişey cıkmadı patolojiye göndermiştik

dr korkma hepsi aynı olacak die bi sey söz konusu değil dedi

peki sende kanama falan olmuşmuydu canım

hersey normal giderken mi durdu bebeğinin kalbi

cok tesekkur ederım canım
evet ancak yasayan bılıor bunu aynı bızler gıbı
bebegımı patolojıye gonderdık ama bısey cıkmadı
doktorum saglıksız bır bebek oldugu ıcın kalbı gelısememıstır o yuzdende ölmustur dedi
yanı genelde bulunamıyormus bazen.
canım benım herseyım normaldı hıcbır sıkıntım yoktu
3 haftada bır kontrolume gıdıyordum
ogrendıgım gunde rutın kontrolume gıtmıstım
hıcbır sıkayetım yoktu
ama meger bebegım benı bırakalı 15 gun olmus
yanı 15 gun ölü tasımısım haberım olmadı cunku belırtım hıc olmadı.ve ogrendıkten sonrada 2 gun daha kurtaja kadar bılerek ölü tasıdım en acısıda bu oldu
allahım bır daha vermesın
genel aneztezıyle kurtaj oldum
zaten en cok uzuldugumde hıcbır belırtı vermemesı herser normal gıderken sok oldum

aramıza katılan bütün arkadaşlara öncelikle geçmiş olsun diliyorum teker teker.ve hoşgeldiniz.umarım bu topik herbirinize uğurlu gelir ve en kısa zamanda bebekleriniz sizleri çok bekletmeden gelir.herkese sevgileera.s.

ben çok etkilendim ya. çok bağlanmıştım bir anda gidince sanki ben de gittim. eşm hiç bu konuları açtırmaz ben çok üzülüyorum diye. ama benim hiç aklımdan çıkmıyor. nasıl kurtulcam bundan bilmem.

Merhaba, benimde birbuçuk önce 9 haftalık bir düşüğüm olmuştu. Kalbi durduğu için kaybettim bebğimi,sebebini arştırdılar bende geblikten oluşan tansiyon yüksekliğinden kaynaklandığı ortaya çıktı.tansiyonum yükselince bebeğmkalbi durmuş. 4aylık bir korunmadan sonra tekrar hamile kaldım şimdi 10 aylık bir kızım var. Allah isteyen herkese nasıp etsin sanada geçmiş olsun.

canım benım allah bagıslasın ne guzel saglıklı bır bebegın olmus
ben bazen cok korkuyorum hep boyle olucak dıye
benım bebegımın ölüm nedenı yok yanı herseyım normaldı
umarım bır daha boyle bır acı yasamam ve hıcbır anne yasamaz
tesekkur ederım

ben çok etkilendim ya. çok bağlanmıştım bir anda gidince sanki ben de gittim. eşm hiç bu konuları açtırmaz ben çok üzülüyorum diye. ama benim hiç aklımdan çıkmıyor. nasıl kurtulcam bundan bilmem.

çok zor arkadaşım ben 9 temmuzda kürtaj oldum aradan kaç ay geçti ama içimdeki duygulardan hiç bir şey eksilmedi.hala gün sayıyorum yaşasaydı şu kadarlık olcaktı diye.hala ağlıyorum.eşiminde gözleri doluyo hemen bu konu açılınca.ama elden gelen bişey yok.takdir- i ilahi işte bunları yaşamamız gerekiyomuş demek.umarım bir daha yaşamayız hiçbirimiz

merhabalaarr..
hiç üzülmeyin arkadaşlarım herşeyin hayırlısı olsun demekten başka yapacak bişeyimiz yok.
biliyosunuz ben 6 aylıkken kaybettim ama doğum yaptığım anda bile kalbi atıyordu bebeğimin ama yaşamadı.
o zaman bile ben yeniden hamile kalacağım bebeğimiz olacak diye düşünüyordum hep.
olumlu olmak gerekli, unutamayacağımız kesin sadece yaşadıklarımızla barışık olmamız gerekli..
Allahım bebeklerimizi meleklerinden ayırmasın hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebişler nasip etsin inşallaahh..

günaydiiiiiiiiinlaaarrr canimlarimm
sizleri cok özledim..
2 haftadir giremiyorum cünkü istanbuldaydim 1 hafta p.tesi döndüm, ondan öncede isler cok yogundu hep gec geldim eve 2 günde pc bozuk du..
okudugum kadariyla (30 sayfa:)) ) herkes iyi, hasta olanlara gecmis olsun yeni gelenlere hosgeldiniz diyorum..
istanbul güzeldi kizlar ama gezmedim hic, düsünün bogaz köprüsünü bile görmedim :(( ama olsun dedemle ve anneannemle bolca vakit gecirdim, gelen giden misafir cok oldu gecmis olsuna sagolsunlar, dedem iyi masallah allah basimizdan eksik etmesin, suanlik isin tedavisine basladi..hayirlisi olsun:nazar:

