• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ay kıslar nerdesiniz yaa?hafta sonu diye tatil yapıyosunuz dimii?oohh kocişlerde yanınızda.ALLAH ayırmasın kocişlerinizden fıstıklarım,hayırlısıyla bebişlerde geldimi tamam değmeyin keyfinize.kıslar benim kociş bugün yok sabahtan beri hastanede,daha kayınvaldem iyileşmeden kocişin dayısının oğlu inşaattan düşmüş.iki ayağının topuğu ve beli kırılmış,moralim o kadar bozukki anlatamam 4 çocuğu var RABBİM yardım etsin nişş..

mehtapcım çok geçmiş olsun,allahım tez zamanda iyileşmeyi nasib etsin inşallah.çok üzüldüm,allahım çocuklarına bağışlasın.

fundişim canım nasılsın,senin günün geçti dimi?inşallah güzel haberi verirsin bize bugün,dua edicem canım senin için.çok heyecanlandım valla ya,artık tek tek o mutlu haberi vermeliyiz burda.inşallah.

mehtapcım geçmiş olsun canım Allah tez zamanda ayağa kaldırsın şifasını versin

bilgecim geçiş olsun canım Allahım birdaha yaşatmasın.benimde kasım başında gelmişti kanamam düştü bebeğim.3-4 gün olmuştu hamıle olduğumu öğrenmem.tam anlayamadan.
ne diyelım Allah büyük,herseyın hayırlısı olsun.bizde anniş olcaz canım,umudunu yitirme bitanem.
bak hamişlerimiz var teyze olcaz,arkadanda biz geliriz inşşş AMİNNNN
öptüm kızlar.inş hamişlerimiz herşeyi yolundadır.iyi bakın kendinize.öptümm hepinizi tekrar iyigeceler....
saol canım, benim şimdilik herşey yolunda, inşallaaaah aynı sorunlarla yine karşılaşmayızz hiçbirimiiizz. güzel haberlerinizi bekliyorrruuuzzz..

fundişim canım nasılsın,senin günün geçti dimi?inşallah güzel haberi verirsin bize bugün,dua edicem canım senin için.çok heyecanlandım valla ya,artık tek tek o mutlu haberi vermeliyiz burda.inşallah.

özleöcim nasılsın? görüşemedik ne zamandır. hadi bakalım sendende bekliyoruz haberler.
fundiiişşşş canım haberdar et bizi olur muu? dualarım hepimizle canım arkadaşlarım :1hug:

merhaba kızlar benim 3 gün geçti ilk tahlilimde negatif çıktı akşama bir tane daha yapacağım.geçen sene bu zamanlar bir düşük yaşamıştım.şimdi eğer bebek varsa düşer diye çok korkuyorum.biraz önce okulun servisiyle geldim.acaba sarsıntıyla düşermi offffffff bana yardım edermisiniz acaba varsa otobüse binince birşey olurmu.

aylinciiim,ben iyiyim sen nasılsın bitanem?bebiş nasıl,geçmişi okudum,erkek olabilir demiş doktor öylemi.ayy ne güzel ya,kesin olarak ne zaman belli oluyo cinsiyet?sağlıklı sıhhatli olsunda canım,kız erkek farketmez.ben dua ediyorum inşallah benim ikizlerim olur diye:)
sende rahatsızlanmışsın canım bayramda çok geçmiş olsun,aman korkutma bizi dikkat et canım kendine.
inşallah canım,o güzel haberi vereceğim günü iple çekiyorum,dua edin bizler için.hamişler kervanına bizde katılalım.

iyi haftalar arkadaşlarr,

bu topic in kurucusu minikkelebek ti dimi?iyi ki açmışsın bu topiği..okudukça benimle aynı şeyleri yaşayan hisseden arkadaşlarımın içinde yalnız hissetmiyorum kendimi öptüm hepinizi....
a.s.a.s.

merhaba kızlar benim 3 gün geçti ilk tahlilimde negatif çıktı akşama bir tane daha yapacağım.geçen sene bu zamanlar bir düşük yaşamıştım.şimdi eğer bebek varsa düşer diye çok korkuyorum.biraz önce okulun servisiyle geldim.acaba sarsıntıyla düşermi offffffff bana yardım edermisiniz acaba varsa otobüse binince birşey olurmu.[/QUOTE
canım kasma kendini bu kadar,tedirginliğini çok iyi anlıyorum ama kendini bu kadar koyverme hemen.doktorum bana bebek öyle kolay kolay düşmez demişti,sağlıklı bir gebelikse eğer istersen ip atla,oyna zıpla onlardan bişe olmaz demişti,ama risk varsada istersen tüm gün uzan,yataktan çıkma bebek hayatla bağdaşmıyorsa her şekilde kaybedilir demişti.
inşallah hamilesindir canım,istersen kanda bi baktır bugün.otobüse binmekle bi sorun olmaz yani takma kafana,rahat ol.çok ağır işlerde çalışan hamile bayanlar var onu düşün.allahım herşeyin hayırlısını versin,güzel haberlerini bekliyoruz.

