• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

benım kırmızlar teşrif ettiler akşam ustu kızlar yeni tarıhım 3ocak sanırm bakalaım bayrmdan sonra doktora gidicez artık hepinizn ilğisne guzle dualrına tesekkur ediyorum[/QUOTE
sağlık olsun kadrişcim bak en azından zamanında geliyorlar inşallah önümüzdeki ay..

arkadaşlar merhaba yine problemim var :(
biliyorsunuz ben düşüğü kendi kendime yaptım yani kürtaj olmadım
düşük kanamam 25 ekimde başladı 25 kasımda adet oldum
adet kanamam 2 gün önce bitti
ama kahverengi lekelenme sürüyor
sizce nedeni nedir? herhangi bir agrım falanda yok kasılmalar oluyordu onlarda geçti
ya delirecem sizce neler oluyor

hiç bilemedim tatlım ya. bi dr'una sor istersen..

Sağol canım, iyiyim:) Okula geç kalmak üzereyim ama yapıştım ilgisayara kalkamıyorum başındankaydirigubbakcemile3Bağımlılık yapıyor bu kk:CüvCüv:Sen nasılsın tatlım?
aman canım ınsallah gec kalmamıssındır okuluna evet pc cok acayıp bagımlıklık yapan bıse zaten.neyse bende iyiyim canım sabah cvp yazamadım kahvaltıya annem geldı ondan cvp yazamadım.neyse öpüyorum sekerım
kızlar kürtajdan sonra kanaması gelmeyen varmı aranızda?
evet canım benımde kürtajdan sonra sadece lekelenmem olmustu hıc kan gelmedı.zaten gelmemesı gerekırmıs kürtajda hepsi temıslenıyorya.bende korkmustum aradım doktoru " cok fazla kanamanın olmaması kürtajın doğru yapıldıgına işarettır" demıstı

sizce nedeni nedir? herhangi bir agrım falanda yok kasılmalar oluyordu onlarda geçti

canım bence senın bı doktora gözükmen şart.burdan bızden aldıgın bılgıler nekadar saglıklı olabılırkı.ıhmal etme bı vajınal usg ye baktır.belkı parca kalmıstır ve tekrar hamıle kalmanı falan enbgeller belkı.inşallah hersey yolundadır ama dedıgım gıbı bı doktora gözükmelısın en dogru cvp doktor verır

buarada herkeze günaydın,pek bi erkencıyım dimi kızlar :roflol: :roflol: :roflol:

kuzuzcum nbr görüşemiyoruz iyimisin özledım valla he o ardı gelmeyen sohbetlerımızı.neyse sen su 12.haftayı atlat belkı düzelirsin.aylıncıgımın uyku dısında pekde bişesi kalmadı heralde.inşallah senınde basdönmelerın biter kuzucum

tubişcim nasılsın canım evet eskisi gibi değil iyikide değil yoksa aklım hep sizde kalırdıkaydirigubbakcemile3
bende sürekli uyuyorum canım başkada birşey kalmadı bilgisayara bakınca kötü oluyorum o kadar...sen nasılsın ne zaman büyük gün hamilesindir inşallah...
:Saruboceq:

tubişcim nasılsın canım evet eskisi gibi değil iyikide değil yoksa aklım hep sizde kalırdıkaydirigubbakcemile3
bende sürekli uyuyorum canım başkada birşey kalmadı bilgisayara bakınca kötü oluyorum o kadar...sen nasılsın ne zaman büyük gün hamilesindir inşallah...
:Saruboceq:

valla canım buyuk gun bugun ama adetım hep 3gun sarkma yaptıgı için cumaya kadar adet olmassam test yapıcam ama olacam galıba cunku her adetten öncekı cıkolata krizlerim basladı.ama inşallah hamişimdir tabı kısmet yanı.bakalım civciv cıkcakmı :CüvCüv:

valla canım buyuk gun bugun ama adetım hep 3gun sarkma yaptıgı için cumaya kadar adet olmassam test yapıcam ama olacam galıba cunku her adetten öncekı cıkolata krizlerim basladı.ama inşallah hamişimdir tabı kısmet yanı.bakalım civciv cıkcakmı :CüvCüv:

inşallah canım, inşallaaaaaahhhh :emir_bebek: :CüvCüv:

valla canım ne desek şimdi yalnış olur, belki için temizleniyodur rahim toparlanmaya çalışıyo bu dönemde.ben kürtajdan sonraki ilk kanamamı normal görmiştim adetim bittikten sonra tekrar kahve rengi lekelenmelerim geldi 1 hafta boyunca sürdü. dr aradığımda korkulcak bişi olmadığını söylemişti rahimin kendini toparlamaya çalıştığını söyledi.belki senin de nedeni budur .ama en iyisi bi dr görünmek tabi
Ay ilahikaydirigubbakcemile3Sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün e mi:nazar:kaydirigubbakcemile2

amin burcucum hep gülelim inşallahŞeniz

kadriyecim bu ay da nasip değilmiş üzülmek yok tamam mı.sen çok takıyosun bu işe bence, biraz daha rahat olmayı denesen belki herşey daha iyi gelişecek.hakkında hayırlısı olsun canım.hayırlısı ne zamansa o zman gelsin bizlere bebeklerimiz:teselli:

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

funda72.......................16 kasım
Bumuyani....................28 kasım
minik_kelebek...............01 aralık
sweet baby...................01 aralık
neriman83.....................06 aralık
zeytohnm......................06 aralık
Pretty women................08 aralık
Lolo..............................10 aralık
frabjous.........................10 aralık
Karamelek07.................11 aralık
gül84........................... 12 aralık
minikkelebek(özlem)......19 aralık
burko............................21 aralık
Fikirevi..........................25 aralık
Mehtap gülü...................25 aralık
sumy............................29 aralık
yaprak57.....................
serdi............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş

burcu selam canım nasılsın .okul nasıl gidiyo ge kalmadın demi buğün.pc nin başından ayrılmak zor oluyoda çoğu zaman.
eşim bana takılıyo hep bilgisayarı boynuna takıcam cikletçi kızlar gibi diyoo .sırnaşık şey

3ocak kızlar benım de duzeltirmisinz bakalım yenı ay yenı umitinş
bugun sogan kurune başladım eşimede keci boynuzu kaynattım.pazrdanda incir alcm incir suyu da kaynatcam oo içim su olck buay :)

burcu selam canım nasılsın .okul nasıl gidiyo ge kalmadın demi buğün.pc nin başından ayrılmak zor oluyoda çoğu zaman.
eşim bana takılıyo hep bilgisayarı boynuna takıcam cikletçi kızlar gibi diyoo .sırnaşık şey

Günaydın canım yok geç kalmadım dün. Darısı bugüne:) Sorma, benim eşim de çok şikayetçi bu internet aşkımdan. Bir şey değil, çalışmaya vakit bulamayacağız böyle giderse. Bizim keçiyi de leylekler getirir artıksırnaşık şey

valla canım ne desek şimdi yalnış olur, belki için temizleniyodur rahim toparlanmaya çalışıyo bu dönemde.ben kürtajdan sonraki ilk kanamamı normal görmiştim adetim bittikten sonra tekrar kahve rengi lekelenmelerim geldi 1 hafta boyunca sürdü. dr aradığımda korkulcak bişi olmadığını söylemişti rahimin kendini toparlamaya çalıştığını söyledi.belki senin de nedeni budur .ama en iyisi bi dr görünmek tabi

çok sağolun arkadaşlar dün ögleden beri bir daha lekelenmem olmadı aradım doktorumu aynen senin yazdığını söyledi rahim toplanıyor dedi ben kürtaj olmadım biliyorsunuz bir haftada değerim 300lerden 1e düştü parça kalması mümkün değil dedi doktor renkli ultrason incelemesi yapmışlardı değerim 1e düştüğünde problem gözükmüyordu korkma dedi ama ben rahat duramıyorumki artık ne olsa şüpheleniyorum İYİKİ VARSINIZ herşey için sağolun a.s.:1hug:

herkese güzel bir gün diliyorum arkadaşlar,nasılsınız bugün bakalım?
tubişiiim,cnm inşallah meleğin seninledir bize güzel bir haber verirsin inşallah çok yakında:CüvCüv: benim lekelenmem hala sürüyo.bugün 12.gün,bu yüzden listede benim tarihimi silip yerine ? koyarmısın cnm.çünkü ben hiç bilemiyorum bi daha ne zaman adet olurum.baya düzensizleşti bu ay:1shok::bbo:

kızlar benim günüme az kaldı bu ay çok az bi ihtimal olsada belli olmaz allahtan ümit kesilmez
kızlar dün göğüs doktoruna gittik aylecek maşşallah hepimizde sorunluyuz oğluma ilaç verdi ciğeri temiz dedi dr bayramdan sonra çağırdı düzelmemişse koruyucu tedaviye başlıcaz dedi ben bu gün alıcam filmimi eşimdede bi beyazlık görmüş dr iltihap var demiş bakalım kanda ne çıkıcak kızlar dua edinde temiz çıksın başka hastaneye göndericekmiş tomografi için bişeylerden şüpelenmiş bakalım bu gün sonuçları almaya gidicem inşallah kötü bişey demez dr
kızlar bol hamişli bi ay diliyorum hepinize allah sağlık versin bebişte gelir elbet herşeyin hayırlısı allahtan
ben şimdi kağanı okula bırakmaya gidiyorum ordanda hastaneye gidicem kendinize iyi bakın

merhaba herkese..
birşey sormak istiyorum.düşük yapan ve/veya kürtj olan arkadaşlar tekrar bebek düşünmek için ne kadar bekliyorsunuz??
herşey gönlünüze göre olsun..

merhaba herkese..
birşey sormak istiyorum.düşük yapan ve/veya kürtj olan arkadaşlar tekrar bebek düşünmek için ne kadar bekliyorsunuz??
herşey gönlünüze göre olsun..

merhaba cnm,doktor genelde korunma süresini söylüyo.benim 11 haftalıktı bebeğim,doktorum 3 ay korunmalısın dedi,ama bende kist çıktığı için tedavi gördüm 5 ay bitti yeni başladık çalışmalara.
bebek küçük olursa,5 haftalık mesela doktor 1 adet geçir sonra korunmayı bırak diyo.bazı doktorlar hiç korunma diyor.doktor görüşüde değişiyo yani.
sende kürtaj mı oldun cnm?

Back
X