3 gün kadar da halamlarda kaldim hep bir oraya toplandik, kuzenime kiz istemeye gittik bohca falan hazirladik, aman ne zormus bu devirde kiz istemek:)) bohcalari tasirken canimiz cikti vallah ama allah tamamina erdirsin sözlerinide yaptik yüzükleri taktik geldik iste.
kuzenimin bebegini gördüm 45 günlük berilimiz, cok tatli masallah tombik tombik teyzesinin gülü..
benden 3 hafta sonra dogum yapan arkadasimi da gördüm, oglu masallah büyümüs, üzüldüm benim kizimda bukadar olcakti dedim icimden, cocuk 1-2 adim bile atiyo masallah.. :))

iste benden bukadar kizlar, geldim esimle hasret giderdik cok özlemisiz o beni daha cok özlemis ama benim tr de pek özlicek firsatim olmadi :)) güllerle karsiladi beni adamim :))

beni merak eden arkadaslara tesekkürler sizi gercekten cok özlemisim ben ya, yeni hamislerimiz de var masallah allah tamamina erdirsin..yelizcim yegenlerine cok üzüldüm, allah saglik versin..

bu ay bende is yok kizlar, istanbulda bi güzel yumurtladim :)) halamda diyo kavanoza koyup getirseydin ben sana enjekte ederdim :roflol::roflol: kismet bu isler yani.
18. günümde geldim, 18. ve 20. günümde iliski oldu bakalim hayirlisi olsun, belki bu bile yetmistir ama pek ümidim yok yani, 2009 u bekliyoruz biz..2008 i sevmedim hic..

istanbulda hasta da oldum, geldim gribim le ugrasiyorum dr a gittim ilac aldim, dün bugün ise gidemedim..

halamda 6. kez tüp bebek yaptirmisti yine olmadi senağlama hersey kismet kizlar..

dünde esim trafik kazasi gecirdi sabah ise giderken, allahtan bisey olmamis, yaya ya carpmis ama allahtan yavas gidiyomus adama bisey olmamis, yinede adami kaptigi gibi hastaneye götürmüs ama bisey cikmamis, cok sis varmis göz gözü görmüyodu diyo, 30km hizla gidiyomus. allahim korumus ikisinide.. dün morali cok bozuk du..

simdilik bukadar kizlar simdi temizlige girismem lazim.. cok cok öpüyorum siziŞeniz

aylinim bak uzun istedin bende uzuuun yazdim...
:asigim:

hatırlamamak için konusmamak en iyisi galiba.aklımdan benimde cıkmıyor ama geçmişe takılıp kalırsak geleceğimiz ne olacak.allahım en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin ve sağlıklı bir gebelik sonunda sağlıklı bir bebek sahibi olmayı nasip etsin.yasadığımız sıkıntıları hatırlatmasın bize.

kızlar düşüklerinizin sebebi araştırıldımı.neden düşmüş ne olmus bakıldımı herşeyinize.
canım benım zaten hamıle oldugumnu ögrendıkten 4 gun sonra lekelenmem oldu yanı 4.5 haftalıkken düşük tehlıkem baslımastı,kese gec olustu 3 hafta kadar istirahat sonunda yınede tutunamadı melegım kalbıde atmıyodu mecburi kürtaj oldum senağlama doktorumla konustuk hıc sebebsız olabılır dedı.zaten vücud otomatikman saglıksız gebelıgı sonlandırırmış YÜCE RABBİM in takdiri.doktor bir düşük hiç düşüktür dedı,suan senın hıc hamıle kalmamıs bırı kadar şansın var dedı.muayenedede bıuse cıkmadı inşallah hepimiz tekrar hamiş oluruz hayırlısıyla ve saglıkla dünyaya getiririz bebeklerımızı
canım birliktelik prezervatifleydi ama herkes prezervatif etkili korunma değildir deyince korktum vucudumda da gözle görülür bir değişim vardı ama dün gece agrıyla brlikte kırmızı kartı da gördüm sanırım vucudundaki değişiklik yaşlanmamla ilgili kaydirigubbakcemile5
artık beni de listenize ekler misiniz?

