• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

BTRKLC mrb canım senın msjına cvp yazmıstım ama netin aziziliğine ugradım.gecmıs olsun kımyasal gebelık gecırmıssın sanırım.bu konuda pek bır bılgım yok aslında ama sanırım kendı kendıne olacagını sanmıyorum.mutlaka spermın yumurtalıklara ulasmıs olması lazımdır fakat ya yalnıs yerdedir yada kese olusmuyordur,doktorun sana bu konu hakkında bılgı verdı bende merak ettım nası oluyormus bu kımyasal gebelık.

canım ben ilk kanda tespit edildi gebelik.ilk değe düşükdü.arttı tamam gebelikden emin oldu ilaç verdi.değer artarken kanama başladı önce lekelenme tarzınada asla artmadı.fakat keseyi göremeyince ilaç vermedi .6 gün sancılı adet gibi geçirdim.cumartesi günüydü bir kan peltesi düştü.ağrılar kesildi.bir iki parça bişi diğreinden küçükdü.çarşamba günü değerim düşmüşdü.dr keseyi görmedi ama benden düşen parçalar ben ce bebekdi.günüm geçmişdi bence kimyasal değildi.:çok üzgünüm:

günaydın canım iyiyim sen nasılsın ay görüşemedık bayadır bu net benı delı ettı boyyna donuyo kk sayfaları sanırım bızım baglantıda bı sorun var
,aman neysekı negatif cıkmıs bende cok sevındım canım :1hug: aklıma takıldı hep lekelenmem oldu dedın ya neysekı hallolmus sorun.bakıyorum şekerim bu ay baya iddalısın hadı bakalım.bu incir kürü ne bılimiyorum ama kuru inciri cok severım.olmassa bende denerım bu ay kaydirigubbakcemile3

tubişim,bende hep aynı sorunları yaşıyodum bu sayfalarda ama bi kaç haftadır takılma yok.senin bağlantıda var problem sanırım.ayyy sorun olmasın kolay aç sayfalarıı,her zaman buluşamıyoruz:1hug:
canım hemen anlatayım,ibrahim saraçoğlu var ya prof. onun bulduğu bi kür bu.hergün yarım litre klorsuz kaynamış suyun içine 14-15 kuru inciri 2 ye keserek atıyosun,ağzı kapalı olarak 20 dakika kaynatıyosun.daha sonra ılımasını bekliyosun ılıyınca süzüyosun,öğünlerden 15 dakka önce aç karnına içiyosun.ben sabah akşam içicem hatta şuan bardak yanımda tadına bakmadım fena değildir heralde ki sen kuru inciri çok seviyomuşsun.gelelim bu kürün ne işe yaradığına:kahve: cnm bu kür yumurtaların zamanında ve kolay çatlamalarını sağlıyomuş,kolay hamile kalabilmek isteyenlere öneriyo doktor.sitesinde var kürler bi ara bak istersen.
ayyy baktım tadına çok şekerli bişiiiii,güzelmiş tadı.hadi hayırlı olsunkaydirigubbakcemile4
dur kız sen deneme çünkü bu hafta güzel haberini vereceksin bize:CüvCüv: hihoyyyt
inşallah cnm benim.

canım ben ilk kanda tespit edildi gebelik.ilk değe düşükdü.arttı tamam gebelikden emin oldu ilaç verdi.değer artarken kanama başladı önce lekelenme tarzınada asla artmadı.fakat keseyi göremeyince ilaç vermedi .6 gün sancılı adet gibi geçirdim.cumartesi günüydü bir kan peltesi düştü.ağrılar kesildi.bir iki parça bişi diğreinden küçükdü.çarşamba günü değerim düşmüşdü.dr keseyi görmedi ama benden düşen parçalar ben ce bebekdi.günüm geçmişdi bence kimyasal değildi.:çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun cnm,inşallah bidaha aynı şeyleri yaşamayız hiçbirimiz.
benim bildiğimde,kanda gebelik tespit ediliyo fakat adet oluyosun sonrasında,yani aslında düşük olmuş oluyo benim anladığım kadarıyla çok belirsiz olduğu için kimyasal gebelik deniyo.inşallah allahım isteyen herkese bebek sahibi olma mutluluğunu yaşatır.