canım otobüsten düşermi hiç bebek sen içini rahat tut kan testi yaptır emin ol sonra ayrıntıları doktorunla görüş

slm guzeller gecmısı okumadım o yuzden sızlere cevap yazamıyorum ıyısınızdır ınsallah
ben benı napıcam bılmıyorum cok sabırsızım bugun dr.a gıttım kan testı yaptı tabıkı negatıf
dogum kontrol hapı verdı kanamayı duzenlı getırmek ıcın ama sadece bu ay kullanıcam
sonra yıne klomen baslıcam bakalım hayırlısı eve geldım adet sancıları basladı yarına kalmaz gelır heralde bosa bır suru para verdım muayene ucretı,tahlıl, yazdıgı d.k.hapınıda ssk karsılamıyormus neyse gıdecegı varmıs aslında dr dedı bırkac gun daha bekleyelım dıye ben ısrar edınce yaptı tahlıl falan hayırlısı olsun artık meleklerımıze herseyımız feda olsun yeter kı onlar daha fazla naz yapıp bekletmesınler bızı dımı

tugba bu ay tutturdu ben ve nıhal dıger aya devrettık kızlar funda dan haberı olan var mı onunda gunu gecmıstı yazdıysada okumadım bılmıyorum hepımızın hakkında hayırlısı olsun arkadaslar
cok sukur onemlı bır problemımız yok stresten baska tabı sadece zamanımız dolmadı galıba
hepınızı cok opuyorum guzel haberlerle gorusmek uzere

umarım öbür aya bizde hamile oluruz canını sıkma bende klomen kullanıcam ayrıca soğan kürü ve incir kürünüde uygulucam inşallah fazla bekletmezler bizi nazlı bebişler

selam kızlar yeni bir haftaya merhabaaa
umarım güzel ve hayırlı bir hafta olur hepimiz için ben dün gece yarısı kırmızı kartı gördüm hemde acayip sancılı...
hayırlısı bu ay da değilmiş demekki.amann zaten keyfe keder yapılan işten de bu kadar olur herhalde:dilcikar:
herkes iyidir umarım bende iyim valla .şimdi mi,s gibi lahana suyumu içmeye gidiyorum.fırsattan istifade bebek gelmeden forma girmem gereksositososito.öpüyorum hepiniziiia.s.

ay kıslar nerdesiniz yaa?hafta sonu diye tatil yapıyosunuz dimii?oohh kocişlerde yanınızda.ALLAH ayırmasın kocişlerinizden fıstıklarım,hayırlısıyla bebişlerde geldimi tamam değmeyin keyfinize.kıslar benim kociş bugün yok sabahtan beri hastanede,daha kayınvaldem iyileşmeden kocişin dayısının oğlu inşaattan düşmüş.iki ayağının topuğu ve beli kırılmış,moralim o kadar bozukki anlatamam 4 çocuğu var RABBİM yardım etsin nişş..
çok geçmiş olsun canım gerçekten çok üzüldüm.acil şifalar diliyorum

kızlar ben hala kırmızı kart yemedim ama beklemedeyim sizce ne kadar daha bekleyim normal tarih 12 si idi

istersen test yap.idrarda çıkıyo.2-3 gün geçmesi yeterli teste çıkması için.
inşallah aba napim elimde değil stres yapıyorum yıllardır doktora gitmekten yoruldum artık ben illada doktora gitmek zorundamıyım hamile kalmak için yıllardır olmuyo yeni değilki galiba artık sıkıldım uğraşmaktan çevremde benden sonra evlenenlerin bile 3 4 hatta 5 abartmıyorum 6 çocuklular bile var ben evlendiğimden beri korunma nedir bilmedim ama genede olmuyo bi sorunda yok olmaması için ama genede olmuyo belkide bi zamanı var yada nasibimde ikinci çocuk yok nebilim allah oğluma uzun ömür versin sizede kolay doğumlar yavrusu olanlarada analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin allahım AMİN..

canım bu kadar kasma kendini.dua et bi oğun var.allah ona uzun ömür versin.yıllarca isteyipte bir tane bile cocuk sahibi olamayanlar var.üzülme tatlım hayırlısıyla herşey olucak zaman sadece

umarım güzel ve hayırlı bir hafta olur hepimiz için ben dün gece yarısı kırmızı kartı gördüm hemde acayip sancılı...
hayırlısı bu ay da değilmiş demekki.amann zaten keyfe keder yapılan işten de bu kadar olur herhalde:dilcikar:
herkes iyidir umarım bende iyim valla .şimdi mi,s gibi lahana suyumu içmeye gidiyorum.fırsattan istifade bebek gelmeden forma girmem gereksositososito.öpüyorum hepiniziiia.s.

selam hemşocum nasılsın?lahana suyu hakkında bilgi verir misin ? ben de evlendikten ve şu operasyonlar ilaçlar derken deli gibi kilo aldım gerekirse şok diyete bile gireceğimmm...:sm_confused:

merhaba kızlar benim 3 gün geçti ilk tahlilimde negatif çıktı akşama bir tane daha yapacağım.geçen sene bu zamanlar bir düşük yaşamıştım.şimdi eğer bebek varsa düşer diye çok korkuyorum.biraz önce okulun servisiyle geldim.acaba sarsıntıyla düşermi offffffff bana yardım edermisiniz acaba varsa otobüse binince birşey olurmu.

