- Konu Sahibi minik_kelebek
- #4.701
merhaba bende 8 haftalık bebeğimi ocak 26'da kaybettim.tekrarda hamile kalamadım.listeniz varsa benide eklermisiniz.
hoşgeldin ceren, geçmiş olsun.
umarım burdan güzel haberler verirsin tatlım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bende 8 haftalık bebeğimi ocak 26'da kaybettim.tekrarda hamile kalamadım.listeniz varsa benide eklermisiniz.
amin aylincim ALLAH razı olsun.RABBİM bidaha böyle acılar göstermesin(hiç kimseye)amin canım zaten tek başıma ne mümkün,artık insaflı bi hemşire bulursam yardım istiycem.
aylincim ne tesadüf bende saçlarımı kestirdim up uzun saçlarım vardı şimdi omuzlarımda
cerensesil geçmiş olsun hoş geldin canım.var tabii, liste yapan arkadaşımız gelsin ekler canım senide.bende ocak 25de kaybetmiştim 10 haftalık bebişimi.neden düşmüş canım,ilk bebişinmiydi?
hoşgeldin ceren, geçmiş olsun.
umarım burdan güzel haberler verirsin tatlım..
evet canım devlet hast.gerçekten çok suratsızlar yaa.amin kuzum sağolasın.
devlet hastanesinde mi kayınvaliden? ordaki hemşireler bayağı nemrut oluyor geçen sene babaannem hasekide ameliyat olmuştu annem çok zorlanmıştı, ordan biliyorum.
inşallah yardımcı olan birileri denk gelir canım..
kızlaaar bu arada ben size söylemeyi unuttum saçlarımı kırptırdım hemde omuzlarımdan yukarda kaydirigubbakcemile3 bi fenalık geldi bana geçen hafta hooooop kestirdim şimdi çok rahatladım kaydirigubbakcemile3
yeni fotoğraf çektirince eklerim baki beğencek misinizz kaydirigubbakcemile5
canım çok teşekür ederim.hoşbulduk.benim ilk bebeğimdi neden düştüğünü söylemediler.hamile kalmadan 1 ay önce doktora gitmiştik.eşimde sorun olduğunu ve tüp bebekten başka bir çarenin olmadığını söylemişlerdi.fakat ben 1 ay sonra normal yoldan hamile kaldım ama düştü.10 aydırda olmuyo.senin neden düşmüştü.
hoşbulduk canım işallah hepimiz hayırlı haberler veririz.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
evet canım devlet hast.gerçekten çok suratsızlar yaa.klava:.babaannene geçmiş olsun tatlım.gerçi biryıl olmuş ama olsun:1hug:.bu arada aylin,nihal saçlarınızı güle güle kullanın canlarım.eminim çok yakışmıştır.a.s.:
merhaba kızlar..
doktora gittim dün yine gördüm bebişimi..
kan idrar verdim bir sürü tahliller yaptırdım hepsi temiz Allahtan..
folik asitide bıraktım artık başka ilaca başladım..
sizler nasılsınız giremiyorumki artık görüşemiyorum sizlerle pc ye bakınca öğğ geliyo başım dönüyor.zaten baş dönmesinden başkada hiç belirtim kalmadı artık..
hamişlerimiz nasıllar hülyada artık cinsiyetini öğrendimi acaba?
aralık ayındada bir sürü hamişimiz olsun inşallah...
a.s.slm kızlar,iyi pazarlar herkese.herkes iyi oh oh maşallah.adetini bekleyenler hadi hayırlısı olsun canlarım,inşallah yrn,öbür gün güzel haberler alırız.
benim lekelenmem devam ediyo,yani bu adet normal olmadı,1 haftadır lekelenmem var sadece.bu ay düzensiz olduğu iiçin önümüzdeki aydan bi umudum yok yani.yinede kısmet belli olmaz.belki nazlı bebişim bana sürpriz yapar.ayyy inşallahhh.
aylincim saçlar gitmiş ha,iyi olmuş canım bazen değişiklik çoook ii geliyo insana.bende bu haftaiçi kestircem,kıskandım galiba:jeyyar:
yelizcim ablan bebekler nasıl,çalışmalar sürüyomuş hadi hayırlısı canım benim.
mehtapcım kayınvalden rahatsızmış geçmiş olsun,hatırlamak kötü oluyodur ama kardeşine ve babacığına allahtan rahmet diliyorum cnm.mekanları cennet olsun inşallah.
tubişim sen nasılsın,kartı yemedin dimi az kaldı adetine hadi bakalım,bu hafta hamişler çoğalmalııııı:CüvCüv:
fundacık sen nasılsın tatlım,yumoşlardan haber varmı?cnm bişe sorcam ben sana ya,sen yumurtalarının çatlamadığını nasıl anladın,ne olduda doktora gittin cnm,belirtisi varmı?bende korkmaya başladım da.