canım anlattıgına göre bencede kımsayal değildi canım parca düştu diyosun çunku kımyasalda adet geciyor kanda der yukselıyor sonra düşüyor adet oluyosun benım doktroum umma gecelık demişti kımyasal gebelıge yani vucut hamileymış gıbı hormn salgılıyor

bakalım bugunde oglen oldu perş yada cuma regl olmazsam hastanede yaptıralım kan testı dıyoruz

slm arkadaşlar bende kasım başında hamıle olduğumu öğrendim ama 4-5 sonra kanamam geldi ve bebişimi kaybettim.4 haftalıktı.ilk kan tahlılı yaptırdığımda beta 121 idi.2gün sonra 132.dr bebek gelışmıyo mu falan dedi.(acılen gitmiştik doktora sectiğim doktor değildi) folic asit verdi.2 gün sonrada kanamam geldi hastaneye yatırdılar ve ebbeğim düştü değerler düşmeye başladı.doktor kanaman geçse bile bebek gelışmıyo dedi.buarada hamıleolduğum günün ertesi akşamı çok ateşlendım 39,5 a kadar çıktı acıle gittik ama ilaç vermediler hamıe olduğum için için evde düşürmeye bakın dediler ama sabah özel has. gittk işte ozaman 132 çıkmıştı beta.çok uzun oldu ama arkadaşlar bişi sorcam doktor bana 6 ay korunun dedi.çok uzun değil mi bu süre ben 3-4 ay diye bılıyodum. bu hafta yıne kontrole gidicem iyi bi doktor ama başka doktora da gitmeyi karar verdim. cevap yazıp aydınlatırsanız sevınırım.inş yıne en kısa zamanda bebbiş sahibi oluruz. okadar sevınmıştım kı uçuyordum sevıncten herkese yaymıştım.çok üzüldüm.Ama Allah büyük arkadaşlar dualarımız kabul olur inşşş.:Saruboceq:

canım bnce hıçkorunma bebgın kendı duşmuş kurtaj olmadıgına göre rahımde zadelenme olmamaış oluruna bırak canım

canım bnce hıçkorunma bebgın kendı duşmuş kurtaj olmadıgına göre rahımde zadelenme olmamaış oluruna bırak canım[/QUOT
yok canım kürtj olmadım ama doğumhanede çalışan bir ebe tanıdığımız var oda daha çabuk hamıle kalabilirsin tekrar git olmazsa başka doktorada git dedi ama kafam karıştı.bide bişi daha sorucam acaba suandan itibaren folıc asit kullansak mı komşum var 2 tane çoçuğu var o dedi kullan sende güçlü olursun bebişte güçlü tutunur dedi ama doktora sorucam bende kafam karışık doktor da iyi biri ama anlatmıyo bişey ben sorunca cevap veriyo azından laf çıkmıyo.

daha once kulanmışmıydın olık atsiti ben gecn yıl kulanmıştım ilk hamişliğimdede kulanmıştım oyuzden yazın gittiğim doktorum yarın verdı bana onceden kullandıgım için şimdi kullanmıyorum ama sonuçta hormon canım ama hamiş oldugumu ogrendıgım gun başlarım sanırm yıne