25 aralık

ya aramızda kalsın ben çok istiyorum bebegimin olmasını
herkese istemiyorum olmasın erken diyorum ama YALAN :emir_bebek:
canım şüpheden kurtuldun kartı yemıssın rahatlamıssınsır. neyse o prezervatifle hamıle kalanların bı sebebı oluyo canım kaydirigubbakcemile3 genelde ilişki sırasında prezervatifin azizliğine ugruyolar yırtılıyomus da ancak ozaman kazaya hamıle kalınır.ama o yırtılmazsa zaten bişe olmaz
merhaba kızlar ben de 17 eylülde 7 haftalık bebeğimi düşürdüm. aşırı üzüldüm. 2 ay bekle dedi doktor ben korunmadım ama hamile de kalmadım. şimdi de korkuyorum acaba olmaz mı doktora gitsem mi diye düşünüyorum. 14 aralıkta adet olmam gerekiyor olmazsa problem değil ama olursa yine çok üzülcem. hayırlısını diliyorum Rabbimden bu olay beni psikolojik olarak çok yıprattı. kendi kendine olmuştu bebeğimiz sonradan bi problem olur mu ki..
canım gecmıs olsun bende 25 temmuzda veda etmıstım bebegıme bende sadece 1ay korundum bu 3. ayım bakalım civciv cıkcakmı? ama üzülme lütfen senelerce bekleyen insanlar var.Allah a şükür saglıklıyız ve bıkere hamıle kaldık enazından şanslıyız.bunu unutma ve sakın isyan etme.hep dua edelım hayırlısıyla ve saglıkla gelsın bebeklerımız inşallah
merhaba arkadaslar
bende bebegımı 12 haftalıkken kalbı durdugu ıcın kaybettım 1,5 ay once
kurtajla aldılar bebegımı
sımdı bıraz okudumda ıkıncı gebelıkte yıne aynı seyı yasama oranı yuksekmı bızım ıcın
bırde neden oldugunu arastıran arkadaslarım sızde neden boyle oldugunu bulabıldınızmı?
eger yasadıklarınızı benımle paylasırsanız sevınırım
benım doktorum 6 ay korunma verdı bana
suan genetık testlerını yaptırıcam
sımdıden tesekkurler
canım cok gecmıs olsun.ama kesınlıkle öyle düşünme bana doktorum dedıkı bir düşük hiç düşüktür ,2. düşükte hiç düşük yapmamaıs bırıne oranla sadece %25 şansın azalırmıs 3.düşükte %50 ve ancak 3.düşükten sonra (yanı tekrarlayan düşükten sonra) bı sorun oldugu düşünülüp tedavi için tetkikler yapılırmıs.oyüzden kafanı hiç bulandırma benım tanıdıgım cok insan var kımısı 2 düşükten sonra tutmus kımınıkı 4.hamileliği.yanı Allah nezaman nasip kısmet ederse.insallah annelıgı bizde tadıcaz Allah ın izniyle.
inşallah ya ben çok sabırsızım galiba. hemen olsun istiyorum belki de öbürünü unutmak için. benimki kendi kendine düştü. hala gözümü kapatınca aklıma geliyor, minicik bişeydi. neden düştüğünü bilmiyorum, araştırmadım. Allah sağlıklı bi şekilde elimize yeni bebişlerimizi verir inş.
canım bence oluruna bırakmalısın bukadar kasma kendını.gercekten bebıslerımızın bize gelmelerı içn onlara stressiz bı ortam hazırlamalıyız ama her ay olcakmı olmıcakmı die beynımızı yersek kendımıze zarardan baska hiç bişey gecmez elımıze.oyuzden oluruna bırakalım inşallah hayırlı bizamanda hamıs oluruz.ben 3 aydır denıyorum ama su gün kartı yesem umutla öbür aya bakarım.hepimiz böyle yapalım duygularımızn esiri olmayalım :1hug:
maalesef gercekten insanı cok etkılıyor.bende sagolsun eşim sayesınde bukadar cabuk atlattım,birde süreklı karamsarlıga baglamadım işi.evet benımde cok aklıma gelıyor dıyorum aman Allahım eger devam etseydı hamıleleıgım; baya buyumus olcaktı bebegım şukadarlık olcaktı yada cinsiyetını öğrenmıs olcaktık falan.ama inan hep kafayı ona yorarsak bebişimizin gelecegı varsada bu stres yüzünden gelmez.inşallah sende enkısa zamanda atlatırsın canım ve hepimiz hamıs oldugumuzu burdan haykırırız inşallah......
merhaba son 1gun kızlar benımdee dua edın bugun test yapcktım cesaret edemedım

ee kadriş yaptınmı test merak ettım?