nihal nilay sizde yoksunuz yaw,iyisiniz umarım.:1hug:
yeni katılan arkadaşlarım,hepiniz hoşgeldiniz.bundan sonra sadece önümüze bakıyoruz,aynı acıları allahım bidaha hiçbirimize yaşatmasın inşallah.hayırlı haberler bekliyoruz artık.
kızzlar bu arada ben yrn kuru incir kürüne başlıcam,yumurtlamaya yardımcıymış.hayırlısı artık.benden şimdilik bu kadar,öpüyorum canlarııımmm...
saolasın yelizcim evet gitti saçlar, rahatladım ama bayağı..herkese ıyı pazarlar kızlar
heberlerınızı okudum ıyı olmanıza sevındım
mehtapcım kayınvalıdene cok gecmıs olsun canım ve kardesının ve babanın mekanları cennet olsun allah sabır versın bırdaha boyle acılar yasatmasın
aylıncım ıyısın canım sacını kestırmıssın hayırlı olsun bıraz zor oluyor uzun sac dımı tatlım
funda tugba sız nerelerdesınız kırmızı kart gelmemıstır umarım sızden umıtlıyım bu ay
kadrıye ne oldu kızlar haberı olan var mı adet gununu beklıyordu gunu gecmıs olması lazım
ozlemde yok kac gundur nılayın mazeretı var hadı bası donuyor pc ye bakınca
nıhalcım esın nasıl oldu toparlanmıstır ıns.senınde sacların hayırlı olsun canım
kızlar ben aksamları hıc acmıyorum esım erkenden gelıyor beraber zaman gecırıyoruz malum kıs gunu sıcacık caylarımızla v.s.keyıf yapıyoruz eee bıde calısmalar var bılıyorsunuz 20.gunum ama adet olana kadar durmak yok
hepınıze kucak dolusu sevgıler kendınıze ıyı bakın kızlar optum
a.s. çook teşekkürler şekerciim.. sen sevinmişsin kartın gelmesine o zaman bende sevindim. kaydirigubbakcemile3 haydi bakalım yumurtalar büyüsün, bebiş olsunlaaarrkızlar merhabalar bi denk gelemiyoruz he.bu arada saçlarını kestirenler olmuş hayırlı olsun aman ara sıra değişiklik iyi oluyo.tosbaacım resmini değiştirmişsin.gerçi ben hala resim eklemeyi bi türlü beceremiyorum:)))).bu resmin de çok güsellla.s. cnm:)).kızlar bu arada dün kırmızı kart yedim. çok mutluyum:lepi:.ilk kez bukadar seviniyorum.çünki biliyosunuz ki yakın zaman önce kürtaj
(( olmuştum.ilk reglim yani rahimde bi prb yok anlamına gelio yuppppiii:roflol:.inşallah yakın zamanda hamiş listesine de girerim... birdahaki adet tarihimi çok net kestiremiyorum ama 29.12.2008.diye bi girelim bakılım:uhm: hepinizi çok öpüyorummma.s.ilginizi eksik etmeyin olurmu hoşçakalın :asigim:
hülyacım mesajını görsem cevaplardım tabii ki di mi, ayline sordum cevap vermemiş demek yerine görmedi herhalde desen kalbimi kırmazdın.sagol canım beni meraketmişsin benim geçmedi bulantılar yatıyorum bide sürekli migdem ekşiyo acı agzım yiyip içip yatıyorum doktora bayramdan sonra gidecem daha ögrenmedim yani bide burayı bulamadım ayline okadar sordum bi cevap yazmamış nerdesiniz diye en sonunda sagolsun naren arkadaş yazmış burda oldugunuzu
kızlar nasılsınız ben geldim
geçmiş olsun cerensesil.ekleriz canım listeye senide.hoşgeldin bu aradamerhaba bende 8 haftalık bebeğimi ocak 26'da kaybettim.tekrarda hamile kalamadım.listeniz varsa benide eklermisiniz.
canım başınız sağolsun.allah geride kalanlara uzun ömür versin.çok zor hem baba hem kardeş acısı.allah sabır versin mehtapcımcanlarım bugün kızkardeşimin doğum günü, yaşasaydı 25 yaşında olacaktı.geçtiğimiz haftada ölüm yıldönümüydü.yarında babacımın ölüm yıldönümü.dua ediyorum MEVLAM hiçkimseye hiçbi şekilde acı yaşatmasın.ne olur kıslar sizde dua edin herşey için,içim çok acıyo ağlıyorum ama elden bişi gelmez.giden geri gelmiyor.