slm arkadaşlar bende kasım başında hamıle olduğumu öğrendim ama 4-5 sonra kanamam geldi ve bebişimi kaybettim.4 haftalıktı.ilk kan tahlılı yaptırdığımda beta 121 idi.2gün sonra 132.dr bebek gelışmıyo mu falan dedi.(acılen gitmiştik doktora sectiğim doktor değildi) folic asit verdi.2 gün sonrada kanamam geldi hastaneye yatırdılar ve ebbeğim düştü değerler düşmeye başladı.doktor kanaman geçse bile bebek gelışmıyo dedi.buarada hamıleolduğum günün ertesi akşamı çok ateşlendım 39,5 a kadar çıktı acıle gittik ama ilaç vermediler hamıe olduğum için için evde düşürmeye bakın dediler ama sabah özel has. gittk işte ozaman 132 çıkmıştı beta.çok uzun oldu ama arkadaşlar bişi sorcam doktor bana 6 ay korunun dedi.çok uzun değil mi bu süre ben 3-4 ay diye bılıyodum. bu hafta yıne kontrole gidicem iyi bi doktor ama başka doktora da gitmeyi karar verdim. cevap yazıp aydınlatırsanız sevınırım.inş yıne en kısa zamanda bebbiş sahibi oluruz. okadar sevınmıştım kı uçuyordum sevıncten herkese yaymıştım.çok üzüldüm.Ama Allah büyük arkadaşlar dualarımız kabul olur inşşş.:Saruboceq:
gecmıs olsun canım bence 6 ay cok uzun bır ara ve zaten düşen bebegın cok küçükmüştü.neye dayanarak 6 ay korun dedı canım sana.vajınadan ultrasonla baktımı?bence doktorunu degıstır,benim düşük basladıgında kürtaj oldum ama vajınal muayenede doktor herhangı bır zedelenme yok 1 2 ay korun yeter dedı.bende 1 ay korundum 3 aydır beklıyoruz bebegım tekrar gelcekmı die?
Allah hepimize hayırlı zamanlarda saglıuklı bebısler versın inşallah
canım bnce hıçkorunma bebgın kendı duşmuş kurtaj olmadıgına göre rahımde zadelenme olmamaış oluruna bırak canım[/QUOT
yok canım kürtj olmadım ama doğumhanede çalışan bir ebe tanıdığımız var oda daha çabuk hamıle kalabilirsin tekrar git olmazsa başka doktorada git dedi ama kafam karıştı.bide bişi daha sorucam acaba suandan itibaren folıc asit kullansak mı komşum var 2 tane çoçuğu var o dedi kullan sende güçlü olursun bebişte güçlü tutunur dedi ama doktora sorucam bende kafam karışık doktor da iyi biri ama anlatmıyo bişey ben sorunca cevap veriyo azından laf çıkmıyo.

canım folic asit mutlaka kullanmalısın,cünkü doktorum bana dedıkı "bebek yapmayı düşündüğünüz ay mutlaka folic asite basla" dedı.arkadasın dedıgı gıbı folic asit hormon değıl.bebegın ihtiyacı olan vitamınler var içnde.her hamılenın kullanması gerekırmıs ve sadece bebege ilk haftaları omurilik ve beyın gelısımı için faydalı olurmus.eger hamıle kaldıktan sonra baslarsan zaten bebek enaz 4 haftalık oluyo ve gec kalınmıs oluyor.yanı doktorum öle dedı.

canım ben ilk kanda tespit edildi gebelik.ilk değe düşükdü.arttı tamam gebelikden emin oldu ilaç verdi.değer artarken kanama başladı önce lekelenme tarzınada asla artmadı.fakat keseyi göremeyince ilaç vermedi .6 gün sancılı adet gibi geçirdim.cumartesi günüydü bir kan peltesi düştü.ağrılar kesildi.bir iki parça bişi diğreinden küçükdü.çarşamba günü değerim düşmüşdü.dr keseyi görmedi ama benden düşen parçalar ben ce bebekdi.günüm geçmişdi bence kimyasal değildi.
anladım canım degerınde baya yuksek cıkmıs hanı 30larda 50lerde falan degıl yanı.benımde kesem cok gec olustu ama kese oldu yanı sonucta.neyse canım Allah hepimize hayırlı saglıklı bebekler nasıp etsın inşallah
tubişim,bende hep aynı sorunları yaşıyodum bu sayfalarda ama bi kaç haftadır takılma yok.senin bağlantıda var problem sanırım.ayyy sorun olmasın kolay aç sayfalarıı,her zaman buluşamıyoruz
canım hemen anlatayım,ibrahim saraçoğlu var ya prof. onun bulduğu bi kür bu.hergün yarım litre klorsuz kaynamış suyun içine 14-15 kuru inciri 2 ye keserek atıyosun,ağzı kapalı olarak 20 dakika kaynatıyosun.daha sonra ılımasını bekliyosun ılıyınca süzüyosun,öğünlerden 15 dakka önce aç karnına içiyosun.ben sabah akşam içicem hatta şuan bardak yanımda tadına bakmadım fena değildir heralde ki sen kuru inciri çok seviyomuşsun.gelelim bu kürün ne işe yaradığına:kahve: cnm bu kür yumurtaların zamanında ve kolay çatlamalarını sağlıyomuş,kolay hamile kalabilmek isteyenlere öneriyo doktor.sitesinde var kürler bi ara bak istersen.
ayyy baktım tadına çok şekerli bişiiiii,güzelmiş tadı.hadi hayırlı olsunkaydirigubbakcemile4
dur kız sen deneme çünkü bu hafta güzel haberini vereceksin bize:CüvCüv: hihoyyyt
inşallah cnm benim.
daha denemıyorum zaten canım :roflol::roflol::roflol: eger kartı yersem artık ilac kullanmaktansa bunu denerım.neye bencede inşallah denemek zorunda kalmam.ee senın bugun 20.gununse 10guncukmu kaldı yanı.amanın cok heycanlı.içime doguyo kız bu aralık ayı cok verımlı geccek calısan calısana kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt Şeniz
bakalım bugunde oglen oldu perş yada cuma regl olmazsam hastanede yaptıralım kan testı dıyoruz