yok tatlım ya daha neler otobüse binmekten bebek düşermi?
uzanmak, atlamak, zıplamak, hoplamak asla düşüğe neden olmaz bebğin hayatla bağdaşmayan genetik bir problemi varsa doğanın kanunu olarak vucut dışarı atarmış. biryerde okumuştıum makaleyi bulursam haber veririm sana, inşallah vardır bebeğin müjdeyi verirsin bizlere..

aylinciiim,ben iyiyim sen nasılsın bitanem?bebiş nasıl,geçmişi okudum,erkek olabilir demiş doktor öylemi.ayy ne güzel ya,kesin olarak ne zaman belli oluyo cinsiyet?sağlıklı sıhhatli olsunda canım,kız erkek farketmez.ben dua ediyorum inşallah benim ikizlerim olur diye:)
sende rahatsızlanmışsın canım bayramda çok geçmiş olsun,aman korkutma bizi dikkat et canım kendine.
inşallah canım,o güzel haberi vereceğim günü iple çekiyorum,dua edin bizler için.hamişler kervanına bizde katılalım.
özlemcim çok saol canım bende iyiyim umarım bebişte iyidir. yarın bakırköydeki hastaneye gideceğim ayrıntılı ultrason için sanırım orda kesin söyler dr'umuz. bakırköyde beni takip eden dr aylin hanım değil ama ordakilerde tatlılar. ama aylin hanımın yerini kimse tutamaz di mi?
öpüyorum canım seni müjdeli haberlerini bekliyorum.

forma girmesi gerekliymiiiişşşşş :dilcikar:
duyanda bişey zanneder kızım fıstık gibisiiinn, kartımızda gelmiş ben rahatladım valla. bu ay büyüsün yıumurtalar bebek olsunlar, canım arkadaşımda versin bize müjdeyiii :1hug: haydi bakalım.... :emir_bebek:

merhaba arkadaslar nasısınız ıyısınız ıns
coktandır uzulmeyım dıye yazmadım takıp edıyorum ama
en son rahı fılmı cektırdım tek tupum kapalı cıktı bırde kıstım var 4 cm cıvarı basıt kıst
dr deneyın 3 ay olmazsa gel dedı ama denememızde bu ay 8. ayımız
2 dusuk yaptım bu ucuncu olacak nasıpse tabı
ne yapcaz bılmıyorum tup acmak zor tupu kaybedebılırız amelıyata gerek yok dedı dr. tektuplede hamıle kalırsın kolaylıkla dedı ama nette sansımın yarıyarıya ındıgını okudum
Allah hepımızın yardımcısı olsun

merhaba arkadaslar nasısınız ıyısınız ıns
coktandır uzulmeyım dıye yazmadım takıp edıyorum ama
en son rahı fılmı cektırdım tek tupum kapalı cıktı bırde kıstım var 4 cm cıvarı basıt kıst
dr deneyın 3 ay olmazsa gel dedı ama denememızde bu ay 8. ayımız
2 dusuk yaptım bu ucuncu olacak nasıpse tabı
ne yapcaz bılmıyorum tup acmak zor tupu kaybedebılırız amelıyata gerek yok dedı dr. tektuplede hamıle kalırsın kolaylıkla dedı ama nette sansımın yarıyarıya ındıgını okudum
Allah hepımızın yardımcısı olsun

ipekçiim çok geçmiş olsun canım..
hiç üzme kendini bak benim sağ yumurtalığım ve sağ tüpüm yok.
ameliyat olmak zorunda kalmıştım o zaman alınmıştı.
ama sol taraftan 2 kere hamile kaldım.
tek taraf çalışıyorsa sorun olmaz tatlım, sadece tüpün çalıştığı taraftan yumurtluyo olman önemli..

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

gül84........................... 12 aralık
ebrar06.........................14 aralık
burko............................21 aralık
beyazbeyaz.................. 21aralık
Fikirevi..........................25 aralık
Mehtap gülü..................25 aralık
sumy............................29 aralık
Bumuyani......................03 ocak
minik kelebek(özlem)......04 ocak
neriman83......................08 ocak
pretty women.................15 ocak
BTRLKC......................... ?????
sweet baby......................
lolo...................................
funda72.........................
Karamelek07...................
yaprak57.....................
serdi............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................
zeytohnm.....................
frabjous........................

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş

aylincim evet canım bizim doktor bitane.
bende kürtajı bakırköyde yaptırmıştım,evet çok tatlılar ordakilerde gerçekten.inşallah güzel haberlerle dönersin yarın canım.dikkat et kendine.
fundacım,üzülmüyosun dimi tatlım.önümüzdeki ay,olmadı sonraki ay hepberaberiz,inşallah sırayla güzel haberlerimizi paylaşıcaz burda.
herkesi öpüyorum kızlar,dışarı çıkıyorum birazdan,kocişle sinemaya gidicez.herkese mutlu akşamlar.

Back
X