günaydiiiiiiiiinlaaarrr canimlarimm
sizleri cok özledim..
2 haftadir giremiyorum cünkü istanbuldaydim 1 hafta p.tesi döndüm, ondan öncede isler cok yogundu hep gec geldim eve 2 günde pc bozuk du..
okudugum kadariyla (30 sayfa:)) ) herkes iyi, hasta olanlara gecmis olsun yeni gelenlere hosgeldiniz diyorum..
istanbul güzeldi kizlar ama gezmedim hic, düsünün bogaz köprüsünü bile görmedim :(( ama olsun dedemle ve anneannemle bolca vakit gecirdim, gelen giden misafir cok oldu gecmis olsuna sagolsunlar, dedem iyi masallah allah basimizdan eksik etmesin, suanlik isin tedavisine basladi..hayirlisi olsun

3 gün kadar da halamlarda kaldim hep bir oraya toplandik, kuzenime kiz istemeye gittik bohca falan hazirladik, aman ne zormus bu devirde kiz istemek:)) bohcalari tasirken canimiz cikti vallah ama allah tamamina erdirsin sözlerinide yaptik yüzükleri taktik geldik iste.
kuzenimin bebegini gördüm 45 günlük berilimiz, cok tatli masallah tombik tombik teyzesinin gülü..
benden 3 hafta sonra dogum yapan arkadasimi da gördüm, oglu masallah büyümüs, üzüldüm benim kizimda bukadar olcakti dedim icimden, cocuk 1-2 adim bile atiyo masallah.. :))

iste benden bukadar kizlar, geldim esimle hasret giderdik cok özlemisiz o beni daha cok özlemis ama benim tr de pek özlicek firsatim olmadi :)) güllerle karsiladi beni adamim :))

beni merak eden arkadaslara tesekkürler sizi gercekten cok özlemisim ben ya, yeni hamislerimiz de var masallah allah tamamina erdirsin..yelizcim yegenlerine cok üzüldüm, allah saglik versin..

bu ay bende is yok kizlar, istanbulda bi güzel yumurtladim :)) halamda diyo kavanoza koyup getirseydin ben sana enjekte ederdim kismet bu isler yani.
18. günümde geldim, 18. ve 20. günümde iliski oldu bakalim hayirlisi olsun, belki bu bile yetmistir ama pek ümidim yok yani, 2009 u bekliyoruz biz..2008 i sevmedim hic..

istanbulda hasta da oldum, geldim gribim le ugrasiyorum dr a gittim ilac aldim, dün bugün ise gidemedim..

halamda 6. kez tüp bebek yaptirmisti yine olmadi senağlama hersey kismet kizlar..

dünde esim trafik kazasi gecirdi sabah ise giderken, allahtan bisey olmamis, yaya ya carpmis ama allahtan yavas gidiyomus adama bisey olmamis, yinede adami kaptigi gibi hastaneye götürmüs ama bisey cikmamis, cok sis varmis göz gözü görmüyodu diyo, 30km hizla gidiyomus. allahim korumus ikisinide.. dün morali cok bozuk du..

simdilik bukadar kizlar simdi temizlige girismem lazim.. cok cok öpüyorum sizi

aylinim bak uzun istedin bende uzuuun yazdim...

:sm_cool: :teytey: :dance: sositososito sositososito sositososito
yaşasssıın nericim gelmişşşşş
nasılsın canım.
türkiye günlerinin güzel geçmesine çook sevindim ailenle hasret gidermişsin ne güzeeelllll sositososito
evine dönünce kocanlada hasret gidermişsin oda çoook güzeeell :asigim:
ama grip olmuşsun ona üzüldüm tatlım, bol bol kivi ye tatlım. bol c vitamini iyi gelirr..
eşinede geçmiş olsun, allah beterinden saklasın tatlım..
öpüyorum görüşürüüz..

tubiş yazmışsın kaçmşsın canım, karşılaşamadııııkkk..
fundişinde bu akşam misafirleri var, onlara hazırlık yapıyordurr:)
bende yemekteyiz programındaki beceriksizleri izliyım bari :))))

ilk düşük evet hiç bir anlama gelmiyor.ama 2. düşüğünüzden sonra muhakkak araştırın kızlar.genelde 3.düşükten sonra araştırma yapıyor doktorlar ama bn 2.düşükten sonra aaştırıldı kan pıhtılaşması cıktı.iyikide araştırılmıs şimdi iğne vurulacağım hamile kalınca.ama düşmesede allah korusun engelli doğma olasılığı cok fazla.2.ci olduktan sonra arastırın kızlar.

Back
X