ay kadrişcim yaa taa cumaya kadar nıye beklıycen.adetınden kocaaa 9 gun gecmıs olcak.normalde kac gun gecıyo canım.yanı gecermı böle 9 on gun falan ondanmı beklıyon
gercı bende hemen 3ünde yapmıycam bende cumayı beklerım eger kartı yemessem

teşekkür ederim minik kelebek.canım doktor ultrasonla bakmadı.2 dk içinde tahlıl sonucuna bakıp söyledi.konuşurken yüzüme bile bakmıyo.iyi bir doktor diyorlar ama ilgisiz geldi bana. yarın gidicem ama içimden gelmıyo ona gitmek.inş canım en kısa zamanda bebek sahibi olursunuz Allahım herkese nasip etsın dualarımızı kabul etsin.evet canım bende doktora sorayım folıc asit meselesini.Allahım yardıcımız olsun.o güzel haberi almak istiyorum enkısa zamanda Allahım ne olur kucağımıza alalım bebişlerimizi.vallahi kafam karıştı ama dediğim gibi başka doktora mutlaka gidicem.bu doktoru anlayamadım ben acıkcası.

canım folic asit mutlaka kullanmalısın,cünkü doktorum bana dedıkı "bebek yapmayı düşündüğünüz ay mutlaka folic asite basla" dedı.arkadasın dedıgı gıbı folic asit hormon değıl.bebegın ihtiyacı olan vitamınler var içnde.her hamılenın kullanması gerekırmıs ve sadece bebege ilk haftaları omurilik ve beyın gelısımı için faydalı olurmus.eger hamıle kaldıktan sonra baslarsan zaten bebek enaz 4 haftalık oluyo ve gec kalınmıs oluyor.yanı doktorum öle dedı.[/QUOTE]

hımm analdım canım yarın sabh alaıyım bitane başlıyaım öyleyse :)
olsun işte gecerse gunum gecsın 9gunde artık varsadayoksada kesın belli olur bayramdn sonradadoktora gideriz kociş israr edıp duruyo aslında test yap diye ama kararlıyım canım varsa kandakı değeride görururz bıde artık 2yıldır bekledıgımdenmı dir nedır nötr bı durumdayım.tmmuzdan beri gecmiyordu gunum canım oncesidede duzenlıydı ama benım yara vardı ilşki sırasında kanam oluyordu oyuzdne temmuzdan once gebelıge sıcak bakmıyorduk olumlu bakmıyoduk yanı yarayı dondurtunca kanama sorunuda bıttı daha pozıtifiz artık oyuzden belkıde gecince heveslenıyoruz
yoksada bayramdan sonra dokotra gidicez artık

normlde 2gun gecikmelı geliyor temmudn berı zatn bzıde 2gun gec diye hesaplamıştık buayı temmuzda22 agusrosta
24eylul
26ekım
27kasımdıye bekldık(ekım 31 cekıyorya)

canımkelebeğim
14/ kasımda 22,77
17/kasımda 104
19/ kasımda 352
bir daha yaptırmamıştım
22 kasımda lekelenmeyle pıhtılar geldi.ya da herneyse
26/kasım 29 idi betahcg:a015:
neyse canım artık önüme bakcam.bir kere doğal olduysa yine olur.olmadı şubat mart gibi 4, kez aşılama denicem:delphin:

Back
X